NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
880
85
21:00-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Most,jön,hogy idén tuti SB 😀JanekEgyszer csak bejön 😀
Amúgy inkább legyen 1/1, mint mondjuk 1/20.HulkeinsteinEzt meg adom. Mondjuk ez a top 5 pick egy súlyosabb Foles sérülésnél játszik nálam, nehezen tudom elképzelni, hogy annyira ótvar szezont futna majd. Egyértelműen fejlődést várok nála, bármi más meglepne.
több mint 11 éve
Inkább 1/32 ....Amúgy, egyre több irányító múlttal rendelkező játékosunk van, így nagy csata lesz a "vészirányító" posztért!
több mint 11 éve
Amúgy inkább legyen 1/1, mint mondjuk 1/20.
több mint 11 éve
Amúgy most újra elgondolkozva a drafton meg a keretünk erősségén meg Chipen én csak két végletet tudok elképzelni kövi szezonra: vagy kuka az egész (és jövőre behúzzuk top5-ben Mariotát 😀 ) vagy SB 😀 Nem hiszem h köztes szezon lesz, aztán persze lehet, hogy 9-7-tel nyerjük a csoportot 😀 Redskinst érzem most első számú csoportellenfélnek.Mindkét választ elfogadjuk. A nyeremény egy hangszóró 😊Shawn84Azért egy családi wellness hétvégével megdobhattál volna Novacare Complex látogatással egybekötve 😀
több mint 11 éve
Mindkét választ elfogadjuk. A nyeremény egy hangszóró 😊
több mint 11 éve
naja, ezt nem is figyeltem 😀A tavalyi draft után kiadott első mock draft. van benn számunkra egy érdekesség. Ki fedezi fel elsőként? nfl.si.com/2013/04/30/2014-nfl-mock-draft/Shawn84Az enyhén rossz szezon megelőlegezése? 😊aztec
több mint 11 éve
A tavalyi draft után kiadott első mock draft. van benn számunkra egy érdekesség. Ki fedezi fel elsőként? nfl.si.com/2013/04/30/2014-nfl-mock-draft/Shawn84Az enyhén rossz szezon megelőlegezése? 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 11 éve
Ed Reynolds igen előkelő helyet foglal el.
több mint 11 éve
A tavalyi draft után kiadott első mock draft. van benn számunkra egy érdekesség. Ki fedezi fel elsőként? nfl.si.com/2013/04/30/2014-nfl-mock-draft/
több mint 11 éve
Egyébként egy Lamichael James igazoláshoz mit szólnátok? Szerintem eléggé ésszerű lenne, és valószínűleg a 49ers kirakja az RB draft miatt.HulkeinsteinÉn bírnám nagyon
több mint 11 éve
Attól mert a Saintsben kb. elkapó volt, itt nálunk még játszhat a saját posztján rendesen. Különben is Chip már rég kiismerhetetlen, úgyhogy akár még TE is lehet Sproles 😀Ja...Polkról még annyit, hogy menet közben volt egy újabb műtétje (ami nem túl biztató...de meglátjuk) amit jól elsunnyogtak. Ezért is lepett meg kicsit a Brown trade...nem is az mert az nagyon megérte..inkább az, hogy nem jött helyette senki csak UDFA-ról.Sajnos így eléggé meg leszünk lőve, ha megsérül Shady 😕
Ez igaz, ugyanígy növelheti Chip variációinak számát Sproles is.HulkeinsteinEz igaz csak most külön az elkapókról beszéltünk. 😊Greengo
Sproles-t pedig itt elkapóként gondoltam én is, ő is felállhat WR-nek ugye.Hulkeinstein
több mint 11 éve
Egyébként egy Lamichael James igazoláshoz mit szólnátok? Szerintem eléggé ésszerű lenne, és valószínűleg a 49ers kirakja az RB draft miatt.
több mint 11 éve
Hulkeinstein elírtad, peters mellett Mathis van a falba nem Todd. Ed Reynoldsról sok jót nem mondtatok, pedig kurvajó playa. tavalyelőtti éve alapján meg pláne. Azért egy safetynél előny (pláne nálunk ilyen colemanek meg chungok után 😀) ha van esze is a játékhoz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ja igaz, nincs elég WR a csapatnál. Brad Smith rosterhelyére nálam beférhetne ilyen offensive weapon poszton 😀Martinez mennyire van otthon más poszton? Lehet belőlre RB? Ha nem, akkor remélem Barkleyt legalább kiszorítja 😀mustaineÁllítólag WR/CB poszton számolunk vele.Hulkeinstein
Nagyon bírom őt amúgy, meg örülök is neki, remélem Kellyék tudnak vele kezdeni valamit
több mint 11 éve
Martinez mennyire van otthon más poszton? Lehet belőlre RB? Ha nem, akkor remélem Barkleyt legalább kiszorítja 😀mustaineÁllítólag WR/CB poszton számolunk vele.
több mint 11 éve
Martinez mennyire van otthon más poszton? Lehet belőlre RB? Ha nem, akkor remélem Barkleyt legalább kiszorítja 😀
több mint 11 éve
Taylor Martinez is csatlakozik, az szép lesz 😊baggioŐ a speedster QB ugye? Valóban tetszetős 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Taylor Martinez is csatlakozik, az szép lesz 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Van egy olyan érzésem, hogy Beau Allen fan-favourite lesz 😀 "The real question is what do I have to do to get on It's Always Sunny?"
több mint 11 éve
3/22 Josh Huff WR - Egyik kedvenc pickem. Lehet korai ( nehezen tudták belőni a helyét...volt aki előbbre várta és volt aki későbbre ) , de nála érzem, hogy nagyon illik Kelly elképzeléseibe. A sebessége is megvan, a kezei is jók és mellé még fizikális is ( felvállalja az ütközéseket ). Lehet rá számítani majd a pálya minden szegletében és ST-ben is jól muzsikálhat.Howie Roseman:
Greengo
"Obviously (Chip Kelly) really liked Josh, but as an evaluator of the personnel staff, we really like Josh because it's easy to see what he does in our offense, right, so it's an easy transition for us. That’s one of the hardest things when you’re projecting players is how are they going to fit in your scheme [...] When we looked at the receiver board, he was just a guy we wanted, we wanted on this team because of his ability with the ball in his hands, his ability to separate, his toughness on special teams and his ability to return kicks. But really it’s his ability as a wide receiver."
Szóval igen , van valami abban amit írtál 😀
több mint 11 éve
94-es fehér falember , tuti hogy Derek Landri fog mindig eszembe jutni ha látom .
több mint 11 éve
Kiosztották a mez számozást.Matthews belehúzott. 😀 Elmúlt 10 évben TO és Avant viselte.
Smith 90
Matthews 81
Huff 11
Watkins 37
Hart 97
Reynolds 30
Allen 94Shawn84
Egy UDFA (Pratt) egyből megkapta a #10-est. 😀
több mint 11 éve
Kiosztották a mez számozást.Smith 90
Matthews 81
Huff 11
Watkins 37
Hart 97
Reynolds 30
Allen 94
több mint 11 éve
Nem találom most a cikket, de úgy egy hónapja olvastam erről, hogy egy elég komoly beavatkozáson van túl..és még nem lehet tudni mennyire sikerült. Lehet a januári volt ez, de nem túl biztató mivel nem az első neki és még mindig a válla rakoncátlankodik .Ja...Polkról még annyit, hogy menet közben volt egy újabb műtétje (ami nem túl biztató...de meglátjuk) amit jól elsunnyogtak. Ezért is lepett meg kicsit a Brown trade...nem is az mert az nagyon megérte..inkább az, hogy nem jött helyette senki csak UDFA-ról.Mikor volt ez?
Greengo
Január óta volt neki még1?
www.bleedinggreennation.com/2014/1/22/5336350/chris-polk-surgery-eagles-rb-undergoes-successful-shoulder-operationBébé
Egy áprilisi bejegyzést találtam csak roto-n : According to ESPN's Adam Caplan, the offseason shoulder surgery Chris Polk underwent was "major".

E-A-G-L-E-S EAGLES !