New York Jets
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintem Wills lesz a mi pickunk.
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Én is erre hajlok. OT vagy lecsere. Második körben is húzhatunk amúgy elsökörös tehetség WRt. Bectonnak örülnék 😊 De őt kiviszik korábban és sztem nem kapunk majd elég ellenértéket a cetlinkért, így csere sem lesz, hanem 4. legjobb OT.No, így 1.5 nappal a draft 1. köre előtt az a tippem, hogy WR-t húzunk vagy Becton a 11. pickkel.Mindenképp OT vagy letrade. Az én tippem 😊
Beki
Pityu Gyor
több mint 5 éve
No, így 1.5 nappal a draft 1. köre előtt az a tippem, hogy WR-t húzunk vagy Becton a 11. pickkel.Mindenképp OT vagy letrade. Az én tippem 😊
Beki
Green is green
több mint 5 éve
No, így 1.5 nappal a draft 1. köre előtt az a tippem, hogy WR-t húzunk vagy Becton a 11. pickkel.Kérlek csak Becton-t ne. Akkor már inkább Jones csak ne ez a melák.
Beki

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
No, így 1.5 nappal a draft 1. köre előtt az a tippem, hogy WR-t húzunk vagy Becton a 11. pickkel.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A Logan Ryan leigazolásról ki mit gondol? Lesz, nem lesz? Ha lesz, hogyan lesz?Ha drafton érkezik 1 CB (sztem 3. vagy 4. körben fog egy), akkor nem hiszem.
Lucifer
több mint 5 éve
A Logan Ryan leigazolásról ki mit gondol? Lesz, nem lesz? Ha lesz, hogyan lesz?
GO JETS!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
JD draft előtti call-ja pár percen belül kezdődik.Egyetlen értelmes dolog, ami elhangzott: nem tervez senkit eltradelni a draft hetében, de az a csapat érdeke h meghallgassa, ha valaki iránt érdeklődnek. Adams-el draft után beszélnek hosszabbítás ügyben.
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
JD draft előtti call-ja pár percen belül kezdődik.
több mint 5 éve
na ez a kemény...Biztos pechünk van...
twitter.com/RichCimini/status/1252203408578220032
Beki
Green is green
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
na ez a kemény...twitter.com/RichCimini/status/1252203408578220032
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
twitter.com/Jason_OTC/status/1251237736259956738Jár a taps az Idzik, Maccagnan duónak...főleg a kávés balfasznak.
több mint 5 éve
Adams csak a szokásos
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ravens GM-től 2 érdekes update a számunkra need posztokról:twitter.com/jeffzrebiec/status/1248221455596359681
twitter.com/jeffzrebiec/status/1248223149889634304
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Meglátjuk h ACLből hogyan tér vissza, de láttuk tavaly a védelemben, hogy pár meccs után a backup LBk azért összekapták magukat és nem rajtuk múlott (azt még mindig nem értem h a Bills ellen Mosley kiesése után mi a picsa volt az az összeomlás). GW-nek úgyis kreatív blitzeket kell kitalálnia 2020-ban, szóval én Avery-t áldoznám be, ha (ismétlem ha) valakire kell a pénz. Mosley, ha nem robban, végig a pályán lesz kb, van mélység mellé már.Jo nagy faszsag lenne kivagni, o pont hogy olyan lb aki pressure-t tud generalni a qb-ra es tekintve a csapat pass rush kepesseget..hat szerintem nem baj ha o itt van. En meg mindig siman inkabb Winterst vagnam ki.Avery maradására addig számítok, amíg valakire nem kell lóvé.Onwuasor szerződése: 1 év, 2M, full garantált.Jó kis védelem lesz. 11 linebacker egyszerre a pályán! 😀
Beki
alatriste
Beki
Apex
több mint 5 éve
Jo nagy faszsag lenne kivagni, o pont hogy olyan lb aki pressure-t tud generalni a qb-ra es tekintve a csapat pass rush kepesseget..hat szerintem nem baj ha o itt van. En meg mindig siman inkabb Winterst vagnam ki.Avery maradására addig számítok, amíg valakire nem kell lóvé.Onwuasor szerződése: 1 év, 2M, full garantált.Jó kis védelem lesz. 11 linebacker egyszerre a pályán! 😀
Beki
alatriste
Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Avery maradására addig számítok, amíg valakire nem kell lóvé.Onwuasor szerződése: 1 év, 2M, full garantált.Jó kis védelem lesz. 11 linebacker egyszerre a pályán! 😀
Beki
alatriste
több mint 5 éve
Onwuasor szerződése: 1 év, 2M, full garantált.Jó kis védelem lesz. 11 linebacker egyszerre a pályán! 😀
Beki

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Onwuasor szerződése: 1 év, 2M, full garantált.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
OTC szerint 16.8M cap space van, de ebben még Jenkins és Onwuasor szerződése nincs bent.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na most, hogy kicsit lecsendesett az FA én szeretném azért a saját "álom" mock draftomat leírni. Azt érdemes tudni, hogy én még számítok egy veterán pass rusher igazolásra tőlünk.(Griffen/Golden)Nagyon jó ez a mock. Igazából ennek a forgatókönyvnek örülnék a legjobban: 1. kör OT és utána duplázás WR-ből 3. kör végéig.
1. rd 11. pick: Andrew Thomas, OT
Én úgy gondolom, hogy nem fog kimenni az összes Tackle előttünk, sőt legalább 2 közül fogunk tudni választani, én nagyon bízok benne, hogy Thomas lesz a választásunk. Nagy, erős, a legjobb csapatok ellen bizonyított és a legfontosabb hogy LT. Így az Edoga project is maradhatna és Fant-et se kell berakni Sam vakoldalára.
2. rd 48. pick: Brandon Aiyuk, WR
Itt azért már kicsit komplikáltabb a dolog, de tekintve a rengeteg WR-t jó esélyünk lesz arra, hogy Aiyuk bent lesz mikor mi jövünk. Igazi playmaker elkapó, rendkívüli YAC, nagyon jó vertical threat. Golden Tate-hez tudnám igazából hasonlítani.
3. rd 68. pick: Michael Pittman Jr., WR
Igen, jöhetne itt CB vagy akár EDGE is nagyon jól tudom, de mivel, hogy Darnold-nak ez kritikus éve lesz, én inkább támogatnám az O-t továbbra is. Pittman nagyon jól tudná kiegészíteni Aiyuk-ot és Perriman-t. Nagy, fizikális elkapó, igazi red zone threat. Meg persze az sem utolsó dolog, hogy anno Sam-el együtt játszottak, szóval valószínűleg hamar egymásra találnának a pályán. 😀
3. rd 79. pick: Bryce Hall, CB
Egy újabb hatalmas need-re jönne játékos. Bár személy szerint én bízok GW-ben, hogy a Desir, Austin, Poole trio jól fog működni, de ebből 2 ember-nek is csak 1 éves szerződése van, szóval mindenképpen kell depth illetve a jövő szempontjából erősítés erre a posztra, Hall pedig szerintem egy remek választás lenne. Fizikális corner, aki jó futás ellen és inkább a zone coverage-ben remekel.
4. rd 120. pick: Kenny Willekes, EDGE
Lehet kicsit elfogult vagyok ezzel a pick-el, de én nagyon örülnék Willekes-nek. Egyrészt szerintem tökéletesen passzol a JD formulához(High motor, effort, culture guy). Másrészt GW szerintem nagyon jól tudná használni akár szituációs pass rusher-ként, idővel akár nagyobb szerepe is lehet, a potenciál mindenképp ott van.
5. rd 158. pick: Kyle Murphy, OG/OT
Elsősorban depth pick, viszont annak kíváló lenne. Ismét csak azt tudom mondani, hogy a JD mentalitás-hoz passzol. Több poszton is játszott karrierje során, nagyon atletikus ami a Gase scheme-hez is jó lenne.
6. rd 191. pick: Rodrigo Blankenship, K
Oké ezzel lehet nem mindenki ért egyet, de szerintem az utóbbi időkben felértékelődtek nagyon is a jó Placekickerek az NFL-ben. Többek között nekünk sem biztos pont, viszont Rodrigo-val jó eséllyel 4-5 évig stabil lehet a poszt.
6. rd 211. pick: Darius Anderson, RB
Bell után elég vékony a RB poszt, Josh Adams-ben talán van némi potenciál, de én inkább draftolnék egyet az utolsó pick-el. Anderson egy igazi "hit the hole" speedrunner és elkapásokban is van benne bőven potenciál. Igazából egy low risk high reward féle pick aki depth-nek is jó.
Hát ennyi lenne, tudom nem mindenki fog egyetérteni ezzel. Illetve azt is megértem, hogy valakinek egy-két játékos jóval magasabban van a saját kis draftboardján, de én így látom a dolgokat jelenleg. Egy ilyesféle vagy ehhez hasonló draft-al maximálisan megelégednék. 😀
Apex