New York Jets
Poloska vagyok.
Sajnálom hogy így alakult,megérdemeltetek volna egy normális qbt. De azon még mindig nevetek hogy valaki szerint Luck óta a legjobb qb prospect volt a drafton..Én azt csak Trevornal olvastam, Wilsonra a mormon Mahomes volt mondva 😀
kapitnono
Lesz ez még így se!
Wilson meg ha nem címeres fasz (mondjuk perpill úgy tűnik), akkor ez helyrerázza az agyát.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.

Azt gondoltam rövid pórázon kezd majd a Bears ellen. WowÉn is olyasmire számítottam h félidőben vágják csak a padra.
Wester
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Lesz ez még így se!
Breaking: During a team meeting minutes ago, Jets players were informed that Zach Wilson is not starting Sunday's game vs. the Chicago Bears, sources tell @AdamSchefter. pic.twitter.com/Upid9yVOjq
— ESPN (@espn) November 23, 2022
XDDDDD
Nem irták, én mondom h pihenni fogÉs ráadásul elvileg nyerhető meccs jönne, odaát Fields se lesz...Sehol nem írták h Fields nem lesz, day-to-day
Pityu Gyor
Beki
Green is green
Nem is csodálom, mert a korábban bedobált videós brainfartokra sem a szél, sem MLF playcallja kifogás. Ez egyedül egy Zach Wilson nevű megye 2-es QBn múlott. Ezek a dolgok hétről-hétre előjönnek tőle, amilyen arrogáns pöcs, vagy nem képes vagy nem akarja ezeket elhagyni.Nem fogjak meg valszeg padra vagni, de orulok h ertelmes emberek dolgoznak a csapatnal es jeleznek a bekepzelt kis pocsnek ezzel.Igen teljesen rendben van, hogy a meccs után nem akarta ezt Saleh impulzusból ezt eldönteni, de a dolgok átbeszélése/átnézése után erre jutottak.
Beki
Wester
Lehet a film megnézése után Saleh-ék is agyérgörcsöt kaptak a látottaktól. xdNem fogjak meg valszeg padra vagni, de orulok h ertelmes emberek dolgoznak a csapatnal es jeleznek a bekepzelt kis pocsnek ezzel.Igen teljesen rendben van, hogy a meccs után nem akarta ezt Saleh impulzusból ezt eldönteni, de a dolgok átbeszélése/átnézése után erre jutottak.
Beki
Wester
És ráadásul elvileg nyerhető meccs jönne, odaát Fields se lesz...Sehol nem írták h Fields nem lesz, day-to-day
Pityu Gyor
Green is green
Nem fogjak meg valszeg padra vagni, de orulok h ertelmes emberek dolgoznak a csapatnal es jeleznek a bekepzelt kis pocsnek ezzel.Igen teljesen rendben van, hogy a meccs után nem akarta ezt Saleh impulzusból ezt eldönteni, de a dolgok átbeszélése/átnézése után erre jutottak.
Beki
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
#Jets HC Robert Saleh confirmed that Zach Wilson is aware that he isn’t guaranteed to start vs #Bears + when asked if Mike White would be the guy if ZW is benched he said, ‘everyone is on the table’ seemingly opening door for both Joe Flacco & Chris Streveler 😳: 🎥 @nyjets pic.twitter.com/IFuOXjSXdS
— Paul Andrew Esden Jr (@BoyGreen25) November 21, 2022
Lesz ez még így se!
Robert Saleh on the QB situation: “We’re keeping everything on the table.”
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) November 21, 2022
Not committing to Zach Wilson as the starter. #Jets
Lesz ez még így se!
Elbaszta volna és ráfogta volna a szélreElsőnél nem értem mi indokolta, hogy nem állt bele teljesen a dobásba, miért kell itt bohóckodni. Másodiknál meg én is ordítottam TV előtt h üresen van Mims, ami 3 összetevős:Atyaég..Erről beszéltem, hogy én még én is láttam a pályán az üres elkapókat csak a jó öreg Zekk nem
Not only did Wilson throw an easy INT here but Conklin was WIDE open. This has to be at least 5 yards of separation. And Wilson airmails the hell out of it.
— Michael Nania (@Michael_Nania) November 21, 2022
Wasted opportunity + gift-wrapped turnover all in one
Guys were open in this game. A lot. pic.twitter.com/cHUwkPbVaN
Apex
WesterI'm out on Zach Wilson after seeing this one.
— Michael Nania (@Michael_Nania) November 21, 2022
Wide. Open. Denzel. Mims. Touchdown. Missed. pic.twitter.com/wd2lxee73G
Apex
1. ZW vakon volt így mindegy
2. vajon pontosan oda tudta volna dobni?!
3. fakezű Mims el tudta volna kapni?
Beki
Lesz ez még így se!