New York Jets

30 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Forte és Rashard Robinson DNP tegnap.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Nem edzett tegnap: Beachum (nem sérülés volt az oka), Forte, Rashard Robinson.

Közben Revis barátunk aláírt a Chiefshez, így jövő héten pont találkozik is velünk. Van némi jó oldala is ennek:
Darrelle Revis had $6 million guaranteed left on his #Jets deal before they cut him. Contract had offset language, so whatever #Chiefs pay him reduces what #Jets owe.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Am azon elmélkedtem, hogy látva 10 meccset Morton offense sémájából, csak én látom úgy h azért bőven feküdne egy újonc QB-nek? McCown-nál kicsivel jobb QB-vel meg sokkal szebb és jobb dolgok is kisülhettek volna.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Tegnapi forduló után 12. pick a miénk jelenleg, de 9 db 4-6-os csapat van. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Brian Costello‏ @BrianCoz
No surprise here but I’m told Jets GM Mike Maccagnan will be at the USC-UCLA game on Saturday night. I wonder what position he will be watching. #nyj

Na meg akk még ezt is ide.
Matt Miller‏ @nfldraftscout
Just heard from a league source that the New York #Jets love Josh Allen. Wyoming source told me they've done the most work on him.
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Rosszabbul azért művészet lenne 😀

több mint 8 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 041
Egyik Jets fórumon találtam lenti PFF értékeléseket h OL-ünk egyes tagjai hányadik helyen vannak liga szinten (szóval megeshet h nem fedik a valóságot) 10 hét után:

Beachum 35/59
Carpenter 68/78
Johnson 37/37
Winters 56/78
Shell 52/79

Fizetés okán Winters és Beachum marad tuti jövőre. Szvsz a 2 OT-nk játékával annyira nincs gond, ellenben az interior OL terén bőven ad okot. Összességében azt nem tudom eldöntetni, hogy Carpenter és Winters a gyenge C játék miatt esett vissza, mert ha nem nagy gondban leszünk.
Beki
Johnson tavaly ennel joval biztatobban kezdett vagy rosszul emlekszem?

Green is green
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Egyik Jets fórumon találtam lenti PFF értékeléseket h OL-ünk egyes tagjai hányadik helyen vannak liga szinten (szóval megeshet h nem fedik a valóságot) 10 hét után:

Beachum 35/59
Carpenter 68/78
Johnson 37/37
Winters 56/78
Shell 52/79

Fizetés okán Winters és Beachum marad tuti jövőre. Szvsz a 2 OT-nk játékával annyira nincs gond, ellenben az interior OL terén bőven ad okot. Összességében azt nem tudom eldöntetni, hogy Carpenter és Winters a gyenge C játék miatt esett vissza, mert ha nem nagy gondban leszünk.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
nagyjabol realisApex
Top10 környéki lesz a pick sztem, mert ahogy írtam is a hátralevő sorsolásunk nem túl baráti.
CAR, KC, DEN, NO, LAC, NE

Panthersnél Greg Olsen elvileg visszatérhet már ellenünk, utána KC; bármelyik csapat elkapásához maga a csoda kellene a TB elleni után. DEN-nél egy normális QB-ra vannak h minden fronton jobbak legyenek, de jó WR, védelmet ismerve passz h mi sülhet ki ott. NO felejtős, LAC ellen kiderül h mennyire lesznek egészségesek a csapatok. A NE ha pihentet az a meccs saját balfaszkodásunkat ismerve draft pick rontásra bőven elég lesz. Tippre nagyon max 2-4 lesz ebből.
Perpill 11. pick a miénk, ami tudjuk jól h már így is erőnfelüli a szezon előtt vártakhoz képest.
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 027
ESPN szerint ilyen esélyeink vannak draft pickre:

Beki
nagyjabol realis

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
ESPN szerint ilyen esélyeink vannak draft pickre:
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowles: nem lesz QB csere bye után.

Nem is értem kinti drukkerek miért vártak volna. 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
PFF szerint Shell abszolút nem engedett nyomást sem tegnap, míg WJohnson a liga legszarabb C értékelésével bír eddig.
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 027
Claiborne-al tudni mi a helyzet?

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ha már flagek... összesen 81 flaget dobtak ránk 10 meccsen (csak SEA van előttünk ilyen téren).
Név szerint: Skrine 9, Winters + ASJ 7-7, Claiborne + Lee 6-6, Qvale + Carpenter + Roberts 4-4, JAdams + Wilkerson + WJohnson + McCown 3-3
Posztokra lebontva: DB 26, OL 22, LB 9, TE 8, DL 7
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Lehető legrosszabbkor bénázott az offense a szezonban a TB ellen és sajnos fordulópont lehet ez ismét Bowles számára is.
Jövő hét pihi, utána: CAR, KC, DEN, NO, LAC, NE
Innen kb a DEN és uccsó héten a Pats ellen lehet keresnivalónk, ha pihentetik az embereiket.

Védelem jól tartotta magát, de a meccs végére teljesen elfáradtak, meg a TB TD is jó hosszú drive volt, ahol segítettünk életben tartani is őket.
Viszont offense terén mi a picsára készültünk? Futás 19 lehetőségből 56 yard? 6 sacket enged az OL az ilyen tekintetben liga alja TB D# ellen? McCown-t 14x hitelték meccs során? Flagek hada Wintersre? 4. negyed végéig nem használjuk ASJ-t? Anderson dropol?

A sorsolás nem enged sok mosolyra okot.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó

McLendon sem fut rossz szezont.

twitter.com/Joerb31/status/927971943957098496
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
TB-nél Winston és Evans mellett William Gholston DE és Robert McClain CB is nagy eséllyel OUT.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson, Claiborne, Winters, Stewart are questionable, Forte OUT.
Beki
Volt olyan ebben az évben hogy Wilkerson nem volt questionable? 😊 Előző héten is játszott, pedig minden jel az outra utalt. (ki is tettem erre termelt 10,5 pontot)
Nomac
Amúgy hetek óta elvileg ezért óvatosak vele edzésen, meg még vmi egyéb. 😀
Jets GM Mike Maccagnan reveals that DE Mo Wilkerson has been playing with a broken toe.
több mint 8 éve
Nomac New England Patriots 4 457 — balazs.t85@gmail.com
Beki
Volt olyan ebben az évben hogy Wilkerson nem volt questionable? 😊 Előző héten is játszott, pedig minden jel az outra utalt. (ki is tettem erre termelt 10,5 pontot)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon bízok benne hogy a Tampa ellenit is betudjuk húzni, akkor talán tényleg egy új lendületet kapna a csapat!
Apex
Én is remélem, hogy FitzMagic nem aláz meg minket.
több mint 8 éve
Apex New York Jets 3 027
Én nagyon bízok benne hogy a Tampa ellenit is betudjuk húzni, akkor talán tényleg egy új lendületet kapna a csapat!

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Jordan Jenkins lett a hét védője az AFC-ben
 twitter.com/RLiuNFL/status/928269329556107266
iktriad
Nem semmi 😊 egy 1/1 varomanyos csapattol foleg 😊
Pityu Gyor
Az még a végén 1/15 is összejön. 😀