NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
New York Jets
Amúgy röhej ha tényleg eljön. Jót tenne az nflnek hosszútavon ha a Texans hajlandó lenne feláldozni magát és nem elengedni.
Green is green
A liga meg majd elmegy NBA-irányban, ami nem jó. Én nem igazán szeretem ezt a szemléletet, illetve a konkrét ügyben nem értem, hogy Watson miért hosszabbított. A pénzen kívül.Nagyon szar szitu mindkét félnek...Texansnak pótolnia kellene Watsont, ami hátsó 1. körrel nem egy leányálom, no meg Watson diktálja hova menne...csúnya vége lesz ennek.Texans nincs alkupozícióban, ott állnának irányító és pickek nélkül. Az árat a piac adja meg, kérdés, hogy lesz-e licitálás érte és mennyire tudják visszafogni magukat a GM-ek.Adom Beki!👏🏼👏🏼👏🏼 Szerinted mennyi lenne az annyi egy ilyen QB-ért? Amúgy ez saját vélemény de anno 2018ban Én Őt akartam a legjobban...😕😔Texans fórumon már megindult a szenzációhajcázás 4elsőkör meg egy teljes superbowl csapat meg hasonlók😳😅😂🤣Hozzátenném, hogy alapból a Texansnál lenne a fölény és ők diktálnának h nem lesz trade stb, de ameddig hagyták fajulni a dolgokat és amilyen szart lapátoltak maguk köré...legjobb mindkét félnek a trade.
Poginho
Tudná a Texans büntetni Watsont, ha nem jelenik meg edzéseken, de szvsz elég rosszul venné ki magát, ha egy 25 éves top QB kiüli a szezont.
Mennyit kérhetnek érte? Határ a csillagos ég. Min 3 db 1. kör lenne nálam az a pont, ahol megkezdeném a beszélgetést egyáltalán.
Fontos megemlíteni h olyan szempontból jó helyzetben vagyunk h 1/2 itt van, de Watson diktál a no-trade clause miatt.
Beki
Alapvetően kartellezhetnek és jól kiszúrhatnak a Houstonnal, másik részről meg egymásra kell emelni az ajánlatokat, szóval bekészítem a popcornt
Willie Parker
Beki
Nagyon szar szitu mindkét félnek...Texansnak pótolnia kellene Watsont, ami hátsó 1. körrel nem egy leányálom, no meg Watson diktálja hova menne...csúnya vége lesz ennek.Texans nincs alkupozícióban, ott állnának irányító és pickek nélkül. Az árat a piac adja meg, kérdés, hogy lesz-e licitálás érte és mennyire tudják visszafogni magukat a GM-ek.Adom Beki!👏🏼👏🏼👏🏼 Szerinted mennyi lenne az annyi egy ilyen QB-ért? Amúgy ez saját vélemény de anno 2018ban Én Őt akartam a legjobban...😕😔Texans fórumon már megindult a szenzációhajcázás 4elsőkör meg egy teljes superbowl csapat meg hasonlók😳😅😂🤣Hozzátenném, hogy alapból a Texansnál lenne a fölény és ők diktálnának h nem lesz trade stb, de ameddig hagyták fajulni a dolgokat és amilyen szart lapátoltak maguk köré...legjobb mindkét félnek a trade.
Poginho
Tudná a Texans büntetni Watsont, ha nem jelenik meg edzéseken, de szvsz elég rosszul venné ki magát, ha egy 25 éves top QB kiüli a szezont.
Mennyit kérhetnek érte? Határ a csillagos ég. Min 3 db 1. kör lenne nálam az a pont, ahol megkezdeném a beszélgetést egyáltalán.
Fontos megemlíteni h olyan szempontból jó helyzetben vagyunk h 1/2 itt van, de Watson diktál a no-trade clause miatt.
Beki
Alapvetően kartellezhetnek és jól kiszúrhatnak a Houstonnal, másik részről meg egymásra kell emelni az ajánlatokat, szóval bekészítem a popcornt
Willie Parker
Texans nincs alkupozícióban, ott állnának irányító és pickek nélkül. Az árat a piac adja meg, kérdés, hogy lesz-e licitálás érte és mennyire tudják visszafogni magukat a GM-ek.Adom Beki!👏🏼👏🏼👏🏼 Szerinted mennyi lenne az annyi egy ilyen QB-ért? Amúgy ez saját vélemény de anno 2018ban Én Őt akartam a legjobban...😕😔Texans fórumon már megindult a szenzációhajcázás 4elsőkör meg egy teljes superbowl csapat meg hasonlók😳😅😂🤣Hozzátenném, hogy alapból a Texansnál lenne a fölény és ők diktálnának h nem lesz trade stb, de ameddig hagyták fajulni a dolgokat és amilyen szart lapátoltak maguk köré...legjobb mindkét félnek a trade.
Poginho
Beki
Adom Beki!👏🏼👏🏼👏🏼 Szerinted mennyi lenne az annyi egy ilyen QB-ért? Amúgy ez saját vélemény de anno 2018ban Én Őt akartam a legjobban...😕😔Texans fórumon már megindult a szenzációhajcázás 4elsőkör meg egy teljes superbowl csapat meg hasonlók😳😅😂🤣Hozzátenném, hogy alapból a Texansnál lenne a fölény és ők diktálnának h nem lesz trade stb, de ameddig hagyták fajulni a dolgokat és amilyen szart lapátoltak maguk köré...legjobb mindkét félnek a trade.
Poginho
Innentől egyszerű: nem nézegetsz Darnoldról videókat, hanem telefonálsz Houstonba, ennyi az össz dolog.
So who is the frontrunner for Watson? Speculation, and I repeat — speculation — by league decision-makers at the Senior Bowl have smart money on the New York Jets.
A person in the know would not tell me directly if the Jets would be one of the teams in hot pursuit of Thuney. Rather, he said it will come down to money offered and the contract. The Jets are expected to have a lot of money available under the cap once free agency commences. So, as was implied to me by the source, draw your own conclusions.
Azt a Robertset azóta se értem..Egyértelmű. Picit visszaesett az egység visszahordás fronton, mivel a kávés szerencsétlenség nem hozta vissza Robertset, de nem láttam okát h Boyer miért nem maradhatna.Marad Boyer a spec team coach.Jó döntés szvsz
Beki
Wester
Beki
Green is green
Egyértelmű. Picit visszaesett az egység visszahordás fronton, mivel a kávés szerencsétlenség nem hozta vissza Robertset, de nem láttam okát h Boyer miért nem maradhatna.Marad Boyer a spec team coach.Jó döntés szvsz
Beki
Wester
Marad Boyer a spec team coach.Jó döntés szvsz
Beki
Lesz ez még így se!
Aki ismeri Armando munkásságát, sejthetteA legtöbb Miami-s beatben amúgy sem lehet megbízni, lásd még Tunsil esete. Csodálom, hogy Manish Mehta még nem kötött ki ott. 😊
Wester
Plot twist.Aki ismeri Armando munkásságát, sejthette
Spent today talking to a few sources on the Deshaun Watson story.
— Matt Miller (@nfldraftscout) January 24, 2021
No disrespect to other reporters, but I’ve been told the Jets are NOT his preferred destination should a trade take place.
His no trade clause makes this very important.
iktriad
Lesz ez még így se!
Spent today talking to a few sources on the Deshaun Watson story.
— Matt Miller (@nfldraftscout) January 24, 2021
No disrespect to other reporters, but I’ve been told the Jets are NOT his preferred destination should a trade take place.
His no trade clause makes this very important.
Én nagyon szeretem Stafford játékát de a kulcs amit Beki írt, nincs értelme elhozni a kora miatt, akkor inkább valamelyik újonc (vagy Watson de őt tartom hogy a Texans nem engedi). Az hogy melyik legyen az meg lutri, nézzük vissza az elmúlt 3-4 év első körös QBjaira miket irtak a nagy szakértők a draft elött és mennyire nem az a sorrend vált be...Nem win-now uzemmodban van a Jets, mi ertelme tradelni egy 32 eves QBert foleg az 1/2-ot? Hagyjuk az ilyet...Neked Fields vagy Wilson inkább a választottad?
Stafford legjobb helye a Frisco vagy a Colts perpill.
Beki
S ha igen miért az egyik és miért nem a másik?
tüsi91
Green is green
Hatarozottan Wilson.Nem win-now uzemmodban van a Jets, mi ertelme tradelni egy 32 eves QBert foleg az 1/2-ot? Hagyjuk az ilyet...Neked Fields vagy Wilson inkább a választottad?
Beki
tüsi91
Rengeteg cikket olvastam es pont heten Connor Hughes is kidobott egyet az Athleticen h mi varhato Shanahan fele offenseben es ugyan nem vegeztem meg a korabban bedobott Wilson osszes passz videoval, de egyertelmu h o a tokeletes match a Jets szamara.
Fieldsben ugyanakkor Haskins fele bustot latok (nem a viselkedese miatt). Ugyanakkor ki kell emelni h Wilson keves meccset tolt eros vedelem ellen.
Nem win-now uzemmodban van a Jets, mi ertelme tradelni egy 32 eves QBert foleg az 1/2-ot? Hagyjuk az ilyet...Neked Fields vagy Wilson inkább a választottad?
Beki
Green is green
Közben koktélt szurcsöl és BB-vel tárgyal 😂😂😂Egyébként elolvasva a teljes cikket, ezt csak Miami-Jets vonatkozásban írja nem?The New York Jets are Deshaun Watson’s preferred trade destination, per @ArmandoSalguero pic.twitter.com/7aCGPrza2r
— PFF (@PFF) January 23, 2021
empty taxi
Bár az még el is menne szódával, hogy Watson a teljes ligából a Jetset tekinti no1 célpontnak mert van tőke, de ezt a mondatot egyszerűen nem tudom komolyan venni: "He really wants to move to the AFC East."
Elképzelem, ahogy épp napozik a yachtján, és az AFC keleti divíziójáról fantáziál.
Cruyffista
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
Én dobnám érte az 1/2-t. Én mondjuk többre tartom őt mint az átlag talán, de Fields és Wilson csak talán lesznek olyan QB-k mint Matyi. Watsonért borítani kell a házat szvsz, Matyiért ha odaadja a csapat az 1/2-t szerintem elég is lehet.
Liverpool Fc
Egyébként elolvasva a teljes cikket, ezt csak Miami-Jets vonatkozásban írja nem?The New York Jets are Deshaun Watson’s preferred trade destination, per @ArmandoSalguero pic.twitter.com/7aCGPrza2r
— PFF (@PFF) January 23, 2021
empty taxi
Bár az még el is menne szódával, hogy Watson a teljes ligából a Jetset tekinti no1 célpontnak mert van tőke, de ezt a mondatot egyszerűen nem tudom komolyan venni: "He really wants to move to the AFC East."
Elképzelem, ahogy épp napozik a yachtján, és az AFC keleti divíziójáról fantáziál.