New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ha minden ugy alakul meg az 5th seed is meglehet, de elobb nyerjunk Buffaloban.
több mint 10 éve
Na igen, utóbbi esetre voltam kíváncsi, köszi.És ha kikap a Denver legalább egyszer, akkor mi lesz a helyzet?Akkor van 11W nekik, ha egyszer kikapnak. Akkor is nyerni kell jovoheten. es az mar PO, mert a Jets a nyero 11-11 eseten. Viszont a Steelers bukott, ha ti nyertek jovoheten, az is PO, mert aSteelers most9el all, vagyis max 10 lehet nekik.
Lucifer
Ha a Broncos kettot bukik, es a Jets is bukik jovoheten, a Steelers mindegy. Mert akkor a Broncos kiesik. Ugyanis ket vereseggel a csoportelsoseget elbukja (mindegy a Chiefs nyer vagy nem utolso meccsen), es wildcard sorban a Jets megintcsak elorebb van.
ulpianus
GO JETS!!!
több mint 10 éve
És ha kikap a Denver legalább egyszer, akkor mi lesz a helyzet?Akkor van 11W nekik, ha egyszer kikapnak. Akkor is nyerni kell jovoheten. es az mar PO, mert a Jets a nyero 11-11 eseten. Viszont a Steelers bukott, ha ti nyertek jovoheten, az is PO, mert aSteelers most9el all, vagyis max 10 lehet nekik.
Lucifer
Ha a Broncos kettot bukik, es a Jets is bukik jovoheten, a Steelers mindegy. Mert akkor a Broncos kiesik. Ugyanis ket vereseggel a csoportelsoseget elbukja (mindegy a Chiefs nyer vagy nem utolso meccsen), es wildcard sorban a Jets megintcsak elorebb van.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
És ha kikap a Denver legalább egyszer, akkor mi lesz a helyzet?Ha kikapunk akkor még egy PIT vereség vagy két DEN vereség kell, szóval nyerni kell
Lucifer
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Nem kell 😀Azt hittem, hogy a tiebreaker a Jets mellett van a Vasassal szemben. Meg is örültem, hogy nem kell az angyalföldieket nézni a PO-ban.Hh?Meg nyerhet egyet (legalabb) a Broncos. Es ha nyer a Steelers jovoheten (Jets nem), akkor W egyenloseg, ami Steelers POt jelent.
Amadeus91
ulpianus
Amadeus91
GO JETS!!!
több mint 10 éve
És ha kikap a Denver legalább egyszer, akkor mi lesz a helyzet?
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Azt hittem, hogy a tiebreaker a Jets mellett van a Vasassal szemben. Meg is örültem, hogy nem kell az angyalföldieket nézni a PO-ban.Hh?Meg nyerhet egyet (legalabb) a Broncos. Es ha nyer a Steelers jovoheten (Jets nem), akkor W egyenloseg, ami Steelers POt jelent.
Amadeus91
ulpianus
több mint 10 éve
Annyira még a Pats se jó Xdattól mert megvered a patset még nincs automatikus po : DHh?Grat a po-hoz!Sajnos nincs meg meg, ki kell filezni Ryaneket elobb.
Amadeus91
Beki
Amadeus91
ano92
GO JETS!!!
több mint 10 éve
attól mert megvered a patset még nincs automatikus po : DHh?Grat a po-hoz!Sajnos nincs meg meg, ki kell filezni Ryaneket elobb.
Amadeus91
Beki
Amadeus91
több mint 10 éve
Mert ha Sexy Rexyék ellen kikapunk és a Pit behúzza, akkor visszaelőznek.Hh?Grat a po-hoz!Sajnos nincs meg meg, ki kell filezni Ryaneket elobb.
Amadeus91
Beki
Amadeus91
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Hh?Grat a po-hoz!Sajnos nincs meg meg, ki kell filezni Ryaneket elobb.
Amadeus91
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jövő héten nyerni kell és PO! És most megyek lenyugszom 😀Lofarkat, ebbol lenyugvas csak holnapra lesz. 😀
Wester
több mint 10 éve
Gratulálok srácok, a végére jó meccs lett,megérdemelt Jets győzelemmel és az eredmenykoveto is korrekt volt. Most már húzzátok be.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Jövő héten nyerni kell és PO! És most megyek lenyugszom 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Grat a po-hoz!Sajnos nincs meg meg, ki kell filezni Ryaneket elobb.
Amadeus91
több mint 10 éve
Gratula srácok!Jövőhéten kifilézni Sexy Rexyt, aztán PO és az első győztes meccsetek után rematch a Gillete-ben!
több mint 10 éve
Grat a po-hoz!
több mint 10 éve
Amíg Gailey rendszerében játszik jó lesz és meg is érhet ennyit. Billsnél is jól ment nekik együtt.Cimini egy sportugynokre hivatkozva azt irja h Fitz 10-12Met is elkerhet jovore, hat ez nekem soknak tunik egy jo ev utan.Szerintem tizet biztos kér. 1+1 re meg lehetne neki adni, teljasítménybónuszokkal.
Beki
sutianap
több mint 10 éve
Cimini egy sportugynokre hivatkozva azt irja h Fitz 10-12Met is elkerhet jovore, hat ez nekem soknak tunik egy jo ev utan.Szerintem tizet biztos kér. 1+1 re meg lehetne neki adni, teljasítménybónuszokkal.
Beki

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cimini egy sportugynokre hivatkozva azt irja h Fitz 10-12Met is elkerhet jovore, hat ez nekem soknak tunik egy jo ev utan.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Edelman, Amendola, McCourty es Chung tutira nem jatszik ma Patsnel.
több mint 10 éve
Ha jól emlékszem Namath az egyetlen olyan QB a Jets történetében, aki 4000y fölé jutott.Milliner doubtful, Enunwa Q besorolást kapott a holnapi meccsre.Jól olvastam azt, h a Jets történetében nem volt még 4000 yard/éves QB? Vagy annyira nem tökéletes az angolom?
Patsnél Edelman doubtful, Amendola, Chandler, Chung, Hightower, Kline, LaFell és McCourty Q besorolású.
Fitznek 2 meccs alatt vmivel több mint 550 yard kell 4000 yardos szezonhoz, Deckernek 70y az 1000 yardhoz és Ivory is közelít 1000 yardhoz.
Beki
Lucifer
Beki
Köszijepp, '67-ben volt www.pro-football-reference.com/teams/nyj/1967.htmHa jól emlékszem Namath az egyetlen olyan QB a Jets történetében, aki 4000y fölé jutott.Milliner doubtful, Enunwa Q besorolást kapott a holnapi meccsre.Jól olvastam azt, h a Jets történetében nem volt még 4000 yard/éves QB? Vagy annyira nem tökéletes az angolom?
Patsnél Edelman doubtful, Amendola, Chandler, Chung, Hightower, Kline, LaFell és McCourty Q besorolású.
Fitznek 2 meccs alatt vmivel több mint 550 yard kell 4000 yardos szezonhoz, Deckernek 70y az 1000 yardhoz és Ivory is közelít 1000 yardhoz.
Beki
Lucifer
Beki
Löfli
GO JETS!!!
több mint 10 éve
jepp, '67-ben volt www.pro-football-reference.com/teams/nyj/1967.htmHa jól emlékszem Namath az egyetlen olyan QB a Jets történetében, aki 4000y fölé jutott.Milliner doubtful, Enunwa Q besorolást kapott a holnapi meccsre.Jól olvastam azt, h a Jets történetében nem volt még 4000 yard/éves QB? Vagy annyira nem tökéletes az angolom?
Beki
Lucifer
Beki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!