Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
én meg vizsgázok 21-én, és haza akartam menni 22-én, de akkor lehet mégis maradok még másfél napra.. 😀
több mint 12 éve
előtt közben utána is 😀😀
több mint 12 éve
Basszameg, már otthon leszek 20-án 😕
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
ahogy olvastam, szoktál meccsek előtt ilyen teleportálósat játszani, biztos most is sikerül😉
több mint 12 éve
140 km et meg majd átteleportálom? 😀ddfranc! Nekem meg dolgom van 23. reggel................. Megpróbálom elintézni, és ellátogatni én is...ano92reggel? addigra vége lesz.😊jorge
több mint 12 éve
franc! Nekem meg dolgom van 23. reggel................. Megpróbálom elintézni, és ellátogatni én is...ano92reggel? addigra vége lesz.😊
több mint 12 éve
franc! Nekem meg dolgom van 23. reggel................. Megpróbálom elintézni, és ellátogatni én is...
több mint 12 éve
Na, erre még lehet én is betársulok 😊Helyes. Jöjjön mindenki aki csak tud. Eleve jó a társaság, de így garantált lesz a jó hangulat. 😊Greengoha nyerünk a Vikings ellen akkor elég erőteljesen elgondolkodom rajta 😀A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn8422-én mindenki irány a Draftba 😀Shawn84
Így nem is kéne várakoznom sehol meg semmi, mert úgyis utána mehetek buszhoz 😀
7kor van is hazafele, szal ez így simán jó. Nah erre most rápörögtem. 😀Bébé
több mint 12 éve
Helyes. Jöjjön mindenki aki csak tud. Eleve jó a társaság, de így garantált lesz a jó hangulat. 😊ha nyerünk a Vikings ellen akkor elég erőteljesen elgondolkodom rajta 😀A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn8422-én mindenki irány a Draftba 😀Shawn84
7kor van is hazafele, szal ez így simán jó. Nah erre most rápörögtem. 😀Bébé

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Azért az jó, hogy nem az NFL-s draftról kell beszélgetni már 😛A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn8422-én mindenki irány a Draftba 😀Shawn84
több mint 12 éve
ha nyerünk a Vikings ellen akkor elég erőteljesen elgondolkodom rajta 😀A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn8422-én mindenki irány a Draftba 😀Shawn84
7kor van is hazafele, szal ez így simán jó. Nah erre most rápörögtem. 😀
bár tökmind1, hogy nyerünk-e. 😀 Így is úgyis mek, ha nem jön közbe semmi szar.
több mint 12 éve
wow, pont fent leszek aznap Pesten 😊 na erre fel is iratkozokA Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn8422-én mindenki irány a Draftba 😀Shawn84

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn8422-én mindenki irány a Draftba 😀
több mint 12 éve
A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn84én sem örülök, de lehetett rá számítani, nekem alapból ez volt az alapszakasz legjobban várt meccse 😊 jó lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ÁÁÁÁÁÁ a Vikings meccset kellett volna inkább át tenni későbbre. Bár ott a Vikingek számára nem nagyon van tétje. Reméljük a Chicago ellen nekünk még lesz 😛dandeJah, hogy ez a Bears meccs és nem Vikings elleni 😀
Talán fogom tudni nézni. 😀
több mint 12 éve
ÁÁÁÁÁÁ a Vikings meccset kellett volna inkább át tenni későbbre. Bár ott a Vikingek számára nem nagyon van tétje. Reméljük a Chicago ellen nekünk még lesz 😛
több mint 12 éve
A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!Shawn84nah bakker :S .... így lehet h kiesik :/
Inkább kaptunk volna ki a Detroittól. 😛 😀
több mint 12 éve
A Bears ellen SNF-et játszunk, hétfő hajnali 2:30-tól!
több mint 12 éve
El tudnék képzelni egy komoly WR-t és egy igazi OLB-t.a többi posztra most úgy érzem a kezdők megvannak igaz depht nincs lásd S és CB cserék...
több mint 12 éve
Nagyon jól jött a 'boys veresége, de én akkor nyugodnék meg, ha már tét nélkül mennénk Dallasba... Ehhez viszont véleményem szerint kelleni fog Rodgers, aki megint csak longshot-nak hangzik, de a North jelenlegi állása szerint teljesen reális esélye van GB-nek a PO-ra, tehát direkt jegelni nem fogják. Ami mindnenképp megnyugtató, hogy innentől nekünk belefér egy vereség a köv 2 meccsen, mert úgy is lesz tétje az utolsó meccsnek.Egy ki-ki meccsen idegenben teljesen pénzfeldobás szagú lenne a dolog a meccs előtt. Kétarcú ez a Cowboys, tudnak ők igen jól is játszani. Mondjuk abból a szempontból nem bánnám ha tétje lenne a meccsnek, hogy a csapat egy esetleges győzelem esetén még inkább feltüzelve mehetne a PO-ba, ahol bárkit kapnánk undordogok lennénk, ami mint tudjuk semmit se jelent (Giants SB, 7-9-es Seattle-New Orleans).
Nagyon nagyon kíváncsi leszek erre a csapatra a jövőben. Úgy érzem elindult valami nagyon pozitív, ugyanakkor kicsit csalóka hogy a training camp veszteségei után elkerültek minket a nagy sérülések. Kendricks, Wolf, Chung, Fletcher, Foles/Vick hagytak ki meccseket a kezdők közül, ami nem túl hosszú lista a mai NFL-ben. De ezt a keretet tavasszal még erősítve nagyon jó dolgok sülhetnek ki itt 2-3 éven belül 😊
több mint 12 éve
Hát ha ott is ki tudtok kapni akkor ...ott is vannak bajok csak ott az O is szenved...igen.Nem feltétlenül ha kikapna a 'boys Washingtonban akkor nem. 😊
Magyarul azonos eredménynél 2.helyen végzünkJanek
Amugy miért kell alázni? Karma egy hálátlan k*va...😉Blevi
több mint 12 éve
igen.Nem feltétlenül ha kikapna a 'boys Washingtonban akkor nem. 😊
Magyarul azonos eredménynél 2.helyen végzünkJanek
Amugy miért kell alázni? Karma egy hálátlan k*va...😉
több mint 12 éve
Nem vártam meccset jobban mostanában mint a Girls elleni utolsót. Tökmind1 mekkora tétje lesz, Celeknek azona meccsen nem lesz szabad megállnia gólvonal előtt!!! Ott nem lesz kegyelem, alázni kell nincs mese.
több mint 12 éve
igen.Magyarul azonos eredménynél 2.helyen végzünk
több mint 12 éve
az a 9-6 9-7 akart lenni, de mivel dande már jól válaszolt, így nem mentem bele. a kérdés tul. képp arra irányult, hogy az egymás elleni után, ami 1-1 lenne, ha mi nyerünk, a divízión belüli szempont jön-e?