New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
realcamp
141
Azért az Áront mocskolók legalább magukban elrebeghetnek egy so Sorry-t😀Már fél órája a Sajnálom című számot hallgatom a Children of Distancetől
ozibozi
több mint 1 éve
Lehet amúgy viccelődni a sötét verembe huzodassal is, de baszki:Azért az Áront mocskolók legalább magukban elrebeghetnek egy so Sorry-t😀Lassan fél órája hallgatom. Egy teljesen normális, átlagos embernek tűnik. Pedig elég sok témát érintettek már. Eddig meg amiket olvastam a személyiségéről, kb egy örült bolondnak próbálták beállítani, egy egoista pöcsnek.
ozibozi
Sixo
1) túlzás nélkül 50-100 ember munkája múlhat és dollármilliók múlnak a döntésén
2) amilyen social media szennyaradat éri évek óta, az meg nekem Vikings fannak is soky en sem akarnek talakozni veletlenul sem ezekkel. Nekem is van minden heten 1-2 nap, amikor tudatosan max egy orara hasznalom a telefonom es a gepem osszesen es nagyon jot tesz a fejemnek, pedig hozza kepest egy lofaszjoska senki vagyok, instam/tiktokom sincs.
Karrierje vegere minden tisztelelet kierdemelt reszemrol, akarmeddig is megy a drama es akarmilyen dontes is szuletik a vegen
több mint 1 éve
Azt hiszem srácok idén Jets meccseket is kénytelen leszek nézni! 😊Lazard is kedvencem, bár szegény a sérülése óta nem ugyanolyan, vagy csak nem azt várták tőle amit tud. Évekkel ezelőtt nagyon megvolt a kémia közte és Rodgers között, csak én erősen féltettem, mert olyan elkapásokat csinált, amiben rendre benne volt, hogy lesérül. Aztán a következő évre be is teljesült a félelmem, akkor sokat kihagyott és azóta nem talál vissza arra a formára. Viszont jól blokkol. 😊
több mint 1 éve
A stroke of genius in the Packers contract with Aaron Rodgers—His $58.3 million option bonus can be exercised at any point between now and Sept. 1. So Green Bay has all the time in the world to trade Rodgers.pont ezt kerestem
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
A stroke of genius in the Packers contract with Aaron Rodgers—His $58.3 million option bonus can be exercised at any point between now and Sept. 1. So Green Bay has all the time in the world to trade Rodgers.
több mint 1 éve
Nem 15? Én a mai napra emlékszem.van az opció elvileg ami lehivható márc 17-től, ami miatt ez nem problémaNem garantálta válik idénre a 60 millaja ?!Akkor most van kicsit több mint 2 óra ezt le zongorázni ?!Ha jól tudom simán húzodhat ez, nincs határidő
nando89
Wester
nando89
Wester
"A Packersnek március 15-ig van ideje elcserélni Aaron Rodgerst, akkor válik ugyanis garantálttá egy közel 60 millió dolláros bónusz, ami után már nem maradna mozgástere a csapatnak. A veterán irányítónak tehát kevesebb mint két napja van arra, hogy kitalálja, akar-e a Jetsben játszani (ugyan a Packernél már kijelentették, hogy nem kérnek Rodgersből, de ha a QB úgy dönt, hogy nem akar sem elköltözni, sem visszavonulni, akkor nem lesz más opciója a csapatnak, mint vele továbbmenni)."
fuzovelkifele.com/2023/03/aaron-rodgers-mar-nem-tart-sokaig-mig-meghozom-a-dontesem/
Szerkesztette: Delfi.
több mint 1 éve
Meg az érződik minden mondatában, hogy mennyire megbecsüli, szereti a csapattársait és edzőit. A legnagyobb tisztelettel beszélt mindenkiről.Hasonlo velemenyen vagyok, teljesen korrekt dolgokat mond.Azért az Áront mocskolók legalább magukban elrebeghetnek egy so Sorry-t😀Lassan fél órája hallgatom. Egy teljesen normális, átlagos embernek tűnik. Pedig elég sok témát érintettek már. Eddig meg amiket olvastam a személyiségéről, kb egy örült bolondnak próbálták beállítani, egy egoista pöcsnek.
ozibozi
Sixo
Apex
több mint 1 éve
👀👀👀👀👀👀 @PatMcAfeeShow pic.twitter.com/AQAaRy3ZiV
— New York Jets (@nyjets) March 15, 2023
több mint 1 éve
van az opció elvileg ami lehivható márc 17-től, ami miatt ez nem problémaNem garantálta válik idénre a 60 millaja ?!Akkor most van kicsit több mint 2 óra ezt le zongorázni ?!Ha jól tudom simán húzodhat ez, nincs határidő
nando89
Wester
nando89
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Apex
2 980
Hasonlo velemenyen vagyok, teljesen korrekt dolgokat mond.Azért az Áront mocskolók legalább magukban elrebeghetnek egy so Sorry-t😀Lassan fél órája hallgatom. Egy teljesen normális, átlagos embernek tűnik. Pedig elég sok témát érintettek már. Eddig meg amiket olvastam a személyiségéről, kb egy örült bolondnak próbálták beállítani, egy egoista pöcsnek.
ozibozi
Sixo
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
nando89
3 901
Nem garantálta válik idénre a 60 millaja ?!Akkor most van kicsit több mint 2 óra ezt le zongorázni ?!Ha jól tudom simán húzodhat ez, nincs határidő
nando89
Wester
több mint 1 éve
Gerichill
526
Azért az Áront mocskolók legalább magukban elrebeghetnek egy so Sorry-t😀Ehhez képest a fűzővel kifelé facebook posztja alatti kommentekben az agyhalottakon látszik, hogy a cikket nem képesek megnyitni és elolvasni az első bekezdést...
ozibozi
több mint 1 éve
Azért az Áront mocskolók legalább magukban elrebeghetnek egy so Sorry-t😀Lassan fél órája hallgatom. Egy teljesen normális, átlagos embernek tűnik. Pedig elég sok témát érintettek már. Eddig meg amiket olvastam a személyiségéről, kb egy örült bolondnak próbálták beállítani, egy egoista pöcsnek.
ozibozi
több mint 1 éve
Akkor most van kicsit több mint 2 óra ezt le zongorázni ?!Ha jól tudom simán húzodhat ez, nincs határidő
nando89
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
ozibozi
17 167
Azért az Áront mocskolók legalább magukban elrebeghetnek egy so Sorry-t😀
több mint 1 éve
nando89
3 901
Akkor most van kicsit több mint 2 óra ezt le zongorázni ?!
több mint 1 éve
Confirming Aaron Rodgers’ report: pic.twitter.com/XRhhd58Qm5
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 15, 2023
több mint 1 éve
Ja meg ha pénteken már döntött nem is lenne értelme az egésznek 😀Motivációval úgy látszik nem lesz gond, mert vissza akart vonulni, de a Packers viselkedése miatt, úgy döntött hogy akkor játszik és jön hozzánk ( ilyen basszátok meg akkor feelinggel )Wishlistre is ami kiszivargott mondta, hogy elegge bullshit ahogy lelett hozva.
Wester
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
nando89
3 901
Meg h aki ezt lehozta felejtse el a számát , nagyon korrekt sztm amit mond úgy összeségében is .Motivációval úgy látszik nem lesz gond, mert vissza akart vonulni, de a Packers viselkedése miatt, úgy döntött hogy akkor játszik és jön hozzánk ( ilyen basszátok meg akkor feelinggel )Wishlistre is ami kiszivargott mondta, hogy elegge bullshit ahogy lelett hozva.
Wester
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Motivációval úgy látszik nem lesz gond, mert vissza akart vonulni, de a Packers viselkedése miatt, úgy döntött hogy akkor játszik és jön hozzánk ( ilyen basszátok meg akkor feelinggel )Wishlistre is ami kiszivargott mondta, hogy elegge bullshit ahogy lelett hozva.
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Elég vicces volt, ahogy beleállt a Schefterbe
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Motivációval úgy látszik nem lesz gond, mert vissza akart vonulni, de a Packers viselkedése miatt, úgy döntött hogy akkor játszik és jön hozzánk ( ilyen basszátok meg akkor feelinggel )Vagy csak nem akar öt év múlva TB12-vel együtt aranyzakót húzni…
Wester
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Motivációval úgy látszik nem lesz gond, mert vissza akart vonulni, de a Packers viselkedése miatt, úgy döntött hogy akkor játszik és jön hozzánk ( ilyen basszátok meg akkor feelinggel )
Lesz ez még így se!