NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

New York Jets

30 feliratkozó

több mint 12 éve
Apex New York Jets 3 034
Kemény meccs lesz ez a Sajtfejűek ellen, de bizakodó vagyok. Tudom, hogy csak a Raiderst vertük meg, de akkor is szerintem jobb volt ez így, hogy őket kaptuk elsőre, mert így fény derült jó pár problémára, amit a következő meccsekre orvosolni tudunk, és még így is betudtuk húzni viszonylag könnyedén a meccset, jobb ez így mintha a Packers ellen jöttek volna ezek a problémák. Kétlem, hogy ellenük is nyertünk volna, de ha kitudjuk javítani a hibákat simán felvehetjük velük a versenyt. Küzdelmes jó meccsre számítok! 😊

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Várhatóan ma az is kiderül, hogy Milliner játszik-e a Packers ellen.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vasárnapi snap számok:

OFFENSE (Based on 70 snaps)

Quarterback -- Geno Smith 70, Michael Vick 3.

Running back -- Chris Johnson 33, Chris Ivory 30, Bilal Powell 12, Tommy Bohanon 12.

Wide receiver -- Eric Decker 65, David Nelson 57, Jeremy Kerley 45, Greg Salas 10.

Tight end -- Jeff Cumberland 55, Jace Amaro 21, Zach Sudfeld 7.

Line -- D'Brickashaw Ferguson 70, Brian Winters 70, Nick Mangold 70, Willie Colon 70, Breno Giacomini 70.

DEFENSE (Based on 51 snaps)

Line -- Muhammad Wilkerson 47, Sheldon Richardson 44, Damon Harrison 20, Kenrick Ellis 8, Leger Douzable 5, T.J. Barnes 5.

Linebacker -- Demario Davis 51, David Harris 51, Calvin Pace 42, Quinton Coples 39, Jason Babin 13, Trevor Reilly 5.

Secondary -- Dawan Landry 51, Antonio Allen 51, Calvin Pryor 51, Darrin Walls 51, Kyle Wilson 23, Jaiquawn Jarrett 2, Saalim Hakim 2.
több mint 12 éve
Lucifer New York Jets 1 215
Hát srácok, életem egyik legjobb napja volt a mai. Hangom nincsen sok, undorítóan félelmetes atmoszférát teremtettünk. Átlagosan 100 db körül mozgott a soundmeter. 120 már káros a hallásra... 😊 A következő podcastben jövök majd egy hosszabb élménybeszámolóval.

shawnka
Persze, a kis magyar honpolgárt meg egye meg a sárga irigység 😀

GO JETS!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Biztató kezdés volt, de ennél sokkal nagyobb különbséggel kellett volna nyernünk.

- Geno: sokkal magabiztosabb, érettebb döntések, lábon és fejben ott volt a meccsen. Az INT sem a tipikus tavalyiakat idézte, itt CWoodson repülése is kellett, összességében nagyon rendben volt.
- Futók: MM nem szarozott és felpakolta jó pár alkalommal a 3 RB-nket egyszerre a fieldre, tovább nem szaporítanám a szót a több, mint 200 futott yard önmagáért beszél.
- WR-k: Végre van egy elkapónk Decker személyében, aki külső WR-ként megérti egymást Geno-val és szépen 74 yardot össze is hozott. Jó lenne, ha Kerley és Nelson mellett valaki előkerülne még, mert Salas mutatot csupán életjeleket.
- TE: Amaro elég sok snapet kapott, de javarészben blokkolás volt a feladata, míg Cumberland felpakolt a táblára azért csendben 50 yardot, kellett h az LB-k között kapkodja a labdákat.
- OL: ha Colon és Giacomini végre leszokna a flagek gyűjtéséről nem lenne semmi kritikám, de ha ez így folytatódik komolyan el kell beszélgetni velük.
- DL: Carr az életéért futott, ennél többet nem is írnék.
- LB: Harris és Davis mindenhol ott volt, cover, gyilkolás minden egyben volt. Coples végre mutatott vmit, Babin pedig pass rushban zseniális volt.
- Secondary: dicséretet érdemelnek, itt igazából egyedül Jones TD-jért kár, de ez bravúr volt tőle.

1-2 érdekesség még:
- Greg Salas WR sokszor blitzelni volt fenn a védelemben
- Coples pedig blokkolni WR-ként

Amiért nagy kár az még az, hogy Vick nem találta meg Deckert a WC playnél. Ezzel együtt jelentősebb különbséggel kellett volna nyernünk.

Editke mondja, hogy összesen 25 futott yardot engedtünk a Raidersnek. 😀
több mint 12 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 758 — Tyrone Creek
Hát srácok, életem egyik legjobb napja volt a mai. Hangom nincsen sok, undorítóan félelmetes atmoszférát teremtettünk. Átlagosan 100 db körül mozgott a soundmeter. 120 már káros a hallásra... 😊 A következő podcastben jövök majd egy hosszabb élménybeszámolóval.

több mint 12 éve
Apex New York Jets 3 034
OFF: Közben Romo megveri a Cowboyst 😀Lucifer
Ez valahogy miért nem lep meg 😀

több mint 12 éve
OFF: Közben Romo megveri a Cowboyst 😀

GO JETS!!!
több mint 12 éve
Nagyjából egyetértek, én még azonban Wallst is kiemelném elég szépen shut downolta a vele szembenálló elkapókat, nem nagyon dobáltak felé, a TD meg igazából, hát annál jobban nem nagyon lehet fogni valakit szerintem, balszerencséje volt. 😊Apex
Jogos, mondjuk azt nehéz megítélni, hogy ő volt ennyire jó, vagy csak Carr félt tőle, vagy az Oakland playcall volt ennyire fos.
Ja, és akit nem tudom, hogyan hagytam le: CJ. Féltem, hogy hullámvölgyekkel fog futni, ehhez képestü kiegyensúlyozottü és fizikális volt, csak bírja a terhelést végig. Ivoryval rendben lesznek ők ketten!toam
Igen, a futás ma elég jól ment...

GO JETS!!!
több mint 12 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
Nagyjából egyetértek, én még azonban Wallst is kiemelném elég szépen shut downolta a vele szembenálló elkapókat, nem nagyon dobáltak felé, a TD meg igazából, hát annál jobban nem nagyon lehet fogni valakit szerintem, balszerencséje volt. 😊Apex
Jogos, mondjuk azt nehéz megítélni, hogy ő volt ennyire jó, vagy csak Carr félt tőle, vagy az Oakland playcall volt ennyire fos.
Ja, és akit nem tudom, hogyan hagytam le: CJ. Féltem, hogy hullámvölgyekkel fog futni, ehhez képestü kiegyensúlyozottü és fizikális volt, csak bírja a terhelést végig. Ivoryval rendben lesznek ők ketten!
több mint 12 éve
Apex New York Jets 3 034
+ Pass rush. A faltól kicsit többet vártam, kívül viszont Coples állat volt végig, Babin is villant párat. Hát még Pali ha felépül 😀
+ Decker. Végre van valaki a szélen is, aki rendre elkapja, ami felé megy.
+ run D. Same old Jets, jó értelemben, mondjuk nem volt nehéz dolguk.
+ Antonio Allen. Megdöbbentő volt, hogy beugróként milyen simán odaért mindenhova.
+ Szurkolók. 2 Raiders időkérés, folyamatos miscommunication a hangzavar miatt.
+ Geno lábon, meg Geno karban. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen 😀

- Geno fejben. A pickjéről (többnyire) nem ő tehetett, a fumble és a tizenx yardos sack amivel kiszorultunk FG távból, borzalom volt nézni. A védelmek olvasása mellett ezt kell még sokat tanulnia.
- Büntetések. A legrosszabb, hogy a többség nem taktikai bünti volt, hanem sima fegyelmezetlenség, false start, delay + Colon faszságai ismét.
- Off playcall. Sok option hülyéskedés, 2 QB felállások, miközben a 2. félidőben kiderült, hogy kis kockázattal, középen futással és screen passzokkal is tudunk haladni.
- A védőoldalon sem tetszett minden. 4 emberrel is simán volt nyomás Carron, futni sehogy sem tudott az Oakland,akkor miért nem segítjük ki a secondaryt? Egy jobb QB és jobb fal ellen fogunk még szopni Rexy blitz mániája miatt, de ne legyen igazam!
- Folk még mindig nem tud touchbacket rúgni

Összességében elégedett vagyok, sok helyen látszik a javulás tavalyhoz képest, a hibák többségét ki lehet javítani. Érdekes szezonunk lesz.toam
Nagyjából egyetértek, én még azonban Wallst is kiemelném elég szépen shut downolta a vele szembenálló elkapókat, nem nagyon dobáltak felé, a TD meg igazából, hát annál jobban nem nagyon lehet fogni valakit szerintem, balszerencséje volt. 😊

több mint 12 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
+ Pass rush. A faltól kicsit többet vártam, kívül viszont Coples állat volt végig, Babin is villant párat. Hát még Pali ha felépül 😀
+ Decker. Végre van valaki a szélen is, aki rendre elkapja, ami felé megy.
+ run D. Same old Jets, jó értelemben, mondjuk nem volt nehéz dolguk.
+ Antonio Allen. Megdöbbentő volt, hogy beugróként milyen simán odaért mindenhova.
+ Szurkolók. 2 Raiders időkérés, folyamatos miscommunication a hangzavar miatt.
+ Geno lábon, meg Geno karban. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen 😀

- Geno fejben. A pickjéről (többnyire) nem ő tehetett, a fumble és a tizenx yardos sack amivel kiszorultunk FG távból, borzalom volt nézni. A védelmek olvasása mellett ezt kell még sokat tanulnia.
- Büntetések. A legrosszabb, hogy a többség nem taktikai bünti volt, hanem sima fegyelmezetlenség, false start, delay + Colon faszságai ismét.
- Off playcall. Sok option hülyéskedés, 2 QB felállások, miközben a 2. félidőben kiderült, hogy kis kockázattal, középen futással és screen passzokkal is tudunk haladni.
- A védőoldalon sem tetszett minden. 4 emberrel is simán volt nyomás Carron, futni sehogy sem tudott az Oakland,akkor miért nem segítjük ki a secondaryt? Egy jobb QB és jobb fal ellen fogunk még szopni Rexy blitz mániája miatt, de ne legyen igazam!
- Folk még mindig nem tud touchbacket rúgni

Összességében elégedett vagyok, sok helyen látszik a javulás tavalyhoz képest, a hibák többségét ki lehet javítani. Érdekes szezonunk lesz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kissé rázósan, de nyertünk. A következő hat meccsre a hat sztár irányító ellen aggasztó, hogy egy Derek Carr 2 TD passzot tudott nyomni. Különösen az első volt csúnya. Nade hajrá Jets!civilmanu
Azért a 2. TD James Jones érdeme, Carr majdnem csak felsózta egy-az-egyezzék le alapon.
több mint 12 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Kissé rázósan, de nyertünk. A következő hat meccsre a hat sztár irányító ellen aggasztó, hogy egy Derek Carr 2 TD passzot tudott nyomni. Különösen az első volt csúnya. Nade hajrá Jets!

Go Jets!
több mint 12 éve
No ez meg is van! Nem volt nagy pontzuhatag, de amit láttam, az nagyjából tetszett. A támadófal egész jól szerepelt, a futás is jól ment és a védelem is megtette a magáét. Az igaz, hogy ennél már csak nehezebb jön, de kezdésnek nem volt rossz. Csak így tovább. GO JETS!!!

GO JETS!!!
több mint 12 éve
Azért vannak kreatív playek. És látom a két irányítós felállás lehetőségeit is kiaknázzák 😊Lucifer
Persze, pont azt mondom, hogy jól játszunk, csak olyan szinten szerencsétlenek vagyunk mellette, hogy az hihetetlen. Na de legalább megvan a vezetés! 😀Apex
Igen. pl. Geno fumbleje a 3 yardnál :S És ezt a rengeteg büntetést kéne már végre elfelejteni. Már most nagyjából 70 yardnál tartunk...

GO JETS!!!
több mint 12 éve
Apex New York Jets 3 034
Azért vannak kreatív playek. És látom a két irányítós felállás lehetőségeit is kiaknázzák 😊Lucifer
Persze, pont azt mondom, hogy jól játszunk, csak olyan szinten szerencsétlenek vagyunk mellette, hogy az hihetetlen. Na de legalább megvan a vezetés! 😀

több mint 12 éve
Azért vannak kreatív playek. És látom a két irányítós felállás lehetőségeit is kiaknázzák 😊

GO JETS!!!
több mint 12 éve
Apex New York Jets 3 034
Valaki szólt a srácoknak, hogy nem saját magunkat kéne megvernünk?

több mint 12 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Simán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!

Go Jets!
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 50 329 — Whoops, looks like something went wrong.
Komoly. Ha pedig megsérül valaki, akkor be lehet rakni egy puntert. 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hé Bekkencs, Pryor kezd?Stez
5 safety van rosteren, közülük Allen CB-ként kezd, Bush inaktív, így nagyon nem maradt más, mint a Pryor-Landry kettős. 😛
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 50 329 — Whoops, looks like something went wrong.
Hé Bekkencs, Pryor kezd?

több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 315 — Jó ötletnek tűnt!
Rich Cimini ‏@RichCimini
Jets dressing 7 OLM, as expected. T.J. Barnes is active, meaning 6 DLM. With McFadden down, only 4 CBs and 3 safeties -- light at FDB. #nyj

Serious?Beki
Mi kemények vagyunk

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini ‏@RichCimini
Jets dressing 7 OLM, as expected. T.J. Barnes is active, meaning 6 DLM. With McFadden down, only 4 CBs and 3 safeties -- light at FDB. #nyj

Serious?