New York Jets
30 feliratkozó
több mint 1 éve
Vannak gondok, vannak bizony. És még Ronaldo hisztis.állítása szerint mielőtt elment megvilágosodni 90%-ig biztos volt benne hogy visszavonul, majd észrevette hogy nem kell a Packersnek így távozni akart.. most akkor mi van? hogy döntött ott bent miután megtért? ha könyörögnek neki a Packersnél akkor marad ott vagy visszavonul? így hogy nem kell menne a Jetsbe? eléggé érdekes sztori ezAm ez tuti h 1 eves muvelet lesz Rodgers-el. Nem artana felporgetni a dolgokat, mert van need es szamos helyen kezdo sincs. Valamint h Becton lesz az RT...Hat nem tudom, lehet az optimizmus szol belolem, de az alapjan ahogy beszelt pont, hogy az erzodott, hogy nagyon nem szeretne meg befejezni es megakarja mutatni a liganak. 1-3 evig itt barmi lehet szerintem.
Beki
Apex
playmaker90
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
playmaker90
215
állítása szerint mielőtt elment megvilágosodni 90%-ig biztos volt benne hogy visszavonul, majd észrevette hogy nem kell a Packersnek így távozni akart.. most akkor mi van? hogy döntött ott bent miután megtért? ha könyörögnek neki a Packersnél akkor marad ott vagy visszavonul? így hogy nem kell menne a Jetsbe? eléggé érdekes sztori ezAm ez tuti h 1 eves muvelet lesz Rodgers-el. Nem artana felporgetni a dolgokat, mert van need es szamos helyen kezdo sincs. Valamint h Becton lesz az RT...Hat nem tudom, lehet az optimizmus szol belolem, de az alapjan ahogy beszelt pont, hogy az erzodott, hogy nagyon nem szeretne meg befejezni es megakarja mutatni a liganak. 1-3 evig itt barmi lehet szerintem.
Beki
Apex
több mint 1 éve
Amúgy ahogy alakul a piac, elkezdhetjük nézni a DT-ket a drafton
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Apex
2 980
Am ez tuti h 1 eves muvelet lesz Rodgers-el. Nem artana felporgetni a dolgokat, mert van need es szamos helyen kezdo sincs. Valamint h Becton lesz az RT...Hat nem tudom, lehet az optimizmus szol belolem, de az alapjan ahogy beszelt pont, hogy az erzodott, hogy nagyon nem szeretne meg befejezni es megakarja mutatni a liganak. 1-3 evig itt barmi lehet szerintem.
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Elég vicces volt, ahogy beleállt a SchefterbeVégre valaki
Wester
Épp ott a szurka Rapoportnak is nice !Én mondtam, hogy ez van, két rohadék kisajátította magának teljesen az nfl breaking news-t
Sixo
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Trey Wingo on @PFN365 talking about where things stand with the #Jets and #Packers“People are saying this will take a long time. That’s not accurate. 99% of this deal is in place.”
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Am ez tuti h 1 eves muvelet lesz Rodgers-el. Nem artana felporgetni a dolgokat, mert van need es szamos helyen kezdo sincs. Valamint h Becton lesz az RT...
több mint 1 éve
Willie Parker
15 383
Jöjjön már, mert már én is ideges vagyok!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 383
Ez benne az irracionalitás, eddig sem voltak józanokDe akkor vagy idén kell 60 millónyi helyet félrerakni rá, vagy 3 év múlva, ez sehogy se éri meg nekikSztem a GB döntéshozók fejével nem lehet gondolkodni meg Rodgersével sem.Ja kérem, én kérek elnézést. 😁Jó, és?Mi van akkor, ha a Green Bay GM azt mindja, hogy nem jött elég jó ajánlat egy 4x MVP-ért?De keres 60 millát.
Akkor mondjuk Rodgers is gondban lesz, m kimondta, h nem vonul vissza és szereti a GB közösséget.
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
davemayer
Közel sem vagyok biztos benne, h lesz deal.
Willie Parker
Wester
több mint 1 éve
De akkor vagy idén kell 60 millónyi helyet félrerakni rá, vagy 3 év múlva, ez sehogy se éri meg nekikSztem a GB döntéshozók fejével nem lehet gondolkodni meg Rodgersével sem.Ja kérem, én kérek elnézést. 😁Jó, és?Mi van akkor, ha a Green Bay GM azt mindja, hogy nem jött elég jó ajánlat egy 4x MVP-ért?De keres 60 millát.
Akkor mondjuk Rodgers is gondban lesz, m kimondta, h nem vonul vissza és szereti a GB közösséget.
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 383
Sztem a GB döntéshozók fejével nem lehet gondolkodni meg Rodgersével sem.Ja kérem, én kérek elnézést. 😁Jó, és?Mi van akkor, ha a Green Bay GM azt mindja, hogy nem jött elég jó ajánlat egy 4x MVP-ért?De keres 60 millát.
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
davemayer
több mint 1 éve
Ja kérem, én kérek elnézést. 😁Jó, és?Mi van akkor, ha a Green Bay GM azt mindja, hogy nem jött elég jó ajánlat egy 4x MVP-ért?De keres 60 millát.
Willie Parker
davemayer
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
FSre nem hiszem h akarnak kolteni, lenyeg bezzeg h WR mar van xdFletcher Coxot meg kellene kornyekezni.FS, C sincs még mindig..
Beki
Apex
több mint 1 éve
Apex
2 980
Fletcher Coxot meg kellene kornyekezni.FS, C sincs még mindig..
Beki
több mint 1 éve
Willie Parker
15 383
Gutekunst-ot ez nem biztos h zavarja. Bevállal egy szar évet Love-val, rámegy Caleb Williamsre a drafton majd, azt pucolja a capetJa jó de nálunk legalább játszani fog, a te általad felvázolt esetben Rodgers nem játszik és szopják a szerződésétNektek sem lesz jobb pénzügyileg még egy új szerz sem, lásd Russ Wilsont tavaly.Mi van akkor, ha a Green Bay GM azt mindja, hogy nem jött elég jó ajánlat egy 4x MVP-ért?Hát ha szeretnék maguknak azt a szerződést, szívük joga 😀
Willie Parker
Wester
Willie Parker
Wester
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Fletcher Coxot meg kellene kornyekezni.
több mint 1 éve
Apex
2 980
Rankins -> Texans 10.5 misi, hát ennyiért nem csodálom, hogy nem hoztuk vissza.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
The #Texans have signed DT Sheldon Rankins to a one-year, $10.5 million deal, source says. DeMeco Ryans gets a big piece for his defensive front. After two years with the #Jets, Rankins heads to Houston.
több mint 1 éve
Ja jó de nálunk legalább játszani fog, a te általad felvázolt esetben Rodgers nem játszik és szopják a szerződésétNektek sem lesz jobb pénzügyileg még egy új szerz sem, lásd Russ Wilsont tavaly.Mi van akkor, ha a Green Bay GM azt mindja, hogy nem jött elég jó ajánlat egy 4x MVP-ért?Hát ha szeretnék maguknak azt a szerződést, szívük joga 😀
Willie Parker
Wester
Willie Parker
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 383
Nektek sem lesz jobb pénzügyileg még egy új szerz sem, lásd Russ Wilsont tavaly.Mi van akkor, ha a Green Bay GM azt mindja, hogy nem jött elég jó ajánlat egy 4x MVP-ért?Hát ha szeretnék maguknak azt a szerződést, szívük joga 😀
Willie Parker
Wester
több mint 1 éve
Willie Parker
15 383
Jó, és?Mi van akkor, ha a Green Bay GM azt mindja, hogy nem jött elég jó ajánlat egy 4x MVP-ért?De keres 60 millát.
Willie Parker
davemayer
több mint 1 éve
Mi van akkor, ha a Green Bay GM azt mindja, hogy nem jött elég jó ajánlat egy 4x MVP-ért?Hát ha szeretnék maguknak azt a szerződést, szívük joga 😀
Willie Parker
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Mi van akkor, ha a Green Bay GM azt mindja, hogy nem jött elég jó ajánlat egy 4x MVP-ért?De keres 60 millát.
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Willie Parker
15 383
Mi van akkor, ha a Green Bay GM azt mindja, hogy nem jött elég jó ajánlat egy 4x MVP-ért?Akkor mondjuk Rodgers is gondban lesz, m kimondta, h nem vonul vissza és szereti a GB közösséget.
több mint 1 éve
Mikor eligazol, akkor meg jöhet az Emlékezz rám 🙃Azért az Áront mocskolók legalább magukban elrebeghetnek egy so Sorry-t😀Már fél órája a Sajnálom című számot hallgatom a Children of Distancetől
ozibozi
realcamp