New York Jets

30 feliratkozó

több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 050 — Jó ötletnek tűnt!
De úgysem fog jönni, mert tudjuk, hogy jövőre berobban Enemkellpali és szétzúz majd mindenkit
Wester
Tavalyi posztelemzőben írtam, nem gondoltam volna, hogy szó szerint veszi 😀

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Fletcher Cox hamarosan aláfirkant egy hosszabbítást Phillyben, érdemes lesz figyelnünk a számokat Wilk miatt.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 turnonthejets.com/2016/02/new-york-jets-the-maccagnan-check-list/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 jetswire.usatoday.com/2016/02/05/nflpa-expects-salary-cap-to-increase-10-million-in-2016/
több mint 10 éve
mzperx New York Jets 245
Valamivel több, mint 1 hónap és kezdődik FA ismét. Jelenleg 18 misi cap spacen csücsülünk, ha 150M lesz a 2016-os cap.
Wilkerson tagje 15 misit, várható szerződése 16M/évet vinne függően a szerződés kialakításától, de backloaded contract esetén lábunk lőnénk magunkat. Harrison 5 misi környékén szeretne kapni évente, Fitz 8-10 misi között fog mozogni. Demario Davis és Ivory biztosan nem tér vissza.
Needek terén egy RB-nk sincs, itt Powell visszahozatalát várom és egy újoncot. Edge rushert vhonnan bányászunk, OL-ben is kérdéses h hány helyet kell betömni.

Mindenki vonja le a saját következtetését, de Wilkerson sorsa alakítja majd az idei offseasonunkat.
Beki
Több csapat is árgus szemmel figyeli mi lesz Mo sorsa :/
Azért bízom abban, hogy tavaly úgy rakták össze a csapatot, hogy már számoltak az idei lejárókkal. Ivoryért és Davisért kár :/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Közben pár hír:
 espn.go.com/nfl/story/_/id/14709420/five-biggest-nfl-offseason-storylines
"The Broncos are expected to use their franchise tag on Von Miller, with the Jets doing the same with Muhammad Wilkerson."

panicbutton.sportsblog.com/posts/11862144/laconfora-says-oakland-raiders-are-high-on-mo-wilkerson.html
La Canfora a videóban azt mondja, hogy a Raiders már tavaly is próbált tradelni Mo-ért és idén is így lesz ha tageljük őt.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Valamivel több, mint 1 hónap és kezdődik FA ismét. Jelenleg 18 misi cap spacen csücsülünk, ha 150M lesz a 2016-os cap.
Wilkerson tagje 15 misit, várható szerződése 16M/évet vinne függően a szerződés kialakításától, de backloaded contract esetén lábunk lőnénk magunkat. Harrison 5 misi környékén szeretne kapni évente, Fitz 8-10 misi között fog mozogni. Demario Davis és Ivory biztosan nem tér vissza.
Needek terén egy RB-nk sincs, itt Powell visszahozatalát várom és egy újoncot. Edge rushert vhonnan bányászunk, OL-ben is kérdéses h hány helyet kell betömni.

Mindenki vonja le a saját következtetését, de Wilkerson sorsa alakítja majd az idei offseasonunkat.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nem kizárt h Maccagnan lelkesen keresi a partnert egy tag & trade-re.
Bár én a helyébe Wilket tartanám és ink Richardsont engedném el jövőre, csak kérdés, hogy tényleg sikerül-e olyan megállapodást összerakni, amivel megoldható, hogy ne legyen komoly cap hell és Wilkerson igényeinek is megfelel.
empty taxi
Wilkerson már egyszer elsütötte h ha a Jets nem, majd más megfizeti őt, így nem hiszem h alább adnának az igényekből. Érdeklődőből nem lesz hiány kérdés mit választunk majd.
Beki
Még mindig naiv vagyok és várom azt, h ilyen fizetési problémáknál egy játékos azt mondja, h "oké, úgy is kőgazdag vagyok, inkább beérem egy picit kevesebbel, de nem hagyom el a csapatomat." Tudom volt már példa ilyenre, de mindig meglepődök, ha valaki ilyet lenyilatkozik (főleg arról a csapatról, aki draftolta), h ha nem adnak még többet, akkor inkább lelépek.
Lucifer
Nem fogja, 16 misit szemrebbenés nélkül kérni fog sztem.
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Bár én a helyébe Wilket tartanám és ink Richardsont engedném el jövőre, csak kérdés, hogy tényleg sikerül-e olyan megállapodást összerakni, amivel megoldható, hogy ne legyen komoly cap hell és Wilkerson igényeinek is megfelel.
empty taxi
Wilkerson már egyszer elsütötte h ha a Jets nem, majd más megfizeti őt, így nem hiszem h alább adnának az igényekből. Érdeklődőből nem lesz hiány kérdés mit választunk majd.
Beki
Még mindig naiv vagyok és várom azt, h ilyen fizetési problémáknál egy játékos azt mondja, h "oké, úgy is kőgazdag vagyok, inkább beérem egy picit kevesebbel, de nem hagyom el a csapatomat." Tudom volt már példa ilyenre, de mindig meglepődök, ha valaki ilyet lenyilatkozik (főleg arról a csapatról, aki draftolta), h ha nem adnak még többet, akkor inkább lelépek.

GO JETS!!!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
empty taxi
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
5 éves kontraktus esetén is 90 fölött lesz sztem amiből 40 minimum a garantált.
empty taxi
Mondjuk ezt a mi capünk csak Cromartie kivágásával és Ferguson restructurel bírja el-
Beki

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
empty taxi
Mondjuk ezt a mi capünk csak Cromartie kivágásával és Ferguson restructurel bírja el-
több mint 10 éve

Madden hates me.
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Watt jelenleg a legbrutálisabb 3-4 falember a ligában, sőt megkockáztatom hogy a legjobb védő játékos. Wilkerson elit, de nem fog senki nagyobb tsét adni neki mint Wattnak. Olyan 80-85 misi környéke amit meg fog neki adni valaki... Tagelnetek kell, mert különben nem lesz ennyi cap, hogy megtartsátok, vagy akkor valakit be kell áldoznotok...

több mint 10 éve
Vannak olyan hírek, hogy Watt szerződésénél jóval nagyobb contractot akar.
Beki
Akkor pofára fog esni, nem csak nálatok, hanem a piacon is.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Vannak olyan hírek, hogy Watt szerződésénél jóval nagyobb contractot akar.
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 173 — WHO DAT!!!!
Sok viszonyítási alapot nem jelent, de a Philly-nél Vinny Curry 5 évre írt alá 47.25 misiért, remélem Wilk nem 20 misit kér majd. 😀
Beki
Hát sokat ténylegnem jelent mivel ő bőven nem ér ennyit. Sztem szerencsések lehettek ha ti is valami hasonló szerződést tudtok kötni mint mi C. Jordannel/ 5 év 60 millió/. De sanszos hogy Wilk is valahol a watt houston deal körül akar majd kérni.

több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 363 — Raiders fan
Sok viszonyítási alapot nem jelent, de a Philly-nél Vinny Curry 5 évre írt alá 47.25 misiért, remélem Wilk nem 20 misit kér majd. 😀
Beki
Hát sztem Wilk egyértelműen a Watt, Suh, McCoy, Dareus 4-es szerződéseit nézegeti az ügynökével...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 3 min3 perccel ezelőtt Fordítás megtekintése
Jets name Brant Boyer new special teams coordinator

GO JETS!!!
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 224 — Csodabogár
 www.csnbayarea.com/49ers/report-kap-wants-out-49ers-situation-prefers-jets

na fiúk, tessék 😊
petey
Geno-t megkaphatjátok érte 😀
Wester
Wilkerson? 😀 hát ha már tréd
petey
Még egy 1.kört adtok akkor. 😀
Beki
O

deal?

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

na fiúk, tessék 😊
petey
Wester
petey
Még egy 1.kört adtok akkor. 😀
több mint 10 éve

na fiúk, tessék 😊
petey
Wester

több mint 10 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 050 — Jó ötletnek tűnt!

na fiúk, tessék 😊
petey

Lesz ez még így se!
több mint 10 éve

na fiúk, tessék 😊