New York Jets
30 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A bocsánatkérés jobban ment, mint ennek az indoklása. 😀Tannenbaum elismerte, hogy ő hozta ide Tebow-t. H rohadjon meg szerencsétlen karrierjét jóformán tönkretette, meg gyönyörű szerződéseket is hagyott...Bekiazt nem mondta, hogy minek?Amadeus91
több mint 11 éve
Hát igen Tannenbaum jól hazavágott minket, ez látszikIgen az megvan, de elég béna ez a stuktúrálás, idén kapott 900.000-et, jövőre meg 7,500,000-t nagyjából. Nem lett volna egyszerűbb elosztani?Ferguson vakoldali tackle, akik általában az irányítók után a legmagasabb fizetéseket szokták kapni WesterSziasztok!Hali!
Nézegettem a fizetéseket nálatok, és nem igazán értem, mi a fenéért akarja a GM nálatok elcserélni Revist. Idén jóformán semmit sem nyernétek a fizetésével. Ha jól láttam 3,000,000 lenne a fizetése a következő szezonban, ami igazán nem sok. Persze most legalább még lehet érte kapni pár cetlit, és jövő nyáron meg elmegy az első cukrosbácsihoz, aki nagyobb cukorkát kínál.
David Harris a maga 10,900,000 pénzével, és Santonio Holmes 11,000,000-ja vagy D'Brickashaw Ferguson 7,250,000?? (WTF) inkább érdemes cutolásra szerintem.
Bocsi, hogy csak így belekontárkodok, de érdekel a véleményetekflzoli
Most nincs időm utánanézni, de Holmes a legjobb WR-ünk, míg Ferguson a fal egyik alapembere, így az ő cutolásuk szóba sem jöhetne, míg Harris ugyan gyenge szezont futott, de elfér igaz nem ekkora fizuért kellene.Beki
Holmes pedig WR1 létére sokat sérült, és ha játszik is, akkor sem ér 11 milliót. QB nélkül meg akár Megatron is rohangálhatna előlflzoli
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Igen az megvan, de elég béna ez a stuktúrálás, idén kapott 900.000-et, jövőre meg 7,500,000-t nagyjából. Nem lett volna egyszerűbb elosztani?Ferguson vakoldali tackle, akik általában az irányítók után a legmagasabb fizetéseket szokták kapni WesterSziasztok!Hali!
Nézegettem a fizetéseket nálatok, és nem igazán értem, mi a fenéért akarja a GM nálatok elcserélni Revist. Idén jóformán semmit sem nyernétek a fizetésével. Ha jól láttam 3,000,000 lenne a fizetése a következő szezonban, ami igazán nem sok. Persze most legalább még lehet érte kapni pár cetlit, és jövő nyáron meg elmegy az első cukrosbácsihoz, aki nagyobb cukorkát kínál.
David Harris a maga 10,900,000 pénzével, és Santonio Holmes 11,000,000-ja vagy D'Brickashaw Ferguson 7,250,000?? (WTF) inkább érdemes cutolásra szerintem.
Most nincs időm utánanézni, de Holmes a legjobb WR-ünk, míg Ferguson a fal egyik alapembere, így az ő cutolásuk szóba sem jöhetne, míg Harris ugyan gyenge szezont futott, de elfér igaz nem ekkora fizuért kellene.Beki
Holmes pedig WR1 létére sokat sérült, és ha játszik is, akkor sem ér 11 milliót. QB nélkül meg akár Megatron is rohangálhatna elől
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Tannenbaum elismerte, hogy ő hozta ide Tebow-t. H rohadjon meg szerencsétlen karrierjét jóformán tönkretette, meg gyönyörű szerződéseket is hagyott...Bekiazt nem mondta, hogy minek?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Ferguson vakoldali tackle, akik általában az irányítók után a legmagasabb fizetéseket szokták kapniSziasztok!Hali!
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Hali!
Most nincs időm utánanézni, de Holmes a legjobb WR-ünk, míg Ferguson a fal egyik alapembere, így az ő cutolásuk szóba sem jöhetne, míg Harris ugyan gyenge szezont futott, de elfér igaz nem ekkora fizuért kellene.
több mint 11 éve
Sziasztok!Nézegettem a fizetéseket nálatok, és nem igazán értem, mi a fenéért akarja a GM nálatok elcserélni Revist. Idén jóformán semmit sem nyernétek a fizetésével. Ha jól láttam 3,000,000 lenne a fizetése a következő szezonban, ami igazán nem sok. Persze most legalább még lehet érte kapni pár cetlit, és jövő nyáron meg elmegy az első cukrosbácsihoz, aki nagyobb cukorkát kínál.
Bocsi, hogy csak így belekontárkodok, de érdekel a véleményetek
több mint 11 éve
Landrynek nagyon örülnék, de milyen szar már, hogy minden értelmes játékossal kapcsolatos elképzelésünket ott kell kezdeni, hogy "a cap helyzet miatt sajnos ..."! Greene-t meg nem hoznám vissza még a két 1000 yardos szezon után sem. Évről-évre egyre több carryt kap, az átlaga meg egyre csökken és nagyon hiányolom a játékából a big playt. Persze fogalmam sincs, hogy mekkora pénzt kérne, de ha nem marad gombokért, akkor inkább egy középső kört szánnék a drafton RB-re.ProFootballTalk @ProFootballTalkNa azért... Sztem FA-n Landryt kell visszaigazolni, az egyik OLB-t meg Greene-t, a többi meg majd draftonWester
I'm told the Jets have no interest in JaMarcus Russell. Story coming at PFT.Beki
több mint 11 éve
Véleményem szerint Smith semmivel nem jobb irányító Sancheznél! A tavalyi évet leszámítva, ugyanazt a szenvedést adta elő, mint a mexikói nálunk, fölösleges lenne egy vagon pénzt kidobni érte. Max. draftról látnék szívesen új irányítót idén, de a máshol leharcolt backup QB-kat hagyjuk már. Be kell vállalni egy év szopót!Az első mondatot hányszor de hányszor sütötték el arra az Alex Smithre akit most szeretnél Jets mezben látni 😊JayBÉn még mindig tartom azt hogy az SF OL mögött még Sancho is átlag feletti QB lenne és sztem A.Smith nem megoldás... De ne legyen igazam ha idejön 😀WesterSancho leírta magát a pali sehol sem lenne jobb, Smith pedig egy viszonylag egyben levő offense-t kapna, pass protectionban jó OL-t, kellene hozzá Keller resignje is, mondjuk egy RB is.Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tannenbaum elismerte, hogy ő hozta ide Tebow-t. H rohadjon meg szerencsétlen karrierjét jóformán tönkretette, meg gyönyörű szerződéseket is hagyott...
több mint 11 éve
Landry is a nagy lére fog hajtani FA-n, szóval nem hinném, hogy a Jets vissza tudja hozni majd.
több mint 11 éve
ProFootballTalk @ProFootballTalkNa azért... Sztem FA-n Landryt kell visszaigazolni, az egyik OLB-t meg Greene-t, a többi meg majd drafton
I'm told the Jets have no interest in JaMarcus Russell. Story coming at PFT.Beki
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ProFootballTalk @ProFootballTalkI'm told the Jets have no interest in JaMarcus Russell. Story coming at PFT.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kicsit érdekes helyzet ez igaz, mondjuk kb. 2.5 éve nézek NFL-t ezalatt Smith mutatott életjeleket lehet ezért az érdekes mondat. 😊Az első mondatot hányszor de hányszor sütötték el arra az Alex Smithre akit most szeretnél Jets mezben látni 😊JayBÉn még mindig tartom azt hogy az SF OL mögött még Sancho is átlag feletti QB lenne és sztem A.Smith nem megoldás... De ne legyen igazam ha idejön 😀WesterSancho leírta magát a pali sehol sem lenne jobb, Smith pedig egy viszonylag egyben levő offense-t kapna, pass protectionban jó OL-t, kellene hozzá Keller resignje is, mondjuk egy RB is.Beki
több mint 11 éve
JéBé
7 035
Az első mondatot hányszor de hányszor sütötték el arra az Alex Smithre akit most szeretnél Jets mezben látni 😊Én még mindig tartom azt hogy az SF OL mögött még Sancho is átlag feletti QB lenne és sztem A.Smith nem megoldás... De ne legyen igazam ha idejön 😀WesterSancho leírta magát a pali sehol sem lenne jobb, Smith pedig egy viszonylag egyben levő offense-t kapna, pass protectionban jó OL-t, kellene hozzá Keller resignje is, mondjuk egy RB is.Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Én még mindig tartom azt hogy az SF OL mögött még Sancho is átlag feletti QB lenne és sztem A.Smith nem megoldás... De ne legyen igazam ha idejön 😀WesterSancho leírta magát a pali sehol sem lenne jobb, Smith pedig egy viszonylag egyben levő offense-t kapna, pass protectionban jó OL-t, kellene hozzá Keller resignje is, mondjuk egy RB is.
több mint 11 éve
Én még mindig tartom azt hogy az SF OL mögött még Sancho is átlag feletti QB lenne és sztem A.Smith nem megoldás... De ne legyen igazam ha idejön 😀
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ohh, most olvasom a FoxSportnál, hogy Alex Smith release-t kérhet, mert a következő szezonban 8.5M-et keresne, de ebből csupán 1M garantált, ha ápr. 1-ig kivágják.Meg is lenne a jelölt, aki illik a WCO offensebe.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
szvsz Alex 7 millióért is lutri lenne.Konkrétan semmit. 😊BekiAz újabb zseniális, fantasztikus egyszerűen káprázatos hír:JMR-nél az edzők is ludasak voltak. Egy minimumos second chance beleférhet, mit veszíthettek? Amadeus91
Tannenbaum menesztése után felmértük annak lehetőségét, hogy az offseason alatt leigazoljuk JaMarcus Russelt. Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Konkrétan semmit. 😊Az újabb zseniális, fantasztikus egyszerűen káprázatos hír:JMR-nél az edzők is ludasak voltak. Egy minimumos second chance beleférhet, mit veszíthettek? Amadeus91
Tannenbaum menesztése után felmértük annak lehetőségét, hogy az offseason alatt leigazoljuk JaMarcus Russelt. Beki
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Az újabb zseniális, fantasztikus egyszerűen káprázatos hír:JMR-nél az edzők is ludasak voltak. Egy minimumos second chance beleférhet, mit veszíthettek?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jane McManus @janesportsSchefter suggests a trade: Alex Smith and a second round 49ers pick to the Jets for Darrelle Revis. #NFL #Jets
Smithnek 7.5M-es garantált fizut kellene adni, nagyon necces lenne.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A PFF szerint a mienk volt a 3. legjobb OL a ligában az idei szezonban.www.profootballfocus.com/blog/2013/01/28/ranking-the-2012-offensive-lines/4/
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sanchez teljesítményében max az INT-jei és az értékelhető ahogy Moore hátsójának nekifutott semmi egyéb. 😀Az újabb zseniális, fantasztikus egyszerűen káprázatos hír:Háh! Ezt már hallottam valahol korábban 😀 Szépen lassan megtanuljuk majd értékelni Sanchezt!!!leeon83
Az új WCO offensebe a hírek szerint nem nagyon illik majd, pláne h passz központú offense lesz, ide nem Sancho kell az fix.
több mint 11 éve
Az újabb zseniális, fantasztikus egyszerűen káprázatos hír:Háh! Ezt már hallottam valahol korábban 😀 Szépen lassan megtanuljuk majd értékelni Sanchezt!!!