NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional vasárnap
1 132
89
21:00-től, ARENA4
Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Matthewst egyre jobban megkedvelem (nah nem mintha nem bírtam volna) 😀 Ugye már január elején kért vidiket a Senior Bowl-on résztvevő CB-kről, hogy tanulmányozza Őket. A Senior Bowl-on pedig reggel 6-8 között videózott.
Phil Savage:
"During the week on Tuesday or Wednesday morning I get a call from him at 5:55 a.m. and I look over and see my phone, obviously I'm not awake yet, and said, 'Oh no, My A-plus student is getting ready to bail out on the game.' That's what crosses my mind. And he says, 'Mr. Savage, a group of us are down here trying to watch extra tape, can you get someone down here to let us in? The doors are locked.' For him to take the initiative to get an extra two hours worth of film in from 6 to 8 really shows what kind of approach he is going to bring to the table."
Jordan és Huff ismerők. CB-ket mennyire tudják megverni 1-1-ben? Úgy olvastam, hogy zónázás ellen jól játszanak, megtalálják a lyukakat, de az érdekelne, hogy emberezésnél tudnak-e segíteni, mert tavaly meg voltunk lőve egy kicsit az ellen.
több mint 11 éve
Kelly is es Marcus is profin nyilatkozik.Marcus Smith akkor talán nem a semmire kapta meg a kommunikáció diplomáját. 😀
Nekem nem tűnik gyereknek 😊Janek
több mint 11 éve
Kelly is es Marcus is profin nyilatkozik.Nekem nem tűnik gyereknek 😊
több mint 11 éve
7. körben Shamar Stephen (DL) volt a célpontunk, de 4 pick-el előttünk kivitte a Vikings.Elmondani nem tudom mennyire örültem volna inkább neki mint Allennek. Egyébként olvasgatva leírásokat UDFa-król Wade Keliikipi nek fogok most szurkolni, hogy leverje Allent. Azt írják, hogy sokkal erősebb mint azt a méretei mutatnák, pedig nem kis ember ő sem. NT-nek még kicsit hizlalni kéne, de most ő az UDFA kedvencem. Ezek egyébként eléggé be szoktak jönni nekem. Austin Howard, Chris Polk, Jake Knott, cedrick Thornton. Szóval örülhet, hogy neki szurkolok most 😀
Persze teljesen más rendszert játszik a két D#, de kíváncsi vagyok, hogy Beau-nak vagy Stephennek lesz jobb NFL-karrierje. 😀
De legalább így keretes lett a draftunk. Az első és utolsó pickünkkel nem sikerült a kiszemelt célpontot/tokat behúzni. 😀Bébé
több mint 11 éve
7. körben Shamar Stephen (DL) volt a célpontunk, de 4 pick-el előttünk kivitte a Vikings. Persze teljesen más rendszert játszik a két D#, de kíváncsi vagyok, hogy Beau-nak vagy Stephennek lesz jobb NFL-karrierje. 😀
De legalább így keretes lett a draftunk. Az első és utolsó pickünkkel nem sikerült a kiszemelt célpontot/tokat behúzni. 😀
több mint 11 éve
Deny ismét bedolgozott. chip a draft első köre után nyilatkozott hosszabban. philly.blog.hu/2014/05/13/chip_kelly_ertekelese_az_elso_nap_utan
több mint 11 éve
Jók azok!Kelly rendszerènek kulcsa az oline...
Ha nem lenne jó oda is hozott volna embert FA vagy draft.
Utana jön a QB aztan RB,TE majd WR
több mint 11 éve
amúgy tényleg nem valami acélos az ol depthünk, tavaly nem volt köztük sérült. mák. De ha idén lesz sérült, akkor Foles nyeli majd a sackeket. Amúgy is tud hülye döntéseket hozni, még ha 10 másodperce van passzolni akkor is 😀ano92Elméletileg tavaly, csak 6 sack-ünkért volt felelős. 😀
Jah az OL-depth elég szar (igaz Barbre elég jól mozgott azon az egy meccsen). Azonban remélem idén se fog kiderülni, hogy mennyire jók/szarok a cseréink. 😀
több mint 11 éve
amúgy tényleg nem valami acélos az ol depthünk, tavaly nem volt köztük sérült. mák. De ha idén lesz sérült, akkor Foles nyeli majd a sackeket. Amúgy is tud hülye döntéseket hozni, még ha 10 másodperce van passzolni akkor is 😀
több mint 11 éve
csupán arra akartam kilyukadni, hogy már ott is elég sok gondunk akadt hogy Toddot beraktuk, 1-2 blitznél azt se tudta milyen rendezvényen van, még úgy is hogy OT poszton messze ő a legtapasztaltabb és legjobb guardunk. Én azért arra nem alapoznék hogy ha gáz van majd a guardjaink megoldják 😀 Vagy ha mégis megoldanák valami csoda folytán akkor helyettük ki játszik Guardot? 😀 Elég vékonyak vagyunk ott
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Azért aközött hogy egy guard TUD tackle-t játszani ha úgy adódik a dolog (vészhelyzetben) és aközött, hogy nekünk a guarjaink Top5-Top10-es tackleök (amit nem mondtam) elég nagy különbség van. 😀De már Andy-nél is elmosódott ez a tackle, guard. Szinte mindegyik tackleünk tud guardot játszani és mindegyik guardunk tud tackle-t. Chipnél pedig ez még inkább igaz.lehet, de a gyakorlatban csak egy guard játszott eddig tacklet. Gondolom nem véletlen.
Bébé
Ha mondjuk Mathis akkora tanár lenne ott nincs az az Isten hogy ne raktuk volna be eddig.eaglesmcnabb
Herremans se azért tettük be OT-nek, mert hogy ott milyen jó, hanem azért mert a legjobb OT-nknál is jobb volt tackle-ként (Valamint az RG-RT páros jobb volt úgy, hogy Herremans megy vaktacklenek, nem pedig egy kevésbé képzett játékos.)
Shawn Andrews nálunk RG volt, Giantsnél OT. Dennis Kelly már rookiként is feltűnt tackle és guard szerepkörben is. Dunlap is be tudott menni középre. Herremans is bevethető mindkét poszton. Amúgy Mathis-el is játszattunk OT-t, amikor hozzánk került (2. csapatban), aztán később az első csapat OG-ja lett. Ilyenekre gondoltam amikor azt mondtam, hogy elmosódott már a határ nálunk tackle és guard poszton.
több mint 11 éve
De már Andy-nél is elmosódott ez a tackle, guard. Szinte mindegyik tackleünk tud guardot játszani és mindegyik guardunk tud tackle-t. Chipnél pedig ez még inkább igaz.lehet, de a gyakorlatban csak egy guard játszott eddig tacklet. Gondolom nem véletlen.
Bébé
Ha mondjuk Mathis akkora tanár lenne ott nincs az az Isten hogy ne raktuk volna be eddig.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Haden is elég durva szerződést kapott a Browns-tól, nagyon kíváncsi leszek, hogy jövőre mihez kezdünk Boykin-nal. 2015-ös szezon végéig van szerződése, de jó lenne jövő nyáron letudni. Ha idén is lehoz egy 2013-as hasonló szezont, akkor el tudom képzelni, hogy kérni fogja az évi 7-8 millát, attól függetlenül, hogy a snap-ek csak 50-60%-ban van fent a pályán.
több mint 11 éve
Akiket nagyon nem akartam, azok Benjamin és Marqise Lee, őket szerencsére lepasszoltuk. A hetedik körben pedig Beau Allen helyett Jonathan Dowlingot szerettem volna, vagy egy támadófalembert, bár őket már nagyrészt kivitték.Booooo.....Most ezt miért kellett? Eddig tök értelmes fórumozónak tartottalak. 😛 😀
Mindegyik pickünket bírom amúgy valamilyen szinten, szóval nincs olyan, hogy jaj most őt miért kellett 😀mustaine
Remélem első héten 3 TD-t csinál ellenünk 😛 (de veszíteni fog)
Amúgy tényleg mi nem tetszett/tetszik Lee-nél? 😀
több mint 11 éve
Akiket nagyon nem akartam, azok Benjamin és Marqise Lee, őket szerencsére lepasszoltuk. A hetedik körben pedig Beau Allen helyett Jonathan Dowlingot szerettem volna, vagy egy támadófalembert, bár őket már nagyrészt kivitték.Mindegyik pickünket bírom amúgy valamilyen szinten, szóval nincs olyan, hogy jaj most őt miért kellett 😀
több mint 11 éve
Amúgy érkezett olyan játékos a draft során, akit vki nagyon nem akart? Vagy olyan, hogy az adott helyen, inkább mást húzott volna?
Huff elemzés, pár jelenettel:
www.phillymag.com/birds247/2014/05/13/22-eagles-wanted-josh-huff/
több mint 11 éve
Az első szerződés:Azt hiszem Foles nem panaszkodhat majd a fegyverekre, és reméljük oda is tudja dobni nekik a lasztit. Amennyire várom, remélem annyira nem lesz csalódás az idény.
www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-WR-Huff-Agree-On-Four-Year-Deal/24d184e7-4562-42c2-8d4c-f4beb2070d3aHulkeinstein
Fly Eagles!!!!!
több mint 11 éve
Az első szerződés: www.philadelphiaeagles.com/news/article-1/Eagles-WR-Huff-Agree-On-Four-Year-Deal/24d184e7-4562-42c2-8d4c-f4beb2070d3a
több mint 11 éve
nyilván nem húzunk 4/1 re egy tudása alapján 6. körös ol prospectet, csak mert kéne.Nagyon kell valami OL depth. Fasznér nem a 4/1-re vagy 5/1-re húztak.Nagy volt a run, 4/1 elötti 10 pickben ha jól emlékszem 5 Guardot/Tacklet húztak ki. Másodéves játékosainkban bíznak , Roseman meg mondta is hogy őt is nagyon furdalja a lelkiismeret , de így látták a legjobbnak.Petikievak01
Veteran T/G Daryn Colledge to visit the #Eagles on Wednesday and Thursday, source confirmed.Shawn84
Amúgy ki lehet próbálni az érzést, madden tökéletesen tud szopatni drafton, ha nem 85 pickel vágsz neki 😀
több mint 11 éve
Draft utáni Powe Ranking. Nem állunk rosszul, 9. helyre tették az Eaglest. www.nfl.com/news/story/0ap2000000349990/article/nfl-power-rankings-after-draft-packers-rise-panthers-slip?campaign=Facebook_writers_harrisonShawn84Teljesen komolytalan ranking. Nem csak azért, mert igazából badarság látatlanban draft alapján ítélkezni a draftok eredményéről, de azért is, mert még abban is oltári hülyeségek vannak írva. Már a 49ers - Broncos felcserélés okai is megnevettettek, nálunk meg kb szemenköpik Smitht. Végig se olvastam, arra is érdemtelen volt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Nagyon kell valami OL depth. Fasznér nem a 4/1-re vagy 5/1-re húztak.Nagy volt a run, 4/1 elötti 10 pickben ha jól emlékszem 5 Guardot/Tacklet húztak ki. Másodéves játékosainkban bíznak , Roseman meg mondta is hogy őt is nagyon furdalja a lelkiismeret , de így látták a legjobbnak.
Veteran T/G Daryn Colledge to visit the #Eagles on Wednesday and Thursday, source confirmed.Shawn84
több mint 11 éve
Draft utáni Powe Ranking. Nem állunk rosszul, 9. helyre tették az Eaglest.
több mint 11 éve
Nagyon kell valami OL depth. Fasznér nem a 4/1-re vagy 5/1-re húztak. Veteran T/G Daryn Colledge to visit the #Eagles on Wednesday and Thursday, source confirmed.
több mint 11 éve
Legenda. Nagyon remélem, hogy egyből be fog kerülni a HoF-ba.
scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/v/t1.0-9/10277488_685471471490629_5746388283280738920_n.jpg?oh=c9eae3dcc4714828c38a66cba97889a0&oe=53F95E57
Úgyis már régen néztem meg 😀
www.youtube.com/watch?v=qe5B8W8ZyR4
Egyetemista korában nem sugárzott az értelem a szeméből 😀
www.tigernet.com/update/player/Dawkins-Williams-inducted-SC-Hall-Fame-15929
több mint 11 éve
Én remélem, hogy Wolff lesz a kezdő, és nem Allen. Ez csak sima szimpátia, Chipnél úgyis az kezd, aki jobban teljesít.
Don't talk the walk, Walk the talk!