New York Jets
30 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezzel én is tisztában vagyok. Pont ezért rosszabb az Ő helyzete. Na de hagyjuk is, nem akartam ennyi kommentet generálni ezzel a megállapítással.na jah, de neked arra kell a lábad,h bemenj melóba/suliba, elvidd a gyereket oskolába, esetleg lemenj a srácokkal egy pofa sörrel focizni a grundra. Neki meg arra,h a 120-130kilójával kilőjön mint a szar, meccsenként 50-60x. Meg törés specifikus is, van aki több törött csonttal is tud játszani, de volt rá példa h egy pici fos lábközépcsont törés miatt ment vki IR-re.Első hallásra 😛Mihez képest?Wilkerson felépülése 6 hónapot vehet igénybe.Az rengeteg
Beki
Lucifer
6 hónap múlva se lesz még edzőtábor.
Höri
Meg belegondolva, h most eltörném a lábam és csak nyár közepére gyógyulna meg.
Lucifer
Amúgy jó ötlet ez a BPA draft, Wilkerson-Richardson-Williams mellé még egy Bosa beférne 😀
Borbinho
GO JETS!!!
több mint 10 éve
na jah, de neked arra kell a lábad,h bemenj melóba/suliba, elvidd a gyereket oskolába, esetleg lemenj a srácokkal egy pofa sörrel focizni a grundra. Neki meg arra,h a 120-130kilójával kilőjön mint a szar, meccsenként 50-60x. Meg törés specifikus is, van aki több törött csonttal is tud játszani, de volt rá példa h egy pici fos lábközépcsont törés miatt ment vki IR-re.Első hallásra 😛Mihez képest?Wilkerson felépülése 6 hónapot vehet igénybe.Az rengeteg
Beki
Lucifer
Höri
Meg belegondolva, h most eltörném a lábam és csak nyár közepére gyógyulna meg.
Lucifer
Amúgy jó ötlet ez a BPA draft, Wilkerson-Richardson-Williams mellé még egy Bosa beférne 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Mihez képest?Wilkerson felépülése 6 hónapot vehet igénybe.Az rengeteg
Beki
Lucifer
több mint 10 éve
Maccagnan alábbiakat említette:A cutokról mit mondott?
- Fitz, Wilkerson és Harrisont is szeretnénk visszahozni, de $$$ függvénye az egész.
- Drafton BPA az elv ismét.
- Wilkerson franchise tag esélyes.
- Nem lehetetlen az egész DL-t egyben tartani.
- Perpill nehéz megmondani, hogy Wilkersont hosszú távra szeretnénk, ha aláfirkantana.
- Nem posztokat célzunk majd meg FA-n, hanem játékosokat.
- Nem beszélt túl határozottan Demario Davis kapcsán.
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Wilkerson felépülése 6 hónapot vehet igénybe.Az rengeteg
Beki
GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ezt mondta pontosan Macc Wilkerson helyzetéről:"Needless to say, Muhammad played very well this year, in a perfect world, we'd keep everybody on the roster."
"The simple answer is we would very much like to have Muhammad back in the organization. How we manage to do that, time will tell.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Wilkerson felépülése 6 hónapot vehet igénybe.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Maccagnan alábbiakat említette:- Fitz, Wilkerson és Harrisont is szeretnénk visszahozni, de $$$ függvénye az egész.
- Drafton BPA az elv ismét.
- Wilkerson franchise tag esélyes.
- Nem lehetetlen az egész DL-t egyben tartani.
- Perpill nehéz megmondani, hogy Wilkersont hosszú távra szeretnénk, ha aláfirkantana.
- Nem posztokat célzunk majd meg FA-n, hanem játékosokat.
- Nem beszélt túl határozottan Demario Davis kapcsán.
több mint 10 éve
de vszínű nem mi fogjuk....:/Harrisonról nem sok szó esik, pedig elég masszív szezont futott72 tackle, 0.5 sack, 1 FF és ebből 22 tackle 0 vagy mínusz yardokért. Nyitnia kell vkinek a tárcáját.
mzperx
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Várhatóan 2.4M-et hozunk át tavalyról cap space címén az ide évre.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Maccagnan elvileg ma magyar idő szerint 19 órától tartja év végi sajtótájékoztatóját.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Harrisonról nem sok szó esik, pedig elég masszív szezont futott72 tackle, 0.5 sack, 1 FF és ebből 22 tackle 0 vagy mínusz yardokért. Nyitnia kell vkinek a tárcáját.
mzperx
több mint 10 éve
Harrisonról nem sok szó esik, pedig elég masszív szezont futott
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.metro.us/sports/jets-nose-tackle-damon-harrison-could-be-tough-to-hang-on-to/zsJpak---bTGEgKF7852Jw/Kristian Dyer szerint 2 évvel ezelőtt Harrison egy 3 éves, 15M-es ajánlatot dobott vissza.
több mint 10 éve
Jajj nektek.Ez itt off. de már azon sem lepődnék meg ha itt beválna. Garett Reynolds! a ramsesek szerint a legjobb falemberük volt idén!
twitter.com/caplannfl/status/686894137325580288
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Jajj nektek.twitter.com/caplannfl/status/686894137325580288

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Még tegnapról:Tony Pauline @TonyPauline
NY Jets, Cleveland Browns, Houston Texans & Rams have personnel people & scouts on hand to watch Carson Wentz/QB/ND St at the FCS title game
több mint 10 éve
Kerley és Cumberland kivágása még 3 M körülSzámomra a szitu csak ezért lesz baromira érdekes, mert Fitz már 33 éves, és igazából sose volt átlagnál jobb (inkább alatta). Idén viszont rá lett mondani, hogy jó éve volt. A helyében (de jó is lenne) én se tesztelném a piacot, de elsősorban a szerződés hossza lesz számomra leginkább érdekes. A csapat részéről szerintem a 2 év lehetne a legjobb, míg Fitz nyilván minél hosszabbat akar (talán 4 év). Az igények pedig talán középen dőlhetnek el. Az átlag szerintem is 8 köröl lesz valahol.Mennyire akarja a csapat egyszerre ittartani A Mágust meg Wilkersont is?Nyilván mindkettőt szeretnénk itt tartani, de minden az igényeken múlik. Wilkerson 15-16 misit el fog kérni évi szinten és volt olyan nyilatkozata ha mi nem, majd másik csapat megfizeti. Ha hagyjuk lelépni jövőre 3. körös komp picket kaphatunk utána.
Ahogy néztem idén a space a csapatnál 16M, jövőre viszont már több mint 40.
Egy ügyes GM munkával igazából nem esélytelen beletuszakolni mind a két srácot a sapka alá idénre, jövőre meg már lesz hely bőven. Cro se hozott még csak közepes évet se, és a kivágása DM nélkül hozhatna 8M! plusz helyet. Azzal pluszba meg már sima az ügy.
Mióta nincs itt az NFL megmondó HC-je egyre szimpatikusabb ez a Jets is. 😊
alatriste
Fitzmagic-nek pedig úgy hiszem h sok értelme nem lenne még csak tesztelnie sem a piacot, hiszen köztudott h legjobb szezonjait Gailey mellett jegyezte és az ő rendszer + jó WR-ek stb. sokat segít neki h úgy teljesítsen ahogy idén, olyan 8-10 misi között számítok a fizetésére idén.
Nyilván mindkettőt lenne lehetőségünk megtartani és betuszkolni a cap alá, Macc-éken múlik h milyen irányvonalat választanak.
Beki
Ha ezt az átlagot tudná hozni a csapat + kis okoskodást csináltok akkor Wilk-re akár Tag is mehet. (14M), ha nem írja alá az elé tett szerződést. Calculátorral én befértem a sapka alá, de nyilván ennek első lépése Cro cut volt. (Már csak a draftra kéne azt a 4-5M-ót megtalálni. 😊 ).
alatriste
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Számomra a szitu csak ezért lesz baromira érdekes, mert Fitz már 33 éves, és igazából sose volt átlagnál jobb (inkább alatta). Idén viszont rá lett mondani, hogy jó éve volt. A helyében (de jó is lenne) én se tesztelném a piacot, de elsősorban a szerződés hossza lesz számomra leginkább érdekes. A csapat részéről szerintem a 2 év lehetne a legjobb, míg Fitz nyilván minél hosszabbat akar (talán 4 év). Az igények pedig talán középen dőlhetnek el. Az átlag szerintem is 8 köröl lesz valahol.Mennyire akarja a csapat egyszerre ittartani A Mágust meg Wilkersont is?Nyilván mindkettőt szeretnénk itt tartani, de minden az igényeken múlik. Wilkerson 15-16 misit el fog kérni évi szinten és volt olyan nyilatkozata ha mi nem, majd másik csapat megfizeti. Ha hagyjuk lelépni jövőre 3. körös komp picket kaphatunk utána.
Egy ügyes GM munkával igazából nem esélytelen beletuszakolni mind a két srácot a sapka alá idénre, jövőre meg már lesz hely bőven. Cro se hozott még csak közepes évet se, és a kivágása DM nélkül hozhatna 8M! plusz helyet. Azzal pluszba meg már sima az ügy.
alatriste
Fitzmagic-nek pedig úgy hiszem h sok értelme nem lenne még csak tesztelnie sem a piacot, hiszen köztudott h legjobb szezonjait Gailey mellett jegyezte és az ő rendszer + jó WR-ek stb. sokat segít neki h úgy teljesítsen ahogy idén, olyan 8-10 misi között számítok a fizetésére idén.
Nyilván mindkettőt lenne lehetőségünk megtartani és betuszkolni a cap alá, Macc-éken múlik h milyen irányvonalat választanak.
Beki
Ha ezt az átlagot tudná hozni a csapat + kis okoskodást csináltok akkor Wilk-re akár Tag is mehet. (14M), ha nem írja alá az elé tett szerződést. Calculátorral én befértem a sapka alá, de nyilván ennek első lépése Cro cut volt. (Már csak a draftra kéne azt a 4-5M-ót megtalálni. 😊 ).

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ridley egészen más körökben is érdeklődik..Jó ember lehet! Jár a +pont neki😀
www.instagram.com/p/BASVLLMQYOz/?taken-by=stevanridley
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mennyire akarja a csapat egyszerre ittartani A Mágust meg Wilkersont is?Nyilván mindkettőt szeretnénk itt tartani, de minden az igényeken múlik. Wilkerson 15-16 misit el fog kérni évi szinten és volt olyan nyilatkozata ha mi nem, majd másik csapat megfizeti. Ha hagyjuk lelépni jövőre 3. körös komp picket kaphatunk utána.
alatriste
több mint 10 éve
Mennyire akarja a csapat egyszerre ittartani A Mágust meg Wilkersont is?Ahogy néztem idén a space a csapatnál 16M, jövőre viszont már több mint 40.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Seth Walder jelentése szerint Keith Armstrong lehet az új spec team coordinator, akinek lejár a Falconsnál a szerződése.