New York Jets

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jordan Jenkins OLB a 3. körös választásunk, Bowles személyesen utazott el hozzá workoutra.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom mi Macc terve, de ha Fitz visszajön Geno kapitány repül, mert nem hiszem h Petty-t kitennénk 1 év után, viszont ha Fitz összehoz megint egy hasonló szezont és folytatná nálunk, ez min 2 év padozás Hakinek.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet
#Jets plan to sit Christian Hackenberg, let him grow. They've believed in the player for a while. Expect a Ryan Fitzpatrick deal to be 1r
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Last time Jets and Ryan Fitzpatrick had any meaningful talks was, in words of one source, "weeks ago."

Ahogy írtam korábban Macc szerelmes Haki-be és hónapok óta kerülgetjük és lehet h valóban Geno ellen kell csak harcolnia.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egy kis gyógyír:
 twitter.com/PriscoCBS/status/726211278054653952
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 941
Gyönyörű....sok sikert neki!
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Részvétem.
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 130 — LIGHTS OUT!
Mi a tosz, már a 3. csapat tradel be elénk...
Beki
Pedig ha tudták volna, hogy kit akartok 😀

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mi a tosz, már a 3. csapat tradel be elénk...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tehát Darron Lee, ILB-ként jelentettük be és Macc is annak mondta őt.
Beki
Èn eddig örülök. Ma este kiderül Wilk sorsa talán
Pityu Gyor
Wilk marad, ez 100%.
Beki
Remélem - csak így még lesz dolguk a sapkával (a mostani nem elég az újonc fizetésre ha jól tudom)
Most már QB ne jöjjön draftról ma legalábbis semmiképp sem.
OL és Pass rusher!!!
Pityu Gyor
Pedig nagy a szerelem Hackenberg felé Macc részéről.
több mint 9 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Beki
Pityu Gyor
Wilk marad, ez 100%.
Beki
Remélem - csak így még lesz dolguk a sapkával (a mostani nem elég az újonc fizetésre ha jól tudom)
Most már QB ne jöjjön draftról ma legalábbis semmiképp sem.
OL és Pass rusher!!!

Green is green
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mehta jelenti, hogy tegnap Big Macc megpróbált feltrédelni Tunsilért, de magas volt az ár.
Beki
Sebaj....Lee jó választás. Néztem draft projection-öket, Lee-t a 17. helyre tették a legtöbben, a szakírók fele úgy gondolta hogy Lynchet húzzuk majd, a másik fele meg a védelem valamelyik posztját tette meg....
mzperx
Nincs is ezzel gond, mert az offense 2 RB és LT poszton változott csak+gondolom mindenki Fitz re-signnel számolt.
több mint 9 éve
mzperx New York Jets 245
Mehta jelenti, hogy tegnap Big Macc megpróbált feltrédelni Tunsilért, de magas volt az ár.
Beki
Sebaj....Lee jó választás. Néztem draft projection-öket, Lee-t a 17. helyre tették a legtöbben, a szakírók fele úgy gondolta hogy Lynchet húzzuk majd, a másik fele meg a védelem valamelyik posztját tette meg....
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tegnap a pickünk előtt 3 nevet mondtam, amit eltudnék fogadni: Myles Jack, Paxton Lynch és Darron Lee. Abszolút jó választás volt Lee szerintem Bowles keze alatt még nagy dolgokat fog elérni. A 2. körben én mindenképpen pass rushert húznék | Nagyon örülnék ha lecsúszna hozzánk Noah Spence | , ha Lynchet nem húztuk, akkor szerintem nem érdemes QB-t húzni, Genoval kell nekivágni a szezonnak. Wilkerson marad, nálam ezt jelenti, hogy bye-bye Fitz.
Wester
Tetszett, hogy Lee-t tegnap megkérdezték, hogy kit fog coverelni (de szép így leírva), erre rákente h Gronkot. Persze, ha ránéz az ember és tudja h Gronk mekkora... 😀
QB-val csak 3. körben barátkoznék meg személy szerint.
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 050 — Jó ötletnek tűnt!
Tegnap a pickünk előtt 3 nevet mondtam, amit eltudnék fogadni: Myles Jack, Paxton Lynch és Darron Lee. Abszolút jó választás volt Lee szerintem Bowles keze alatt még nagy dolgokat fog elérni. A 2. körben én mindenképpen pass rushert húznék | Nagyon örülnék ha lecsúszna hozzánk Noah Spence | , ha Lynchet nem húztuk, akkor szerintem nem érdemes QB-t húzni, Genoval kell nekivágni a szezonnak. Wilkerson marad, nálam ezt jelenti, hogy bye-bye Fitz.

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szerencsére 2. körre is bőven maradt pass rusher, OL, vagy Hackenberg is (ő irányába mutattuk a legnagyobb érdeklődést QB-knál).
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Beki
Pityu Gyor
Wilk marad, ez 100%.
több mint 9 éve
Pityu Gyor New York Jets 1 038
Beki

Green is green
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Bowles szerint Lee 3-down LB és Henderson mögött kezd majd depth charton, de mindenhol szerepet kap majd.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 050 — Jó ötletnek tűnt!
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Sounds like the #Jets could be targeting a WR in the first round. Names to watch: #TCU's Josh Doctson & #ND's Will Fuller

BPA ide vagy oda Fullernél kidobnám a gépet az ablakon. 😀
Beki
nekem úgy rémlik, mintha Macc azt nyilatkozta volna korábban, hogy nem hiányposztra fog draftolni, hanem a lehető legjobb embert hozza el
mzperx
Ezt minden GM heti sokszor lenyilatkozza, amiből az lesz, hogy a big board és a hiányposzt valamilyen keverékére húznak | amivel persze semmi baj nincs |

letrade lesz meglássátok.

Lynch feltradenél viszont ragelni fogok. 1/20-n oké, de plusz picket nem ér
Wester
Jössz Dezsőbe? Mert akkor felvesszük, és ha bust lesz, majd megy az örökifjú videó végére  www.youtube.com/watch?v=rZxNeFLuY98
toam
Nyilván 😀

Lesz ez még így se!
több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Sounds like the #Jets could be targeting a WR in the first round. Names to watch: #TCU's Josh Doctson & #ND's Will Fuller

BPA ide vagy oda Fullernél kidobnám a gépet az ablakon. 😀
Beki
nekem úgy rémlik, mintha Macc azt nyilatkozta volna korábban, hogy nem hiányposztra fog draftolni, hanem a lehető legjobb embert hozza el
mzperx
Ezt minden GM heti sokszor lenyilatkozza, amiből az lesz, hogy a big board és a hiányposzt valamilyen keverékére húznak | amivel persze semmi baj nincs |

Wester
Jössz Dezsőbe? Mert akkor felvesszük, és ha bust lesz, majd megy az örökifjú videó végére  www.youtube.com/watch?v=rZxNeFLuY98
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Evan Silva ‏@evansilva
From @AdamSchefter: Ryan Fitzpatrick has told people he would "rather not play football" than play for the #Jets at their contract offer.

Sok sikert Fitzy nyugdíjas időszakodra. 😀
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Wester
Szerintem 20-ra biztos nem viszik.
Ha ő kell, akkor felmennek érte valamennyit, hogy tuti legyen, ha nem kell, akkor meg 20-on se kell.