New York Jets
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tebow advance clause is now a thing of the past. New CBA outlaws salary advances in rookie contracts, except first year.Nah ha jól értem, akkor mégsem kell fizetni 5M-et?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
még nincs meg a trade, a Jax például próbál belepiszkítani és megszerezni Tebowt még gyorsban, amíg nem hivatalos a Tibi-JetsStezPiszkáljanak csak, így legalább nem lesz bizonytalanság a csapat környékén.
több mint 14 éve
még nincs meg a trade, a Jax például próbál belepiszkítani és megszerezni Tebowt még gyorsban, amíg nem hivatalos a Tibi-Jets
több mint 14 éve
Mindegy olyan hírek jönnek miszerint a trade már megvan, így ki kell fizetnünk az 5 millát nem?Beki"pacta sunt servanda"
built for this shit
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mindegy olyan hírek jönnek miszerint a trade már megvan, így ki kell fizetnünk az 5 millát nem?
több mint 14 éve
Broncos source says Jets agreed to Tebow trade -- and it's their fault for not thoroughly reading contract. They contend trade should stand.pont ma néztem meg ezt a South Parkos részt 😂
Mekkora barmok ülnek az FO-nkban. :/Beki
http://www.southparkstudios.com/clips/382786/you-didnt-read-it
YOU DIDN'T READ IT!!!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Broncos source says Jets agreed to Tebow trade -- and it's their fault for not thoroughly reading contract. They contend trade should stand.Mekkora barmok ülnek az FO-nkban. :/
több mint 14 éve
Franchise szituációs mindenes + prédikátor, rrrrremek! Sparano kap egy run first O-t 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Komplikálódik az ügy, de ha ezt az 5 misit kipirgáljuk (persze ha jól értem a dolgokat), akkor valamiért nagyon akarjuk TT-t.
több mint 14 éve
Beki hiányoltad az aktivitást a topicban, most tessék! 😊 leeon83Tebow érkeztével az egyik legaktívabb fórummá váltok 😊
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Én viszont most nem értem, végre lehetséges lett volna a szezonban hogy játszon szegény Stanton mint backup QB, erre idehozzák Tebowt, aztán szegény megint harmadik számú lesz!!! Nem tudom felfogni ennek mi értelme főleg hogy Stanton jó képességű írányító, backup-nak simán tökéletes lenne.mark0919te vagy az én emberem, Stanton rulz
több mint 14 éve
Remélem nem volt még 😀http://i1211.photobucket.com/albums/cc437/newyorkyankees66/tebowshitandshittier.jpg
több mint 14 éve
már megvan, csak ezzel a kifejezéssel nem találkoztam még sose...találtak valami feltételt a szerződés szövegében, ami ha beáll, megsemmisítheti az egészet, ha jól értem.deyellencountered hangup in languagezolika26ez mit jelent??jjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ezt írta Schefter: Tim Tebow has $5 million worth of recapture language, meaning Jets would have to pay back money to Denver. Jets might be unwilling. Complex.encountered hangup in languagezolika26ez mit jelent??jjncaa

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
találtak valami feltételt a szerződés szövegében, ami ha beáll, megsemmisítheti az egészet, ha jól értem.encountered hangup in languagezolika26ez mit jelent??jjncaa
built for this shit
több mint 14 éve
encountered hangup in languagezolika26ez mit jelent??

---
több mint 14 éve
Filed to ESPN (1): Denver and Jets have encountered hangup in language in Tim Tebow's contract that could nullify trade.Muhaha. 😀
Még nem hivataloszolika26
több mint 14 éve
Filed to ESPN (1): Denver and Jets have encountered hangup in language in Tim Tebow's contract that could nullify trade.Még nem hivatalos

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Tebow legalább végre lespanolhat Jeremy Linnel.
built for this shit
több mint 14 éve
Majd szezon közbe 😀Soha nem látott pörgés a Jets topikban... 😀kolok1972hát még mennyi lifetime Jets drukker fog hamarosan megjelenni!jjncaa
több mint 14 éve
simán jó lesz. Sanchez-nél több van benne.Hát ki?JoeyPorterÉn meg csak annyit mondok ha Tebow a Denverrel elverte a PO-ban a Steelerst, mit tudna egy sokkal erősebb Jetsel?Delonso_Mintha ez így működne. Itt azért lesz egy Pats,Bills kettős akiket le kell nyomnia, és akkor még ki tudja milyen lesz a Miami majd. Arról nem is beszélve, hogy kizárt, hogy megint ilyen szerencse álljon mellé. Szvsz nem Tebow fogja megváltani a világot a Jetsben.FViktor93
több mint 14 éve
Ez benne van. Ahogy az is hogy innentől lehúzza a Chiefs a rolót és egy darabig más nem megy playoffba onnan. Az NFL szépsége.Delonso_Cassel-el nem hinném, hogy rolót húznak.
több mint 14 éve
Ez benne van. Ahogy az is hogy innentől lehúzza a Chiefs a rolót és egy darabig más nem megy playoffba onnan. Az NFL szépsége.
több mint 14 éve
Hát ki?Én meg csak annyit mondok ha Tebow a Denverrel elverte a PO-ban a Steelerst, mit tudna egy sokkal erősebb Jetsel?Delonso_Mintha ez így működne. Itt azért lesz egy Pats,Bills kettős akiket le kell nyomnia, és akkor még ki tudja milyen lesz a Miami majd. Arról nem is beszélve, hogy kizárt, hogy megint ilyen szerencse álljon mellé. Szvsz nem Tebow fogja megváltani a világot a Jetsben.FViktor93
több mint 14 éve
SB várományosok nem lesznek , bár nincs komolyabb jóstehetségem így ebbe nem mennék bele, de abba igen, hogy a komolyabb játékerő komolyabb eredményekre adhat lehetőséget.Delonso_Még annyi, hogy lehet, hogy behozza a Jets-et mondjuk 10-6-ra, de bőven benne van, hogy az se lesz elég a PO-ra. Szóval jobb lehet az idei Jets Tebow-val (tegyük fel ő tolja), mint a tavalyi Broncos, de lehet, hogy az se lesz elég semmire.