New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
miért ne igazolnák? Már a felkapottság miatt is, elmenne 1-2 mez.Tebow-t nem is tudom, hogy egyáltalán leigazolja még valamelyik csapat...BekiValószínű hogy ezért nem kell senkinek 😀WesterÁllítólag nem kell Tebow senkinek, ami nem meglepő... Cut lesz?WesterIgen, cut és 1M-nyi cap szabadul fel.Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31Schefter said the #Jets might cut Holmes if he doesn't agree to a restructure.
Jó ez mind szép és jó és igen felszabadulna 1M cap space, de benyelnénk 11M dead money-t kinek hiányozna ez...illetve a csapat 1. számú elkapóját veszítené el.
több mint 11 éve
Legújabb hír Revis ügyében, hogy a vezetőség közül senki nem akart találkozni Revis ügynökével a Combine alatt pedig nem voltak messze a felek, íme:www.nfl.com/videos/nfl-am/0ap2000000145248/Is-Darrelle-Revis-getting-the-cold-shoulder
www.nydailynews.com/sports/football/jets/corner-jets-brass-snubs-revis-agents-combine-article-1.1273500Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Legújabb hír Revis ügyében, hogy a vezetőség közül senki nem akart találkozni Revis ügynökével a Combine alatt pedig nem voltak messze a felek, íme:www.nydailynews.com/sports/football/jets/corner-jets-brass-snubs-revis-agents-combine-article-1.1273500
több mint 11 éve
Megy a Patsbe Brady helyére.Tebow-t nem is tudom, hogy egyáltalán leigazolja még valamelyik csapat...BekiValószínű hogy ezért nem kell senkinek 😀WesterÁllítólag nem kell Tebow senkinek, ami nem meglepő... Cut lesz?WesterIgen, cut és 1M-nyi cap szabadul fel.Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tebow-t nem is tudom, hogy egyáltalán leigazolja még valamelyik csapat...Valószínű hogy ezért nem kell senkinek 😀WesterÁllítólag nem kell Tebow senkinek, ami nem meglepő... Cut lesz?WesterIgen, cut és 1M-nyi cap szabadul fel.Beki
több mint 11 éve
Valószínű hogy ezért nem kell senkinek 😀Állítólag nem kell Tebow senkinek, ami nem meglepő... Cut lesz?WesterIgen, cut és 1M-nyi cap szabadul fel.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Állítólag nem kell Tebow senkinek, ami nem meglepő... Cut lesz?WesterIgen, cut és 1M-nyi cap szabadul fel.
több mint 11 éve
Állítólag nem kell Tebow senkinek, ami nem meglepő... Cut lesz?
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
márc 15-én kap roster bónuszt nem ? Sztem addig minden kiderül, utána már nem hiszem hogy tradelnénkWesterPassz, ezt nem tudom. 😊
több mint 11 éve
márc 15-én kap roster bónuszt nem ? Sztem addig minden kiderül, utána már nem hiszem hogy tradelnénkÍgy igaz ez üzlet és a tulaj diktál. 😊Garancia sosincs, ez üzlet.Ezt értem, csak ugye egyértelmű, hogy Ryan akarja, hogy Revis maradjon, ahogy maga a játékos is maradni akar, de ha Woody idén zsidóskodik és nem akar fizetni neki, akkor jövőre mi lenne a garancia, hogy hajlana rá? :/BekiHa Cro megy, akkor Revisre azért volna bőven hely és pénz is.Èn sztem még mindig Crot kéne tradelni, meg amugy revis tradelelese csökkentené a capet ha jól tudomWesterHa Cro megy és Revis-el nem tudunk hosszabbítani?Beki
Cronál jobb is. Csak akkor ezt még mind az offseasonban kellene meghúzni, hogy aztán ne jövőre kelljen baromira sietni bármivel is, amikor Revis UFA lesz.Stez
Azért mondtam, mert ha Crot eladják, akkor viszont felszabadul egy csomó hely, és nem is a Jetsnek kell neki perkálnia, így ezt a pénzt bele lehet forgatni Revis új szerződésébe.Stez
Meglátjuk. Ha a draftot is túléli Revis, onnantól lesz érdekes h mit kezdünk vele.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Így igaz ez üzlet és a tulaj diktál. 😊Garancia sosincs, ez üzlet.Ezt értem, csak ugye egyértelmű, hogy Ryan akarja, hogy Revis maradjon, ahogy maga a játékos is maradni akar, de ha Woody idén zsidóskodik és nem akar fizetni neki, akkor jövőre mi lenne a garancia, hogy hajlana rá? :/BekiHa Cro megy, akkor Revisre azért volna bőven hely és pénz is.Èn sztem még mindig Crot kéne tradelni, meg amugy revis tradelelese csökkentené a capet ha jól tudomWesterHa Cro megy és Revis-el nem tudunk hosszabbítani?Beki
Cronál jobb is. Csak akkor ezt még mind az offseasonban kellene meghúzni, hogy aztán ne jövőre kelljen baromira sietni bármivel is, amikor Revis UFA lesz.Stez
Azért mondtam, mert ha Crot eladják, akkor viszont felszabadul egy csomó hely, és nem is a Jetsnek kell neki perkálnia, így ezt a pénzt bele lehet forgatni Revis új szerződésébe.Stez
Meglátjuk. Ha a draftot is túléli Revis, onnantól lesz érdekes h mit kezdünk vele.
több mint 11 éve
Garancia sosincs, ez üzlet.Ezt értem, csak ugye egyértelmű, hogy Ryan akarja, hogy Revis maradjon, ahogy maga a játékos is maradni akar, de ha Woody idén zsidóskodik és nem akar fizetni neki, akkor jövőre mi lenne a garancia, hogy hajlana rá? :/BekiHa Cro megy, akkor Revisre azért volna bőven hely és pénz is.Èn sztem még mindig Crot kéne tradelni, meg amugy revis tradelelese csökkentené a capet ha jól tudomWesterHa Cro megy és Revis-el nem tudunk hosszabbítani?Beki
Azért mondtam, mert ha Crot eladják, akkor viszont felszabadul egy csomó hely, és nem is a Jetsnek kell neki perkálnia, így ezt a pénzt bele lehet forgatni Revis új szerződésébe.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ezt értem, csak ugye egyértelmű, hogy Ryan akarja, hogy Revis maradjon, ahogy maga a játékos is maradni akar, de ha Woody idén zsidóskodik és nem akar fizetni neki, akkor jövőre mi lenne a garancia, hogy hajlana rá? :/Ha Cro megy, akkor Revisre azért volna bőven hely és pénz is.Èn sztem még mindig Crot kéne tradelni, meg amugy revis tradelelese csökkentené a capet ha jól tudomWesterHa Cro megy és Revis-el nem tudunk hosszabbítani?Beki
több mint 11 éve
Ha Cro megy, akkor Revisre azért volna bőven hely és pénz is.Èn sztem még mindig Crot kéne tradelni, meg amugy revis tradelelese csökkentené a capet ha jól tudomWesterHa Cro megy és Revis-el nem tudunk hosszabbítani?Beki
Cronál jobb is. Csak akkor ezt még mind az offseasonban kellene meghúzni, hogy aztán ne jövőre kelljen baromira sietni bármivel is, amikor Revis UFA lesz.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Èn sztem még mindig Crot kéne tradelni, meg amugy revis tradelelese csökkentené a capet ha jól tudomWesterHa Cro megy és Revis-el nem tudunk hosszabbítani?
több mint 11 éve
Èn sztem még mindig Crot kéne tradelni, meg amugy revis tradelelese csökkentené a capet ha jól tudom
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Bushrodot mi a tökömnek, mikor Ferguson itt van? 😀 Evans jobban elférne. 😀Engem csak mint rivális érdekel a Jets, a pontos számokat Beki tudja.Így van.
Az én képzetem az idei Jets-ről, hogy most tartanak ott cap space-ben, hogy egy közepes roster-t talán össze tudnak rakni. Ha viszont Revis 9 millióját idén már felhasználják minőségibb játékosokra és élnek az idei draft class általános mélységével a több cetlivel, akkor jövőre húzhatnak akár drágán egy erős QB-t, aki már sokat dobna egy QB hiányos minőségi csapaton.
De mindenki másképp képzeli a sikeres csapatépítést. 😀tomi-tomi
Beki tudja mit tegyenek, eképp hozza hamarosan Flaccot, Finleyt és Bushrodot, és alakul is a világverő csapat. 😀 😛Stez
több mint 11 éve
😀 De azért csúnya volt! 😀 Beki jövőre lealáz mindenkit GM játékban!Engem csak mint rivális érdekel a Jets, a pontos számokat Beki tudja.Így van.
Az én képzetem az idei Jets-ről, hogy most tartanak ott cap space-ben, hogy egy közepes roster-t talán össze tudnak rakni. Ha viszont Revis 9 millióját idén már felhasználják minőségibb játékosokra és élnek az idei draft class általános mélységével a több cetlivel, akkor jövőre húzhatnak akár drágán egy erős QB-t, aki már sokat dobna egy QB hiányos minőségi csapaton.
Beki tudja mit tegyenek, eképp hozza hamarosan Flaccot, Finleyt és Bushrodot, és alakul is a világverő csapat. 😀 😛Stez
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Engem csak mint rivális érdekel a Jets, a pontos számokat Beki tudja.Így van.
Beki tudja mit tegyenek, eképp hozza hamarosan Flaccot, Finleyt és Bushrodot, és alakul is a világverő csapat. 😀 😛
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Engem csak mint rivális érdekel a Jets, a pontos számokat Beki tudja.Ha csak az idei drafton nem vadászunk mi is egy Kaepernicket, vagy Wilsont. 😀
több mint 11 éve
Engem csak mint rivális érdekel a Jets, a pontos számokat Beki tudja.Az én képzetem az idei Jets-ről, hogy most tartanak ott cap space-ben, hogy egy közepes roster-t talán össze tudnak rakni. Ha viszont Revis 9 millióját idén már felhasználják minőségibb játékosokra és élnek az idei draft class általános mélységével a több cetlivel, akkor jövőre húzhatnak akár drágán egy erős QB-t, aki már sokat dobna egy QB hiányos minőségi csapaton.
De mindenki másképp képzeli a sikeres csapatépítést. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A szerződésében benne van, hogy nem kaphat taget. 😉Az a baj, hogy ezt idén eljátszotta a Colts, viszont akkor volt egy Luck 1/1-re a drafton, akire lehet építeni egy teljesen új csapatot a nulláról.Mert mondjuk ha az ACL-ből felépül rendesen, akkor a liga legjobb cornere, szar napján leveszi a liga legjobb elkapóit szinte a pályáról, és alapból hatalmas lehetőséget teremt ezzel a védelemnek.De őt nem kibaszni szándékoztam! Trade, hangsúlyosan cap space szempontból.
Halott év, oké. De akkor ezzel az erővel minden sokat kereső játékost kibaszhatna a Jets, hiszen halott év, és akkor minek fizessenek ennyit?
Revis az, akinek lehet fizetni, hogy ha tényleg hozza a sérülése előtti szintet.Stez
Ennek a csapatnak több tartópillére hiányzik, szerintem ezeknek a minőségi pótlását csak gátolja, hogy van egy hibátlan(?) tartópillérem kurva drágán. Inkább ésszel elbontani ezt is és sokkal szabadabban építkezni egy kicsivel többet.tomi-tomi
De mondjuk ilyen játékosok azért ritkábban jönnek ki.
Addig is viszont ugye draft, pickek. A pickeket jól is kell felhasználni, és kellene egy QB, aki dobni is tud. A Jetsnél viszont még RB sincs. Ha Landry megy, safety sem lesz.
Ha meg idén ugye elkezdik kivagdosni mondjuk a Holmes féle sokat keresőket, akkor marad dead money utánuk. Revisért meg valljuk be, kapnak szerintem egy 2. kört, amiért eladják, de csak azért, mert Woody nem akar neki fizetni, meg ACL-ből jön vissza, de ennyiért meg nekem nem érné meg eladni. Akkor inkább várnék vele egy évet, viszont ha egészséges, és elit lesz, akkor az idei 2. kör helyett rá lehet baszni a taget mondjuk, és eladni simán első kör fölött, mert korban is bőven jó.Stez
több mint 11 éve
Az a baj, hogy ezt idén eljátszotta a Colts, viszont akkor volt egy Luck 1/1-re a drafton, akire lehet építeni egy teljesen új csapatot a nulláról.Mert mondjuk ha az ACL-ből felépül rendesen, akkor a liga legjobb cornere, szar napján leveszi a liga legjobb elkapóit szinte a pályáról, és alapból hatalmas lehetőséget teremt ezzel a védelemnek.De őt nem kibaszni szándékoztam! Trade, hangsúlyosan cap space szempontból.
Halott év, oké. De akkor ezzel az erővel minden sokat kereső játékost kibaszhatna a Jets, hiszen halott év, és akkor minek fizessenek ennyit?
Revis az, akinek lehet fizetni, hogy ha tényleg hozza a sérülése előtti szintet.Stez
Ennek a csapatnak több tartópillére hiányzik, szerintem ezeknek a minőségi pótlását csak gátolja, hogy van egy hibátlan(?) tartópillérem kurva drágán. Inkább ésszel elbontani ezt is és sokkal szabadabban építkezni egy kicsivel többet.tomi-tomi
De mondjuk ilyen játékosok azért ritkábban jönnek ki.
Addig is viszont ugye draft, pickek. A pickeket jól is kell felhasználni, és kellene egy QB, aki dobni is tud. A Jetsnél viszont még RB sincs. Ha Landry megy, safety sem lesz.
Ha meg idén ugye elkezdik kivagdosni mondjuk a Holmes féle sokat keresőket, akkor marad dead money utánuk. Revisért meg valljuk be, kapnak szerintem egy 2. kört, amiért eladják, de csak azért, mert Woody nem akar neki fizetni, meg ACL-ből jön vissza, de ennyiért meg nekem nem érné meg eladni. Akkor inkább várnék vele egy évet, viszont ha egészséges, és elit lesz, akkor az idei 2. kör helyett rá lehet baszni a taget mondjuk, és eladni simán első kör fölött, mert korban is bőven jó.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Most még nem annyira drága, egyelőre idei évre van 9M-es cap numberje, jövőre meg a nagy kérdőjel. 😀Mert mondjuk ha az ACL-ből felépül rendesen, akkor a liga legjobb cornere, szar napján leveszi a liga legjobb elkapóit szinte a pályáról, és alapból hatalmas lehetőséget teremt ezzel a védelemnek.De őt nem kibaszni szándékoztam! Trade, hangsúlyosan cap space szempontból.