New York Jets

30 feliratkozó

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az a legnagyobb bajom es utalom Gase-t szivbol a vezetéssel együtt, mert sikerült elérniük azt, hogy az már nem mozgat meg hogy mennyire szarok vagyunk. Teljesen közömbössé vált számomra a dolog. Én aki anno végignézte még a híres buttfumble meccset is, nem emlékszem mikor néztem utoljára végig jets meccset és ez nagyon szomorú.
Wester
Tavaly meg vegigneztem, de iden nincs kedvem idot olni ebbe a nem is tudom mibe, amit a Jets csinal.
Lassan ott tartok h nem artana Darnoldot is megizzasztani picit ha Flakon egeszseges...egy jo padozas raferne.
több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 054 — Jó ötletnek tűnt!
Az a legnagyobb bajom es utalom Gase-t szivbol a vezetéssel együtt, mert sikerült elérniük azt, hogy az már nem mozgat meg hogy mennyire szarok vagyunk. Teljesen közömbössé vált számomra a dolog. Én aki anno végignézte még a híres buttfumble meccset is, nem emlékszem mikor néztem utoljára végig jets meccset és ez nagyon szomorú.

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A Frisco játékosok is hullanak, mint a legyek. Ma is egy kivételesen szar játékkal kapunk ki. Vajon milyen mélyrepülés kell h Gaset szezon közben kirúgják? Van remény?
Lucifer
Christopher Johnson egy beszari puha p*cs nem fogja bye weekig kirakni sztem. Aztan ha igy hullanak a jatekosok mindenhil 1-2 meglepi win es marad Gase.
több mint 5 éve
Lucifer New York Jets 1 215
A Frisco játékosok is hullanak, mint a legyek. Ma is egy kivételesen szar játékkal kapunk ki. Vajon milyen mélyrepülés kell h Gaset szezon közben kirúgják? Van remény?

GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Olvasom McGovern es Hogan is OUT Perriman utan, vki meg egeszseges?
több mint 5 éve
A tény hogy még mindig tudunk szarabbak lenni, valahol már megsüvegelendő

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Nem érdekel mennyire picsáz el minket ma a 49ers, de jó volna, ha Darnold az üres embereket észrevenné, a méteres céltévesztések jelentősen csökkennének és némi kreativitás kipattanna Gase sötét fejéből.
Beki
És kezdjük jól a meccset! Ja nem...

Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem érdekel mennyire picsáz el minket ma a 49ers, de jó volna, ha Darnold az üres embereket észrevenné, a méteres céltévesztések jelentősen csökkennének és némi kreativitás kipattanna Gase sötét fejéből.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Dee Ford is OUT amúgy a Frisconál.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ogletree, Malone és Josh Adams is ott lesz mai meccsnapi keretben.
több mint 5 éve
Hát legalább Kittle-től nem kell tartanunk holnap.
GTom
Az a baj hogy Friscoban meg napok óta nagyítóval keresik kitől tartsanak a Jetsből 😊)))

Green is green
több mint 5 éve
GTom New York Jets 247
Hát legalább Kittle-től nem kell tartanunk holnap.
több mint 5 éve
GTom New York Jets 247
Sziasztok!

Elgondolkodtam a mai Crowder ügy után.

Már jópár éve követem a Jets történéseit és azt tapasztalom, hogy már a szezon előtt, vagy a legelején egy halom sérülttel működik a csapat.
Lehet, hogy rosszul gondolom, de nem lehet, hogy az erőnléti felkészüléssel/csapattal van némi hiba, hogy minden évben ez van?
több mint 5 éve
Nincsen rá jobb szó: precíz... 😀 a beatwriteres és az utolsó 2 rész marha jó 😀
 www.youtube.com/watch?v=U8TfB3qaV5M
Beki
Akkor lesz győzelmünk idén???

Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nincsen rá jobb szó: precíz... 😀 a beatwriteres és az utolsó 2 rész marha jó 😀
 www.youtube.com/watch?v=U8TfB3qaV5M
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Crowder OUT vasárnapra, Berrios veszi át a helyét.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

Wester
 elitesportsny.com/2020/09/17/adam-gases-antiquated-offense-is-setting-up-the-new-york-jets-for-failure/
ehhez kapcsolódan, de ez a kedvencem:
"In Week 1, 86% of the Jets runs were up the middle and the Jets never ran outside the tackle."
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem lehetne, hogy a covid 19-re hivatkozva mégis eltörlik a szezont? Mutatott teljesítmény alapján szerintem miénk a tiebreaker az 1/1-ért...1 meccs után ezt mondom, sírok baszd meg
Apex
Nananana... ezt nem szabad. Jets drukker vagy bírod / bírnod kell a fájdalmat. 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó

Wester
Aztak*rva... 😀
több mint 5 éve

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
DNP: Crowder, Gore (pihenőnap)
LP: Perine, Flakon, Avery, Basham
több mint 5 éve
Apex New York Jets 3 025
Nem lehetne, hogy a covid 19-re hivatkozva mégis eltörlik a szezont? Mutatott teljesítmény alapján szerintem miénk a tiebreaker az 1/1-ért...1 meccs után ezt mondom, sírok baszd meg

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Crowder nem edz ma.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Áhh, hogy Crowder is összeszedett egy hamstring sérülést tegnap edzésen...