New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ESPN szerint ilyen esélyeink vannak draft pickre:
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowles: nem lesz QB csere bye után.

Nem is értem kinti drukkerek miért vártak volna. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
PFF szerint Shell abszolút nem engedett nyomást sem tegnap, míg WJohnson a liga legszarabb C értékelésével bír eddig.
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 025
Claiborne-al tudni mi a helyzet?

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ha már flagek... összesen 81 flaget dobtak ránk 10 meccsen (csak SEA van előttünk ilyen téren).
Név szerint: Skrine 9, Winters + ASJ 7-7, Claiborne + Lee 6-6, Qvale + Carpenter + Roberts 4-4, JAdams + Wilkerson + WJohnson + McCown 3-3
Posztokra lebontva: DB 26, OL 22, LB 9, TE 8, DL 7
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Lehető legrosszabbkor bénázott az offense a szezonban a TB ellen és sajnos fordulópont lehet ez ismét Bowles számára is.
Jövő hét pihi, utána: CAR, KC, DEN, NO, LAC, NE
Innen kb a DEN és uccsó héten a Pats ellen lehet keresnivalónk, ha pihentetik az embereiket.

Védelem jól tartotta magát, de a meccs végére teljesen elfáradtak, meg a TB TD is jó hosszú drive volt, ahol segítettünk életben tartani is őket.
Viszont offense terén mi a picsára készültünk? Futás 19 lehetőségből 56 yard? 6 sacket enged az OL az ilyen tekintetben liga alja TB D# ellen? McCown-t 14x hitelték meccs során? Flagek hada Wintersre? 4. negyed végéig nem használjuk ASJ-t? Anderson dropol?

A sorsolás nem enged sok mosolyra okot.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó

McLendon sem fut rossz szezont.

twitter.com/Joerb31/status/927971943957098496
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
TB-nél Winston és Evans mellett William Gholston DE és Robert McClain CB is nagy eséllyel OUT.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson, Claiborne, Winters, Stewart are questionable, Forte OUT.
Beki
Volt olyan ebben az évben hogy Wilkerson nem volt questionable? 😊 Előző héten is játszott, pedig minden jel az outra utalt. (ki is tettem erre termelt 10,5 pontot)
Nomac
Amúgy hetek óta elvileg ezért óvatosak vele edzésen, meg még vmi egyéb. 😀
Jets GM Mike Maccagnan reveals that DE Mo Wilkerson has been playing with a broken toe.
több mint 8 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Beki
Volt olyan ebben az évben hogy Wilkerson nem volt questionable? 😊 Előző héten is játszott, pedig minden jel az outra utalt. (ki is tettem erre termelt 10,5 pontot)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon bízok benne hogy a Tampa ellenit is betudjuk húzni, akkor talán tényleg egy új lendületet kapna a csapat!
Apex
Én is remélem, hogy FitzMagic nem aláz meg minket.
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 025
Én nagyon bízok benne hogy a Tampa ellenit is betudjuk húzni, akkor talán tényleg egy új lendületet kapna a csapat!

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jordan Jenkins lett a hét védője az AFC-ben
 twitter.com/RLiuNFL/status/928269329556107266
iktriad
Nem semmi 😊 egy 1/1 varomanyos csapattol foleg 😊
Pityu Gyor
Az még a végén 1/15 is összejön. 😀
több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
iktriad
Nem semmi 😊 egy 1/1 varomanyos csapattol foleg 😊

Green is green
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 854 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Oké, közben Mike Evans-t is eltiltották a TB-nél. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kerley 4 meccses eltiltás, Winston pár hétig OUT, így Fitzy lesz a TB QB-ja ellenünk.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Néztem 3 negyedig a TB meccsét tegnap este.
Függetlenül, hogy Winston sérülése mennyire súlyos, ezt a TB-t simán elkaphatjuk. A védelmük marha gyenge, Fitzmagic-et meg szétkaphatja azért a védelem, hiába a mérföldekkel jobb célpontok. Védelmük asszem összesen csinált eddig 7 sacket.
több mint 8 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
 twitter.com/hashtag/JetsDanceToAnything?src=hash enjoy!
több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Nem tudom Cousins aláírná-e 3. évben is a TAG-et. Szerintem ha nem tolnak az orra alá egy hosszútávút ki fog jönni.
alatriste
Simán lehet, hogy aláírná. Cousins szuper-vallásos, a faterja is minister, nem feltétlen az alapján dönt, amit a többség logikusnak gondol.
Höri
+Ugye nála már nem a top5 átlaga lesz a franchise tag fizetés, hanem az idei fizetésének 120%-a, ami majdnem 29 milla.

Szerkesztette: mustaine

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem tudom Cousins aláírná-e 3. évben is a TAG-et. Szerintem ha nem tolnak az orra alá egy hosszútávút ki fog jönni.
alatriste
Simán lehet, hogy aláírná. Cousins szuper-vallásos, a faterja is minister, nem feltétlen az alapján dönt, amit a többség logikusnak gondol.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Bowles és stábja eddig, ismétlem EDDIG nálam is megérdemelne újabb 1 évet, főleg Morton, aki talán az NFL legkevésbé vonzó OC poziját merte bevállalni és nagyon jól teljesít.

Beki
Konkrétan Morton úgy teljesít h én nem zárom ki h HC interjúra fogják hívni az alapszakasz után.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 025
Egyébként innentől hogy a 49ers megszerezte Garoppolot, van arra esély hogy esetleg bejelentkezzünk Cousinsért? Szerintem jobb opció ez mint draftolni első körben, ő azért már bizonyított, és lenne elég cap space hozzá, bár az biztos hogy drága lesz.
Apex
Sztem Friscot egyértelműen kihúzhatjuk a QB needes csapatok listájáról Gerappá megszerzése után.
Ha Cousins FA-t lát, mindenképpen elvárom az FO-tól h legalább felemelje a kagylót az irányába, mert még egy évnyi veterán és mögötte tanul Petty+Haki, immáron ezt 3. éve nehéz lenne lenyelni és eléggé égő lenne ránk nézve. 😀
Más tészta h fél liga Kuzin nyomában lesz. 😀
Beki
Igazán lehetnénk mi a befutók. de ha mégsem és ennek ellenére viszonylag jó mérleggel zárjuk a szezont, akkor azért szeretném látni hogy feltradelünk egy QB-ért.