Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Backdraft bejelentette visszavonulását. Köszönjük szépen a semmit. 😀
Bár ahogy lehetett olvasni M.Patterson ájulásánál/rohamánál eléggé vágta a dolgokat és egyből cselekedett.
Dallasban lesz amúgy tűzoltó.
Ott lesz munkája bőven, mert a Dallasi D# nagyot fog égni. 😛
több mint 11 éve
edit: nem Brandon a keresztneve?mustaineDe 😀
Nah már a twitterben sem lehet bízni. 😀
Azért én sajnálnám ha elmenne, nálunk ennyire nincs esélye?dandeNem örülnék neki, ha elmenne mert azért egy átlagos szintet így is tud hozni, de 4-3-ban szerintem nagyon jó lenne és 3-4-ben sohase lesz egy jó 3-4-es OLB. Csak pass-rusher.
több mint 11 éve
Komolyan kerüljön be jövőre egy 4-3-as rendszerbe és ölni fog:Azért én sajnálnám ha elmenne, nálunk ennyire nincs esélye?
www.bleedinggreennation.com/2014/8/25/6066875/brandon-graham-thought-he-was-going-to-be-traded
Brandon Graham on tackling in space as OLB: "There’s been a couple times where I just looked bad. I’m not even ashamed to say that."Bébé
több mint 11 éve
#Giants released kicker Brian McManus (2 of 2 FGs, 46, 47 and 10 of 11 KOs touchbacks) this morning after competition w/ vet Josh Brown.BébéHelyi srác, a Templere járt és Pennsylvaniában született ~30 mérföldre Philadelphiától. Én mindenképpen megnézném Kellyék helyében, elég impresszív számokat produkált eddig.
edit: nem Brandon a keresztneve?
több mint 11 éve
#Giants released kicker Brian McManus (2 of 2 FGs, 46, 47 and 10 of 11 KOs touchbacks) this morning after competition w/ vet Josh Brown.
több mint 11 éve
Waiveren elkelt:- Igwenagu (TE) - Lions: rejtély, hogy mit látnak benne
- Kruger (DE) - Chargers
- Hawkins (OG) - Browns
- Barton (OG) - Browns
Korábbi Eagle-ök, akiket kivágtak (a teljessség igénye nélkül):
Chaney (Broncos), Justice ( Broncos), Alex Hall (Panthers - a Sheldon-Gocong trade-ben Ő volt az igazi érték 😀 ), Marvin McNutt (Panthers), Dennis Dixon (Bills), David Sims (Colts), Keenan Clayton (Cardinals - 2010-ben a 4 4. körös pickünk közül az egyik. Másik három is nagyon bevált: Lindley, Kafka és Harbor (igaz Ő még vitézkedik a Jax-ben)
több mint 11 éve
Komolyan kerüljön be jövőre egy 4-3-as rendszerbe és ölni fog:www.bleedinggreennation.com/2014/8/25/6066875/brandon-graham-thought-he-was-going-to-be-traded
Brandon Graham on tackling in space as OLB: "There’s been a couple times where I just looked bad. I’m not even ashamed to say that."
több mint 11 éve
Szezon közben nem néztem egyáltalán meg a gépen is csak akadozva viszi a pe.com-os vidiket, szóval így most egy kis orgazmusom lett ettől 😀 www.youtube.com/watch?v=x4k5L-04LSU
több mint 11 éve
Dehogyis, csak mondjuk egy Kicker-QB trade, na az milyen húzás lenne, és nem biztos, hogy mi járnánk rosszabbul 😛 😀cutolták ?Petikievak01bocs, nem jött ki az éle. a hátam közepére se kell sam. a felhajtás se kell, ami vele jönne.hol itt az ambíció?Ez viccnek is nagyon rossz. Én láttam a draftos videóját. Köszi ide ne hozzák.Shawn84
michael samért meg egy 7. körért mehet😊jorge
greg zuerlein?jorge
több mint 11 éve
cutolták ?bocs, nem jött ki az éle. a hátam közepére se kell sam. a felhajtás se kell, ami vele jönne.hol itt az ambíció?Ez viccnek is nagyon rossz. Én láttam a draftos videóját. Köszi ide ne hozzák.Shawn84
greg zuerlein?jorge
több mint 11 éve
bocs, nem jött ki az éle. a hátam közepére se kell sam. a felhajtás se kell, ami vele jönne.hol itt az ambíció?Ez viccnek is nagyon rossz. Én láttam a draftos videóját. Köszi ide ne hozzák.Shawn84
greg zuerlein?
több mint 11 éve
Jay Feelyt kib@szta a Cards, talán leigazoljuk. Igaz, már ő sem a régi...
több mint 11 éve
ráadásul ez Henery-t is összezavarhatja fejben.Highlanderazt pedig tudjuk, hogy nem nehéz mutatvány összezavarni 😀
Én még mindig amatörizmusnak tartom, ahogy ez az egész lett kezel az FO részéről. Bár nem is tudom drafton jöhetett volna e valaki. Vagy offseasonban volt e olyan elérhető kicker akit a geci nagy capünk alá tán csak betudtunk volna szorítani.
több mint 11 éve
Tavecchio / Freese is szabad lehet majd,Bár nem Bazza vagyok... 😀
BazzaniTalán tud pár szót írni róluk 😊mustaine
Tavecchio 5 kickoffot rúgott a preseasonban 0 touchback, szóval inkább nem kérem. 😀
2 FG-t rúgott 20-29 yardos volt az egyik az bement, 50+-os a másik azt kihagyta.
Hopkins nem lenne rossz, kérdés, hogy lecsúszik-e hozzánk waiveren.
több mint 11 éve
Tavecchio / Freese is szabad lehet majd,BazzaniTalán tud pár szót írni róluk 😊
több mint 11 éve
Zach Berman Picit azért érthetetlen hogy miért csak most kapnak észbe Chipék hogy hoppá nem elég ez a Henery gyerek, persze gondolom látták benne a lehetőséget a fejlődésre, de nekem most teljesen úgy tűnik h ez a preseason meccseken kihagyott 2 viszonylag easy FG-nak szól, mert mást nem tudok elképzelni. Ha a training camp-ben is kula lett volna akkor nem közvetlen az új szezon előtt kezdünk el vészmegoldást keresni, ráadásul ez Henery-t is összezavarhatja fejben.
Eagles had been scouting two-kicker team. 1 name to watch is K Dustin Hopkins, who Bills released. '13 6th-rd pick. Impressive career at FSUShawn84
több mint 11 éve
Zach Berman Eagles had been scouting two-kicker team. 1 name to watch is K Dustin Hopkins, who Bills released. '13 6th-rd pick. Impressive career at FSU
több mint 11 éve
hol itt az ambíció?Ez viccnek is nagyon rossz. Én láttam a draftos videóját. Köszi ide ne hozzák.
több mint 11 éve
Ki gondolta volna 1 hónappal ezelőtt, hogy majd Sanchezért fognak érdeklődni. 😀Arra nincs esély, hogy egy az egybe játékosra cseréljük? Egy jó védőre pl.??
1 éves szerződése van. Csak is áron felül adnám el.
Nem biztos, hogy érne nekünk pl egy negyedik kört az, hogy egy esetleges Foles sérülésnél mehetne is kukába a szezonunk.Bébé
több mint 11 éve
Ki gondolta volna 1 hónappal ezelőtt, hogy majd Sanchezért fognak érdeklődni. 😀 1 éves szerződése van. Csak is áron felül adnám el.
Nem biztos, hogy érne nekünk pl egy negyedik kört az, hogy egy esetleges Foles sérülésnél mehetne is kukába a szezonunk.
több mint 11 éve
hol itt az ambíció?michael samért meg egy 7. körért mehet😊
több mint 11 éve
Mosat kitoljunk vele vagy kitoljunk vele 😛www.bleedinggreennation.com/2014/8/24/6063813/eagles-quarterback-mark-sanchez-doesnt-want-to-be-traded
több mint 11 éve
...és ismét lesújtott a "Kelly átok"!??
Sajnálom a srácot! (Mindenkit, aki megsérül!)tûzoltó
KI?
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok, ha megy Sanchez, ki lesz a backup QB, mert Barkleyra nem bíznám ezt a feladatot.mustaineAkkor adjuk oda Barkley-t... 😀
több mint 11 éve
...és ismét lesújtott a "Kelly átok"!Sajnálom a srácot! (Mindenkit, aki megsérül!)