New York Jets
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Palko barátunk nagy barátságban lehet a földdel a 6 sack után. 😀 Vártam volna, hogy a 4. negyedben pályára lép Bilal Powell és adnak neki legalább néhány futási lehetőséget, továbbá, ha McElroy nem lenne IR-en, számára is jó lehetett volna ez a meccs. 😊
Mondjunk az OL néha nem volt a helyzet magaslatán, de ma megoldották a dolgukat. 😂
több mint 14 éve
Megmondtam, simán nyertünk. Minden csapatrész kiváló volt. Punt az 1-re, safety utána...Mondjuk a Kansas saját maga alatt is vágta a fát...
Go Jets!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Like a boss! :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hiába Sanchez 4 TD passza az INT-je megint nagyon bosszantó volt. Burress ismét jó formát mutatott, Holmes és Keller ismét TD-t szerzett. A védelem sok pontot engedett, pass rush nagyon gyenge volt. 😕
több mint 14 éve
Nem volt sima, de nyertünk.Kicsit parás volt, amikor Cromartie elejtette a labdát, rögtön utána Brad Smith (sóhaj) felpattanós...
Go Jets!
több mint 14 éve
megint jol állunk :oDarrelleRevis24itt szurkolhatsz a többi jets szurkolóval együtt a győzelemért: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=394396#p394396
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
megint jol állunk :o
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a próféta szóljon belöled tesóSimán nyerünk!
J! E! T! S!
Jets! Jets! Jets!civilmanu
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az vok de most már bánom 😊 plussz még egy pizzát is buktam ezen szaron :mad:DarrelleRevis24Csak nem JC6 haverja vagy? 😀FViktor93
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82475b5d/article/schottenheimer-pettine-extended-through-at-least-next-season?module=HP11_headline_stackEnnyit a múlthetiekről...
több mint 14 éve
plussz még egy pizzát is buktam ezen szaron :mad:DarrelleRevis24Csak nem JC6 haverja vagy? 😀
több mint 14 éve
A tavalyi meccseket mi is nem egyszer mázlival nyertünk ezt el kell ismerni!Sancheznek van zsenije, jópár game winning drive-ot hozott össze tavaly.JayBEzen azért megakadt a szemem.Azért azon is megakadna a szeme sokaknak ha valaki azt írná, hogy Sanchez zsenije 😉
Jets nyer a hajrában egy szoros meccset = mázlifaktor, elsült a kapanyél
Pats nyer a hajrában egy szoros meccset = Brady zsenije, Belichick varázs, az akarat diadala stb.
'nuff said 😊toam
Amúgy ez most szerintem pont nem egy offenzív komment volt (az enyémnél mindenképp kevésbé offenzív 😀 )zolika26
Bradyt meg Sanchot egy lapon említeni több mint badarság!
Bill és Jabba között nincs különbség mindegyik rohadt jó edző!
Sanchonak tavaly voltak igencsak jó elkapói, a futójáték is csak ment valahogy!
Egyszerűen amikor szorult a zseb előreküldte olyan Eli módra és voltak olyan jók az elkapói akik leszedték ezeket a passzokat és bumm megvolt a meccs!
Idén ez nem jön be se futó játék se annyi nagy játék mint tavaly, ezért döcög a szekér szerintem!
Ebben semmi olyan nincs hogy Brady és Bill mekkora ász mert ebben az évben ők sem brillíroznak, de Jets viszi a pálmát a meccsek elcseszésében az tuti!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
plussz még egy pizzát is buktam ezen szaron :mad:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lassan vagy gyorsan,tök mindegy vazzzzlassan uszik a play off isDarrelleRevis24lassan?!Amadeus91
több mint 14 éve
Sancheznek van zsenije, jópár game winning drive-ot hozott össze tavaly.Azért azon is megakadna a szeme sokaknak ha valaki azt írná, hogy Sanchez zsenije 😉Szerintem a mázlifaktor hiányzik!Ezen azért megakadt a szemem.
Tavaly nem egy meccset az uccsó pillanatban hozta a Jets, ami idén elmarad!ParadSEC
Pats nyer a hajrában egy szoros meccset = Brady zsenije, Belichick varázs, az akarat diadala stb.
'nuff said 😊toam
Amúgy ez most szerintem pont nem egy offenzív komment volt (az enyémnél mindenképp kevésbé offenzív 😀 )zolika26
több mint 14 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Azért azon is megakadna a szeme sokaknak ha valaki azt írná, hogy Sanchez zsenije 😉1. jogos, majd a playoffban, az az ő terepe 😊 2. én sem értelmeztem annak, csak a kettős mércére vagyok allergiás
több mint 14 éve
Azért azon is megakadna a szeme sokaknak ha valaki azt írná, hogy Sanchez zsenije 😉Szerintem a mázlifaktor hiányzik!Ezen azért megakadt a szemem.
Tavaly nem egy meccset az uccsó pillanatban hozta a Jets, ami idén elmarad!ParadSEC
'nuff said 😊toam
Amúgy ez most szerintem pont nem egy offenzív komment volt (az enyémnél mindenképp kevésbé offenzív 😀 )

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Szerintem a mázlifaktor hiányzik!Ezen azért megakadt a szemem.
'nuff said 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az a baj ezzel hogy elvileg a Denvert is meg kellett volna verni, na meg az Oaklandet is, ha nem javul a támadóegység akkor szerintem nem lesz meg a rájátszás. De legyen igazad!!!!!Igen a mázli most megfordult, amugy meg ha rájátszásba akar kerülni a Jets(szerintem ez már bukta) akkor ennél sokkal de sokkal koncentráltabb és jobb játék kell!!!!Inter10110-6-tal (talán még 9-7-tel is) meglehet a wild card hely, a hátralévő schedule alapján pedig erre reális esély van.vassadi
több mint 14 éve
Igen a mázli most megfordult, amugy meg ha rájátszásba akar kerülni a Jets(szerintem ez már bukta) akkor ennél sokkal de sokkal koncentráltabb és jobb játék kell!!!!Inter10110-6-tal (talán még 9-7-tel is) meglehet a wild card hely, a hátralévő schedule alapján pedig erre reális esély van.