New York Jets
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ESPN szerint ilyen esélyeink vannak draft pickre:
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowles: nem lesz QB csere bye után.Nem is értem kinti drukkerek miért vártak volna. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
PFF szerint Shell abszolút nem engedett nyomást sem tegnap, míg WJohnson a liga legszarabb C értékelésével bír eddig.
több mint 8 éve
Claiborne-al tudni mi a helyzet?
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ha már flagek... összesen 81 flaget dobtak ránk 10 meccsen (csak SEA van előttünk ilyen téren).Név szerint: Skrine 9, Winters + ASJ 7-7, Claiborne + Lee 6-6, Qvale + Carpenter + Roberts 4-4, JAdams + Wilkerson + WJohnson + McCown 3-3
Posztokra lebontva: DB 26, OL 22, LB 9, TE 8, DL 7
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Lehető legrosszabbkor bénázott az offense a szezonban a TB ellen és sajnos fordulópont lehet ez ismét Bowles számára is.Jövő hét pihi, utána: CAR, KC, DEN, NO, LAC, NE
Innen kb a DEN és uccsó héten a Pats ellen lehet keresnivalónk, ha pihentetik az embereiket.
Védelem jól tartotta magát, de a meccs végére teljesen elfáradtak, meg a TB TD is jó hosszú drive volt, ahol segítettünk életben tartani is őket.
Viszont offense terén mi a picsára készültünk? Futás 19 lehetőségből 56 yard? 6 sacket enged az OL az ilyen tekintetben liga alja TB D# ellen? McCown-t 14x hitelték meccs során? Flagek hada Wintersre? 4. negyed végéig nem használjuk ASJ-t? Anderson dropol?
A sorsolás nem enged sok mosolyra okot.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó

McLendon sem fut rossz szezont.
twitter.com/Joerb31/status/927971943957098496
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
TB-nél Winston és Evans mellett William Gholston DE és Robert McClain CB is nagy eséllyel OUT.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Amúgy hetek óta elvileg ezért óvatosak vele edzésen, meg még vmi egyéb. 😀Wilkerson, Claiborne, Winters, Stewart are questionable, Forte OUT.Volt olyan ebben az évben hogy Wilkerson nem volt questionable? 😊 Előző héten is játszott, pedig minden jel az outra utalt. (ki is tettem erre termelt 10,5 pontot)
Beki
Nomac
Jets GM Mike Maccagnan reveals that DE Mo Wilkerson has been playing with a broken toe.
több mint 8 éve
Wilkerson, Claiborne, Winters, Stewart are questionable, Forte OUT.Volt olyan ebben az évben hogy Wilkerson nem volt questionable? 😊 Előző héten is játszott, pedig minden jel az outra utalt. (ki is tettem erre termelt 10,5 pontot)
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson, Claiborne, Winters, Stewart are questionable, Forte OUT.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon bízok benne hogy a Tampa ellenit is betudjuk húzni, akkor talán tényleg egy új lendületet kapna a csapat!Én is remélem, hogy FitzMagic nem aláz meg minket.
Apex
több mint 8 éve
Én nagyon bízok benne hogy a Tampa ellenit is betudjuk húzni, akkor talán tényleg egy új lendületet kapna a csapat!
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Az még a végén 1/15 is összejön. 😀Jordan Jenkins lett a hét védője az AFC-benNem semmi 😊 egy 1/1 varomanyos csapattol foleg 😊
twitter.com/RLiuNFL/status/928269329556107266
iktriad
Pityu Gyor
több mint 8 éve
Jordan Jenkins lett a hét védője az AFC-benNem semmi 😊 egy 1/1 varomanyos csapattol foleg 😊
twitter.com/RLiuNFL/status/928269329556107266
iktriad
Green is green
több mint 8 éve
Jordan Jenkins lett a hét védője az AFC-bentwitter.com/RLiuNFL/status/928269329556107266
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Oké, közben Mike Evans-t is eltiltották a TB-nél. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Kerley 4 meccses eltiltás, Winston pár hétig OUT, így Fitzy lesz a TB QB-ja ellenünk.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Néztem 3 negyedig a TB meccsét tegnap este.Függetlenül, hogy Winston sérülése mennyire súlyos, ezt a TB-t simán elkaphatjuk. A védelmük marha gyenge, Fitzmagic-et meg szétkaphatja azért a védelem, hiába a mérföldekkel jobb célpontok. Védelmük asszem összesen csinált eddig 7 sacket.
több mint 8 éve
+Ugye nála már nem a top5 átlaga lesz a franchise tag fizetés, hanem az idei fizetésének 120%-a, ami majdnem 29 milla.Nem tudom Cousins aláírná-e 3. évben is a TAG-et. Szerintem ha nem tolnak az orra alá egy hosszútávút ki fog jönni.Simán lehet, hogy aláírná. Cousins szuper-vallásos, a faterja is minister, nem feltétlen az alapján dönt, amit a többség logikusnak gondol.
alatriste
Höri
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
Nem tudom Cousins aláírná-e 3. évben is a TAG-et. Szerintem ha nem tolnak az orra alá egy hosszútávút ki fog jönni.Simán lehet, hogy aláírná. Cousins szuper-vallásos, a faterja is minister, nem feltétlen az alapján dönt, amit a többség logikusnak gondol.
alatriste
több mint 8 éve
Bowles és stábja eddig, ismétlem EDDIG nálam is megérdemelne újabb 1 évet, főleg Morton, aki talán az NFL legkevésbé vonzó OC poziját merte bevállalni és nagyon jól teljesít.Konkrétan Morton úgy teljesít h én nem zárom ki h HC interjúra fogják hívni az alapszakasz után.
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Igazán lehetnénk mi a befutók. de ha mégsem és ennek ellenére viszonylag jó mérleggel zárjuk a szezont, akkor azért szeretném látni hogy feltradelünk egy QB-ért.Egyébként innentől hogy a 49ers megszerezte Garoppolot, van arra esély hogy esetleg bejelentkezzünk Cousinsért? Szerintem jobb opció ez mint draftolni első körben, ő azért már bizonyított, és lenne elég cap space hozzá, bár az biztos hogy drága lesz.Sztem Friscot egyértelműen kihúzhatjuk a QB needes csapatok listájáról Gerappá megszerzése után.
Apex
Ha Cousins FA-t lát, mindenképpen elvárom az FO-tól h legalább felemelje a kagylót az irányába, mert még egy évnyi veterán és mögötte tanul Petty+Haki, immáron ezt 3. éve nehéz lenne lenyelni és eléggé égő lenne ránk nézve. 😀
Más tészta h fél liga Kuzin nyomában lesz. 😀
Beki