New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Apex
2 980
I do believe a trade is coming. Joe Douglas talked far too much about that to not strike one. Think you see that closer to the draft, tho https://t.co/PBehcr94b9
— Connor Hughes (@Connor_J_Hughes) March 17, 2022
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Nem marad csomó teher. Egyedül Uzomah és Tomlinson lesz csak fixen 2 éves szerződés (cut szempontjából). Többiek pár DM és nagyobb cap space nyerésével kivághatóak (Berrios, Whitehead, Martin stb).Én pl ugye pont ezt nem akartam... ha Wilson nem fejlődik akkor megy a kukába JD meg a coach is és marad egy csomó teher. No mindent egy lapraÚgy fest h backloaded szerződések lesznek:Honnan van ennyi penz?xd En mar elvesztettem a fonalat, de akkor mar johet Julio😄Cimini szerint meg edge es wr is kilatasban van.TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MOh shit, hat nem gondoltam volna hogy tenyleg hozunk meg TE-t, akkor ennyit a mock draftomrol 😂
Beki
Apex
Beki
Apex
Berrios 2022: 3.7M, 2023: 8.2M
Uzomah: 2022: 4.6M, 2023: 9.6M
Egyelőre ezek a szerződések ismertek csak. Uzomah am 24 misiből 15M-et megkap, 2 éves szerződés lényegében. OTC 37 misit ír jelenleg, de ugye többi nagy szerződés még sehol sincs... ill nyilván Griffin repülni fog 3 misit spórolva.
Beki
Pityu Gyor
OTC-n nézd meg a 2023-as szerződéseket. Látni fogod h lehet némi DM mellett resetelni bizonyos pozíciókat, ha nem jönnének össze a dolgok.
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Én pl ugye pont ezt nem akartam... ha Wilson nem fejlődik akkor megy a kukába JD meg a coach is és marad egy csomó teher. No mindent egy lapraÚgy fest h backloaded szerződések lesznek:Honnan van ennyi penz?xd En mar elvesztettem a fonalat, de akkor mar johet Julio😄Cimini szerint meg edge es wr is kilatasban van.TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MOh shit, hat nem gondoltam volna hogy tenyleg hozunk meg TE-t, akkor ennyit a mock draftomrol 😂
Beki
Apex
Beki
Apex
Egyelőre ezek a szerződések ismertek csak. Uzomah am 24 misiből 15M-et megkap, 2 éves szerződés lényegében. OTC 37 misit ír jelenleg, de ugye többi nagy szerződés még sehol sincs... ill nyilván Griffin repülni fog 3 misit spórolva.
Beki
Green is green
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Kösz! ÉrtelekBekiCap hiteket nezve egy biztos: Mosley nem lesz itt jövőreMármint kirakjuk most? Ki tudjuk?
Wester
Pityu Gyor
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Cap hiteket nezve egy biztos: Mosley nem lesz itt jövőreMármint kirakjuk most? Ki tudjuk?
Wester
Pityu Gyor
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Cap hiteket nezve egy biztos: Mosley nem lesz itt jövőreMármint kirakjuk most? Ki tudjuk?
Wester
Green is green
több mint 2 éve
Cap hiteket nezve egy biztos: Mosley nem lesz itt jövőre
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Breakdown of Jacob Martin's 3-year contract:
— Rich Cimini (@RichCimini) March 17, 2022
* Base value: $13.5M
* Signing bonus: $3.465M
* Cap in '22: $2.7M
* Cap in '23: $6.2M
If they cut him next year, #Jets get hit with $3.3M dead charge.
#Jets D-line depth chart, two-deep (mine):
— Rich Cimini (@RichCimini) March 17, 2022
DE Lawson, Huff
DT Williams, Shepherd
DT Rankins, Marshall
DE JFM, Martin
Search for interior depth ongoing.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Whitehead cap hitjei:2022: 4.2M
2023: 10.2M
(7 misi garantáltat kapott)
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Jets have added pass-rush, signing former #Texans pass-rusher Jacob Martin to a 3-year, $13.5M extension with more available in incentives. He gets $6M guaranteed.Akkó pass rusher is érkezett. 😀
több mint 2 éve
Zotya86
200
TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MHoppá! Na, ez meglepett! 😊
Beki
Ha Wilson belendül, és sikerül megúszni a sérüléseket, nagyon faja lesz az offense-ünk! 😊
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Eme esetben akk lehet Clowney volna értelme megkörnyékezni.Akkor is van értelme, ha mondjuk a stáb nincs lenyűgözve a TibitőlValahol értem h szeretnének edge rushert:Nagyon meglepődtem, mikor több forrás is mondta, hogy Chandler Jones-nál finalistok voltunk. Én is azt kérdeztem, hogy miből. Az látszik, hogy elkezdtünk a jövőből költekezni, viszont mindegyik szerződésünk 2-3 éves, szóval annyira nem tűnik gáznakCimini szerint meg edge es wr is kilatasban van.TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MOh shit, hat nem gondoltam volna hogy tenyleg hozunk meg TE-t, akkor ennyit a mock draftomrol 😂
Beki
Apex
Beki
Wester
1. durva flexibilitást adna draft 1. körére h papíron kezdő OL megvan és edge is rendben lenne
2. JFM és Lawson szerződéséből jövőre olcsón ki lehet szállni
Lehet több értelme volna inkább pl egy Barnett féle olcsó igazolásnak oda és inkább WRbe invesztálni durvábban.
Beki
Wester
több mint 2 éve
Akkor is van értelme, ha mondjuk a stáb nincs lenyűgözve a TibitőlValahol értem h szeretnének edge rushert:Nagyon meglepődtem, mikor több forrás is mondta, hogy Chandler Jones-nál finalistok voltunk. Én is azt kérdeztem, hogy miből. Az látszik, hogy elkezdtünk a jövőből költekezni, viszont mindegyik szerződésünk 2-3 éves, szóval annyira nem tűnik gáznakCimini szerint meg edge es wr is kilatasban van.TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MOh shit, hat nem gondoltam volna hogy tenyleg hozunk meg TE-t, akkor ennyit a mock draftomrol 😂
Beki
Apex
Beki
Wester
1. durva flexibilitást adna draft 1. körére h papíron kezdő OL megvan és edge is rendben lenne
Lehet több értelme volna inkább pl egy Barnett féle olcsó igazolásnak oda és inkább WRbe invesztálni durvábban.
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Valahol értem h szeretnének edge rushert:Nagyon meglepődtem, mikor több forrás is mondta, hogy Chandler Jones-nál finalistok voltunk. Én is azt kérdeztem, hogy miből. Az látszik, hogy elkezdtünk a jövőből költekezni, viszont mindegyik szerződésünk 2-3 éves, szóval annyira nem tűnik gáznakCimini szerint meg edge es wr is kilatasban van.TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MOh shit, hat nem gondoltam volna hogy tenyleg hozunk meg TE-t, akkor ennyit a mock draftomrol 😂
Beki
Apex
Beki
Wester
több mint 2 éve
Nagyon meglepődtem, mikor több forrás is mondta, hogy Chandler Jones-nál finalistok voltunk. Én is azt kérdeztem, hogy miből. Az látszik, hogy elkezdtünk a jövőből költekezni, viszont mindegyik szerződésünk 2-3 éves, szóval annyira nem tűnik gáznakCimini szerint meg edge es wr is kilatasban van.TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MOh shit, hat nem gondoltam volna hogy tenyleg hozunk meg TE-t, akkor ennyit a mock draftomrol 😂
Beki
Apex
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Peter Schrager meg szakadjon meg, mert igaza lett... kedden mondta h biztosítja a Jets fanokat h aznap érkeznek DB-k és elköv napokban még egy vet TE is befut... durr 😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Úgy fest h backloaded szerződések lesznek:Honnan van ennyi penz?xd En mar elvesztettem a fonalat, de akkor mar johet Julio😄Cimini szerint meg edge es wr is kilatasban van.TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MOh shit, hat nem gondoltam volna hogy tenyleg hozunk meg TE-t, akkor ennyit a mock draftomrol 😂
Beki
Apex
Beki
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
Honnan van ennyi penz?xd En mar elvesztettem a fonalat, de akkor mar johet Julio😄Cimini szerint meg edge es wr is kilatasban van.TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MOh shit, hat nem gondoltam volna hogy tenyleg hozunk meg TE-t, akkor ennyit a mock draftomrol 😂
Beki
Apex
Beki
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Nagyon komolyan költekezünk és nagyjából tetszik amit JD csinál (sőt Flaccon kívül minden lépése jó sztem) ennyiből tuti erősödni fog a keret, remélem Wilson fel tud lépni erre a szintre!!!...
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Cimini szerint meg edge es wr is kilatasban van.TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MOh shit, hat nem gondoltam volna hogy tenyleg hozunk meg TE-t, akkor ennyit a mock draftomrol 😂
Beki
Apex
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
OJ Howard es Engram is asszem evi 10 misit kapott a piacon, Njoku taget. Rendben van evi atlag boven, majd a garantalt ami fontos.TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MElég alulértékelt playa, jól blokkol, biztos kezű, kellenek az ilyen célpontok Wilsonnak, de ez brutál sok érte szerintem. Ennyiért nem bánom, hogy nem maradt nálunk. Figyelni fogom, pár Jets meccset biztos megnézek miatta, mert amúgy kedvelem, remélem jó lesz nálatok is.
Beki
dancogo
több mint 2 éve
TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MElég alulértékelt playa, jól blokkol, biztos kezű, kellenek az ilyen célpontok Wilsonnak, de ez brutál sok érte szerintem. Ennyiért nem bánom, hogy nem maradt nálunk. Figyelni fogom, pár Jets meccset biztos megnézek miatta, mert amúgy kedvelem, remélem jó lesz nálatok is.
Beki
több mint 2 éve
Apex
2 980
TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21MOh shit, hat nem gondoltam volna hogy tenyleg hozunk meg TE-t, akkor ennyit a mock draftomrol 😂
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
TE Tyler Conklin is erkezik. 3 ev / 21M
több mint 2 éve
Apex
2 980
The #Jets are trading LB Blake Cashman to the #Texans for a 2023 sixth-round pick, per source.Beszarás xd
Leg kapunk erte vnit
Beki