Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 568 — rabszolga
Sanchez vicceskedik 😀
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/13/6000999/lane-johnson-zach-ertz-epsom-salt-bath-tub-video-mark-sanchez-instagram

Kelly-t kérdezték McCoy 2000 yardjáról, csak annyit mondott, hogy "nem érdekel". 😀 😀
több mint 12 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 433 — Beware the Slim Reaper!
2008. Week 17 óta bírom a Raiderst (és M.Bush-t) és úgy hiszem, hogy most egy újabb szintre lépett a kapcsolatunk 😀
"Loud cheer of "Romo sucks, Romo sucks, Romo sucks," breaks out on the Raiders fan stands. Yikes. It's special drills. Tony not even throwing"

Nem edzettek ma:
Jaylen Watkins, Fluellen, Matthew Tucker, Polk, Knott és Nolan.

R.Cooper limited volt.
Maclin-nek edzés közben sérült meg a hamstringja, azt mondta semmi komoly.

Murdeleg kurva szar.
Roc Carmichael kurva szar.

Chip nagyon dicsérte Brad Smith-t, 95%, hogy az 53as rosteren lesz.

Természetesen az ST játszik nagy szerepet abban, hogy majd ki kerül fel az rosterre a cserék közül. Úgyhogy gyerünk Casey Matthews. 😀

Foles ismét jó volt. Jordan Matthews ütött fel egy felé szálló labdát, amit Chung kapott el végül. 😀

Chipet kérdezték Barkley kevés snap-jéről. A 3., 4. számú cseréknek csak ezt üzente:
"Make your snaps count, don't count your snaps."Bébé
Hozzá tartozik, hogy elég nagy eső volt ezért rengeteg volt a drop, és sok a futójáték. Be is fejezték fél órával előbb.

több mint 12 éve
2008. Week 17 óta bírom a Raiderst (és M.Bush-t) és úgy hiszem, hogy most egy újabb szintre lépett a kapcsolatunk 😀
"Loud cheer of "Romo sucks, Romo sucks, Romo sucks," breaks out on the Raiders fan stands. Yikes. It's special drills. Tony not even throwing"

Nem edzettek ma:
Jaylen Watkins, Fluellen, Matthew Tucker, Polk, Knott és Nolan.

R.Cooper limited volt.
Maclin-nek edzés közben sérült meg a hamstringja, azt mondta semmi komoly.

Murdeleg kurva szar.
Roc Carmichael kurva szar.

Chip nagyon dicsérte Brad Smith-t, 95%, hogy az 53as rosteren lesz.

Természetesen az ST játszik nagy szerepet abban, hogy majd ki kerül fel az rosterre a cserék közül. Úgyhogy gyerünk Casey Matthews. 😀

Foles ismét jó volt. Jordan Matthews ütött fel egy felé szálló labdát, amit Chung kapott el végül. 😀

Chipet kérdezték Barkley kevés snap-jéről. A 3., 4. számú cseréknek csak ezt üzente:
"Make your snaps count, don't count your snaps."
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 302 — No one likes us, cause no one like us
Dave Spuds tweetelt sokat a közös edzésről. Alapvetően jókat írt Boykinról, Kendricksről, Matthewsnak is jó napja volt, volt hosszú TD Foles - Maclin között. Watkins is jó volt. A futás jól ment.
Az egész védelem agresszívabbnak tűnt, nem összehasonlítható tavallyal.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
B.Fletcher volt az egyetlen CB-nk tegnap, akit rendszeresen megvertek.
Ha felépül Nolan Carroll, akkor még jó kis csata lehet a kezdő-CB posztért. (A sérülésig nagyon jó TC-je volt Nolan-nek.)
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 851 — Így remélem megfelelek nektek.....
Reméljük Foles pénteken is nagyszerű lesz, szeretnék látni tőle valami biztatót 😀
több mint 12 éve
Pats-el való közös edzés:
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/12/5995785/philadelphia-eagles-training-camp-practice-notes-new-england-patriots-nick-foles
Röviden:
Foles-nak nagyon jó napja volt.
Matthews, V.Curry és Sanchez is jó napot zártak.

Barkley nem sok lehetőséget kapott. Cox-ot pedig M.Cannon vette le a pályáról.

Valamint jó hír még, hogy idén nem tűnik mérföldekkel jobb csapatnak a Pats.
Remélejük, hogy mi fejlődtünk és nem Ők estek vissza. 😀 Tavaly nagyon-nagyon csúnyán alázott Brady.

Valamint huddle-ból indítottuk a játékokat, nem használtuk a megszokott jelzéseinket.
Jó döntés. 😛
több mint 12 éve
Jason Peters álma pedig a HoF. Ha még lesz két elit éve, akkor lesz rá reális esélye.Bébé
szerintem gyűrű is kell hozzá.
a HoF szavazók aránylag ritkán nézik a PFF ratingeket 😀Höri
Jason Peters 6x-os Pro Bowl résztvevő, 5x-ös All-Pro (2 első csapat, 3 második csapat)
Achilles sérülés után egyből 1st team All-Pro és Pro Bowl.

Eddig összesen 21-embert választottak be 9x a Pro Bowl-ra, közülük 20 Cantonban van. (Will Shields) Junior Seau, Ray Lewis és minden bizonnyal Brian Dawkins is egyből be fognak kerülni.

Valahol olvastam, hogy a 8 Pro Bowl-osok is nagy arányban jutnak be a Hall of Fame-be, ezért írtam 2 évet, de ezt a cikket most nem találom. 😀
De ha tol még két elit évet, akkor mivel Pro Bowl-ról van szó, még lehet összejön neki 4-5 is. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 851 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jason Peters álma pedig a HoF. Ha még lesz két elit éve, akkor lesz rá reális esélye.Bébé
a HoF szavazók aránylag ritkán nézik a PFF ratingeket 😀Höri
Ha van közöttünk hölgy, jelentkezzen, hogy hozzá megy, és akkor meg van oldva 😛
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a HoF szavazók aránylag ritkán nézik a PFF ratingeket 😀

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 538
Ha netán valaki szezon előtt még szeretne mezt, de egyedül nem boldogulna, vagy nem akar vagyonokat fizetni az írjon PM-et, mert tudok segíteni.
több mint 12 éve
Kik által tud fejlődni a pass-rushunk 2014-ben?
 www.thechipwagon.com/eagles/2014/08/searching-for-a-pass-rush.html
Sajnos se Cox, se V.Curry sem pedig B.Graham nem a 3-4es rendszerbe illik, de talán majd elég nyomást tudnak kifejteni az ellenfelek QB-jára.
több mint 12 éve
Shady nagyon-nagyon el akarja érni a 2000 yardot:
 www.bleedinggreennation.com/2014/8/11/5992853/lesean-mccoy-peds-video-bounce-advertisement

Jason Peters álma pedig a HoF. Ha még lesz két elit éve, akkor lesz rá reális esélye.
több mint 12 éve
Vandervelde-nek megműtötték a hátát.
Nincsen pontos felépülési idő, de nagy eséllyel a TC-t és a preseason többi részét ki kell hagynia.
2 lehetősége van a csapatnak. Vagy aktív rosterre teszi vagy IR.
Molk rosterre kerülési esélyei eléggé megnőttek. Josh Andrews-al kell megküzdeni a cserecenter posztért.
több mint 12 éve
Pls, gondoljunk már a telefonosokra néha. A hat évvel korábbi részeket minek már beidézni?Eazzy
Bocs, de nekem soha nincs eszembe, és nem is nagyon lesz mivel nem okos telefonozok.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 302 — No one likes us, cause no one like us
Pls, gondoljunk már a telefonosokra néha. A hat évvel korábbi részeket minek már beidézni?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Sziasztok!
Egyik barátom megy ki US-be és szívesen hoz nekem mezt, de egyelőre (nflshop.com & FF) nem találtam olyat, amilyet szeretnék. Milyen egyéb oldalakon keressem még szerintetek? 22-es fehér Boykin mez kellene, ami nem fos minőségű.
Mondjuk olyan, mint ez, csak 22-esben:
 www.fanatics.com/NFL_Philadelphia_Eagles_Jerseys/Nike_LeSean_McCoy_Philadelphia_Eagles_Limited_Jersey_-_White
Végül is nagy duzzogva jó lesz McCoy is 😊
Előre is köszi!karmigran
A kínai általában még mindig jó minőségű, és jóval olcsóbb.Shawn84
Köszönöm a gyors választ!
Tudsz esetleg olyan oldalt mutatni, ami bevált (nem b#sznak át nagyon és jó minőségű)?karmigran
Én nem. haverom ebben a mágus, ő szokott hozatni mindig másoknak is. Ha gondolod rákérdezhetek, hogy tud e meg mennyiért.Shawn84
Hálás lennék, köszönöm előre is! 😊karmigran
Oké, majd megírom PM-ben.
több mint 12 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 103 — Crafted with Pride in Philadelphia
Sziasztok!
Egyik barátom megy ki US-be és szívesen hoz nekem mezt, de egyelőre (nflshop.com & FF) nem találtam olyat, amilyet szeretnék. Milyen egyéb oldalakon keressem még szerintetek? 22-es fehér Boykin mez kellene, ami nem fos minőségű.
 www.fanatics.com/NFL_Philadelphia_Eagles_Jerseys/Nike_LeSean_McCoy_Philadelphia_Eagles_Limited_Jersey_-_White
Előre is köszi!karmigran
Tudsz esetleg olyan oldalt mutatni, ami bevált (nem b#sznak át nagyon és jó minőségű)?karmigran
Én nem. haverom ebben a mágus, ő szokott hozatni mindig másoknak is. Ha gondolod rákérdezhetek, hogy tud e meg mennyiért.Shawn84
Hálás lennék, köszönöm előre is! 😊
több mint 12 éve
Sziasztok!
Előre is köszi!karmigran
Én nem. haverom ebben a mágus, ő szokott hozatni mindig másoknak is. Ha gondolod rákérdezhetek, hogy tud e meg mennyiért.
több mint 12 éve
Sziasztok!
Előre is köszi!karmigran
Tudsz esetleg olyan oldalt mutatni, ami bevált (nem b#sznak át nagyon és jó minőségű)?
több mint 12 éve
Sziasztok!
Előre is köszi!karmigran
A kínai általában még mindig jó minőségű, és jóval olcsóbb.
több mint 12 éve
Sziasztok!
Előre is köszi!
több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
3.ra kíváncsi vagyok. 😀
Az elsőn Mark Wahlberg van.Bébé
Ez a Mark-os beszólás de nehezen esett le nekem 😀 De megvan! 😉

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU
több mint 12 éve
3.ra kíváncsi vagyok. 😀
Az elsőn Mark Wahlberg van.Bébé