New York Jets
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Én is már nagyon unom. És én már ennyit sem adtam volna érte. Nem tudom milyen előnye van, hogy ezt a kérdést még mindig lebegtetjük, rövidesen ki kell jelenteni, hogy elengedtük a történetet, megyünk előre a jelen kerettel.Igaz igaz is, de ez a Fitz történet kezd unalmas lenni. Én továbbra is úgy hiszem, hogy most h már ismertek a számok az első év nem rossz, de a másodiknál némi emelés elférne.Nem azért de amúgy tök igaz amit írnak a cikkben...Nem tudom h Mehta szokás szerint unatkozik és előáll vmi baromsággal, mert ha ez igaz rohadt gáz. 😀Fitzy tábora is válaszol. 😀Hát ha kevesebb pénzért akar máshol backup lenni 😀 Ekkora bullshitet rég hallottam 😀
www.nydailynews.com/sports/football/jets/mehta-ryan-fitzpatrick-sign-stick-jets-article-1.2655514?utm_content=bufferff10d&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=mmehta+twitter
Beki
Wester
Beki
Tomcsik
Értem én h Fitz most akarna begyűjteni nagy pénzeket, de az esélyei egész rosszak. Magasabb ajánlatot nem kap, kevesebbért meg mehet ahova akar.
Nyújthatjuk az egészet ameddig lehet, de jó lenne ha július elejéig így vagy úgy de eldőlne a történet.
Beki
Green is green
több mint 9 éve
Üdv Srácok.A Bengals elleni meccsen épp Jerseyben leszek és gondoltam, akkor már kinézek a Jets-Bengals-ra. Aki volt már kint a Metlife-ban, irjon rám ha nem gond. Pár kérdés lenne.
Köszi!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter Despite chatter over past week, Jets and Ryan Fitzpatrick are not any closer to a deal. Salary stalemate continues. And could for a while.
több mint 9 éve
miazhogy nem rossz? Bradford talajdonképpen 12 full garantáltat kap, ahooz képes ez lófing, főleg úgy gyakorlatilag ez egyéves-magszabadulósra van maszkírozva. Éerted ha bekáppba lenyel egy hatost, pályáralépés nélkül, már szarik bele a zöldbeIgaz igaz is, de ez a Fitz történet kezd unalmas lenni. Én továbbra is úgy hiszem, hogy most h már ismertek a számok az első év nem rossz, de a másodiknál némi emelés elférne.Nem azért de amúgy tök igaz amit írnak a cikkben...Nem tudom h Mehta szokás szerint unatkozik és előáll vmi baromsággal, mert ha ez igaz rohadt gáz. 😀Fitzy tábora is válaszol. 😀Hát ha kevesebb pénzért akar máshol backup lenni 😀 Ekkora bullshitet rég hallottam 😀
www.nydailynews.com/sports/football/jets/mehta-ryan-fitzpatrick-sign-stick-jets-article-1.2655514?utm_content=bufferff10d&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=mmehta+twitter
Beki
Wester
Beki
Tomcsik
Értem én h Fitz most akarna begyűjteni nagy pénzeket, de az esélyei egész rosszak. Magasabb ajánlatot nem kap, kevesebbért meg mehet ahova akar.
Nyújthatjuk az egészet ameddig lehet, de jó lenne ha július elejéig így vagy úgy de eldőlne a történet.
Beki

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Igaz igaz is, de ez a Fitz történet kezd unalmas lenni. Én továbbra is úgy hiszem, hogy most h már ismertek a számok az első év nem rossz, de a másodiknál némi emelés elférne.Nem azért de amúgy tök igaz amit írnak a cikkben...Nem tudom h Mehta szokás szerint unatkozik és előáll vmi baromsággal, mert ha ez igaz rohadt gáz. 😀Fitzy tábora is válaszol. 😀Hát ha kevesebb pénzért akar máshol backup lenni 😀 Ekkora bullshitet rég hallottam 😀
Beki
Wester
Beki
Tomcsik
több mint 9 éve
Nem azért de amúgy tök igaz amit írnak a cikkben...Nem tudom h Mehta szokás szerint unatkozik és előáll vmi baromsággal, mert ha ez igaz rohadt gáz. 😀Fitzy tábora is válaszol. 😀Hát ha kevesebb pénzért akar máshol backup lenni 😀 Ekkora bullshitet rég hallottam 😀
Beki
Wester
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom h Mehta szokás szerint unatkozik és előáll vmi baromsággal, mert ha ez igaz rohadt gáz. 😀Fitzy tábora is válaszol. 😀Hát ha kevesebb pénzért akar máshol backup lenni 😀 Ekkora bullshitet rég hallottam 😀
Beki
Wester
több mint 9 éve
Fitzy tábora is válaszol. 😀Hát ha kevesebb pénzért akar máshol backup lenni 😀 Ekkora bullshitet rég hallottam 😀
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Fitzy tábora is válaszol. 😀www.nydailynews.com/sports/football/jets/mehta-ryan-fitzpatrick-sign-stick-jets-article-1.2655514?utm_content=bufferff10d&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=mmehta+twitter
több mint 9 éve
Közben Decker és Marshall is ott van a mai edzésen
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Hát nem tudom...ha megkínálnánk 2 évre évi 12 misiért, első évben magas garival talán előrébb lennénk, de mindenképpen 1 év után olcsón szabadulhassunk tőle dealt kell adni alapvetően.Ja, Petty még beletol pár száz órát a Maddenbe, simán frencsájz qb lesz. Minek ide Fitz. 😊
Aztán utána jön a rábasztunk effekt, ha Petty és Heki sem úgy fejlődik, ahogy vártuk... 😀
Beki
rex ryan bekaphatja
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nah még több infó:Ian Rapoport @RapSheet
While #Jets have OTAs, this offer waits for Ryan Fitzpatrick: 3 yrs, $24M that can be $36M with incentives. $12M in yr 1. More than $15M gtd
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tudom...ha megkínálnánk 2 évre évi 12 misiért, első évben magas garival talán előrébb lennénk, de mindenképpen 1 év után olcsón szabadulhassunk tőle dealt kell adni alapvetően.Aztán utána jön a rábasztunk effekt, ha Petty és Heki sem úgy fejlődik, ahogy vártuk... 😀
több mint 9 éve
hát, gondolom ezzel összegezted is az ügyet. : D Fitz nem akar kicsit, a csapat meg nem akarja hosszútávra, ezért szarakodnak 😀gondolom qb nélkül csak nem akarnak maradni. Amúgy meg siman lehet PO fitzel, egy tavalyi szezon fényében.
több mint 9 éve
ha idén nem cél a PO mit szarakodnak még Fritz-el? azért hogy idén (is) PO közelbe kerüljünk, hülyeség lenne 4 évre behúzni őt
több mint 9 éve
Nem fogja elfogadni szerintem.Persze hogy nem...Neki egy fasza 3-4 éves szerződés kéne évi átlag 10 milliával és akkor elégedett is lenne... Ok hogy az első év 12 misi, de aztán mi az a 6 milla egy kezdő irányítónak? Nyílván nem egy 1 éves dealt akar, mert már nem fiatal... Mint itt többen mondták pár meccses irányítók meg injury problémás QB-k többet kapnak jóval...
LanceVance
több mint 9 éve
Igazabol a sf is elbirna egy kezdő qb-t...De ez picit off
több mint 9 éve
Az ajánlat 24M/3 év, 12M/6M/6M felosztásban, garantált nem ismert, de jól látszik h ez egy 1 éves deal lenne. Más tészta ha megint hozna egy 4000 yard körüli szezont.És ösztönzőkkel ez felmehet 36 millára
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
jajj, remélem nem innen okoskodott senki facebukon. Hogy idén 12 millió jövőtől meg átstruktúrálással lehetne neki több pénze : D : DTehát ha van 5 almám hétfő kedd szerdára. Hétfőn megeszek 3 darabot, és marad kettő. Akkor azt a kettőt akárhogy struktúrálgatom, még ha sünt szarok sem lesz megint 5 almám. : D
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Az ajánlat 24M/3 év, 12M/6M/6M felosztásban, garantált nem ismert, de jól látszik h ez egy 1 éves deal lenne. Más tészta ha megint hozna egy 4000 yard körüli szezont.
több mint 9 éve
aha, majd jól visszavonul mint ferguson azt leshet a vezetőség : D
több mint 9 éve
Minek a nagyobb a hatása a csapatra egy irányítónak, vagy egy 4. DL-embernek? Fizessétek is csak inkább a többieket, addig jó 😀persze ez a másik irányba is igaz, hisz ha itt nem ír alá mehet a töredékéért a pad végére valahova, pedig állítólag játszani akar
12 millán úgy fel vannak egyesek háborodva, hogy öröm nézni. Csak szólok, négymeccses emberek kapnak 18 millát ezen a poszton, a 7-8 misi az egy romantikus lányregénynek mondjuk tényleg jól hangzik. Sőt, bassza is meg magát, ha nem ír alá csak azért olcsón, mert az 500 védőnek átlagban 10 milla feletti a fizetése és nem fér bele már. Hja kérem, valamit valamiért... Csak aztán ne az legyen a meglepke, hogy de a védelem tök jó meg minden, aztán valami mégis hiányzik, vajon miért nem akar összejönni
Wyatt
több mint 9 éve
Pláne, h Big Snack is elment.Srácok Fitzmagic egy középszer kalandor irányító... Amikir Bradfordok, Chase Danielsek, Osvik stb ilyen pénzeket kapnak, akkor lehet én is fintorognék a helyében... Amúgy eddig ilyen 6-7 millás ajánlatokról voltak hírek... A 12 milla azért már elfogadhatóbb. A nehéz cap helyzetet a tavalyi eszetlen költekezés okozta, tökön kőtte magát az FO... Úgy voltak vele hogy Ganyé kezd, mert a lófaszt nem keres, Fitzi jön back upnak azt jól van... Csakhogy Ganyé eléggé ganyé, Fitzi meg tolt egy jó szezont...Mivel ő benne van a korban egy ilyen év után nyílván nem akar szaré-hugyé aláírni, főleg hogy ő is tudja hogy Haki meg Ganyé meg is pecsételné a Jets szezonját... Ezt tudja a Jets is...Kérdés mit választanak... Jöjjön vissza Fitz? Akkor valószínűleg kell majd egy vezér áldozat (Wilk)... Viszont a D-line amúgy is erős, persze MO kiesése érvágás, de a sok D talent miatt nagyobb a PO esély Fitzel MO nélkül, mintsem fordítva... Vagy mondhatják hogy Ganyé és Heki leboxolja ki kezd, MO marad... Nállam egyik irányító se üti meg még a game manager szintet sem, nagyon meglepne ha bármi PO esélyesek lenne velük. Év végén megint jönne a Wilk dráma, mint idén. Ki tudja Heki talán egy tanuló év után belerázódik és a meglévő fegyverekkel ( Marshall, Forte, Decker stb) talán lesz belőle egy Fitzhet hasonló középszerű QB...( jobb esetben...) Nem is tudom melyik út volna jobb..."Viszont a D-line amúgy is erős" vigyázz ezzel, jövőre Sheldonról is dönteni kell, márpedig bármennyire is remek játékos a mrihuanás, gyorshajtásos természete nem életbiztosítás. Wilkerson meg nélküle már nem vagyunk erősek.
Tomcsik
Pityu Gyor
GO JETS!!!
több mint 9 éve
Ha Wilk megy akkor a Sheldon marad és lesz rá pénzetek is... Persze nem kell hülyének lenni és betépve Schumahert játszani 😊Srácok Fitzmagic egy középszer kalandor irányító... Amikir Bradfordok, Chase Danielsek, Osvik stb ilyen pénzeket kapnak, akkor lehet én is fintorognék a helyében... Amúgy eddig ilyen 6-7 millás ajánlatokról voltak hírek... A 12 milla azért már elfogadhatóbb. A nehéz cap helyzetet a tavalyi eszetlen költekezés okozta, tökön kőtte magát az FO... Úgy voltak vele hogy Ganyé kezd, mert a lófaszt nem keres, Fitzi jön back upnak azt jól van... Csakhogy Ganyé eléggé ganyé, Fitzi meg tolt egy jó szezont...Mivel ő benne van a korban egy ilyen év után nyílván nem akar szaré-hugyé aláírni, főleg hogy ő is tudja hogy Haki meg Ganyé meg is pecsételné a Jets szezonját... Ezt tudja a Jets is...Kérdés mit választanak... Jöjjön vissza Fitz? Akkor valószínűleg kell majd egy vezér áldozat (Wilk)... Viszont a D-line amúgy is erős, persze MO kiesése érvágás, de a sok D talent miatt nagyobb a PO esély Fitzel MO nélkül, mintsem fordítva... Vagy mondhatják hogy Ganyé és Heki leboxolja ki kezd, MO marad... Nállam egyik irányító se üti meg még a game manager szintet sem, nagyon meglepne ha bármi PO esélyesek lenne velük. Év végén megint jönne a Wilk dráma, mint idén. Ki tudja Heki talán egy tanuló év után belerázódik és a meglévő fegyverekkel ( Marshall, Forte, Decker stb) talán lesz belőle egy Fitzhet hasonló középszerű QB...( jobb esetben...) Nem is tudom melyik út volna jobb..."Viszont a D-line amúgy is erős" vigyázz ezzel, jövőre Sheldonról is dönteni kell, márpedig bármennyire is remek játékos a mrihuanás, gyorshajtásos természete nem életbiztosítás. Wilkerson meg nélküle már nem vagyunk erősek.
Tomcsik
Pityu Gyor
Szerkesztette: Tomcsik