Bowldog Hálaadást!

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Továbbá, nem megerősített h Matt Leinartot hívtuk workoutra.Beki
nem csak őt 😀
The Jets will work out free agent QBs Matt Leinart and John Beck.sapka
Ohh, yeah. 😀
Kibökhetnék már h mi a stájsz mexikói barátunkkal.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Továbbá, nem megerősített h Matt Leinartot hívtuk workoutra.Beki
nem csak őt 😀
The Jets will work out free agent QBs Matt Leinart and John Beck.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Booo, egyes hírek szerint mikor Ryan közölte Sanchezzel h a 3. számú OL mögött kell pályára lépnie, nem nagyon akart pályára menni. 😀

Továbbá, nem megerősített h Matt Leinartot hívtuk workoutra.
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
vagy el lehetne azon gondolkozni, hogy talán a rendszerben van a hiba, mikor három év alatt a harmadik OC dolgozik a csapatnál, és az égvilágon semmi változás nincs, sőt pontosan ugyanaz a bénázás megyjjncaa
Pedig pont a rendszerben van változás. Sokkal jobb a passzjáték. Megnyitotta a pályát MM a QB-knak, elkapóknak. Most is 27 elkapás volt 381 yardért.
A mait még nem láttam, de a korábbi ps Sanchez hibák is inkább egyéni döntésbeli hibák voltak, nem a playcallal volt baj. A RZ-ig teljesen jól haladt.
Én ulpival értek egyet, Geno most esett bele nyúlverembe, legközelebb már nem fog meglepődni, ha szembe jön az ólomkatona. Mornhinweg passzjátékát sztem imádni fogja, az ő skillsetje kifejezetten passzol hozzá.
A támadófal már kérdésesebb, remélem ma jól játszottak a Giants elég ütős DL-je ellen és Winters is jól mutatkozott be. Majd maholnap leírom a véleményem a meccs megnézése után.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
nem tudott micsinálni Rex, Szancsita valahogy mindig kitrekkeli a kezdőt ezér úgydöntött intézze el a Giants

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az ominózus kiszaladás (kihátrált a pályáról end zoneban=safety) rookie hiba. most még annyira izgul, hogy azt is elfelejti néha, amit már álmában is tud. Nem Geno mellett akarok érvelni, hanem a rookie irányítók mellett. Ezek benne vannak mindeniknél ilyenkor még. Majd feldolgozza, hogy ez egy munka, a többiek sem TV sztárok, hanem emberek. Aki jól dob, itt is jól dobott, és onnantól ezek meg tudnak szűnni.ulpianus
Reméljük h elhagyja ezeket a rookie hibákat, mert ha Sanchez eltörte esetleg a kulcscsontját, akkor Geno kezdi a szezont.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
sztem jóval nagyobb bénázás volt a Sanchez féle fumble...braxa88
Azt már ki sem emeljük az előző szezonbeli segges után. 😉
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
sztem jóval nagyobb bénázás volt a Sanchez féle fumble...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Wester: ha Sanchez serulese nem komoly sztem meg a heten bejelentik h o lesz a Week 1 starter.Beki
Ez magától értetődő, csak kinomban vergődök ittWester
Sajnos nem láttam a meccset, tényleg Geno nagyon szörnyű volt? Vagy csak a média fújja fel meg Rexék, hogy Sanchezt gond és felháborodás nélkül tudják kezdetni?Stylee
3 int, meg kiszaladt a palyarol amibol safety lett. Tudom nem tunik annyira szornyunek, de csak azert mert sanchotol mar megszoktukWester
3 INT, meg a kiszaladás egy olyan játékostól, akit korábban 1/1-re vártak és kezdő QB posztért harcol, még ha Sancheztől meg is szoktuk és presezlony meccs, akkor is gyenge, szörnyű stb.
Tiszta Sanchez komolyan...Beki
vagy el lehetne azon gondolkozni, hogy talán a rendszerben van a hiba, mikor három év alatt a harmadik OC dolgozik a csapatnál, és az égvilágon semmi változás nincs, sőt pontosan ugyanaz a bénázás megyjjncaa
Vihar se tudja. 2 évig AFC döntőig jutottunk Sanchezzel, mikor ment a futás, aztán Schottyval egy 8-8-as szezon (mindenki őt kiáltotta ki bűnösnek), jött Sparano a Wildcatjével meg a futás központú O-val -> Sanchez majdnem turnover rekordot dönt, passer rating jajj, OL sem passz-, sem futásblokkolásban nem jó), most meg Sanchez első két meccse preseasonban vállalható, Geno elintézi magának h kikapjon a QB battleben, de a lényeg: REX ÚGY DÖNT H BEKÜLDI SANCHEZT A 3. SZÁMÚ OL MÖGÉ!

Ezen a ponton nem tudom mit várhat a szurkoló, Ryan elmondja h nem fog belepofázni az OL dolgába, erre mit csinál, hát persze h a fent leírt dolgot. Ott van McElroy és Simms, akit össze lehetne töretni. Most ezzel nem Sanchezt védem vagy vmi, de ennyit arról h Rex mennyit konyít az offensehez.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Az ominózus kiszaladás (kihátrált a pályáról end zoneban=safety) rookie hiba. most még annyira izgul, hogy azt is elfelejti néha, amit már álmában is tud. Nem Geno mellett akarok érvelni, hanem a rookie irányítók mellett. Ezek benne vannak mindeniknél ilyenkor még. Majd feldolgozza, hogy ez egy munka, a többiek sem TV sztárok, hanem emberek. Aki jól dob, itt is jól dobott, és onnantól ezek meg tudnak szűnni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 444 — no es importante
Wester: ha Sanchez serulese nem komoly sztem meg a heten bejelentik h o lesz a Week 1 starter.Beki
Sajnos nem láttam a meccset, tényleg Geno nagyon szörnyű volt? Vagy csak a média fújja fel meg Rexék, hogy Sanchezt gond és felháborodás nélkül tudják kezdetni?Stylee
3 int, meg kiszaladt a palyarol amibol safety lett. Tudom nem tunik annyira szornyunek, de csak azert mert sanchotol mar megszoktukWester
3 INT, meg a kiszaladás egy olyan játékostól, akit korábban 1/1-re vártak és kezdő QB posztért harcol, még ha Sancheztől meg is szoktuk és presezlony meccs, akkor is gyenge, szörnyű stb.
Tiszta Sanchez komolyan...Beki
vagy el lehetne azon gondolkozni, hogy talán a rendszerben van a hiba, mikor három év alatt a harmadik OC dolgozik a csapatnál, és az égvilágon semmi változás nincs, sőt pontosan ugyanaz a bénázás megy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tiszta Sanchez komolyan...
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
3 int, meg kiszaladt a palyarol amibol safety lett. Tudom nem tunik annyira szornyunek, de csak azert mert sanchotol mar megszoktuk

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Stylee New York Jets 480
Sajnos nem láttam a meccset, tényleg Geno nagyon szörnyű volt? Vagy csak a média fújja fel meg Rexék, hogy Sanchezt gond és felháborodás nélkül tudják kezdetni?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Meg csak preseason van, gondolj bele mi lesz meg itt szezon alatt. 😀
több mint 11 éve
Ez magától értetődő, csak kinomban vergődök itt

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Wester: ha Sanchez serulese nem komoly sztem meg a heten bejelentik h o lesz a Week 1 starter.
több mint 11 éve
Mondjuk azon se lepődnék meg ha ezek után megint McE kezdene 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Ha eddig barmi kerdes lett volna QB kerdesben az eldolt Geno 3INT es egy safetyre kilepek akcioja utan.
Persze kerdes h Sanchez serulese mennyire komoly, allitolag kulccsont serult de h mennyire nem tudninBeki
Én még igy is geno mellett vagyok, mert sancho már "bizonyitott"

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha eddig barmi kerdes lett volna QB kerdesben az eldolt Geno 3INT es egy safetyre kilepek akcioja utan.
Persze kerdes h Sanchez serulese mennyire komoly, allitolag kulccsont serult de h mennyire nem tudnin
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Holmes ugyan inactive a Giants elleni meccsen, de mar routeokat fut es McElroy lasztijait kapkodja el es palyara fog lepni a Tampa ellen.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Holmes lekerult a PUP listarol es immaron az active roster tagja.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
nomegvanmitakartaszerencsehalmaz 😀

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Morningvég is indul a nagyotmondóba? ... és papuschkák Winterz intodafield! Valami lesz Genyóval érzem a balvesémbe, csak azt nem tudom jóvagy rossz...sutianap
Nagyon két esélyes, de nem tudom mit lehet leszűrni, mert ma megszólalt David Lee QB coach, Rex és Mornhinweg is.

David Lee says if Geno is going to win job, the competition will have to extend through 4th preseason game. #nyj

Marty: "Mark has had a terrific camp... Geno's had an outstanding camp for a rookie." #nyj

Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN 1 óra
Reading between the lines: Sounds like Marty Mornhinweg likes Geno Smith's potential, but Sanchez is probably better option right now #nyj
több mint 11 éve
Morningvég is indul a nagyotmondóba? ... és papuschkák Winterz intodafield! Valami lesz Genyóval érzem a balvesémbe, csak azt nem tudom jóvagy rossz...