New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Jets are trading LB Blake Cashman to the #Texans for a 2023 sixth-round pick, per source.Leg kapunk erte vnit
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Hurrá!!!! Kint vagyunk a vízből 😊))Congratulations to our client @JoeFlaccoon agreeing to a one year contract with the @nyjetsJoe Flacco’s one-year deal is for $3.5 million, plus incentives, per source
Flakon back
Beki
Beki
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The Jets are giving QB Mike White the original-round tender ($2.6 million), per source.
több mint 2 éve
Apex
2 980
www.profootballnetwork.com/mockdraft/Tessék 😀
jo szorakozast
nemkismiska
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Congratulations to our client @JoeFlaccoon agreeing to a one year contract with the @nyjetsJoe Flacco’s one-year deal is for $3.5 million, plus incentives, per source
Flakon back
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Congratulations to our client @JoeFlaccoon agreeing to a one year contract with the @nyjetsFlakon back
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Nézegetem közben még OTC-n szabadügynök DT-k listáját...Sheldon 😊) mekkora sztárnak indult anno 😊
Nem tudom h futás ellen keresünk valakit, vagy némi pass rush szerepe is lenne, de ott van Hankins, Solomon Thomas, Sheldon Richardson, Brandon Williams stb... úgyis durva rotációt tolunk DL-ben.
Beki
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Official draft order for #Jets, via NFL:Rnd 1 (4)
Rnd 1 (10, from SEA)
Rnd 2 (35)
Rnd 2 (38, from CAR)
Rnd 3 (69)
Rnd 4 (111, from CAR)
Rnd 4 (117, from MIN)
Rnd 5 (146)
Rnd 5 (163, from PIT)
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jets tendering RFA kicker Eddy Pineiro for one year at $2.433 million
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Nézegetem közben még OTC-n szabadügynök DT-k listáját...Nem tudom h futás ellen keresünk valakit, vagy némi pass rush szerepe is lenne, de ott van Hankins, Solomon Thomas, Sheldon Richardson, Brandon Williams stb... úgyis durva rotációt tolunk DL-ben.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The cap hit for McDermott is $1.55 million.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Gondolom nehéz is volt így tenni, miután a defensetek asszem engedett total és passzolt yardokban is hétről hétre igyekezett alulmúlni magát.NFC West elkapók: Deebo, Aiyuk, Hopkins, Kirk, Green, Kupp, Woods, OBJaz a durva hogy még mi seahawks fanok se értékeltük őt helyén. Egy nagyon fasza CB, két nagyon jó éve volt Seattleben.
Passer rating allowed by NFL CBs in 2021 (min. 80% snaps):
— The Jet Press (@TheJetPress) March 15, 2022
1. A.J. Terrell: 47.5
2. JC. Jackson: 47.8
3. D.J. Reed: 66.0
Catches allowed:
1. A.J. Terrell: 29
2. Casey Hayward: 30
3. D.J. Reed: 35#Jets got an absolute stud.
Apex
braxa88
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Dan Feeney jön vissza 1 évre, depthnek jóKellett is, C és LG posztra így van backup. Emellett ha emlékezetem nem csal: LT backup McDermott, RG GVR, míg RT Edoga. Nem túl minőségi depth, de leg darabszámra megvagyunk.
Wester
több mint 2 éve
Dan Feeney jön vissza 1 évre, depthnek jó
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
braxa88
12 534
NFC West elkapók: Deebo, Aiyuk, Hopkins, Kirk, Green, Kupp, Woods, OBJaz a durva hogy még mi seahawks fanok se értékeltük őt helyén. Egy nagyon fasza CB, két nagyon jó éve volt Seattleben.
Passer rating allowed by NFL CBs in 2021 (min. 80% snaps):
Catches allowed:
Apex
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ez tűnne a leglogikusabb megoldásnak jelenleg.Az a baj, hogy egy WR még kéne azért, mert valszeg amúgy is minden azon fog múlni jövőre, hogy Wilson mekkorát tud előre lépni, akkor meg adjunk neki annyi segítséget amennyit lehet. Az OL késznek tűnik, dobjunk be még egy WR-t Davis túloldalára, meg egy TE-t 2. vagy 3. körben. Meg amúgy én továbbra is támogatnék egy Metcalf trade-et, ha nyílna rá lehetőség.Eszembe jutott, de nem akartam, hogy teljesen égjen a topik. ( Mondjuk azért Lloyd és Dean elég fasza játékosok, letrade után első kör közepén én azért örülnék nekik ).Vagy mi lenne ha 1/4-en DT-t húznánk? Úgy is rég volt már hagyományőrzés, 1/10-en meg jöhet Lloyd 😀Jó van akkor letrade után 😀Jók az igazolások, jó pozícióban vagyunk a draft elott igy. Johet 1/10-re Devin Lloyd 😀
Wester
Beki
Wester
Apex
Wester
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
NFC West elkapók: Deebo, Aiyuk, Hopkins, Kirk, Green, Kupp, Woods, OBJPasser rating allowed by NFL CBs in 2021 (min. 80% snaps):
Catches allowed:
több mint 2 éve
Apex
2 980
Az a baj, hogy egy WR még kéne azért, mert valszeg amúgy is minden azon fog múlni jövőre, hogy Wilson mekkorát tud előre lépni, akkor meg adjunk neki annyi segítséget amennyit lehet. Az OL késznek tűnik, dobjunk be még egy WR-t Davis túloldalára, meg egy TE-t 2. vagy 3. körben. Meg amúgy én továbbra is támogatnék egy Metcalf trade-et, ha nyílna rá lehetőség.Eszembe jutott, de nem akartam, hogy teljesen égjen a topik. ( Mondjuk azért Lloyd és Dean elég fasza játékosok, letrade után első kör közepén én azért örülnék nekik ).Vagy mi lenne ha 1/4-en DT-t húznánk? Úgy is rég volt már hagyományőrzés, 1/10-en meg jöhet Lloyd 😀Jó van akkor letrade után 😀Jók az igazolások, jó pozícióban vagyunk a draft elott igy. Johet 1/10-re Devin Lloyd 😀
Wester
Beki
Wester
Apex
Wester
több mint 2 éve
Eszembe jutott, de nem akartam, hogy teljesen égjen a topik. ( Mondjuk azért Lloyd és Dean elég fasza játékosok, letrade után első kör közepén én azért örülnék nekik ).Vagy mi lenne ha 1/4-en DT-t húznánk? Úgy is rég volt már hagyományőrzés, 1/10-en meg jöhet Lloyd 😀Jó van akkor letrade után 😀Jók az igazolások, jó pozícióban vagyunk a draft elott igy. Johet 1/10-re Devin Lloyd 😀
Wester
Beki
Wester
Apex
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Vagy mi lenne ha 1/4-en DT-t húznánk? Úgy is rég volt már hagyományőrzés, 1/10-en meg jöhet Lloyd 😀Jó van akkor letrade után 😀Jók az igazolások, jó pozícióban vagyunk a draft elott igy. Johet 1/10-re Devin Lloyd 😀
Wester
Beki
Wester
több mint 2 éve
Jó van akkor letrade után 😀Jók az igazolások, jó pozícióban vagyunk a draft elott igy. Johet 1/10-re Devin Lloyd 😀
Wester
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jók az igazolások, jó pozícióban vagyunk a draft elott igy. Johet 1/10-re Devin Lloyd 😀
Wester
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Amíg padon lesz, addig én is bízok benne. Jó isten mentsem meg minket h pályára kerüljön Davis.Visszahozhatnánk Cole-t is akár, olcsó lenne, Wilsonnal van connection, ismeri a rendszert. Meg ami még megmaradt, hogy Ashtyn Davis-ben továbbra is bízunk, mert hogy mióta idekerült elég szarul alakultak neki a dolgok, első évben sérülés kihagyta a teljes preseasont, tavaly szintúgy, és hogy emiatt nem csoda, hogy nem játszott jól. Valahol érthető azért.Éppen most hallgatom vissza és abban igazat adok neki h 2. és 4. kör között 2 DT pick bőven benne van a pakliban. WR fronton viszont még vadásznék FA-n egy emberkét azért, mert nem igazán mozog a piac ott és hát ha occón behúzhatunk vkit.Hát akkor a maradék az draft. Egyébként Hughes idén egész pontos volt szinte mindennel kapcsolatban, le a kalappal, azért vele kicsit jobb emberünk van mint Manish "stalker" Mehta-val. Még a tegnapi podcast-ben azt mondta, hogy LB posztot elvileg nem tekintjük need-nek, mert hogy Saleh-ék szerint a dl gyengesége miatt tűntek rossznak. Szóval jó esély van egy 2. körös DT pickre.Egyebkent LB-t meg lehetne hozni ha van ra zsetta, mert tudtommal GVR + Griffin meg mindig nincs kirakva. Vagy akar DT-t is, bar abbol nem tudom maradt-e egyaltalan erdemleges a piacon. Mondjuk LDT-t is visszalehetne hozni backupnak.Lehetne még erősíteni, de nem hiszem h sok lovetta maradt volna...
Apex
Gyors recap:
48 misi cap spacel indítottunk.
Lamarcus Joyner S: 1 év, 4.5M
Tevin Coleman RB: 1 év, 1.5M, 600k garantált
Nathan Shepherd DT: 1 év, kb vetmin
Braxton Berrios WR: 2 év, 12M, 7M garantált (2022 cap hit: 3.7M, 2023 cap hit: 8.2M)
Laken Tomlinson OG: 3 év, 40M, 27M garantált
CJ Uzomah TE: 3 év, 24M
DJ Reed CB: 3 év, 33M
Jordan Whitehead S: 2 év, 14.5M
Látszik h Berrios szerződésének nagy része jövőre tevődött de így is 5M cap space szabadul fel, ha repülne.
Joyner 4.5M-ből nem tudjuk még mennyi a cap hit pontosan. Coleman és Shepherdnek min impactja van cap spacere csak.
Többiek átlaga: Tomlinson 13.3M, Uzomah 8M, Reed 11M, Whitehead 7.3M = 39.6M + Berrios 3.7M = 43.3M
Kellene még 13M a rookie poolra is, így sztem durvább erősítés már nem jön. 😀
Beki
Apex
Beki
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
Visszahozhatnánk Cole-t is akár, olcsó lenne, Wilsonnal van connection, ismeri a rendszert. Meg ami még megmaradt, hogy Ashtyn Davis-ben továbbra is bízunk, mert hogy mióta idekerült elég szarul alakultak neki a dolgok, első évben sérülés kihagyta a teljes preseasont, tavaly szintúgy, és hogy emiatt nem csoda, hogy nem játszott jól. Valahol érthető azért.Éppen most hallgatom vissza és abban igazat adok neki h 2. és 4. kör között 2 DT pick bőven benne van a pakliban. WR fronton viszont még vadásznék FA-n egy emberkét azért, mert nem igazán mozog a piac ott és hát ha occón behúzhatunk vkit.Hát akkor a maradék az draft. Egyébként Hughes idén egész pontos volt szinte mindennel kapcsolatban, le a kalappal, azért vele kicsit jobb emberünk van mint Manish "stalker" Mehta-val. Még a tegnapi podcast-ben azt mondta, hogy LB posztot elvileg nem tekintjük need-nek, mert hogy Saleh-ék szerint a dl gyengesége miatt tűntek rossznak. Szóval jó esély van egy 2. körös DT pickre.Egyebkent LB-t meg lehetne hozni ha van ra zsetta, mert tudtommal GVR + Griffin meg mindig nincs kirakva. Vagy akar DT-t is, bar abbol nem tudom maradt-e egyaltalan erdemleges a piacon. Mondjuk LDT-t is visszalehetne hozni backupnak.Lehetne még erősíteni, de nem hiszem h sok lovetta maradt volna...
Apex
Gyors recap:
48 misi cap spacel indítottunk.
Lamarcus Joyner S: 1 év, 4.5M
Tevin Coleman RB: 1 év, 1.5M, 600k garantált
Nathan Shepherd DT: 1 év, kb vetmin
Braxton Berrios WR: 2 év, 12M, 7M garantált (2022 cap hit: 3.7M, 2023 cap hit: 8.2M)
Laken Tomlinson OG: 3 év, 40M, 27M garantált
CJ Uzomah TE: 3 év, 24M
DJ Reed CB: 3 év, 33M
Jordan Whitehead S: 2 év, 14.5M
Látszik h Berrios szerződésének nagy része jövőre tevődött de így is 5M cap space szabadul fel, ha repülne.
Joyner 4.5M-ből nem tudjuk még mennyi a cap hit pontosan. Coleman és Shepherdnek min impactja van cap spacere csak.
Többiek átlaga: Tomlinson 13.3M, Uzomah 8M, Reed 11M, Whitehead 7.3M = 39.6M + Berrios 3.7M = 43.3M
Kellene még 13M a rookie poolra is, így sztem durvább erősítés már nem jön. 😀
Beki
Apex
Beki