New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sosem lehet elég korán kezdeni. 😀Tony Pauline @TonyPauline
Insiders tell me New York Jets will target a QB in the 1st two rounds. Team has been extensively scouting the top QB prospects all season.
Való igaz h Macc személyesen nézte végig az összes idei QB prospectet, de...
több mint 10 éve
Lábtörés után viszonylag gyorsan szokott menni a regenerálódás a szalagszakadásokhoz képest. Tavasszal úgy se edzenek őrült módon a többiek se, szerintem nem gyengült jelentősen az alkupozíciója.|
Nyilván nem voltam ott a kórteremben, komplikáció bármikor lehet. |
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Belefér.Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Nem fér bele a keretbe a tag
Mert szerintem így azért esélyesebb egy hosszútávú szerződés, mindkét fél vállalna némi rizikót.
Go Vikings!
Amadeus91
több mint 10 éve
Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Nem fér bele a keretbe a tag
Mert szerintem így azért esélyesebb egy hosszútávú szerződés, mindkét fél vállalna némi rizikót.
Go Vikings!
több mint 10 éve
Wilkerson - lábtörés, műteni is kell, hónapokig tart a felépülése, ez azért komoly.... Tag-elve lesz így is?Mert szerintem így azért esélyesebb egy hosszútávú szerződés, mindkét fél vállalna némi rizikót.
Szerkesztette: Go Vikings!
több mint 10 éve
Kis adalék jövő évi schedule-hez:Közepes erősségűnek tűnik, nem a legkönnyebb, de azért nem tartom lehetetlen feladatnak.
Home Buffalo, Miami, New England, Baltimore, Cincinnati, St. Louis, Seattle, AFC South* (Colts)
Away Buffalo, Miami, New England, Cleveland, Pittsburgh, Arizona, San Francisco, AFC West* (Chiefs jó eséllyel)
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kimberley A. Martin @KMart_LI .@Godforshort says loss is especially difficult because of uncertainty surrounding #Jets D-Line next year. Notes, you can't keep everybody
Sheldon nyilatkozta.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kis adalék jövő évi schedule-hez:Home Buffalo, Miami, New England, Baltimore, Cincinnati, St. Louis, Seattle, AFC South* (Colts)
Away Buffalo, Miami, New England, Cleveland, Pittsburgh, Arizona, San Francisco, AFC West* (Chiefs jó eséllyel)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Műteni kell Bowles szerint, kiderül mennyi a felépülési ideje.Wilkerson lába eltört.Na így lehet lesz pénzetek megtartani.
Beki
Amadeus91
több mint 10 éve
Wilkerson lába eltört.Na így lehet lesz pénzetek megtartani.
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson lába eltört.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Quigley punt, Bullock kihagyott FG és RZ Fitz INT, ill. Revis nem tudta fogni Watkinst, ennyin ment el a PO.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
20. draft pick, 14M cap space, enged is hagyjon mindenki, barátkozok pár sörrel most.
több mint 10 éve
Fel a fejjel, van végre egy szimpi jets.
több mint 10 éve
Bryce Petty, Bilal Powell, Dee Milliner, Dion Bailey, Taiwan Jones, Dakota Dozier és Josh Martin az eheti inaktívok.
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Ehhez kétség sem fér 😛Jobb lenne nem masik csapatra bizni a sorsunkat plusz egy W Rex es a Bills ellen POt eroen sosem rossz. 😀Idén úgy sem láttam még havas mecset 😛nagyon fázom a maitól :/Igen, ez a mai meccs tipikusan olyan h a szomszedot felkelted orom mamorodban vagy a gep/TV repul a tizedikrol Rex vigyorgo buraja utan. 😀
Wester
Fitz es Marshall is elso PO meccseert kuzd, Bills rengeteg serulessel bajlodik, no1 run offense no2 run defense ellen, csemege lesz es hideg + ho is.
Beki
Am meg valaki dobjon már egy sms-t Clevelandbe, hogy tehetnének egy szívességet 😀
Lucifer
W utan inkabb imadkoznek h a KC vagy a DEN kapjon ki es a HOU ellen toljuk elso korben.
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cimini szerint Powell eselye h palyara lepjen ma nagyon alacsony.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jobb lenne nem masik csapatra bizni a sorsunkat plusz egy W Rex es a Bills ellen POt eroen sosem rossz. 😀Idén úgy sem láttam még havas mecset 😛nagyon fázom a maitól :/Igen, ez a mai meccs tipikusan olyan h a szomszedot felkelted orom mamorodban vagy a gep/TV repul a tizedikrol Rex vigyorgo buraja utan. 😀
Wester
Fitz es Marshall is elso PO meccseert kuzd, Bills rengeteg serulessel bajlodik, no1 run offense no2 run defense ellen, csemege lesz es hideg + ho is.
Beki
Am meg valaki dobjon már egy sms-t Clevelandbe, hogy tehetnének egy szívességet 😀
Lucifer
W utan inkabb imadkoznek h a KC vagy a DEN kapjon ki es a HOU ellen toljuk elso korben.
több mint 10 éve
Idén úgy sem láttam még havas mecset 😛nagyon fázom a maitól :/Igen, ez a mai meccs tipikusan olyan h a szomszedot felkelted orom mamorodban vagy a gep/TV repul a tizedikrol Rex vigyorgo buraja utan. 😀
Wester
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
nagyon fázom a maitól :/Igen, ez a mai meccs tipikusan olyan h a szomszedot felkelted orom mamorodban vagy a gep/TV repul a tizedikrol Rex vigyorgo buraja utan. 😀
Wester
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Arra szamitok h Powell aktiv lesz es ha minden kotel szakad bedobjuk majd, mert Ivory is serult, Ridley meg egyedul...Kellen Davis, Powell es Giacomini kapott Q besorolast holnapra, utobbi jatszik elmondasa alapja..Sztem Powell is bevállalja a dolgot. Ivoryval majd elosztják a snapeket.
Beki
Lucifer
több mint 10 éve
Kellen Davis, Powell es Giacomini kapott Q besorolast holnapra, utobbi jatszik elmondasa alapja..Sztem Powell is bevállalja a dolgot. Ivoryval majd elosztják a snapeket.
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kellen Davis, Powell es Giacomini kapott Q besorolast holnapra, utobbi jatszik elmondasa alapja..