New York Jets
30 feliratkozó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Berriosnal örülök és annak is hogy a nagy igazolás OLbe ment. Jön meg valami WR3, CB2, TE... szerintemBerrios a WR3, Hall a CB2 jelenleg. 😉 Nem CB2-t keresel, mert szimplan Hall ahhoz keves.
Pityu Gyor
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
Berriosnal örülök és annak is hogy a nagy igazolás OLbe ment. Jön meg valami WR3, CB2, TE... szerintem
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
1/10-en WR pick híve vagyok, mert sztem Davis jövőre repül, mint a huzat, de előbb FA alakulását nézzük meg. 😛1/4 Gardner 1/10 Karlaftis sem olyan rossz szerintem.Tomlinson király, felejtsük el az OT picket és jók is leszünk.Tehát marad CB vagy EDGE, de erős ima mellett akk h Tibódú lecsússzon addig.
Berrios picit drága, de még belefér
Wester
Beki
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
1/4 Gardner 1/10 Karlaftis sem olyan rossz szerintem.Tomlinson király, felejtsük el az OT picket és jók is leszünk.Tehát marad CB vagy EDGE, de erős ima mellett akk h Tibódú lecsússzon addig.
Wester
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Tomlinson király, felejtsük el az OT picket és jók is leszünk.Tehát marad CB vagy EDGE, de erős ima mellett akk h Tibódú lecsússzon addig.
Wester
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jöhet még Williams, Uzomah, meg egy veterán cb/wr azt jóvanezígy.Williams sztem így már off. Érdemben kb 20 misi cap space maradt és JD nem híres arról h 4-5 éves szerződést adna vkinek és kicsit backloaded lenne az.
Apex
több mint 2 éve
Zotya86
200
Szerintem is pont jó még ennyiért. Évi max. 6 millióért van egy WR3 + egy tök jó visszahordó.Jets are re-signing WR Braxton Berrios on a two-year, $12 million deal that includes $7 million fully guaranteedSzerintem ez teljesen korrekt így, ez volt az az ár amire még azt mondtam hogy oké.
hát nem tudom...
Beki
Apex
több mint 2 éve
Apex
2 980
Jöhet még Williams, Uzomah, meg egy veterán cb/wr azt jóvanezígy.
több mint 2 éve
Tomlinson király, felejtsük el az OT picket és jók is leszünk.Berrios picit drága, de még belefér
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Jets are re-signing WR Braxton Berrios on a two-year, $12 million deal that includes $7 million fully guaranteedSzerintem ez teljesen korrekt így, ez volt az az ár amire még azt mondtam hogy oké.
hát nem tudom...
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jets are re-signing WR Braxton Berrios on a two-year, $12 million deal that includes $7 million fully guaranteedhát nem tudom...
több mint 2 éve
Apex
2 980
BERRIOS IS BACK LETS GOOOOO!
több mint 2 éve
Apex
2 980
Hát én bánom azért, hogy Foley-t nem hoztuk vissza, igazi vezéregyéniség és Rankins-nél sokkal jobb volt tavaly , de gratula neki a nagy szerződésért. Tomlinson-nak örülök! Remélem OL-t ennyiben is hagyjuk akkor már.
több mint 2 éve
Patrik007
342
Tomlinson deal: three years, $40 million with $27 million guaranteedEzt telibelőttem 😀 najó én evi 10 millioert irtam be 😀
Beki
Akkor johet Williams és Davis is
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Tomlinson deal: three years, $40 million with $27 million guaranteed
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
49ers free-agent guard Laken Tomlinson intends to sign with the NY JetsÉrdekes h LG-t igazolunk
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
#Jaguars giving DT Foley Fatukasi three years, $30 million with $20 million fully guaranteedJobb is h elengedtük.
több mint 2 éve
Pityu Gyor
978
En azt várom ne adjuk el a jövönket, max 1-2 játékosnál legyen ténylegesen hosszú szerződés, ne szoruljunk be senkivel. És Wilson gyakoroljon, edzzen mert nélküle nem fog menni 😊Azt mondanám, hogy Marcus Williams lesz az első igazolásunk ma. Nem veszem be h nagy lóvét akarnánk CB-nek adni, sokkal fontosabb annál a safety poszt. Emellett talán olcsóbb verzió RG-be (James Daniels pl), meg veterán TE és WR depth.Ki mit var az FA alatt elozetesen?S, CB, TE, és C/OG. Ebből minimum kettőt most el kéne intézni FA-n
Beki
Wester
Beki
Green is green
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Azt mondanám, hogy Marcus Williams lesz az első igazolásunk ma. Nem veszem be h nagy lóvét akarnánk CB-nek adni, sokkal fontosabb annál a safety poszt. Emellett talán olcsóbb verzió RG-be (James Daniels pl), meg veterán TE és WR depth.Ki mit var az FA alatt elozetesen?S, CB, TE, és C/OG. Ebből minimum kettőt most el kéne intézni FA-n
Beki
Wester
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ertz es Jensen off.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
😀guess not https://t.co/23Mr5kj0CA
— New York Jets (@nyjets) March 13, 2022
több mint 2 éve
Ki mit var az FA alatt elozetesen?S, CB, TE, és C/OG. Ebből minimum kettőt most el kéne intézni FA-n
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Mondjuk 1/10 en kb a class legjobb elkapóját ki tudod húzni aki nem csak 3 útvonalat tud megfutni...Illetve mennyit kéne egy top WR-ek fizetni? Ez a 20M már most is "csak" a 6. legtöbb, jövőre a top10ben sem lesz.Csak lehetett volna alakitani vmennyit.Mondjuk ő elvitt volna 20 milliót a capből melléNa gyerünk JD Metcalf jöhet 1/10 + 3/69-ért lets goooEselytelen. Ha Cooperert basztunk olcsobb erteket adni, pont Metcalfert adnank ennyit...minden evben csak a sablon duma. Majd jovore melo nelkul rajon JD...
Apex
Beki
Wester
Beki
Jó dolog a valag cap space, de el is kell költeni. Évekig nálunk volt a legtöbb, sokra mentünk vele :/
Joey Tribbiani
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ki mit var az FA alatt elozetesen?
több mint 2 éve
Illetve mennyit kéne egy top WR-ek fizetni? Ez a 20M már most is "csak" a 6. legtöbb, jövőre a top10ben sem lesz.Csak lehetett volna alakitani vmennyit.Mondjuk ő elvitt volna 20 milliót a capből melléNa gyerünk JD Metcalf jöhet 1/10 + 3/69-ért lets goooEselytelen. Ha Cooperert basztunk olcsobb erteket adni, pont Metcalfert adnank ennyit...minden evben csak a sablon duma. Majd jovore melo nelkul rajon JD...
Apex
Beki
Wester
Beki
Jó dolog a valag cap space, de el is kell költeni. Évekig nálunk volt a legtöbb, sokra mentünk vele :/
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964