New York Jets

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Fitz-et felszedhetik, de ez esetben remélem is h nem fog vetminnél sokkal többet kapni, mert még mindig sokat hisz a tudásáról 1 jó szezon után, ráadásul másik OC-kkal nem igazán megy neki.
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Btw, ezzel 5 misit felszabaditottunk iden, de Lee nem irt meg ala, igy Fitzhez meg mindig alakitani kellene.
Beki
Szerintem Fitz hülye volna most aláírni.
A TC alatt vagy a szezon kezdetén úgyis kidől majd valahol a kezdő irányító és ő lehet a legjobb elérhető célpont a csapatoknak. Könnyen leakaszthat akkor majd egy jobb lóvét mint amit itt kaphat.
Szerintem.
Bazzani
Megtapsolom azt a GM et aki a kezdő QB kiesése után felszedi a piacról Fitzet és megkínálja nagy lóvéval.. Szezon közben a legolcsóbb egy otthon nintendozó játékos, kapna 1évre vetmint aztán felépül a sérült irányító ő pedig megy a levesbe...
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Btw, ezzel 5 misit felszabaditottunk iden, de Lee nem irt meg ala, igy Fitzhez meg mindig alakitani kellene.
Beki
A TC alatt vagy a szezon kezdetén úgyis kidől majd valahol a kezdő irányító és ő lehet a legjobb elérhető célpont a csapatoknak. Könnyen leakaszthat akkor majd egy jobb lóvét mint amit itt kaphat.
Szerintem.
Bazzani
Hány olyan csapat lesz, amelyiknek lesz elég capje rá? Szerintem neki az az érdeke, hogy legyen egy megállapodása a szezon előtt, mert most idény közben kap majd 3 millát, aztán örülhet, hogy a 12-t visszautasította. Az más kérdés, hogy nem tudom, hogy a Jetsnek a következő években hogy alakul a satyihelyzete az újabb nagy védőszerződéssel, belefér-e majd itt egyáltalán Fitz

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 117 — Axel Foley
Viszont ez a helyzet Fitzzel azért is húzós, mert ő ezt a rendszert szereti, ebben érzi jól magát. Gailey miatta tért gyakorlatilag vissza, és az látszik, ha ebből kimozdul, lehet, hogy megint jön a hullámvasút. Azért ezt talán már más csapatok is látták vele kapcsolatban. A helyében inkább örülnék, hogy itt rendben vagyok és jól tudok játszani, nem pedig máshol idétlenkedni. Bár ha a pénz a fontos, és nem az, hogy sikereket is érjek el azzal amit csinálok, és jól érezzem magam benne, akkor végül is mindegy.
dande
Viszont ha végignézed a csapatok backup-jait akkor többségüknél Fitz még mindig sokkal jobb opció. Főleg egy olyan helyen és időben ahol/amikor már viszonylag közel a rájátszás és akkor dől ki a kezdő irányító.
De én inkább Fitzmagic-el mennék neki a szezonnak mint mondjuk nálunk Orlovsky-val. Rendszer ide vagy oda.

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 411 — Így remélem megfelelek nektek.....
Viszont ez a helyzet Fitzzel azért is húzós, mert ő ezt a rendszert szereti, ebben érzi jól magát. Gailey miatta tért gyakorlatilag vissza, és az látszik, ha ebből kimozdul, lehet, hogy megint jön a hullámvasút. Azért ezt talán már más csapatok is látták vele kapcsolatban. A helyében inkább örülnék, hogy itt rendben vagyok és jól tudok játszani, nem pedig máshol idétlenkedni. Bár ha a pénz a fontos, és nem az, hogy sikereket is érjek el azzal amit csinálok, és jól érezzem magam benne, akkor végül is mindegy.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 117 — Axel Foley
Beki
Szerintem.

több mint 9 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Beki
Mennyi most a szabad helyünk és mennyi kellhet még az újoncokra?

Green is green
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hat lenyegeben ez egy 2 eves deal aztan mire Sheldonnak is hosszu tavu jarna meglatjuk mi lesz, aztan Big Cat is ott van.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 411 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt hogy úsztátok meg ilyen olcsón? Szép munka a FOtól
több mint 9 éve
Érdekes fordulat, de jó döntés... Én simán 100 milla körüli összegre gondoltam vele kapcsolatban szóval a 85 milla elég nagy home discount...
Tomcsik
Ja, egy DE-nek az évi 17 misi az bagó. Vagy csak az kerülte el a figyelmed, hogy nem hat évre szól a sztori? 😛

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Érdekes fordulat, de jó döntés... Én simán 100 milla körüli összegre gondoltam vele kapcsolatban szóval a 85 milla elég nagy home discount...

több mint 9 éve
Na, akkor mar csak egy igazan jo 3-4-es DE kellene a csapatba

több mint 9 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
A zseniális az, hogy a média is kb úgy tudta meg, hogy a csapat kitweetelte a hivatalos accján😀
Wester
Yehhhhhhh. Remek, nagyon örülök. Mindig is fontosabbnak éreztem bármi másnál ezt. Kiváncsi vagyok mennyi cap maradt és hogy küzdünk e még Fitzért. Az meg hihetetlen hogy ebből semmi sem szivárgott ki

Green is green
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 050 — Jó ötletnek tűnt!
A zseniális az, hogy a média is kb úgy tudta meg, hogy a csapat kitweetelte a hivatalos accján😀

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Maccagnan For President!
Wester
Amikor már majdnem borult a dolog, az utolsó pillanatban csak odadurrantott az FO. Ismét megoldották. Most már csak Fitzpatrickre kell koncentrálni.

GO JETS!!!
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 050 — Jó ötletnek tűnt!
Maccagnan For President!

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson gets $86M for 5yrs. $37M fully guaranteed and $54m over next 3yrs. Has $53.5M guar injury.

Gondolom elso ket evben teljes garantalt tartalom kimegy.
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 173 — WHO DAT!!!!
5év 85 millió, eléggé olcsón megúsztátok

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
The #Jets and Mo Wilkerson have a reached an extension that pays him roughly $17M per year, source said.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hoppa, Wilk hosszu tavut kapott.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Dom Cosentino jelenti, hogy semmilyen beszélgetés nincs az FO és MO ügynöke között (mily meglepetésre), így semmi esélye h hosszú távút kapjon.

Fitzpatricket meg felhívnám lassan h figyi haver megfelezzük az ajánlatot, ami több hónapja hever előtted.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem kéne ennyit inni, már kevered a szereplőket, az nem kell pali és genyó kapitány 😀
Wyatt
Valóban, mert mire eljutunk addig h Sheldon hozzátok kerülhetne esetleg remélem, hogy Brady már a ligában sem lesz. 😀
több mint 9 éve
Nem kéne ennyit inni, már kevered a szereplőket, az nem kell pali és genyó kapitány 😀

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Én már most is attól féltem, hogy a négymeccses után jön itt is a tízmeccses, de szerencsére nem számított annyira durvának, mint egy füves cigi 😀
Wyatt
Igen, ezért is írtam h ezek után találja ki az ember h mekkora bünti jön neki. 😀
Bár nem ártana, ha nem csinálna semmit, mert 2 év és hosszabbítás jön neki (ha őt legalább meg akarjuk végre fizetni) és Wilk után nem lenne őt is elveszíteni majd.
Beki
Na mondjuk én elnézegetném magunknál 😀
Wyatt
Összetöri a kiégett Brady-t már az első edzésen. 😛 😀