Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Néztem Anthony Barr-ról (6-4, 248) is pár meccs vidit.
1/22-vel behúznám, de 99%, hogy eddig nem fog lecsúszni.
Amúgy belé sem lettem szerelmes. 😀
Futás ellen szinte semmi. Jónéhányszor TE, FB simán megblokkolja.
Nagyon agilis, mozgékony ezért passz ellen is szokták néha használni, azonban ebben se vmi jó. Bár tudni kell róla, hogy az egyetem első két évében a támadóknál játszott (TE/RB/WR) és az utóbbi két évben lett belőle LB. Fizikális adottságai jók, de 10 fontot Ő is felszedhetne simán, sőt fel is kell szednie, ahhoz, hogy az NFL-ben megéljen.
A bowl.hu-s ismertetőbe az van, hogy "Hajtós játékos, nem jellemző, hogy feladja játék közben." de pl a Nevada ellen nagyon feltűnően kényelmesen játszott (jó végülis szezonnyitó volt 😀 ) meg a másik két meccsén is észrevettem, hogy nem az a nagyon pörgős játékos. Olyan kényelmesen játszik. Elment mellőle a QB, RB akkor így feladja és átáll kocogós tempóra. 😀 Jó gondolom ez 2-3 odaordítással orvosolható. 😀
Amúgy rohadt jó számai vannak:
2012: 74 tackles, 13,5 sack, 5 pdf
2013: 66 tackles, 20 TFL, 10 sack, 6 FF, 1 pdf
Top10-ben Őt se húznám be, de ha lecsúszik hozzánk, akkor felőlem jöhetne, mert jó hát mindenki oda van érte meg tényleg a plafon az nála nagyon magasan lehet mivel még csak 2 éve LB, de mondom azért nem hugyoznék be örömömbe, ha hozzánk kerülne. 😀Bébé
Mondj már valakit akitől behugyoznál 😊
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Néztem Anthony Barr-ról (6-4, 248) is pár meccs vidit.
1/22-vel behúznám, de 99%, hogy eddig nem fog lecsúszni.
Amúgy belé sem lettem szerelmes. 😀
Futás ellen szinte semmi. Jónéhányszor TE, FB simán megblokkolja.
Nagyon agilis, mozgékony ezért passz ellen is szokták néha használni, azonban ebben se vmi jó. Bár tudni kell róla, hogy az egyetem első két évében a támadóknál játszott (TE/RB/WR) és az utóbbi két évben lett belőle LB. Fizikális adottságai jók, de 10 fontot Ő is felszedhetne simán, sőt fel is kell szednie, ahhoz, hogy az NFL-ben megéljen.
A bowl.hu-s ismertetőbe az van, hogy "Hajtós játékos, nem jellemző, hogy feladja játék közben." de pl a Nevada ellen nagyon feltűnően kényelmesen játszott (jó végülis szezonnyitó volt 😀 ) meg a másik két meccsén is észrevettem, hogy nem az a nagyon pörgős játékos. Olyan kényelmesen játszik. Elment mellőle a QB, RB akkor így feladja és átáll kocogós tempóra. 😀 Jó gondolom ez 2-3 odaordítással orvosolható. 😀
Amúgy rohadt jó számai vannak:
2012: 74 tackles, 13,5 sack, 5 pdf
2013: 66 tackles, 20 TFL, 10 sack, 6 FF, 1 pdf
Top10-ben Őt se húznám be, de ha lecsúszik hozzánk, akkor felőlem jöhetne, mert jó hát mindenki oda van érte meg tényleg a plafon az nála nagyon magasan lehet mivel még csak 2 éve LB, de mondom azért nem hugyoznék be örömömbe, ha hozzánk kerülne. 😀

Jah és 2012. novemberében Ő sackelte Barkleyt úgy, hogy kidőlt egész szezonra.
 www.youtube.com/watch?v=gv3Q2FAqcdw

+szerk: jah és Martinez ellen (Nebraska QB) egy csomószor volt az, hogy odaért, hozzá is ért, de egyszerűen nem tudta levinni. Leforogtak róla meg ilyenek. Szal megtanulhatná normálisan levinni azt a QB-t, ha már odaér. Jó Barkleynál ezt megtette. 😀
több mint 11 éve
Shawn84
Nah Attaochu-ról vélemény? 😀Bébé
Blokkról nehezen jön le gyakran. 4-3-ban erőtlennek tűnik. 3-4-ben már sokkal jobban tetszett nekem, és annyira nem is találom lassúnak. A technikáján még kell javítani, és a zónázásán, de egyébként szerintem egy limitáltabb első szezon után nagyon hasznos lehet nálunk. Passrusherként használták 2012-ig, szóval nem lenne új neki a helyzet,. Futásnál nem mindig helyezkedik jól, és előfordul, hogy a szerelést is elhibázza, de azért nem tűnik rossznak. Szerintem egyébként nem lesz lassú a felmérőkön sem. Olyan középmezőnybe várom az idejét. Ja és te a 40yardos időt írtad, de szerintem nem azt kéne nézni, hanem a 20 yardot. Az fontosabb az ő esetében. Az induló sebessége amúgy nem tűnik rossznak, és többször is ennek köszönhette, hogy megverte az emberét. Az adottságai nagyon jók. A 3. kört simán rátenném ha addig még nincs OLB húzásunk, vagy nincs benn előtte Barr, Mack, vagy Van Noy.
több mint 11 éve
Shawn84
Nah Attaochu-ról vélemény? 😀
több mint 11 éve
 www.bleedinggreennation.com/2014/1/23/5333732/nfl-free-agency-2014-top-defensive-players-jairus-byrd-brian-orakpo?utm_source=bleedinggreennation&utm_medium=nextclicks&utm_campaign=blogs

Van amivel egyetértek, van amivel nem. Pl Byrdet annyival intézi el, hogy úgyis kiesik az általunk fizetni kívánt keretből. Ezt nemtom mire alapozzák. Éppenséggel lenne rá pénzünk. No nem mintha én mindenáron valaki túlfizetését akarnám, de kell Boykin mellé még valami playmaker.Eazzy
Egyet értek. ettől eltekintve szerintem elég reális a cikk. Valami hasonlót várok én is.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
 www.bleedinggreennation.com/2014/1/23/5333732/nfl-free-agency-2014-top-defensive-players-jairus-byrd-brian-orakpo?utm_source=bleedinggreennation&utm_medium=nextclicks&utm_campaign=blogs

Van amivel egyetértek, van amivel nem. Pl Byrdet annyival intézi el, hogy úgyis kiesik az általunk fizetni kívánt keretből. Ezt nemtom mire alapozzák. Éppenséggel lenne rá pénzünk. No nem mintha én mindenáron valaki túlfizetését akarnám, de kell Boykin mellé még valami playmaker.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Brad Smith Q&A:
 www.bleedinggreennation.com/2014/1/23/5338926/brad-smith-reddit-ama-highlights-eagles-wide-receiver
Talán a legérdekesebb kérdés (válasszal együtt) 😀
Q: Whos the funniest player on the team?
A: Shady.
Amúgy nagyon sokan Shadyt tartják a legviccesebbnek, szóval lehet ebben vmi. 😀
több mint 11 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Foles kivitte a szobatárást, G.J.Kinne-t a Pro Bowl-ra:
 www.bleedinggreennation.com/2014/1/23/5339390/eagles-qb-g-j-kinne-goes-to-the-pro-bowl
A legjobb QB, aki valaha viselte az Eagles #4-es mezét. 😛

Támadófal passz-statisztikája:
Lane: 10 sack, 8 hit, 39 hurries
Herremans: 4 sack, 10 hit, 34 huries
Kelce: 3 sack, 1 hit, 8 hurries
Mathis: 2 sack, 6 hit, 16 hurries
Peters: 4 sack, 3 hit, 28 hurriesBébé
23 Sacket engedett a kezdő falunk, a maradék 23 at az rb-re, te-kre lehet fogni 😀

több mint 11 éve
Mindig érdekesek a PFF sack számításai (a múltban Mathis 0 sackes teljesítményei 😀). Én máshol Johnsonnál 8,5-et olvastam (Petersnél 6,5-et), ez valamivel reálisabbnak tűnik, de persze nincs nagyságrendi eltérés. Lényeg, hogy passz blokkolásban kell majd jelenősen előrelépnie az offseasonban, futásnál már most nagyon jó. Nála ne feledjük ilyenkor azt, hogy alig több mint 3 éve még TE és DE volt.BleedingGreen
Meg Peters is TE-ként jelentkezett a draftra.
Lehet Ertz tehetségét se kéne TE-ként elpazarolni. 😛
több mint 11 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 413 — Beware the Slim Reaper!
 www.bleedinggreennation.com/2014/1/23/5339390/eagles-qb-g-j-kinne-goes-to-the-pro-bowl

Peters: 4 sack, 3 hit, 28 hurriesBébé
Mindig érdekesek a PFF sack számításai (a múltban Mathis 0 sackes teljesítményei 😀). Én máshol Johnsonnál 8,5-et olvastam (Petersnél 6,5-et), ez valamivel reálisabbnak tűnik, de persze nincs nagyságrendi eltérés. Lényeg, hogy passz blokkolásban kell majd jelenősen előrelépnie az offseasonban, futásnál már most nagyon jó. Nála ne feledjük ilyenkor azt, hogy alig több mint 3 éve még TE és DE volt.

több mint 11 éve

Peters: 4 sack, 3 hit, 28 hurries
több mint 11 éve
Avantnak maradnia kell szvsz nem is kérdés, meg kell oldani., S lehet pénzt kapna többet máshol vagy legalább annyit mint most itt, de már annyira kötődik ehhez a csapathoz, hogy máshol ez a közeg hiányozna neki, amit a pénz nem pótol és persze hiányozna nekünk is. Ez tipikusan akkor derül ki ha már nincs itt. Remélem sikerül szépen elrendezni a dolgot.dande
Sztem sem kéne elengedni, Cary Williams is lenyilatkozta, hogy minden egyes NFL csapat öltözőjébe kéne egy olyan srác, mint Avant.
De abban is biztos vagyok, hogy Avant sehol máshol nem kapna akkora fizetést, mint amennyit idén nálunk fog keresni. Már 31 éves lesz és ilyen kevés elkapása és yardja utoljára 2008-ban volt.
Sztem az Ő esetében van tipikusan az, hogy mindkét fél bele fog menni egy fizucsökkentésbe, csak azért, hogy Avant Eagle maradjon.
De amúgy nálam Avant ekkora fizuval is maradna. Megengedhetjük magunknak. És pl. inkább Chungot cutoljuk, minthogy Avantot elengedjük. Bár lehet, hogy itt az a kérdés, hogy a FA-vá váló safetyjeinkből mennyit tudunk megtartani, akkor ha Avant marad és amúgy mennyire lenne igény.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 629 — Így remélem megfelelek nektek.....
Avantnak maradnia kell szvsz nem is kérdés, meg kell oldani., S lehet pénzt kapna többet máshol vagy legalább annyit mint most itt, de már annyira kötődik ehhez a csapathoz, hogy máshol ez a közeg hiányozna neki, amit a pénz nem pótol és persze hiányozna nekünk is. Ez tipikusan akkor derül ki ha már nincs itt. Remélem sikerül szépen elrendezni a dolgot.
több mint 11 éve
Egy érdekes cikk Geoff Moshertől, hogy kinek a fizuját csökkentené:  www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/five-eagles-who-may-be-asked-take-pay-cutsShawn84
Avant:
 www.phillymag.com/birds247/2014/01/23/eagles-3/#more-2068051
“I can play a while. I know they say I’m 30 years old but I don’t have the nightlife, so that will preserve me a long time in itself,” he said with a smile. “It’s all about your upkeep and how you work out and how dedicated you are. I know there is no one in this league that is going to outwork me in the offseason.”
több mint 11 éve
Én még ide nem írtam év végi összegzést, de most a blogra készült egy díjkiosztó:  philly.blog.hu/2014/01/23/dijkioszto_500
több mint 11 éve
Egy érdekes cikk Geoff Moshertől, hogy kinek a fizuját csökkentené:  www.csnphilly.com/football-philadelphia-eagles/five-eagles-who-may-be-asked-take-pay-cuts
több mint 11 éve
Elméletileg Lazor és Foles nem mindig jöttek ki a legjobban:
 www.bleedinggreennation.com/2014/1/23/5337292/eagles-hired-bill-musgrave-qb-coach-nick-foles-report
"occasionally butted heads over the coach's intensity."
Ez nem tudom, hogy pontosan mit jelent, szal vki okos megfogalmazhatná jól. 😀
több mint 11 éve
Hát hogy ő se tetszett annyira hogy behúzzuk, aztán nem is örültél neki és most meg jó hogy van 😊 Mondj még Attachouról rosszat, aztán behúzzuk 2. körben és végül All Pro lesz 😊 Egy próbát megér, mint Picksix vedelése 😊Shawn84
Cox azért még egy kicsit távol van az All-Pro-tól 😀
Jah persze azért jó, hogy van, bár Coplest akartam inkább. 😀
Meg azért az első három körben, ne úgy húzzunk már játékost, hogy egy próbát megér.
több mint 11 éve
Nem azért de Cox is így kezdte, szóval ez lehet jó ómen. Amúgy nekem 3-4-ben nem tűnt vészesnek, de biztos hogy sokat kell még melózni vele, viszont nem csak passrushra használható játékos lesz.Shawn84
Mármint hogy?
Cox-al nekem az volt a bajom, hogy nem tartottam Top10/15-ös játékosnak. Szal második körben simán jöhetett volna hozzánk. 😀
De nagyon remélem, hogy jó kis 3-4-es DE lesz belőle.Bébé
Hát hogy ő se tetszett annyira hogy behúzzuk, aztán nem is örültél neki és most meg jó hogy van 😊 Mondj még Attachouról rosszat, aztán behúzzuk 2. körben és végül All Pro lesz 😊 Egy próbát megér, mint Picksix vedelése 😊
több mint 11 éve
Nem azért de Cox is így kezdte, szóval ez lehet jó ómen. Amúgy nekem 3-4-ben nem tűnt vészesnek, de biztos hogy sokat kell még melózni vele, viszont nem csak passrushra használható játékos lesz.Shawn84
Mármint hogy?
Cox-al nekem az volt a bajom, hogy nem tartottam Top10/15-ös játékosnak. Szal második körben simán jöhetett volna hozzánk. 😀
De nagyon remélem, hogy jó kis 3-4-es DE lesz belőle.
több mint 11 éve
Attaochu cikk:
 www.phillymag.com/birds247/2014/01/23/senior-bowl-diary-attaochu-fit/
Megnéztem a bowl meccsét is (Ole Miss), hát itt se csinált lényegében semmit. Volt egy sack-je amit a futót megverve ért el. Combine-ját még megvárom, hátha villant vmit az atletikus képességeiből, de már 3. kört se áldoznék rá. 😀Bébé
Nem azért de Cox is így kezdte, szóval ez lehet jó ómen. Amúgy nekem 3-4-ben nem tűnt vészesnek, de biztos hogy sokat kell még melózni vele, viszont nem csak passrushra használható játékos lesz.
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Csakúgy mint tavaly, idén sem tervezünk rossz karakterű játékosokat húzni a drafton:
 www.phillymag.com/birds247/2014/01/23/eagles-wake-call-rocking-boat/
"Right now we have a good culture, and that’s a fun part of it. You want to make sure that you continue that and you don’t bring anybody who’s gonna rock the boat.”
Tavaly ugye mindenki szinte kiváló volt ezen a téren, egyedül Poyer volt a kivétel, akit a 7. körben húztunk be.
És ugye idén elméletileg az OT Seantrel Henderson már le is került a draft boardunkról.Bébé
akkor Manziel se jön (szerencsére :p )

több mint 11 éve
Attaochu cikk:
 www.phillymag.com/birds247/2014/01/23/senior-bowl-diary-attaochu-fit/
Megnéztem a bowl meccsét is (Ole Miss), hát itt se csinált lényegében semmit. Volt egy sack-je amit a futót megverve ért el. Combine-ját még megvárom, hátha villant vmit az atletikus képességeiből, de már 3. kört se áldoznék rá. 😀
több mint 11 éve
Csakúgy mint tavaly, idén sem tervezünk rossz karakterű játékosokat húzni a drafton:
 www.phillymag.com/birds247/2014/01/23/eagles-wake-call-rocking-boat/
"Right now we have a good culture, and that’s a fun part of it. You want to make sure that you continue that and you don’t bring anybody who’s gonna rock the boat.”
Tavaly ugye mindenki szinte kiváló volt ezen a téren, egyedül Poyer volt a kivétel, akit a 7. körben húztunk be.
És ugye idén elméletileg az OT Seantrel Henderson már le is került a draft boardunkról.
több mint 11 éve
Chirs Polk vállműtéten esett át:
 www.bleedinggreennation.com/2014/1/22/5336350/chris-polk-surgery-eagles-rb-undergoes-successful-shoulder-operation
Még a 6. héten sérült meg a válla a Tampa ellen. Meg ugye neki a draft előtt is voltak gondjai a vállával. Ez volt az egyik fő oka annak, hogy UDFA lett.