NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 269
94
21:00-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Hát igen, hosszabb távon már el kel gondolkodni a fal fiatalításán is. Szerencsére elég atletikusak az idősebb falembereink is, így még egy ideig talán nem fog látszani a kor. Mathisben pl elve kevesebb kilométer van, mint amit a kora diktálna, mert korábban keveset játszott, inkább csere volt (2005 és 10 között pl. csak 22-szer kezdett). Szóval komolyabb sérülés nélkül még néhány évig együtt maradhat ez a fal, de a következő offseasonban már komolyabban el kéne kezdeni a fiatalítást, hogy ne egyszerre zuhanjanak majd a csapatra a problémák.Az jó, hogy 2 fontos poszt, a C és a LT (remélhetőleg Johnson lesz) hosszabb távra meg lehet oldva, a többit meg fokozatosan meg fogjuk oldani.
Egy sérülés szerintem még nem veszélyeztetné jelentősen a falat, mert Barbre elég univerzális csere és képes jó teljesítményre. Ha mondhatnék valakit, akit semmiképpen ne sérüljön a falból az Kelce. Két vagy több OL sérülés pedig nem csak a mi támadófalunknak, hanem sok más csapaténak is komolyan betenne.

több mint 11 éve
Miénk a második legidősebb O# line 😀www.bleedinggreennation.com/2014/5/20/5734568/eagles-offensive-line-age-evan-mathis-jason-peters
De jó is lett volna az a fal mélyítés, kár h idén lecsúsztunk róla. Nagy szarban leszünk ha innen bárki is kidől a szezon során. :-/
több mint 11 éve
Amíg jól játszik, felőlem azt nyilatkozik, amit akar 😀
több mint 11 éve
Mostanában nem nagyon 😊 Ajjaj. a végén őt is kibassza Kelly? o_owww.nfl.com/news/story/0ap2000000352192/article/lesean-mccoy-im-the-best-running-back-in-the-nfl McCoy megmondja.Petikievak01Vki olvasott már értelmes nyilatkozatot Shadytől, amiben se nem dicsőíti magát, se nem olt be másokat? 😀Bébé
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000352192/article/lesean-mccoy-im-the-best-running-back-in-the-nfl McCoy megmondja.Petikievak01Vki olvasott már értelmes nyilatkozatot Shadytől, amiben se nem dicsőíti magát, se nem olt be másokat? 😀
több mint 11 éve
+ Ez ugyanúgy működik mint a világon mindenhol...időnként ritkítanak és ki kell lőni azt a medvéd ( vagy szarvast..vagy akármit). Ilyenkor jönnek a Cole féle vadászok és elvégzik a munkát. 😊 Mondjuk sajnálom a medvét, de neki ez a szenvedélye. Szezonban meg majd Romot fekteti ki ugyanígy. 😀GreengoHa már Maci akkor Cutler sincs biztonságban 😀. Bár lehet mire vele összekerülnénk esetleg a rájátszásban addigra már Fales fog vitézkedni ott 😛
több mint 11 éve
amilyen nagyra nőtt óvodásnak tűnik itt Hart, remélem akkora állat lesz a pályán 😊
több mint 11 éve
Lane és Logan is szedett fel pár font izmot:www.bleedinggreennation.com/2014/5/19/5731686/bennie-logan-lane-johnson-weight-gain-eagles
Remélem Lane megragad 310-315 környékén. Ha jól emlékszem egyszer azt nyilatkozta, hogy anno amikor a Senior Bowl-on megmérték Kelly-ék, akkor azt mondták 315 a max ideális súly a számára.
több mint 11 éve
Közben Taylor Hart és Jaylen Watkins is aláírt 4 évre.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
+ Ez ugyanúgy működik mint a világon mindenhol...időnként ritkítanak és ki kell lőni azt a medvéd ( vagy szarvast..vagy akármit). Ilyenkor jönnek a Cole féle vadászok és elvégzik a munkát. 😊 Mondjuk sajnálom a medvét, de neki ez a szenvedélye. Szezonban meg majd Romot fekteti ki ugyanígy. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Lehet feldolgozzák a szőrét, de nem azért lőtte le mert kell neki egy kucsma. Ez sport, nekem nincs ezzel bajom. Ha nem lenne, akkor a parkok kevesebb pénzhez jutnának, ez üzlet, abból élnek amiből tudnak. Kilőhetnék ők is.Poénnak írtam, mert ha vega ha nem, nem fog egy öreg medvét 38 órán át főzni, hátha nem törik ki az összes foga mire megeszi.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
általában ezt szokták mondani. 😀ilyen velem még nem történt. én bírom a piát kérem szépen 😛Shawn84A különbség hogy a disznót pl a húsáért tartják, de Cole a medvét nem azért lőtte le mert haszna van belőle. A medve ha csak külön nem adott ki utasítást a vadász társaság a megölésére, akkor értelmetlen halált halt. Persze adjuk meg az ártatlanság lehetőségét is. Lehet, hogy ki volt adva a medve likvidálása. De ha nem akkor értelmetlen halált halt, amivel viszont nem tudok egyetérteni.Shawn84Nem értek hozzá , de ilyenkor általában megszokták nyúzni az állatot(ha jól tudom) , a szőre miatt ,illetve a képből az sem derül ki hogy a medve valóban halott lenne , se vért se hatalmas nyilat nem látok , előfordulhat ,hogy a medve csak altatólövedéket kapott , amit én személy szerint sokkal valószínűbbnek tartok. Ez esetben az eseményeket ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor a barátaid leitatnak és aztán alvás közben készítenek veled egy képet.Petikievak01
több mint 11 éve
ilyen velem még nem történt. én bírom a piát kérem szépen 😛A különbség hogy a disznót pl a húsáért tartják, de Cole a medvét nem azért lőtte le mert haszna van belőle. A medve ha csak külön nem adott ki utasítást a vadász társaság a megölésére, akkor értelmetlen halált halt. Persze adjuk meg az ártatlanság lehetőségét is. Lehet, hogy ki volt adva a medve likvidálása. De ha nem akkor értelmetlen halált halt, amivel viszont nem tudok egyetérteni.Shawn84Nem értek hozzá , de ilyenkor általában megszokták nyúzni az állatot(ha jól tudom) , a szőre miatt ,illetve a képből az sem derül ki hogy a medve valóban halott lenne , se vért se hatalmas nyilat nem látok , előfordulhat ,hogy a medve csak altatólövedéket kapott , amit én személy szerint sokkal valószínűbbnek tartok. Ez esetben az eseményeket ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor a barátaid leitatnak és aztán alvás közben készítenek veled egy képet.Petikievak01
több mint 11 éve
A különbség hogy a disznót pl a húsáért tartják, de Cole a medvét nem azért lőtte le mert haszna van belőle. A medve ha csak külön nem adott ki utasítást a vadász társaság a megölésére, akkor értelmetlen halált halt. Persze adjuk meg az ártatlanság lehetőségét is. Lehet, hogy ki volt adva a medve likvidálása. De ha nem akkor értelmetlen halált halt, amivel viszont nem tudok egyetérteni.Shawn84Nem értek hozzá , de ilyenkor általában megszokták nyúzni az állatot(ha jól tudom) , a szőre miatt ,illetve a képből az sem derül ki hogy a medve valóban halott lenne , se vért se hatalmas nyilat nem látok , előfordulhat ,hogy a medve csak altatólövedéket kapott , amit én személy szerint sokkal valószínűbbnek tartok. Ez esetben az eseményeket ahhoz tudnám hasonlítani mint amikor a barátaid leitatnak és aztán alvás közben készítenek veled egy képet.
több mint 11 éve
A különbség hogy a disznót pl a húsáért tartják, de Cole a medvét nem azért lőtte le mert haszna van belőle. A medve ha csak külön nem adott ki utasítást a vadász társaság a megölésére, akkor értelmetlen halált halt. Persze adjuk meg az ártatlanság lehetőségét is. Lehet, hogy ki volt adva a medve likvidálása. De ha nem akkor értelmetlen halált halt, amivel viszont nem tudok egyetérteni.Persze hogy nem , de ha belegondolsz az ha malacot ölsz mivel jobb ? Annak még a holtestét meg is eszed , jó ez mondjuk eléggé furcsa megfogalmazása a dolognak. A medvét is fellehet dolgozni , ha nem is a húsáért akkor a szőréért, ez egy teljesen természetes dolog. Ha meg úgy nézzük nem is kell érte tisztelni , én se szeretem az Európai focit , nem is tisztelem azt aki űzi.Petikievak01Szted megeszi?ulpianusvega vagy ?Petikievak01Na ezért nem igazán tudom tisztelni.Shawn84
Trent Cole a 16. játékheti mészárlás (3 sack) után ismét medvére vadászott! 😀mustaine
több mint 11 éve
Persze hogy nem , de ha belegondolsz az ha malacot ölsz mivel jobb ? Annak még a holtestét meg is eszed , jó ez mondjuk eléggé furcsa megfogalmazása a dolognak. A medvét is fellehet dolgozni , ha nem is a húsáért akkor a szőréért, ez egy teljesen természetes dolog. Ha meg úgy nézzük nem is kell érte tisztelni , én se szeretem az Európai focit , nem is tisztelem azt aki űzi.Szted megeszi?ulpianusvega vagy ?Petikievak01Na ezért nem igazán tudom tisztelni.Shawn84
Trent Cole a 16. játékheti mészárlás (3 sack) után ismét medvére vadászott! 😀mustaine
több mint 11 éve
Szted megeszi?vega vagy ?Petikievak01Na ezért nem igazán tudom tisztelni.Shawn84

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
vega vagy ?Na ezért nem igazán tudom tisztelni.Shawn84
több mint 11 éve
Kis Dc latolgatás: www.phillymag.com/birds247/2014/05/19/eagles-depth-chart-analysis-offense/
több mint 11 éve
Egy fain háttérkép az idei draft classről:
Cole akcióját viszont nem tudom megtapsolni. Csóró medve.
több mint 11 éve
Na ezért nem igazán tudom tisztelni.
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/5/19/5730792/philadelphia-eagles-arrelious-benn-re-signna ez nem tartott sokáig
több mint 11 éve
www.bleedinggreennation.com/2014/5/19/5729114/chip-kelly-sports-science-beau-allen-radio-controlled-car😀 😀
"I was sitting and waiting to go in and meet with [Howie Roseman] and all the front office guys, and Coach Kelly was driving around a little remote control car –they use it out on the field because they can’t do motions — and he drove it right into me and was like, ‘Oh, hey Beau, how are you doing?’ And I was like, ‘Hey, Coach.’ " Beau Allen
több mint 11 éve

Trent Cole a 16. játékheti mészárlás (3 sack) után ismét medvére vadászott! 😀