Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 447 — Így remélem megfelelek nektek.....
HC-t. Ja nem ő még most kezdte 😛dande
😊 és ebben az a jó, hogy ezek szerint én már a karrierjük előtt is láttam játszani LeSean és DeSeant, illetve követtem az edzői pályára készülő Chip életét xDbaggio
Akkor léci GG 😉 azt is mond meg mi lesz a hétvégén a Macik ellen illetve az idény hátralévő részében 😉 😛.? Egyébként komolyan kíváncsi vagyok rá, mit gondolsz illetve a többiek is mit gondoltok?
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 919 — no es importante
HC-t. Ja nem ő még most kezdte 😛dande
😊 és ebben az a jó, hogy ezek szerint én már a karrierjük előtt is láttam játszani LeSean és DeSeant, illetve követtem az edzői pályára készülő Chip életét xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 447 — Így remélem megfelelek nektek.....
HC-t. Ja nem ő még most kezdte 😛
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Brutális, hogy a karrierjük kezdetétől fogva nyomonkövethetjük két all time posztján legjobb Eagles játékos karrierjét.Eazzy
Nah JJ erre ugrani fog. 😛 😀
Profi karrierjük kezdetétől. 😀

De amúgy jah nem rossz.
És láthattuk jó sok évig játszani a franchise legjobb irányítóját, safetyjét, kickerét.Bébé
long snapperét, right guardját 😀

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Brutális, hogy a karrierjük kezdetétől fogva nyomonkövethetjük két all time posztján legjobb Eagles játékos karrierjét.Eazzy
Nah JJ erre ugrani fog. 😛 😀
Profi karrierjük kezdetétől. 😀

De amúgy jah nem rossz.
És láthattuk jó sok évig játszani a franchise legjobb irányítóját, safetyjét, kickerét.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 232 — No one likes us, cause no one like us
Remélem mindkettőjüknek meglesz a franchise rekord:
DeSean Jackson is 135 receiving yards away from setting Eagles single-season record. L McCoy is 170 from the single-season rushing record.Bébé
15 elkapás sem lehetetlen, ennyi kell ebben is az all time leadingben, persze ez jóval nehezebb lesz. Ha tartja az idei 91,1.es átlagot, akkor abban is övé lesz az all time rekord, ha a 10+ mecccses embereket nézem.

McCoy meccsenkénti átlaga egyébként a rekordhoz tart, szóval neki is meglehet az össz futott yard rekordja, nem beszélve arról, hogy már övé volt 17 TD-vel a TD rekord, még egy TD, és megelőzi Westyt a karrier TD-kben. Még egy ilyen szezon, és 6 év alatt megdönti Montgomery 8 év alatt felállított karrier yard rekordját is.

Brutális, hogy a karrierjük kezdetétől fogva nyomonkövethetjük két all time posztján legjobb Eagles játékos karrierjét.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Remélem mindkettőjüknek meglesz a franchise rekord:
DeSean Jackson is 135 receiving yards away from setting Eagles single-season record. L McCoy is 170 from the single-season rushing record.
több mint 12 éve
Egy kis napi Foles itt a nagy csöndben. A szöveget tudtam guglival lefordítani a videót nem nagyon értem, de nektek jó szórakozást 😀

www.philadelphiaeagles.com/news/dave-spadaro/article-1/Foles-Continues-His-Growth-At-QB/a6da9ff9-5a5d-498c-aa30-8b777d75d238
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Szegény McNabb megkapta twitteren 😀
- @donovanjmcnabb: Is Jason Tucker the best clutch kicker in NFL History?
- WHO ARE YOU TO JUDGE CLUTCH?Bébé
főleg, hogy Justin, nem Jason 😀

több mint 12 éve
Szegény McNabb megkapta twitteren 😀
- @donovanjmcnabb: Is Jason Tucker the best clutch kicker in NFL History?
- WHO ARE YOU TO JUDGE CLUTCH?
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 865 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Neeee, ez hatalmas 😀
Hazafelé tartva Minnesota-ból, a gépen egyedül McCoy-nak volt internet hozzáférése (ez wtf kategória 😀 ), szóval nem tudták követni a Packers-Dallas meccset, csak rajta keresztül 😊
McCoy ezt kihasználva átverte őket, és a folyamatosan érdeklődő GM-et, és ezáltal a teljes hallgatóságot megviccelve, az egyik "Mennyi az állás?" kérdésre azt válaszolta,hogy "Romo most dobott 37 yardos TD-t" 😀
Erre ugrott mindenki: "Mi? Tényleg?!"
És itt jött a válasz:
"Áááh, vicceltem, INT-et dobott" 😀 😀

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/imysm7uydwcyppani0em
LeSean McCoy told Eagles teammates Cowboys won
LeSean McCoy had some fun with Eagles teammates on the flight home from Minnesota. Find out how the star running back updated them on the Cowboys' loss to the Packers.
több mint 12 éve
gyari Philadelphia Eagles 2
 www.nflshop.com/Philadelphia_Eagles_Men_Hats/New_Era_Philadelphia_Eagles_On-Field_Player_Sideline_Performance_59FIFTY_Fitted_Hat_-_Black

Sziasztok!
Előre elnézést szeretnék kérni az OFFért. A linken látható sapkát kaptam ajándékba viszont sajnos kicsi és így eladóvá vált és gondoltam ha már fanok vagyunk itt kérdezem meg először esetleg érdekelne e valakit.
Ha valakit érdekel nyugodtan írjatok PM-et. mérete: 7 1/4 azaz 57,7cm

Fly Eagles 😊
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Külsősöknek lehet menni ? 😀 Mondjuk nem most mennék hanem inkább a Dallas elleni derbire, már ha lesz akkor is 😀Toca
Természetesen 😊 Ez egy sportbár.. kifejezetten amerikai sportokra(főleg amfoci). Minden héten elég sokan jönnek le, hogy jó társaságban együtt izgulhassanak a meccseken vagy épp froclizzák egymást a kialakult állás/végeredmény miatt. (persze csak finoman) 😀
Itt a hely FB oldala:  www.facebook.com/draftbudapest pár fotót is találhattok ha alaposabban átfutjátok.Greengo
a depresszió együttes egyik tagjáé a hely amúgy 😊baggio
Sodáé.Shawn84
Láttátok vna a fejét amikor kikapott a Pecc. 😀😀Greengo
Vasárnap is megnézhetjük nem? Deeee! 😀
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Külsősöknek lehet menni ? 😀 Mondjuk nem most mennék hanem inkább a Dallas elleni derbire, már ha lesz akkor is 😀Toca
Természetesen 😊 Ez egy sportbár.. kifejezetten amerikai sportokra(főleg amfoci). Minden héten elég sokan jönnek le, hogy jó társaságban együtt izgulhassanak a meccseken vagy épp froclizzák egymást a kialakult állás/végeredmény miatt. (persze csak finoman) 😀
Itt a hely FB oldala:  www.facebook.com/draftbudapest pár fotót is találhattok ha alaposabban átfutjátok.Greengo
Sodáé.Shawn84
Láttátok vna a fejét amikor kikapott a Pecc. 😀😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Sodáé. Aki ügyes 1-2 ismertebb arccal is találkozhat... rajtam kívül 😛
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 919 — no es importante
a depresszió együttes egyik tagjáé a hely amúgy 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Értem én, de azért mégis jobb úgy lemenni, hogy fórumról legalább ismerek valakit. Még ha a gyenge Eaglesnek drukkolnak is akit elpicsáztunk simán 😛 😀
Majd a nagy derbire igyekszem szabaddá tenni magam.Toca
Pedig már épp készültem küldeni torrent oldalt de ezek után 😉 😛
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 330 — Vikings fan
Értem én, de azért mégis jobb úgy lemenni, hogy fórumról legalább ismerek valakit. Még ha a gyenge Eaglesnek drukkolnak is akit elpicsáztunk simán 😛 😀
Majd a nagy derbire igyekszem szabaddá tenni magam.
több mint 12 éve
Itt a hely FB oldala:  www.facebook.com/draftbudapest pár fotót is találhattok ha alaposabban átfutjátok.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 330 — Vikings fan
Külsősöknek lehet menni ? 😀 Mondjuk nem most mennék hanem inkább a Dallas elleni derbire, már ha lesz akkor is 😀
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 232 — No one likes us, cause no one like us
Elkészült az esemény. Írjátok be magatokat!  www.facebook.com/events/478108465643180/Shawn84
a sorsdöntő meccs erős túlzás mondjuk, mivel pont úgy alakult a történet, hogy Dallas győzelem esetén a Redskins ellen a PO szempontjából oly mindegy (a kiemelésen kívül), hogy a Bears ellen mit játszik az Eagles 😊 facebookom nincs, de beírtam magambaggio
Ez így nem igaz. Ha nyerünk a Chi ellen, akkor a döntetlen is elég lenne a Dallas elleni meccsen a csoportgyőzelemhez 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Mennyi a draftban egy sör? Rossz belegondolni mennyit költenék ha felmennék egy ilyenre 😀Rataxes
FB-n ment a válasz, de amúgy nem drágák az italok.....és gyereeeee!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 227 — Eagles fan
Mennyi a draftban egy sör? Rossz belegondolni mennyit költenék ha felmennék egy ilyenre 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
karmïgran Philadelphia Eagles 1 102 — Crafted with Pride in Philadelphia
sétát választom, falusi gyerek vagyok, részegen 3 km et gyalogolok haza, meg józanul fel is. De még futni is többet futok, nem táv 😀😀ano92
viszont, ha hátrányban leszünk, akkor készülj fel, hogy mindenki elkezd ittatni téged
ez a jóslatom számodra 😀Newman
HÁHÁHÁHÁ. :_D Még nem biztos, hogy megyek.ano92
Hosszú italozás lesz az.. 2:30tól lesz a meccsünk 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
sétát választom, falusi gyerek vagyok, részegen 3 km et gyalogolok haza, meg józanul fel is. De még futni is többet futok, nem táv 😀😀ano92
viszont, ha hátrányban leszünk, akkor készülj fel, hogy mindenki elkezd ittatni téged
ez a jóslatom számodra 😀Newman
HÁHÁHÁHÁ. :_D Még nem biztos, hogy megyek.