New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Jets have signed cornerback DJ Reed, sources tell @TheAthletic
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Braxton Berrios’ two-year contract with the #Jets is worth $12 million and includes $7 million GTD. He has base salaries of $1.35m in ’22 and $5.5m in ’23. He received a $5.456m signing bonus.
The ’22 base, signing bonus, and $500k of ’23 base are the GTD.
több mint 2 éve
Apex
2 980
Marcus Williams -> Ravens, évi 14 misiKorantsem biztos hogy hozzank is alairt volna ennyiert.
Beszarás h ennyi nem fért bele, de majd Ashtyn Davis megmutatja...
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
The #Jets have jumped into the mix for Chandler Jones, according to sources who spoke to PFN InsiderNa ez meglepne
@TonyPauline
Beki
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Jets have jumped into the mix for Chandler Jones, according to sources who spoke to PFN Insider @TonyPauline
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Marcus Williams -> Ravens, évi 14 misiÉn érdekes mód ezt sose éreztem prioritásnak. CB fontosabb mint poszt, Mosley meg ott van veterán vezérnek hátul.. ?
Beszarás h ennyi nem fért bele, de majd Ashtyn Davis megmutatja...
Beki
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Marcus Williams -> Ravens, évi 14 misiBeszarás h ennyi nem fért bele, de majd Ashtyn Davis megmutatja...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Amúgy azt mondom, hogy lehet Mathieu-ra nagyobb szükség volna, mint Williamsre h összefogja azt a bénák házát, amit tavaly Jets defensenek hívtak. Emellett JD nem adott sosem 3 évesnél hosszabb szerződést FA-n, így Williams emiatt is kizárható, nem hiszem h Douglas pont most lépne ki a komfort zónájából.Hat ha ma jon normalis cb meg s is, akkor nalam ez egy fasza FA volt. Meg innentol a draft adott. 1/4 Tibodu(ha nem marad bent akkor szerintem Gardner is teljesen jo), 1/10 London/Wilson, 2. Kor McBride + egy dt/lb.Gondolom nem haragudnal meg azert, ha S es CB is jonne FArol. 😀 Justin Reid szerzodese egesz barati lett Chiefsnel.Az FA első napja ment le, várjuk már ki az offseason végét az ilyen kijelentésekkel. Amúgy en max egy S-t vagy CB-t hoznek meg aztán drafton a maradékTeljesen jó meglátás. Nekem nagyon nem tetszik, hogy egy full liga utolsó D-be semmi erősítés, változtatás nincs. Nem értem mi a gondolat.Ugy ertem hogy kb odavaló fizetéssel. Az első számú TE megjött, még jön pár milliós WR, CB. Bár furi hogy jól látom eddig csak a támadó oldalra erősítettünk?Berriosnal örülök és annak is hogy a nagy igazolás OLbe ment. Jön meg valami WR3, CB2, TE... szerintemBerrios a WR3, Hall a CB2 jelenleg. 😉 Nem CB2-t keresel, mert szimplan Hall ahhoz keves.
Pityu Gyor
Beki
Pityu Gyor
GTom
Wester
Beki
Apex
Emellett CB-ben sztem DJ Reed sokkal okosabb igazolás lenne, mint Gilmore: 25 éves, olcsóbb is lenne és dolgozott már Saleh-vel.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Tevin Coleman’s one-year deal with the #Jets is worth $1.5 million. He received a $250k signing bonus. Coleman’s base salary is $1.25 million & $400k is guaranteed. He can earn up to $800k in rushing & receiving incentives.
Cap hit is $1.5m.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Peter Schraeger GMFB adasaban par perce azt emlitette h ma par DB fog erkezni es meg egy TE is akar.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Na Girnyot 14ert el is engedhetjuk.Jo lenne de nem biztos hogy befer mindkettő, Connor Hughes podcastja egesz informativ volt, abban Marcus Williamst 17-20 milliora lottek be, Gilmore-t meg 14 korulGondolom nem haragudnal meg azert, ha S es CB is jonne FArol. 😀 Justin Reid szerzodese egesz barati lett Chiefsnel.Az FA első napja ment le, várjuk már ki az offseason végét az ilyen kijelentésekkel. Amúgy en max egy S-t vagy CB-t hoznek meg aztán drafton a maradékTeljesen jó meglátás. Nekem nagyon nem tetszik, hogy egy full liga utolsó D-be semmi erősítés, változtatás nincs. Nem értem mi a gondolat.Ugy ertem hogy kb odavaló fizetéssel. Az első számú TE megjött, még jön pár milliós WR, CB. Bár furi hogy jól látom eddig csak a támadó oldalra erősítettünk?Berriosnal örülök és annak is hogy a nagy igazolás OLbe ment. Jön meg valami WR3, CB2, TE... szerintemBerrios a WR3, Hall a CB2 jelenleg. 😉 Nem CB2-t keresel, mert szimplan Hall ahhoz keves.
Pityu Gyor
Beki
Pityu Gyor
GTom
Wester
Beki
Wester
több mint 2 éve
Jo lenne de nem biztos hogy befer mindkettő, Connor Hughes podcastja egesz informativ volt, abban Marcus Williamst 17-20 milliora lottek be, Gilmore-t meg 14 korulGondolom nem haragudnal meg azert, ha S es CB is jonne FArol. 😀 Justin Reid szerzodese egesz barati lett Chiefsnel.Az FA első napja ment le, várjuk már ki az offseason végét az ilyen kijelentésekkel. Amúgy en max egy S-t vagy CB-t hoznek meg aztán drafton a maradékTeljesen jó meglátás. Nekem nagyon nem tetszik, hogy egy full liga utolsó D-be semmi erősítés, változtatás nincs. Nem értem mi a gondolat.Ugy ertem hogy kb odavaló fizetéssel. Az első számú TE megjött, még jön pár milliós WR, CB. Bár furi hogy jól látom eddig csak a támadó oldalra erősítettünk?Berriosnal örülök és annak is hogy a nagy igazolás OLbe ment. Jön meg valami WR3, CB2, TE... szerintemBerrios a WR3, Hall a CB2 jelenleg. 😉 Nem CB2-t keresel, mert szimplan Hall ahhoz keves.
Pityu Gyor
Beki
Pityu Gyor
GTom
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Hat ha ma jon normalis cb meg s is, akkor nalam ez egy fasza FA volt. Meg innentol a draft adott. 1/4 Tibodu(ha nem marad bent akkor szerintem Gardner is teljesen jo), 1/10 London/Wilson, 2. Kor McBride + egy dt/lb.Gondolom nem haragudnal meg azert, ha S es CB is jonne FArol. 😀 Justin Reid szerzodese egesz barati lett Chiefsnel.Az FA első napja ment le, várjuk már ki az offseason végét az ilyen kijelentésekkel. Amúgy en max egy S-t vagy CB-t hoznek meg aztán drafton a maradékTeljesen jó meglátás. Nekem nagyon nem tetszik, hogy egy full liga utolsó D-be semmi erősítés, változtatás nincs. Nem értem mi a gondolat.Ugy ertem hogy kb odavaló fizetéssel. Az első számú TE megjött, még jön pár milliós WR, CB. Bár furi hogy jól látom eddig csak a támadó oldalra erősítettünk?Berriosnal örülök és annak is hogy a nagy igazolás OLbe ment. Jön meg valami WR3, CB2, TE... szerintemBerrios a WR3, Hall a CB2 jelenleg. 😉 Nem CB2-t keresel, mert szimplan Hall ahhoz keves.
Pityu Gyor
Beki
Pityu Gyor
GTom
Wester
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Gondolom nem haragudnal meg azert, ha S es CB is jonne FArol. 😀 Justin Reid szerzodese egesz barati lett Chiefsnel.Az FA első napja ment le, várjuk már ki az offseason végét az ilyen kijelentésekkel. Amúgy en max egy S-t vagy CB-t hoznek meg aztán drafton a maradékTeljesen jó meglátás. Nekem nagyon nem tetszik, hogy egy full liga utolsó D-be semmi erősítés, változtatás nincs. Nem értem mi a gondolat.Ugy ertem hogy kb odavaló fizetéssel. Az első számú TE megjött, még jön pár milliós WR, CB. Bár furi hogy jól látom eddig csak a támadó oldalra erősítettünk?Berriosnal örülök és annak is hogy a nagy igazolás OLbe ment. Jön meg valami WR3, CB2, TE... szerintemBerrios a WR3, Hall a CB2 jelenleg. 😉 Nem CB2-t keresel, mert szimplan Hall ahhoz keves.
Pityu Gyor
Beki
Pityu Gyor
GTom
Wester
több mint 2 éve
Az FA első napja ment le, várjuk már ki az offseason végét az ilyen kijelentésekkel. Amúgy en max egy S-t vagy CB-t hoznek meg aztán drafton a maradékTeljesen jó meglátás. Nekem nagyon nem tetszik, hogy egy full liga utolsó D-be semmi erősítés, változtatás nincs. Nem értem mi a gondolat.Ugy ertem hogy kb odavaló fizetéssel. Az első számú TE megjött, még jön pár milliós WR, CB. Bár furi hogy jól látom eddig csak a támadó oldalra erősítettünk?Berriosnal örülök és annak is hogy a nagy igazolás OLbe ment. Jön meg valami WR3, CB2, TE... szerintemBerrios a WR3, Hall a CB2 jelenleg. 😉 Nem CB2-t keresel, mert szimplan Hall ahhoz keves.
Pityu Gyor
Beki
Pityu Gyor
GTom
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
GTom
243
Teljesen jó meglátás. Nekem nagyon nem tetszik, hogy egy full liga utolsó D-be semmi erősítés, változtatás nincs. Nem értem mi a gondolat.Ugy ertem hogy kb odavaló fizetéssel. Az első számú TE megjött, még jön pár milliós WR, CB. Bár furi hogy jól látom eddig csak a támadó oldalra erősítettünk?Berriosnal örülök és annak is hogy a nagy igazolás OLbe ment. Jön meg valami WR3, CB2, TE... szerintemBerrios a WR3, Hall a CB2 jelenleg. 😉 Nem CB2-t keresel, mert szimplan Hall ahhoz keves.
Pityu Gyor
Beki
Pityu Gyor
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Ugy ertem hogy kb odavaló fizetéssel. Az első számú TE megjött, még jön pár milliós WR, CB. Bár furi hogy jól látom eddig csak a támadó oldalra erősítettünk?Berriosnal örülök és annak is hogy a nagy igazolás OLbe ment. Jön meg valami WR3, CB2, TE... szerintemBerrios a WR3, Hall a CB2 jelenleg. 😉 Nem CB2-t keresel, mert szimplan Hall ahhoz keves.
Pityu Gyor
Beki
Green is green
több mint 2 éve
Apex
2 980
Jöhet még Williams, Uzomah, meg egy veterán cb/wr azt jóvanezígy.LETS GOO
Apex
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Former Bengals TE C.J. Uzomah intends to sign a three-year, $24 million deal with the New York Jets, per sources.
több mint 2 éve
Apex
2 980
Mondjuk a Kirk deal utan baszhatjuk a wr-t fa-rol szerintem. Ezutan egy Adams-nek mennyit kene adni? 30at evente vagy mi? Rohej. Szoval ja a wr draft lehet jobb otlet. 😀1/10-en WR pick híve vagyok, mert sztem Davis jövőre repül, mint a huzat, de előbb FA alakulását nézzük meg. 😛1/4 Gardner 1/10 Karlaftis sem olyan rossz szerintem.Tomlinson király, felejtsük el az OT picket és jók is leszünk.Tehát marad CB vagy EDGE, de erős ima mellett akk h Tibódú lecsússzon addig.
Berrios picit drága, de még belefér
Wester
Beki
Apex
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Tevin Coleman jon vissza.
több mint 2 éve
Zotya86
200
Rankins és Griffin elküldésével azért még jöhet hozzá kb. 8,5 millió! És úgy már Williams is simán belefér! 😊2 top 10-es pick es top 10-es 2. koros pick elvisz sokat. 50 misi volt abbol kb 15 kell draft classra.Csak?? Az meg hogy? Újonc QB-val, khm átlagos kerettel csak ennyi? Sok a dead money vagy mi a magyarázat?Jöhet még Williams, Uzomah, meg egy veterán cb/wr azt jóvanezígy.Williams sztem így már off. Érdemben kb 20 misi cap space maradt és JD nem híres arról h 4-5 éves szerződést adna vkinek és kicsit backloaded lenne az.
Apex
Beki
Szokol
Beki
(Legalább holnapig hagyjatok ebben reménykedni 😊)
több mint 2 éve
Jaaaa, tehát akkor 35 millátok van most. Így már okés.2 top 10-es pick es top 10-es 2. koros pick elvisz sokat. 50 misi volt abbol kb 15 kell draft classra.Csak?? Az meg hogy? Újonc QB-val, khm átlagos kerettel csak ennyi? Sok a dead money vagy mi a magyarázat?Jöhet még Williams, Uzomah, meg egy veterán cb/wr azt jóvanezígy.Williams sztem így már off. Érdemben kb 20 misi cap space maradt és JD nem híres arról h 4-5 éves szerződést adna vkinek és kicsit backloaded lenne az.
Apex
Beki
Szokol
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
2 top 10-es pick es top 10-es 2. koros pick elvisz sokat. 50 misi volt abbol kb 15 kell draft classra.Csak?? Az meg hogy? Újonc QB-val, khm átlagos kerettel csak ennyi? Sok a dead money vagy mi a magyarázat?Jöhet még Williams, Uzomah, meg egy veterán cb/wr azt jóvanezígy.Williams sztem így már off. Érdemben kb 20 misi cap space maradt és JD nem híres arról h 4-5 éves szerződést adna vkinek és kicsit backloaded lenne az.
Apex
Beki
Szokol
több mint 2 éve
Csak?? Az meg hogy? Újonc QB-val, khm átlagos kerettel csak ennyi? Sok a dead money vagy mi a magyarázat?Jöhet még Williams, Uzomah, meg egy veterán cb/wr azt jóvanezígy.Williams sztem így már off. Érdemben kb 20 misi cap space maradt és JD nem híres arról h 4-5 éves szerződést adna vkinek és kicsit backloaded lenne az.
Apex
Beki