Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 11 éve
Érthetetlen számomra, hogy honnan/miért került elő ez a Desean téma a semmiből. Itt max valami nagyon nagy belső balhé robbanthatná ki Jacksont a csapatból, mert nem hiszem, hogy csupán a cap space miatt megérné Kellyéknek cutolni, azért, hogy hozzunk egy első vagy második körös újoncot akinek bele kéne tanulnia a rendszerbe + összeszokni Foles-szal. Viszont abban sem látok logikát h philadelphiai illetőségű források felkavarják az állóvizet csak azért mert unatkoznak. Az meg megint csak érdekes, hogy nem szólal meg egyik érintett sem. Bezzeg amikor arról cikkeztek, hogy Jackson fizuemelést akar (ami megint csak vicckategóriának tűnik, mivel nem olyan rég kapott új szerződést) a carrier high szezon után egyből jöttek a cáfolatok h "hát jaajj dehogyis, szó nincs erről". Szóval furcsa ez az ügy.
több mint 11 éve
Avant a DeSean-Bicknell (WR-coach) kapcsolatról:“It’s no big issue, it’s no big deal,” Avant said. “I’ve seen some reports or what the media makes it. It’s not like that.
“They’re professionals. Coach Bick is a great coach and DeSean is a great player and they’ll work it out, and let me tell you something. Winning solves all feuds. If they win, they’ll be fine.”
Azért ez is sejteti, hogy vmi tényleg nincsen rendben 2jük között.
több mint 11 éve
Én már ezt a DeSean-as dolgot nem bírom követni...www.bleedinggreennation.com/2014/3/5/5474160/desean-jackson-trade-rumors-eagles-one-false-step-away-cut
több mint 11 éve
akkor nincs több kérdés, jön😀
több mint 11 éve
a team "headed in the right direction," as soon-to-be-free-agent safety Jairus Byrd said on ESPN TuesdayHa a pénzre menne aláírt volna Buffaloban.
espn.go.com/blog/philadelphia-eagles/post/_/id/4158/eagles-in-position-to-strike-in-free-agency
gondolom /remélem ez azt jelenti, hogy nem a pénz, hanem a siker hajtja, ami bölényföldről nézve izgalmas perspektíva. ésszerű zsetonért egye fene, jöhet😊jorge
több mint 11 éve
a team "headed in the right direction," as soon-to-be-free-agent safety Jairus Byrd said on ESPN Tuesdayespn.go.com/blog/philadelphia-eagles/post/_/id/4158/eagles-in-position-to-strike-in-free-agency
gondolom /remélem ez azt jelenti, hogy nem a pénz, hanem a siker hajtja, ami bölényföldről nézve izgalmas perspektíva. ésszerű zsetonért egye fene, jöhet😊
több mint 11 éve
Szeretném ha ma is történne valami a csapatnál, persze pozitív esemény 😛
több mint 11 éve
Értem köszi a felhomályosítást én kicsit másként értelmeztem a dolgot.Nem kellett volna nektek a tag majdnem 10 milliós értékét matchelni. Ha igényt tartottatok volna Worildsre, akkor egy hosszútávú szerződéssel kellett volna előállni, és utána a Steelers dönthetett volna, hogy matcheli-e az Eagles által ajánlott kontraktust.vassadiNem arra kb10- millára gondoltunk amit akkor kellett volna ha matcheljük. Persze lehetett volna utána hosszútávúval csökkenteni, kérdés az mennyi lett volna. Nem biztos,hogy olcsó. De mindegy, most már okafogyott.dandeMennyiért? Nehogy azt higgyétek, hogy a hosszútávú szerződés éves átlagának meg kell haladnia a transition tag értékét...vassadiSteelers topikból lopva:Helyes, Avant elküldése után duplán mérges lettem volna ha ennyiért idehozzuk, akár milyen jó is. Két jó idény kellett volna tőle legalább hogy megenyhüljek 😛dande
"Újabb fordulat: Worilds már alá is írta a transition taget. Ez azt jelenti, hogy nem jelentkezhetnek be érte offer sheettel, a 2014-es szezonban biztosan a Steelers játékosa lesz. " - VassadiBébé
több mint 11 éve
Nem kellett volna nektek a tag majdnem 10 milliós értékét matchelni. Ha igényt tartottatok volna Worildsre, akkor egy hosszútávú szerződéssel kellett volna előállni, és utána a Steelers dönthetett volna, hogy matcheli-e az Eagles által ajánlott kontraktust.Nem arra kb10- millára gondoltunk amit akkor kellett volna ha matcheljük. Persze lehetett volna utána hosszútávúval csökkenteni, kérdés az mennyi lett volna. Nem biztos,hogy olcsó. De mindegy, most már okafogyott.dandeMennyiért? Nehogy azt higgyétek, hogy a hosszútávú szerződés éves átlagának meg kell haladnia a transition tag értékét...vassadiSteelers topikból lopva:Helyes, Avant elküldése után duplán mérges lettem volna ha ennyiért idehozzuk, akár milyen jó is. Két jó idény kellett volna tőle legalább hogy megenyhüljek 😛dande
"Újabb fordulat: Worilds már alá is írta a transition taget. Ez azt jelenti, hogy nem jelentkezhetnek be érte offer sheettel, a 2014-es szezonban biztosan a Steelers játékosa lesz. " - VassadiBébé
több mint 11 éve
Nem arra kb10- millára gondoltunk amit akkor kellett volna ha matcheljük. Persze lehetett volna utána hosszútávúval csökkenteni, kérdés az mennyi lett volna. Nem biztos,hogy olcsó. De mindegy, most már okafogyott.Mennyiért? Nehogy azt higgyétek, hogy a hosszútávú szerződés éves átlagának meg kell haladnia a transition tag értékét...vassadiSteelers topikból lopva:Helyes, Avant elküldése után duplán mérges lettem volna ha ennyiért idehozzuk, akár milyen jó is. Két jó idény kellett volna tőle legalább hogy megenyhüljek 😛dande
több mint 11 éve
Ésszerűen fizetünk meg mindenkit. És ha egy Byrd ér nekünk 8 milliót akkor ki fogják fizetni. Kérdés mi mennyit ér nekünk. Az én megérzésem az, hogy idén 1 valaki kapni fog majd egy zsírosabb szerződést.Oké, hogy Avantot azért is küldték el mert már nem volt elég jó nekünk, de azért mi évről évre pénzt gyűjtünk FA előtt, és rendre el is költjük nagy részét. Draftra ugye kb 8 millió körül kell számolni. Nem marad túl sok. És azért nekünk 2-3 tartalék kell maximum de főleg kezdő Safety. És azt nem feltétlenül a legjobb a Draftról hozni. Ebbe az egységbe most szvsz egy rutinos játékos kell, és nem egy újonc Wolff mellé. Megjegyzem Allen szerződésről még pletykát se hallottam.Shawn84Pont arról vagyunk híresek, hogy nem költjük el és közel se megyünk el a végletekig.
Emlékszem 3-4 éve folyamatosan azon sírtunk, hogy egyszer használjuk már ki teljesen a cap-et és egyből SB-t fogunk nyerni. 😀
Tavaly is bőven 10 millával voltunk a cap alatt. De sztem 15 is volt az.
Minden évben Top5-10-ben vagyunk szezon elején a cap-space-t illetően.Bébé
több mint 11 éve
Oké, hogy Avantot azért is küldték el mert már nem volt elég jó nekünk, de azért mi évről évre pénzt gyűjtünk FA előtt, és rendre el is költjük nagy részét. Draftra ugye kb 8 millió körül kell számolni. Nem marad túl sok. És azért nekünk 2-3 tartalék kell maximum de főleg kezdő Safety. És azt nem feltétlenül a legjobb a Draftról hozni. Ebbe az egységbe most szvsz egy rutinos játékos kell, és nem egy újonc Wolff mellé. Megjegyzem Allen szerződésről még pletykát se hallottam.Shawn84Pont arról vagyunk híresek, hogy nem költjük el és közel se megyünk el a végletekig.
Emlékszem 3-4 éve folyamatosan azon sírtunk, hogy egyszer használjuk már ki teljesen a cap-et és egyből SB-t fogunk nyerni. 😀
Tavaly is bőven 10 millával voltunk a cap alatt. De sztem 15 is volt az.
Minden évben Top5-10-ben vagyunk szezon elején a cap-space-t illetően.
több mint 11 éve
Oké, hogy Avantot azért is küldték el mert már nem volt elég jó nekünk, de azért mi évről évre pénzt gyűjtünk FA előtt, és rendre el is költjük nagy részét. Draftra ugye kb 8 millió körül kell számolni. Nem marad túl sok. És azért nekünk 2-3 tartalék kell maximum de főleg kezdő Safety. És azt nem feltétlenül a legjobb a Draftról hozni. Ebbe az egységbe most szvsz egy rutinos játékos kell, és nem egy újonc Wolff mellé. Megjegyzem Allen szerződésről még pletykát se hallottam.ha ez így lenne nem küldik el Avantot most. Márpedig Fa előtt küldték el mert számít nekik az a 3 millió.Shawn84Egyszerű ár-érték arány volt sztem. Nem a gyűjtés lebegett a FO szeme előtt.
Kelcével akkor miért most hosszabbítottunk volna, ha ennyire nagy gyűjtésben lennénk?
Egyszerűen a jó cap-management miatt állunk ilyen jól.
Plusz Avant-ot ráértünk volna március 14-én is cut-olni. Mert ha pl Byrd megegyezik 10-én a Bills-el, akkor néz egyet a FO, hogy bakker értelmetlen volt kivágni Avant-ot? Nem hiszem.Bébé
több mint 11 éve
Avantot nem a pénzgyűjtés miatt küldték el. Egyszerűen már nincs rá szükség és nem akarták neki feleslegesen kifizetni a roster bónuszt.😊 (+ így megadták neki a lehetőséget....,hogy felfigyeljen rá időben más csapat)ha ez így lenne nem küldik el Avantot most. Márpedig Fa előtt küldték el mert számít nekik az a 3 millió.Shawn84Meglátjuk. Én látok esélyt rá, hogy kicsúszik. Vagy mi megyünk fel pár helyet. Másik poszt első körben 1/22-re az szerintem DL vagy CB lesz. Persze ha jön safety jövő héten. Már pedig nagyon gyanús hogy arra gyűjtünk erősen. Én Byrdre látom az esélyt, Ward szerintem marad a Brownsban, és Whitner még jó eséllyel indul.Shawn84Nem hiszem, hogy vmire is gyűjtenénk erősen.
Legalábbis nincsen semmi értelmetlen cut meg UFA elengedés vagy hasonlók.
Egyszerűen, mint mindig bőven a sapka alatt vagyunk és bármit megtehetünk. 😀Bébé
Amúgy én sztárigazolásra nem is számítok az FA-n. Kelly sztem most a saját csapatát építi és nincs kényszer SB run. Szval ha jön is valaki az egy elfogadható (solid) játékos lesz és ha beválik örülünk, ha nem akkor is legyen mögötte egy fejlődő fiatal. (sztem most csapatépítés folyik ahol fiatalokra van szükség és nem sztárokra )

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
ha ez így lenne nem küldik el Avantot most. Márpedig Fa előtt küldték el mert számít nekik az a 3 millió.Shawn84Egyszerű ár-érték arány volt sztem. Nem a gyűjtés lebegett a FO szeme előtt.
Kelcével akkor miért most hosszabbítottunk volna, ha ennyire nagy gyűjtésben lennénk?
Egyszerűen a jó cap-management miatt állunk ilyen jól.
Plusz Avant-ot ráértünk volna március 14-én is cut-olni. Mert ha pl Byrd megegyezik 10-én a Bills-el, akkor néz egyet a FO, hogy bakker értelmetlen volt kivágni Avant-ot? Nem hiszem.
több mint 11 éve
ha ez így lenne nem küldik el Avantot most. Márpedig Fa előtt küldték el mert számít nekik az a 3 millió.Meglátjuk. Én látok esélyt rá, hogy kicsúszik. Vagy mi megyünk fel pár helyet. Másik poszt első körben 1/22-re az szerintem DL vagy CB lesz. Persze ha jön safety jövő héten. Már pedig nagyon gyanús hogy arra gyűjtünk erősen. Én Byrdre látom az esélyt, Ward szerintem marad a Brownsban, és Whitner még jó eséllyel indul.Shawn84Nem hiszem, hogy vmire is gyűjtenénk erősen.
Egyszerűen, mint mindig bőven a sapka alatt vagyunk és bármit megtehetünk. 😀Bébé
több mint 11 éve
Avant jó példája volt annak, hogy nem kell franchise Qb-nak vagy 1500 yardos elkapónak lenni ahhoz, hogy valaki a társak és a szurkolók között is köztisztelet és szeretet tárgya legyen. Remélem fog találni magának csapatot, ha folytatni akarja.Gondolom erre még sokan emlékeznek:

Vagy erre (butterhands 😀 ):

vagy erre:

Vagy erre:

Nekem mégis a Miracle 2-n kiosztott game winning blockja jellemzi őt legjobban (Ugye el is vesztette az eszméletét utána)

több mint 11 éve
Meglátjuk. Én látok esélyt rá, hogy kicsúszik. Vagy mi megyünk fel pár helyet. Másik poszt első körben 1/22-re az szerintem DL vagy CB lesz. Persze ha jön safety jövő héten. Már pedig nagyon gyanús hogy arra gyűjtünk erősen. Én Byrdre látom az esélyt, Ward szerintem marad a Brownsban, és Whitner még jó eséllyel indul.Shawn84Nem hiszem, hogy vmire is gyűjtenénk erősen.
Egyszerűen, mint mindig bőven a sapka alatt vagyunk és bármit megtehetünk. 😀
több mint 11 éve
Meglátjuk. Én látok esélyt rá, hogy kicsúszik. Vagy mi megyünk fel pár helyet. Másik poszt első körben 1/22-re az szerintem DL vagy CB lesz. Persze ha jön safety jövő héten. Már pedig nagyon gyanús hogy arra gyűjtünk erősen. Én Byrdre látom az esélyt, Ward szerintem marad a Brownsban, és Whitner még jó eséllyel indul.Mack a pro dayen ma 4,55-öt futott, a combineon meg 4,65 volt. nagyon necces lenne megszerezni. Szerintem Barr reálisabb lesz, és ő kicsit Dion Jordan forma. ha őt akartuk szerintem Barr is nagyon bejön Kellyéknek. Ha tippelni kell első körre én őt mondanám.Shawn84A gond csak az, hogy Top15-Top20-as játékosnak tartják. Nah nem mintha annyira akarnám. 😀Bébé
több mint 11 éve
Mack a pro dayen ma 4,55-öt futott, a combineon meg 4,65 volt. nagyon necces lenne megszerezni. Szerintem Barr reálisabb lesz, és ő kicsit Dion Jordan forma. ha őt akartuk szerintem Barr is nagyon bejön Kellyéknek. Ha tippelni kell első körre én őt mondanám.Shawn84A gond csak az, hogy Top15-Top20-as játékosnak tartják. Nah nem mintha annyira akarnám. 😀
több mint 11 éve
Mack a pro dayen ma 4,55-öt futott, a combineon meg 4,65 volt. nagyon necces lenne megszerezni. Szerintem Barr reálisabb lesz, és ő kicsit Dion Jordan forma. ha őt akartuk szerintem Barr is nagyon bejön Kellyéknek. Ha tippelni kell első körre én őt mondanám.
több mint 11 éve
Mennyiért? Nehogy azt higgyétek, hogy a hosszútávú szerződés éves átlagának meg kell haladnia a transition tag értékét...Steelers topikból lopva:Helyes, Avant elküldése után duplán mérges lettem volna ha ennyiért idehozzuk, akár milyen jó is. Két jó idény kellett volna tőle legalább hogy megenyhüljek 😛dande
több mint 11 éve
Így nagy eséllyel Woodley cut lesz, de nem hiszem, hogy rá lenne szükségünk.Steelers topikból lopva:Helyes, Avant elküldése után duplán mérges lettem volna ha ennyiért idehozzuk, akár milyen jó is. Két jó idény kellett volna tőle legalább hogy megenyhüljek 😛dande
Már 29 éves, utóbbi 3 évben nem volt vmi nagy szám. Legjobb évei már mögötte vannak.
Meg a kis-Woodley (B.Graham - amikor kijött a draftra sokan hozzá hasonlították. Mindkettő Michigan, mindkettő alulméretezett egy kicsit.) úgyis nálunk van még. 😛
több mint 11 éve
Dee Ford pro day számai:"Auburn DE Dee Ford clocked unofficial forty times of 4.53 and 4.59 at the Tigers' Pro Day Tuesday. Ford measured in at 6-foot-2 1/8 and 244 pounds after weighing in at 252 at the Scouting Combine. He also benched 225 pounds 29 times, recorded a 35 1/2-inch vertical and 10-foot-4 broad jump Tuesday.
It's very possible he dropped weight to run a quicker forty. In reality, he should be running forties this quickly because he's pretty light. Ford didn't work out at the Combine due to medical reasons. This should solidify Ford as a first-round pick in May. "
több mint 11 éve
Steelers topikból lopva:Helyes, Avant elküldése után duplán mérges lettem volna ha ennyiért idehozzuk, akár milyen jó is. Két jó idény kellett volna tőle legalább hogy megenyhüljek 😛