New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Combine előtti mock draft:1. kör Dion Jordan DE/OLB
2. kör Matt Elam SS
3. kör Larry Warford OG
4. kör Marcus Lattimore RB
5. kör Kenny Stills WR
6. kör A.J. Klein ILB
7. kör Anthony McCloud DT
Vélemények?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
1-2 fontosabb dolog a Combine mai napjáról:-Tebow ügynöke elmondta, hogy nem beszélt még senkivel a Jetstől Timmy sorsát illetően.
-Woody Johnson is ott van a Combine-on ma.
-Tegnap találkoztunk DeVito ügynökével resign ügyében, míg ma Matt Slauson és Austin Howard van soron. Tehát Brandon Moore-tól búcsúzunk?
-Ryan Nassib QB elmondta, hogy tegnap este találkozott David Lee QB coach-unkkal, továbbá végig scoutoltuk őt a szezon alatt.
-Mike Glennon QB-val is találkozunk még a héten. Ami még érdekes lehet, hogy a korábbi Jets QB-val, Ken O'Briennel gyakorol Kaliforniában Glennon.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDNRex on Revis: "Could there be a trade? Yeah, anybody could be traded. But do I expect there to b a trade for Darrelle Revis? No" (cont) #nyj
Manish Mehta @MMehtaNYDN
Rex on Revis (cont): "But that doesn't mean something couldn't come up.... Again, we have not discussed trading Darrelle Revis." #nyj
De magyarázza megint a dolgokat és belebonyolódik, mint a QB ügybe...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Bart Hubbuch @HubbuchNYPRex said he only would be OK with a Revis trade if the Jets “got back Jim Brown.” Hopefully not 2013 Jim Brown.
Rex is elárulja, hogy bőven van esély a tradere.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Bart Hubbuch @HubbuchNYPIdzik on if the Jets will entertain offers for Revis: “We’ll always field calls.”
Bart Hubbuch @HubbuchNYP
Idzik: “Right now, Darrelle Revis is a New York Jet.”
Jane McManus @janesports
Idzik isn't guaranteeing Revis will be on the roster next season, but he's not downplaying the CB's importance to the Jets. #NFL
Nem nehéz kitalálni, Revis trade blockon van egyértelműen és Idzik elmondta, hogy mint minden játékos esetében meghallgatunk érte ajánlatot.
Jane McManus @janesports
Idzik: "What's good for Darrelle is good for the New York Jets."
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rich Cimini @RichCiminiJets scheduled to meet tomorrow with agent for RT Austin Howard, their top RFA. Could warrant first-round tender. #Jets
A picsának 1. körös tender rá, ki a vihar vinné el még 2. körösért is?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
50 perc és Idzik+Revis sajtótájékoztató.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Én sem írtam, hogy akarnám, de őt érdekelné ezért másoltam be. 😊Ott nem idéntől van 3-4? Azzal hogy jött Pagano?Így is összehozott 5 sacket idén és 8.5-öt tavaly. 😊Bekiespn.go.com/nfl/player/_/id/3539/dwight-freeneyDe épp azért vágták ki indybol mert nem megy neki 3-4benWester
Itt is LB-nek írják. 😀Beki
Én freeneyt nem szeretném öregedő játékos aki nem oldaná meg a pass rush gondjaik ráadásul pénzünk se lenne ráWester
több mint 11 éve
Közben Revis és Sherman oltották egymást twitteren
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
A Colts tavaly állt át 3-4-re! Freeney látványosan szenvedett ebben a rendszerben!Így is összehozott 5 sacket idén és 8.5-öt tavaly. 😊Bekiespn.go.com/nfl/player/_/id/3539/dwight-freeneyDe épp azért vágták ki indybol mert nem megy neki 3-4benWester
több mint 11 éve
Ott nem idéntől van 3-4? Azzal hogy jött Pagano?Így is összehozott 5 sacket idén és 8.5-öt tavaly. 😊Bekiespn.go.com/nfl/player/_/id/3539/dwight-freeneyDe épp azért vágták ki indybol mert nem megy neki 3-4benWester
Én freeneyt nem szeretném öregedő játékos aki nem oldaná meg a pass rush gondjaik ráadásul pénzünk se lenne rá
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Így is összehozott 5 sacket idén és 8.5-öt tavaly. 😊espn.go.com/nfl/player/_/id/3539/dwight-freeneyDe épp azért vágták ki indybol mert nem megy neki 3-4benWester
több mint 11 éve
espn.go.com/nfl/player/_/id/3539/dwight-freeneyDe épp azért vágták ki indybol mert nem megy neki 3-4ben
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Idzik és Rex ma végre ismét a sajtó elé áll 22 órakor.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
espn.go.com/nfl/player/_/id/3539/dwight-freeneyItt is LB-nek írják. 😀
több mint 11 éve
A Giantsnél a mottó: "pass rusherből sosem elég" 😊"Ő 4-3-as DE úgyhogy sztem egyik se reális"Giantsbe hova ott DE-ből jól állnakWester
A Giants éppenséggel 4-3-at játszik, oda akár ...
"3-4 OLB-t is tud"
Idén királyul titkolta 😀leeon83
Amúgy meg Osi fél lábbal már az utcán van!
több mint 11 éve
"Ő 4-3-as DE úgyhogy sztem egyik se reális"Giantsbe hova ott DE-ből jól állnak
A Giants éppenséggel 4-3-at játszik, oda akár ...
"3-4 OLB-t is tud"
Idén királyul titkolta 😀leeon83
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
"Ő 4-3-as DE úgyhogy sztem egyik se reális"A Giants éppenséggel 4-3-at játszik, oda akár ...
"3-4 OLB-t is tud"
Idén királyul titkolta 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
3-4 OLB-t is tud. 😉Brian Costello @BrianCozŐ 4-3-as DE úgyhogy sztem egyik se reálisWester
Dwight Freeney says it 'would be a dream' to play for Giants; Jets intriguing, tooBeki
több mint 11 éve
Brian Costello @BrianCozŐ 4-3-as DE úgyhogy sztem egyik se reális
Dwight Freeney says it 'would be a dream' to play for Giants; Jets intriguing, tooBeki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Brian Costello @BrianCozDwight Freeney says it 'would be a dream' to play for Giants; Jets intriguing, too
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ránéztem a 2014-es cap helyzetünkre: jelenleg 28 játékosnak van szerződése és 90M-et foglalnak a capből, ez olyan 31-32M cap spacet jelent +amennyivel emelkedik majd jövőre a cap.A jó hír h Sanchezt kivágva újabb 8.3M szabadulna fel. 😀
Holmes cut esetén 8,25M, Cro távozása 9,5M-et szabadítana fel.
több mint 11 éve
ThxVan azért egyik másik szerződésben komoly lehetőség variára: www.spotrac.com/nfl/new-york-jets/cap-hit/Azt tudom, hogy Mangold átalakítása fájna a legkevésbé, de az okos részét majd Idzik megoldja. 😊
De ugyebár ami idén segít egy átalakításnál az a következő évkben fáj...okosnak kell lenni.
Amúgy Jason Smith milyen volt? Mit játszott? Mennyit? Játéka vagy csak a pénze miatt lett elküldve? Sparano miatt kérdem...van aki emiatt hozzánk vizionalizálja...kérdés tud-e bármit hozzátenni?
KössziRolni
Jason Smithből semmi extrát nem tudhattunk meg minden meccsen pályán volt, de többnyire extra blokkolóként Jumbo formationnél.Beki
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Van azért egyik másik szerződésben komoly lehetőség variára: www.spotrac.com/nfl/new-york-jets/cap-hit/Azt tudom, hogy Mangold átalakítása fájna a legkevésbé, de az okos részét majd Idzik megoldja. 😊
De ugyebár ami idén segít egy átalakításnál az a következő évkben fáj...okosnak kell lenni.
Amúgy Jason Smith milyen volt? Mit játszott? Mennyit? Játéka vagy csak a pénze miatt lett elküldve? Sparano miatt kérdem...van aki emiatt hozzánk vizionalizálja...kérdés tud-e bármit hozzátenni?
KössziRolni
Jason Smithből semmi extrát nem tudhattunk meg minden meccsen pályán volt, de többnyire extra blokkolóként Jumbo formationnél.
több mint 11 éve
Van azért egyik másik szerződésben komoly lehetőség variára: www.spotrac.com/nfl/new-york-jets/cap-hit/De ugyebár ami idén segít egy átalakításnál az a következő évkben fáj...okosnak kell lenni.
Kösszi
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!