New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Emberileg nincs gond a mexikóival, ő csapatember az biztos, így belemegy az átalakításba sztem.BekiSzerződésátalakításnál a játékos semmit sem veszít, ugyanannyi pénzt kap kézhez, csak a cap szempontjából a csapat számára előnyösebb, ha másképp van elkönyvelve, de fikarcnyit sem Sanchez (vagy általánosságban, a játékosok) nagylelkűségén múlik a dolog. 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Emberileg nincs gond a mexikóival, ő csapatember az biztos, így belemegy az átalakításba sztem.Remélem hogy Sanchez a népszerűségét és nem a pénztárcáját akarja növelni 😉WesterAkkor jó ha kivágható, egyébként már átfutottam de a sanchezes rész vhogy kimaradt 😊WesterPont a leglényegesebb részt hagytad ki? 😀
Ha Harris nem is menne bele a hosszabbításba, de Mark korábban is belement a restructureba, így remélem most is, ahogy Holmes és Cro számára sem jelentene gondot és Mangold is belemegy.
Beki
több mint 11 éve
Remélem hogy Sanchez a népszerűségét és nem a pénztárcáját akarja növelni 😉Akkor jó ha kivágható, egyébként már átfutottam de a sanchezes rész vhogy kimaradt 😊WesterPont a leglényegesebb részt hagytad ki? 😀
Ha Harris nem is menne bele a hosszabbításba, de Mark korábban is belement a restructureba, így remélem most is, ahogy Holmes és Cro számára sem jelentene gondot és Mangold is belemegy.
Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Akkor jó ha kivágható, egyébként már átfutottam de a sanchezes rész vhogy kimaradt 😊WesterPont a leglényegesebb részt hagytad ki? 😀
több mint 11 éve
Akkor jó ha kivágható, egyébként már átfutottam de a sanchezes rész vhogy kimaradt 😊Perszeee, a legfontosabb h ugyanúgy kivágható maradna és a lényeg a nyjetscap.com-ról a példa:Breaking: Sanchezzel beszéltek ma Idzikék egy lehetséges szerződésátalakítás ügyében, hogy el tudjuk passzolni vagy vmit csinálni vele, egyebet nem tudni.BekiDe elérnénk a szerződésátalakítással vmit? Akkor nem az lenne hogy a kövi években több helyet foglalna?Wester
"I am going to reduce Sanchez’ base salary to $715,000, give him the remaining $7.535 million in the form of a signing bonus and also fully guarantee and prorate his $500,000 workout bonus. What does this do? It reduces his 2013 cap charge to $6,826,875 while increasing his 2014 cap by $2,008,750"
2013 Savings: $6.026250 million in Cap"
Ezzel Keller és Landry is resign lehetne és Sanchezzel mindjárt jobb barátságot köthetnénk h vmi hasznunk lesz belőle amellett h a padon rohad majd. 😀
Edit: egyéb átalakítások amivel spórolni lehet:
Mangold átalakítás: 2,4M spórolás idei capen
Holmes szerződése is könnyen alakítható és ha belemenne akkor max 6M is spórolható.
Harris egy esetleges hosszabbítással újabb 7M-et hozhatna a konyhára.
Cro 2M.
Ez már 23,4M lenne ismét, ami egész Kánaán lenne ahhoz képest amilyen rosszul festett a helyzet, de íme ahol részletesen olvashatod: nyjetscap.com/2013_Articles/jets-salary-cap-part2.htmlBeki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Perszeee, a legfontosabb h ugyanúgy kivágható maradna és a lényeg a nyjetscap.com-ról a példa:Breaking: Sanchezzel beszéltek ma Idzikék egy lehetséges szerződésátalakítás ügyében, hogy el tudjuk passzolni vagy vmit csinálni vele, egyebet nem tudni.BekiDe elérnénk a szerződésátalakítással vmit? Akkor nem az lenne hogy a kövi években több helyet foglalna?Wester
"I am going to reduce Sanchez’ base salary to $715,000, give him the remaining $7.535 million in the form of a signing bonus and also fully guarantee and prorate his $500,000 workout bonus. What does this do? It reduces his 2013 cap charge to $6,826,875 while increasing his 2014 cap by $2,008,750"
2013 Savings: $6.026250 million in Cap"
Ezzel Keller és Landry is resign lehetne és Sanchezzel mindjárt jobb barátságot köthetnénk h vmi hasznunk lesz belőle amellett h a padon rohad majd. 😀
Edit: egyéb átalakítások amivel spórolni lehet:
Mangold átalakítás: 2,4M spórolás idei capen
Holmes szerződése is könnyen alakítható és ha belemenne akkor max 6M is spórolható.
Harris egy esetleges hosszabbítással újabb 7M-et hozhatna a konyhára.
Cro 2M.
Ez már 23,4M lenne ismét, ami egész Kánaán lenne ahhoz képest amilyen rosszul festett a helyzet, de íme ahol részletesen olvashatod: nyjetscap.com/2013_Articles/jets-salary-cap-part2.html
több mint 11 éve
Breaking: Sanchezzel beszéltek ma Idzikék egy lehetséges szerződésátalakítás ügyében, hogy el tudjuk passzolni vagy vmit csinálni vele, egyebet nem tudni.BekiDe elérnénk a szerződésátalakítással vmit? Akkor nem az lenne hogy a kövi években több helyet foglalna?
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Más: források megerősítették, hogy hamarosan Scott, Pace és Smith kivágásra kerülnek.Illetve Ryan Nassib nagyon magasan van eddig a draft boardunkon.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Breaking: Sanchezzel beszéltek ma Idzikék egy lehetséges szerződésátalakítás ügyében, hogy el tudjuk passzolni vagy vmit csinálni vele, egyebet nem tudni.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
New York Jets @nyjets#RL Jets this afternoon have announced hiring of LBs coach Brian VanGorder and quality control–defense Bobby April III.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg @Steiny31Best of luck to Pace on his future endeavors. Good guy and teammate....he'll be missed in that locker room. #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Végülis fél csapat UFA vagy RFA. 😀Érezd az iróniát! 😉 Egyébként 23 M, de egy ilyen move-al már felette vagytok! És ez csak a kezdet...The Jets can clear $27.7 million in cap space by releasing ILB Bart Scott, OLB Calvin Pace and OT Jason Smith.Lenne, ha nem 15-20M-el lennénk a cap fölött. 😀Beki
Lesz itt pénz! 😀Medvepapa
Úgy értem, alatta... 😂Medvepapa
több mint 11 éve
Érezd az iróniát! 😉 Egyébként 23 M, de egy ilyen move-al már felette vagytok! És ez csak a kezdet...The Jets can clear $27.7 million in cap space by releasing ILB Bart Scott, OLB Calvin Pace and OT Jason Smith.Lenne, ha nem 15-20M-el lennénk a cap fölött. 😀Beki
Úgy értem, alatta... 😂
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Kb mennyi lesz a várható cap alatti hely, amivel gazdálkodhatunk?The Jets can clear $27.7 million in cap space by releasing ILB Bart Scott, OLB Calvin Pace and OT Jason Smith.Lenne, ha nem 15-20M-el lennénk a cap fölött. 😀Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
The Jets can clear $27.7 million in cap space by releasing ILB Bart Scott, OLB Calvin Pace and OT Jason Smith.Lenne, ha nem 15-20M-el lennénk a cap fölött. 😀
több mint 11 éve
The Jets can clear $27.7 million in cap space by releasing ILB Bart Scott, OLB Calvin Pace and OT Jason Smith. Lesz itt pénz! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Manish Mehta @MMehtaNYDNDeMario Davis will be the Jets starting ILB alongside David Harris next season. #nyj
Ahogy az várható volt. 😉
több mint 11 éve
Mondjuk összetenném a két kezem egy olyan game manager QB-ért, mint ő 😊leeon83Mivel az a Game Manager QB SB-t nyert 😛 😛
Hát úgy igen, csak én a 3. körbe luxuspicknek tartanám azért írtam 😊WesterWR-t hátrébb is lehet fogni,nem kell oda 3. kör
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hát 2. napon nem tudom, majd Idzikék eldöntik. 😀Hát úgy igen, csak én a 3. körbe luxuspicknek tartanám azért írtam 😊WesterWR nem kell, a Holmes-Hill-Kerley-Edwads négyes simán elmegy, mikor más problémáink is vannak.Egy WR belefér későbbi körökben pláne ha olyan találat mint Kerley. 😉Beki
Sztem is Landryt meg kell tartani, de viszont második körbe én OG-t húznék és 3.-ba RB-t, mivel OG-ből most erős a felhozatal, míg RB nincs kiemelkedő és lehet későbbi körökből is jót szerezni, lsd. tavaly a RedskinsWester
Mindenkinek más a véleménye. 😛
több mint 11 éve
Hát úgy igen, csak én a 3. körbe luxuspicknek tartanám azért írtam 😊WR nem kell, a Holmes-Hill-Kerley-Edwads négyes simán elmegy, mikor más problémáink is vannak.Egy WR belefér későbbi körökben pláne ha olyan találat mint Kerley. 😉Beki
Sztem is Landryt meg kell tartani, de viszont második körbe én OG-t húznék és 3.-ba RB-t, mivel OG-ből most erős a felhozatal, míg RB nincs kiemelkedő és lehet későbbi körökből is jót szerezni, lsd. tavaly a RedskinsWester
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
WR nem kell, a Holmes-Hill-Kerley-Edwads négyes simán elmegy, mikor más problémáink is vannak.Egy WR belefér későbbi körökben pláne ha olyan találat mint Kerley. 😉
több mint 11 éve
WR nem kell, a Holmes-Hill-Kerley-Edwads négyes simán elmegy, mikor más problémáink is vannak.Sztem is Landryt meg kell tartani, de viszont második körbe én OG-t húznék és 3.-ba RB-t, mivel OG-ből most erős a felhozatal, míg RB nincs kiemelkedő és lehet későbbi körökből is jót szerezni, lsd. tavaly a Redskins
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Most, hogy kicsit lecsillapodtak a pletykák Revis és Cro ügyében, leírom, hogy mit várok FA alatt és drafton, hiszen ennek van itt az ideje. 😀Összességében 2 verziót tudok elképzelni (feltételezem h beragadunk Sanchezzel és ő lesz a kezdő):
1. offense és defense egyaránt lesz erősítve
2. offense erősítése
A rossz cap helyzet miatt a fontosabb FA-ink közül a legfontosabb 2 Landry és Keller közül nagy eséllyel csak egyiküket igazoljuk újra.
1. ennél a verziónál szerintem Landry-t leigazolása lenne a logikusabb és Bell resignje 1 évre, így a safety posztok megoldva. Offensenél Braylont visszahoznánk 1 évre, Howard tendert kapna és Moore resign. Így drafton behúznánk a hőn áhított OLB-nket végre. 2. körben jöhetne egy TE vagy RB, későbbi körökben hozhatnánk QB-t, WR-t és DL mélyítés.
2. Mivel Ryan azt ígérte, hogy agresszív lesz az offense és passz központú OC érkezett, így az első 3 körben OL erősítést húznék meg. 1/9-re a Höri által vázolt OT Fischer személyében lenne, esetleg Warmack OG-be. Moore resign ő lenne a kezdő RG, míg Ducasse előlépne kezdő LG-be. Keller resign. Braylon vissza 1 évre.
2. körben jöhet RB, 3-ban WR. Safetyben Bell 1 évre resign és a másik kezdő posztot meg kellene oldani, míg OLB-be olcsóbb megoldások jönnének.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Bradshawt kivágták nem tudom mennyit kér, de talán...
több mint 11 éve
Kruger kéne de ő rá nincs pénzünkwww.profootballfocus.com/blog/2013/02/04/2013-team-needs-new-york-jets/WesterButler vicces megoldás lenne a maga 3 sackjével a szezonra nézve.Beki
Lesz ez még így se!