New York Jets

30 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Márciustól lehet tradelni?Wester
Március 12 asszem.
több mint 11 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Márciustól lehet tradelni?

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jake Steinberg ‏@Steiny31
Denver, San Francisco, and Seattle are all showing interest in Revis per CBS. #nyj
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Legfrissebbek Revis ügyében:

Manish Mehta ‏@MMehtaNYDN
I'm told Darrelle Revis +Jets GM John Idzik did, indeed, have a chat yesterday, as @ProFootballTalk said earlier. #nyj

According to CBS, the Patriots and Bills have serious interest in trading for Revis.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Am kinti fórumokon mit szólnak ehhez?Wester
Sokan már az árát tárgyalják, de a legtöbben meg akarják tartani.
több mint 11 éve
Am kinti fórumokon mit szólnak ehhez?

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Darrelle Revis ‏@Revis24

I'm speechless by far but more importantly I feel more upset for the jet nation for having to go through this!!!

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Akkor így eldőlt valszeg... Félek hogy megszívjuk, mert nem tom Croék tudnak-e ilyen jól játszani jövőre is?
És revisért a nagy érdeklődés miatt jó borsos árat kéne kérni.
Az lenne a legjobb ha jövőre visszahoznánk FA-ról 😀

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Persze küldjétek csak a GB-be. Kell Tillmanék mellé mégvalaki aki ellen Megatron nem tud állat lenni, évi kétszer. Kapjátok be. 😊
Akkor menjen a Broncosba.Bazzani
Semmi konkrétum nincs még. 😀
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Persze küldjétek csak a GB-be. Kell Tillmanék mellé mégvalaki aki ellen Megatron nem tud állat lenni, évi kétszer. Kapjátok be. 😊
Akkor menjen a Broncosba.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az alábbi játékosokkal beszéltünk elvileg a Senior Bowl edzései során:
Kawann Short DT
San Diego State cornerback Leon McFadden
Miami of Ohio quarterback Zach Dysert,
Oklahoma punter/kicker Quinn Sharp
North Carolina linebacker Kevin Reddick
Stepfan Taylor
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Azért annyi eszük csak van, hogy ne az AFC-be adják oda, legfőképp ne a csoporton belül...Bazzani
Áhh, már írják, hogy csoporton belül nem fogjuk tradelni és a Packers, Broncos, 49ers és Seahawks négyes jelölik meg egyelőre, mint "highly interested" négyest.
több mint 11 éve
Azért annyi eszük csak van, hogy ne az AFC-be adják oda, legfőképp ne a csoporton belül...
Mondjuk azt se nagyon értem, hogy a Seattle-nek mire kéne Revis. Két brutál jó CB-jük van.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nfl.com-on is lehozták, hogy források szerint Revisnek annyi és Woody döntött már.

What's the asking price? The Jets are reportedly seeking an exorbitant package including first- and second-round picks. While that's shooting for the moon on a player coming off ACL surgery and entering the final year of his contract, there is no shortage of potential trade partners. The New England Patriots, Denver Broncos, San Francisco 49ers, Buffalo Bills, Seattle Seahawks and Green Bay Packers are said to be among the teams "highly interested" in Revis.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Make no mistake. Woody is seriously considering trading Revis. The more people I talks to, the more I get a feeling it will happen. #nyj

espn.go.com/blog/new-york/jets/post/_/id/20389/jets-show-interest-in-nc-state-qb?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Revis trade egyre biztosabb, míg Mike Glennon iránt nagyon érdeklődünk.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A Jets első körös picket akar Revis meg franchise QB fizetést. ACL után érdekes lesz...Bazzani
Ezt hol olvastad, mert én lehet vak vagyok de nem találok semmi ilyet? 😀Beki
Peter King mondta én Mike O`Hara tweetjében olvastam.Bazzani
Okés, azóta megtaláltam. 😛
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ryan persze nem örülne mert akkor kevésbé tudná használni a blitz sémáit, mint pl. ebben az évben is.
Az egy dolog hogy pótolni tudtuk a safetyk mindig segítettek, Revissel a safety mehet blitzelniWester
Az hagyján, de ha Landry-t sem igazoljuk újra...:/
Ha Revis távozik is akkor egy 1. körös közepes picket remélem kapunk érte.
több mint 11 éve
A Jets első körös picket akar Revis meg franchise QB fizetést. ACL után érdekes lesz...Bazzani
Ezt hol olvastad, mert én lehet vak vagyok de nem találok semmi ilyet? 😀Beki
Peter King mondta én Mike O`Hara tweetjében olvastam.

több mint 11 éve
Ryan persze nem örülne mert akkor kevésbé tudná használni a blitz sémáit, mint pl. ebben az évben is.
Az egy dolog hogy pótolni tudtuk a safetyk mindig segítettek, Revissel a safety mehet blitzelni

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Revis trade nem lenne hülyeség, pláne ilyen áron...persze ha valaki kötődik hozzá, nehezebb elfogadni, de az NFL nem erről szól. Idzik egyébként híven követi a ComPete Forever filozófiát. Na kitől származik? 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
leeon83 New York Jets 396 — GangGreen
És máris létrejöhetne a CB draft! 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha Revist eltradeli Idzik nálam megbukott...Wester
Nálam egyelőre nem, mert ha úgy érzi Revis eltradelése kell h 2014-ben ütős csapatunk legyen, ám legyen.

Azt ne felejtsük el, hogy Revis eltradelése 3 millió mínuszt jelentene cap szempontból ebben a szezonban, de mindenki egy darab 1. kört jósol érte olyan top10 és top20 között.
több mint 11 éve
Ha Revist eltradeli Idzik nálam megbukott...

Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
"I don't deal much with perception, I deal with reality," Idzik said. "And the reality is this is one of the most fabulous infrastructures you can have."

Végignéztem Idzik nyilatkozatának összefoglalóját és ahogy beszél szinte biztos, hogy Ryannek alig lesz szava a rostert illetően, ez a pali nem fog szarozni, ha traderől lesz szó.

Elmondta, hogy a draft nagyon fontos lesz, míg az FA-n körültekintőek leszünk. Az elkövetkező napokban dolgozzák ki a tervet, hogyan alakítsák a capet a draftig.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Coach Rex Ryan reportedly believes DE Quinton Coples is "poised for a monster season" in 2013.

A source tells ProFootballTalk that coach Rex Ryan does not want to trade Darrelle Revis.

SI's Peter King says the Jets would "at least" want a first-round pick in exchange for Darrelle Revis.

Yahoo! Sports' Jason Cole reports "at least two teams" have already contacted the Jets about Darrelle Revis' availability.

Sources with "knowledge of the situation" tell CBS' Jason La Canfora, the Jets will be "hard-pressed" to re-sign impending free agents Dustin Keller and Shonn Greene.

Lényegesebb dolgok jelenleg.