Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Backdraft bejelentette visszavonulását.
Köszönjük szépen a semmit. 😀

Bár ahogy lehetett olvasni M.Patterson ájulásánál/rohamánál eléggé vágta a dolgokat és egyből cselekedett.
Dallasban lesz amúgy tűzoltó.
Ott lesz munkája bőven, mert a Dallasi D# nagyot fog égni. 😛
több mint 11 éve
edit: nem Brandon a keresztneve?mustaine
De 😀
Nah már a twitterben sem lehet bízni. 😀

Azért én sajnálnám ha elmenne, nálunk ennyire nincs esélye?dande
Nem örülnék neki, ha elmenne mert azért egy átlagos szintet így is tud hozni, de 4-3-ban szerintem nagyon jó lenne és 3-4-ben sohase lesz egy jó 3-4-es OLB. Csak pass-rusher.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 696 — Így remélem megfelelek nektek.....
Komolyan kerüljön be jövőre egy 4-3-as rendszerbe és ölni fog:
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/25/6066875/brandon-graham-thought-he-was-going-to-be-traded
Brandon Graham on tackling in space as OLB: "There’s been a couple times where I just looked bad. I’m not even ashamed to say that."Bébé
Azért én sajnálnám ha elmenne, nálunk ennyire nincs esélye?
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
#Giants released kicker Brian McManus (2 of 2 FGs, 46, 47 and 10 of 11 KOs touchbacks) this morning after competition w/ vet Josh Brown.Bébé
Helyi srác, a Templere járt és Pennsylvaniában született ~30 mérföldre Philadelphiától. Én mindenképpen megnézném Kellyék helyében, elég impresszív számokat produkált eddig.

edit: nem Brandon a keresztneve?

több mint 11 éve
#Giants released kicker Brian McManus (2 of 2 FGs, 46, 47 and 10 of 11 KOs touchbacks) this morning after competition w/ vet Josh Brown.
több mint 11 éve
Waiveren elkelt:
- Igwenagu (TE) - Lions: rejtély, hogy mit látnak benne
- Kruger (DE) - Chargers
- Hawkins (OG) - Browns
- Barton (OG) - Browns

Korábbi Eagle-ök, akiket kivágtak (a teljessség igénye nélkül):
Chaney (Broncos), Justice ( Broncos), Alex Hall (Panthers - a Sheldon-Gocong trade-ben Ő volt az igazi érték 😀 ), Marvin McNutt (Panthers), Dennis Dixon (Bills), David Sims (Colts), Keenan Clayton (Cardinals - 2010-ben a 4 4. körös pickünk közül az egyik. Másik három is nagyon bevált: Lindley, Kafka és Harbor (igaz Ő még vitézkedik a Jax-ben)
több mint 11 éve
Komolyan kerüljön be jövőre egy 4-3-as rendszerbe és ölni fog:
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/25/6066875/brandon-graham-thought-he-was-going-to-be-traded
Brandon Graham on tackling in space as OLB: "There’s been a couple times where I just looked bad. I’m not even ashamed to say that."
több mint 11 éve
Szezon közben nem néztem egyáltalán meg a gépen is csak akadozva viszi a pe.com-os vidiket, szóval így most egy kis orgazmusom lett ettől 😀
 www.youtube.com/watch?v=x4k5L-04LSU
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 696 — Így remélem megfelelek nektek.....
hol itt az ambíció?

michael samért meg egy 7. körért mehet😊jorge
Ez viccnek is nagyon rossz. Én láttam a draftos videóját. Köszi ide ne hozzák.Shawn84
bocs, nem jött ki az éle. a hátam közepére se kell sam. a felhajtás se kell, ami vele jönne.

greg zuerlein?jorge
cutolták ?Petikievak01
Dehogyis, csak mondjuk egy Kicker-QB trade, na az milyen húzás lenne, és nem biztos, hogy mi járnánk rosszabbul 😛 😀
több mint 11 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
hol itt az ambíció?

Ez viccnek is nagyon rossz. Én láttam a draftos videóját. Köszi ide ne hozzák.Shawn84
bocs, nem jött ki az éle. a hátam közepére se kell sam. a felhajtás se kell, ami vele jönne.

greg zuerlein?jorge
cutolták ?

több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
hol itt az ambíció?

greg zuerlein?
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Jay Feelyt kib@szta a Cards, talán leigazoljuk. Igaz, már ő sem a régi...

több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ráadásul ez Henery-t is összezavarhatja fejben.Highlander
azt pedig tudjuk, hogy nem nehéz mutatvány összezavarni 😀

Én még mindig amatörizmusnak tartom, ahogy ez az egész lett kezel az FO részéről. Bár nem is tudom drafton jöhetett volna e valaki. Vagy offseasonban volt e olyan elérhető kicker akit a geci nagy capünk alá tán csak betudtunk volna szorítani.

több mint 11 éve
Tavecchio / Freese is szabad lehet majd,

Bazzani
Talán tud pár szót írni róluk 😊mustaine
Bár nem Bazza vagyok... 😀
Tavecchio 5 kickoffot rúgott a preseasonban 0 touchback, szóval inkább nem kérem. 😀
2 FG-t rúgott 20-29 yardos volt az egyik az bement, 50+-os a másik azt kihagyta.

Hopkins nem lenne rossz, kérdés, hogy lecsúszik-e hozzánk waiveren.
több mint 11 éve
Tavecchio / Freese is szabad lehet majd,

Bazzani
Talán tud pár szót írni róluk 😊

több mint 11 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Zach Berman ‏
Eagles had been scouting two-kicker team. 1 name to watch is K Dustin Hopkins, who Bills released. '13 6th-rd pick. Impressive career at FSUShawn84
Picit azért érthetetlen hogy miért csak most kapnak észbe Chipék hogy hoppá nem elég ez a Henery gyerek, persze gondolom látták benne a lehetőséget a fejlődésre, de nekem most teljesen úgy tűnik h ez a preseason meccseken kihagyott 2 viszonylag easy FG-nak szól, mert mást nem tudok elképzelni. Ha a training camp-ben is kula lett volna akkor nem közvetlen az új szezon előtt kezdünk el vészmegoldást keresni, ráadásul ez Henery-t is összezavarhatja fejben.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Zach Berman ‏
Eagles had been scouting two-kicker team. 1 name to watch is K Dustin Hopkins, who Bills released. '13 6th-rd pick. Impressive career at FSU
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
hol itt az ambíció?

Ez viccnek is nagyon rossz. Én láttam a draftos videóját. Köszi ide ne hozzák.
több mint 11 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Ki gondolta volna 1 hónappal ezelőtt, hogy majd Sanchezért fognak érdeklődni. 😀
1 éves szerződése van. Csak is áron felül adnám el.
Nem biztos, hogy érne nekünk pl egy negyedik kört az, hogy egy esetleges Foles sérülésnél mehetne is kukába a szezonunk.Bébé
Arra nincs esély, hogy egy az egybe játékosra cseréljük? Egy jó védőre pl.??
több mint 11 éve
Ki gondolta volna 1 hónappal ezelőtt, hogy majd Sanchezért fognak érdeklődni. 😀
1 éves szerződése van. Csak is áron felül adnám el.
Nem biztos, hogy érne nekünk pl egy negyedik kört az, hogy egy esetleges Foles sérülésnél mehetne is kukába a szezonunk.
több mint 11 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
hol itt az ambíció?

michael samért meg egy 7. körért mehet😊
több mint 11 éve
Mosat kitoljunk vele vagy kitoljunk vele 😛

www.bleedinggreennation.com/2014/8/24/6063813/eagles-quarterback-mark-sanchez-doesnt-want-to-be-traded
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 803 — Apu ökölbeszorított keze
...és ismét lesújtott a "Kelly átok"!
Sajnálom a srácot! (Mindenkit, aki megsérül!)tûzoltó
??
KI?

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Kíváncsi vagyok, ha megy Sanchez, ki lesz a backup QB, mert Barkleyra nem bíznám ezt a feladatot.mustaine
Akkor adjuk oda Barkley-t... 😀
több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
...és ismét lesújtott a "Kelly átok"!
Sajnálom a srácot! (Mindenkit, aki megsérül!)