New York Jets
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Ekkora szopás a világon nincs...Ahogy korábban is mondtam, OL-edző téren komoly visszalépés történt erre a szezonra.
Bectonnal mi a fasz történt tavaly óta?
Elfelejtett focizni?
gabokocka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Jarrad Davis a bye week-ig minimum kiesett Saleh szerint...ami week 6 nálunk. Sherwood lesz a kezdő helyette.Aj de sajnálom, egyik sleeper LB volt az IDP fantasy rankingomban, szerintem nagyon jó idény előtt állt volna.
AVT és Moore héten már edzenek, McDermott sérülése komolyabb.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Jarrad Davis a bye week-ig minimum kiesett Saleh szerint...ami week 6 nálunk. Sherwood lesz a kezdő helyette.AVT és Moore héten már edzenek, McDermott sérülése komolyabb.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/AdamSchefter/status/1429487452419497985?s=20Sok meglepő nincs benne. Alig volt nyomás a Packers csere QB-kon, miközben a kezdő CB-einket iskolázták.
Apex
több mint 3 éve
Apex
2 981
twitter.com/AdamSchefter/status/1429487452419497985?s=20
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 3 éve
Apex
2 981
Ez teljesen jogos viszont az hogy ilyen nyugodtnak, magabiztosnak tunik mindenkeppen biztato egy rookietol, fuggetlenul az ellenfeltol. Csak tenyleg ez a kurva Lawson serules ne lett volna, elegge elvette szamomra a hypeot az idenytol..😕Azért ez nem volt olyan rossz ma... 🙂Sajnos ebből tényleg nem szabad levonni semmit. Packers pass rusherei, Clark stb az oldalvonal mellett dumcsiztak, persze h Wilsonnak ennyi ideje volt...bezzeg hétközben 😀
GTom
Az egyetlen, amire ez a rohadt meccs jó volt megint h sérülteket gyűjtsünk... McDermott térdében vmi szakadt valszeg, Jarrad Davis könyöke sérült (nem tudni mennyire komoly), meg 2-3 sérült akadt még.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Azért ez nem volt olyan rossz ma... 🙂Sajnos ebből tényleg nem szabad levonni semmit. Packers pass rusherei, Clark stb az oldalvonal mellett dumcsiztak, persze h Wilsonnak ennyi ideje volt...bezzeg hétközben 😀
GTom
Az egyetlen, amire ez a rohadt meccs jó volt megint h sérülteket gyűjtsünk... McDermott térdében vmi szakadt valszeg, Jarrad Davis könyöke sérült (nem tudni mennyire komoly), meg 2-3 sérült akadt még.
több mint 3 éve
GTom
243
Láttam és tudom, hogy a két együttes nem egy szint, de azért még nem a Packers elverése a cél. Azért bízom benne, hogy más csapatok ellen lesz bőven keresnivalója Wilson-éknak idén.Azért ez nem volt olyan rossz ma... 🙂Voltak jó dolgok, a Wilson - Davis duó nagyon jó lehet, nagyon úgy tűnik, hogy no1 WR-ként tekint rá Zach, de azért ez ma a Packers B-C volt. 1db kezdő se játszott.
GTom
alatriste
Szerkesztette: GTom
több mint 3 éve
Azért ez nem volt olyan rossz ma... 🙂Voltak jó dolgok, a Wilson - Davis duó nagyon jó lehet, nagyon úgy tűnik, hogy no1 WR-ként tekint rá Zach, de azért ez ma a Packers B-C volt. 1db kezdő se játszott.
GTom
Liverpool Fc
több mint 3 éve
GTom
243
Azért ez nem volt olyan rossz ma... 🙂
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Egy kibaszott edzésen egy ACL-, és egy Achilles-szakadás, erre tényleg nem tudok mit írni már lassan.Rohadt kezdő OL nem tud edzeni lassan 3 hete, az egyik backup visszavonul. DL-ből kiesik az egyik legfontosabb láncszem, kezdő DT day-to-day.
Lenne egy nem túl nehéz kérésem:
AVT, Moore, QW és Rankins, ha kérhetem, biciklizgessen csak szépen preseason alatt...ráérnek fullos edzést tolni week 1-en.
több mint 3 éve
Apex
2 981
Üvölteni tudnék baszd meg...tényleg elvagyunk átkozva
több mint 3 éve
Lawson Achilles-in-szakadas, IR.
több mint 3 éve
Apex
2 981
Hát ennyirt az idei szezonrol is I guess
több mint 3 éve
Ekkora szopás a világon nincs...Bectonnal mi a fasz történt tavaly óta?
Elfelejtett focizni?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ezt a csapatot b+...#Jets pass-rusher Carl Lawson, one of their big free agent signings, suffered a lower leg at practice today and he’s having an MRI on his Achilles, per me and @MikeGarafolo. If it is torn, Lawson would be out for the season.
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 19, 2021
I was told Lawson reported feeling a pop. The #Jets, for now, are holding their breath. https://t.co/14mAEdMQYP
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) August 19, 2021
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Korábban Rankins is otthagyta az edzést, most meg Mims sántikált le.Lawson-t kocsival vitték le mai edzésről...És én naiv még azt hittem hogy végre látni fogok olyat, amit úgy hívnak hogy pass rush. El vagyunk átkozva.
Beki
Wester
több mint 3 éve
Lawson-t kocsival vitték le mai edzésről...És én naiv még azt hittem hogy végre látni fogok olyat, amit úgy hívnak hogy pass rush. El vagyunk átkozva.
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Lawson-t kocsival vitték le mai edzésről...
több mint 3 éve
Apex
2 981
Na mondjuk pont most jött egy ilyen 😀Konkrétum erről nem igazán volt, legalábbis olyan tweet pl. nem érkezett, hogy Wilson sokáig tartotta volna a labdát, olyan viszont volt pont a tegnapi edzésről, hogy nehéz megítélni így az O-ban az embereket, hogyha ekkora nyomás van Wilsonon. Becton meglepő módon(legalábbis tavalyhoz képest mindenképp váratlan) eléggé szenvedett TC-ben Lawson ellen, de úgy konkrétan minden nap. A Giants elleni teljesítményre nem lehet panaszunk de most az első GB elleni közös edzésen ismét nem volt túl bíztató a helyzet. AVT sajnos amúgy egész TC-ben nem volt, most a napokban fog elkezdeni edzeni a csapattal, tegnap már individual drilleket nyomatott, ő azért nagyon nagy upgrade lesz az biztos.Papíron ez valami elit O fal kéne hogy legyen, Becton, AVT stb. Mondjuk AVT nem volt ha jól tudom. 7 sack az rengeteg. Van valami info mennyire a fal hibája ez és mennyire Wilsoné?Tegnap közös edzés volt a Packers-el.Ja hát igen ezek már aggasztóbb statok azért, Hall-nak viszont azért jár a pacsi, hogy Adams ellen ilyen jól tólta tegnap.
Wilsont 7 alkalommal sackelték, Becton hárommal járult hozzá ehhez.
Védelemben Lawson és Hall volt elfogadható, de Rodgersék taknyosra vertek volna minket élesben.
Beki
Apex
Tomcsik
Apex
twitter.com/RichCimini/status/1428376402454274060?s=20
több mint 3 éve
Apex
2 981
Konkrétum erről nem igazán volt, legalábbis olyan tweet pl. nem érkezett, hogy Wilson sokáig tartotta volna a labdát, olyan viszont volt pont a tegnapi edzésről, hogy nehéz megítélni így az O-ban az embereket, hogyha ekkora nyomás van Wilsonon. Becton meglepő módon(legalábbis tavalyhoz képest mindenképp váratlan) eléggé szenvedett TC-ben Lawson ellen, de úgy konkrétan minden nap. A Giants elleni teljesítményre nem lehet panaszunk de most az első GB elleni közös edzésen ismét nem volt túl bíztató a helyzet. AVT sajnos amúgy egész TC-ben nem volt, most a napokban fog elkezdeni edzeni a csapattal, tegnap már individual drilleket nyomatott, ő azért nagyon nagy upgrade lesz az biztos.Papíron ez valami elit O fal kéne hogy legyen, Becton, AVT stb. Mondjuk AVT nem volt ha jól tudom. 7 sack az rengeteg. Van valami info mennyire a fal hibája ez és mennyire Wilsoné?Tegnap közös edzés volt a Packers-el.Ja hát igen ezek már aggasztóbb statok azért, Hall-nak viszont azért jár a pacsi, hogy Adams ellen ilyen jól tólta tegnap.
Védelemben Lawson és Hall volt elfogadható, de Rodgersék taknyosra vertek volna minket élesben.
Beki
Apex
Tomcsik
Szerkesztette: Apex
több mint 3 éve
Zotya86
200
Nem lehet, hogy csak arról van szó, hogy edzés révén sokan nem veszik annyira komolyan a dolgot? Szerintem az 1. tétmeccs előtt még ne temessük a támadófalat 😊Tegnap közös edzés volt a Packers-el.Ja hát igen ezek már aggasztóbb statok azért, Hall-nak viszont azért jár a pacsi, hogy Adams ellen ilyen jól tólta tegnap.
Beki
Apex
több mint 3 éve
Tomcsik
8 014
Papíron ez valami elit O fal kéne hogy legyen, Becton, AVT stb. Mondjuk AVT nem volt ha jól tudom. 7 sack az rengeteg. Van valami info mennyire a fal hibája ez és mennyire Wilsoné?Tegnap közös edzés volt a Packers-el.Ja hát igen ezek már aggasztóbb statok azért, Hall-nak viszont azért jár a pacsi, hogy Adams ellen ilyen jól tólta tegnap.
Beki
Apex
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
Apex
2 981
Tegnap közös edzés volt a Packers-el.Ja hát igen ezek már aggasztóbb statok azért, Hall-nak viszont azért jár a pacsi, hogy Adams ellen ilyen jól tólta tegnap.
Beki