Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
CASEY MATTHWES kérdéses? Mi történt a drágával? Melyik meccsen sérült meg? 😀ano92
Amelyiken a kispadon ült végig 😀Shawn84
Nana! A második legtöbb special team szerelése van a csapatban, szal óvatosan a szavakkal. 😀Bébé
Nah akkor lehet komolyabban át kéne nézni a Special team statisztikákat 😀Shawn84
Fantasyban miértnincs special team? Simán nyertem volna minden meccsemet 😀

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
CASEY MATTHWES kérdéses? Mi történt a drágával? Melyik meccsen sérült meg? 😀ano92
Nana! A második legtöbb special team szerelése van a csapatban, szal óvatosan a szavakkal. 😀Bébé
Nah akkor lehet komolyabban át kéne nézni a Special team statisztikákat 😀
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Nana! A második legtöbb special team szerelése van a csapatban, szal óvatosan a szavakkal. 😀
több mint 12 éve
Amelyiken a kispadon ült végig 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
CASEY MATTHWES kérdéses? Mi történt a drágával? Melyik meccsen sérült meg? 😀

több mint 12 éve
Beharangozó: Week 9 - Eagles@Raiders
több mint 12 éve
Ma mindenki fullon edzett, azonban ennek ellenére Vick out, Knott doubtful, Chung, Damaris, Casey Matthews játéka pedig kérdéses.Bébé
ezt most nem vágom.
vick 100%on edzett ennek ellenére OUT?eaglesmcnabb
A teljes értékű edzésmunkát végzett, és a teljesen játékra kész között azért van különbség, ezt már soccerből is tudjuk.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Tippjáték - Week 9

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Ma mindenki fullon edzett, azonban ennek ellenére Vick out, Knott doubtful, Chung, Damaris, Casey Matthews játéka pedig kérdéses.Bébé
ezt most nem vágom.
vick 100%on edzett ennek ellenére OUT?eaglesmcnabb
Lehet ezt elírták vagy edzett, de még érzi azt a sérülést és kelleni fog még 1 hét rákészülés.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 798 — je suis poloska
ezt most nem vágom.
vick 100%on edzett ennek ellenére OUT?

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ma mindenki fullon edzett, azonban ennek ellenére Vick out, Knott doubtful, Chung, Damaris, Casey Matthews játéka pedig kérdéses.
több mint 12 éve
Kik voltak október hónap legjobbjai:
 philly.blog.hu/2013/11/01/a_honap_jatekosa_oktoberBébé
húzzatok bele, mert a végén még Todd lesz a hónap legjobbja 😀 egyelőre vezet 😀eaglesmcnabb
Már egy kicsit sok számomra sok lenni a Herremans hypeból, de megbocsátom, mert látom nyomtál egyet Dorenbosra 😛 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
Az első igazán mobilis QB jön mert szegény RG akkor még nem igazàn volt az.
Érdekes lesz mire jut a D

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 798 — je suis poloska
 philly.blog.hu/2013/11/01/a_honap_jatekosa_oktoberBébé
húzzatok bele, mert a végén még Todd lesz a hónap legjobbja 😀 egyelőre vezet 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 614 — Így remélem megfelelek nektek.....
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hhgw9whj4zadt1imxqpx
Jeffrey Lurie: Eagles' priority is finding franchise QB
Eagles owner Jeffrey Lurie believes his team needs stability at quarterback. In other words, the Michael Vick era in Philadelphia might be drawing to a close.

reméljük a legjobbakat 😛
több mint 12 éve
 philly.blog.hu/2013/11/01/a_honap_jatekosa_oktober
több mint 12 éve
És ott az a safety miért nincs bekarikázva? mert szerintem mindegy milyen mobilis az irányító, 2-3 yardot tudna futna mire a védő odaérne és szerelné, esetleg egy egyéni hiba és akkor td.ano92
Azért itt egy nyílt területről van szó, méghozzá hatalmasról. 1 az 1-ben egy jó mobilis QB-nak illik megverni egy safetyt. Bőven van ideje megtenni az első pár lépést az irányítónak, amivel eléri azt a sebességet, ami egy jó testcsellel párosítva már nagyon megnehezíti a legjobb safety számára is a szerelést. Egyébként is a nyílt területen a legnehezebb a tackle, nem véletlenül mondta Dawkins is, hogy ezt imádta legjobban, amikor sikerült.

Egy nagyon jó példa erre egyébként Vick TD-je még 2010-ből:
 www.youtube.com/watch?v=Hn7uTh_p2oQ

0:40-nél sokkal egyszerűbb dolga van a védőnek, és Vick úgy elküldi fagyiért, mint az állat.Eazzy
Csak ez itt Barkley, akivel max. 5 yardos játék szerintem is, Vick-el 40-50 yard, KC ellen, pont volt is egy ilyen play, de meg is jegyezték a kommentátorok 2-3 évvel ezelőtti Vick ezt Td-re viszi, a safety elküldése még most is megvan. Persze ha egészséges, ami egyre ritkább..korodiati
Így van. És? Sem a cikkben nem említik, sem én nem mondtam, hogy ezt Barkleynak kellett volna megfutni.

ano92 azt írta, hogy szerinte mindegy milyen mobilis az irányító, akkor is pár yard lenne. Én erre reagáltam, hogy nem igaz.

Éppen erre megy ki cikk ezen része, hogy ilyen területeket nyitunk, és ezért kellene mobilis irányító, mert ezeknél a playeknél hiába véd le mindent jól a másik oldal, az irányító futására ebből kifolyólag már nem tudnak reagálni.Eazzy
ok én is ano92 hsz-ére reagáltam főként, nálad meg nem vettem ki a hsz-ből hogy akkor tisztában vagy vele Barkley van a képen. Sorry man!!korodiati
Én megtudnám futni, 😀 maradjunk annyiban 😀

több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
És ott az a safety miért nincs bekarikázva? mert szerintem mindegy milyen mobilis az irányító, 2-3 yardot tudna futna mire a védő odaérne és szerelné, esetleg egy egyéni hiba és akkor td.ano92
Azért itt egy nyílt területről van szó, méghozzá hatalmasról. 1 az 1-ben egy jó mobilis QB-nak illik megverni egy safetyt. Bőven van ideje megtenni az első pár lépést az irányítónak, amivel eléri azt a sebességet, ami egy jó testcsellel párosítva már nagyon megnehezíti a legjobb safety számára is a szerelést. Egyébként is a nyílt területen a legnehezebb a tackle, nem véletlenül mondta Dawkins is, hogy ezt imádta legjobban, amikor sikerült.

0:40-nél sokkal egyszerűbb dolga van a védőnek, és Vick úgy elküldi fagyiért, mint az állat.Eazzy
Csak ez itt Barkley, akivel max. 5 yardos játék szerintem is, Vick-el 40-50 yard, KC ellen, pont volt is egy ilyen play, de meg is jegyezték a kommentátorok 2-3 évvel ezelőtti Vick ezt Td-re viszi, a safety elküldése még most is megvan. Persze ha egészséges, ami egyre ritkább..korodiati
Így van. És? Sem a cikkben nem említik, sem én nem mondtam, hogy ezt Barkleynak kellett volna megfutni.

ano92 azt írta, hogy szerinte mindegy milyen mobilis az irányító, akkor is pár yard lenne. Én erre reagáltam, hogy nem igaz.

Éppen erre megy ki cikk ezen része, hogy ilyen területeket nyitunk, és ezért kellene mobilis irányító, mert ezeknél a playeknél hiába véd le mindent jól a másik oldal, az irányító futására ebből kifolyólag már nem tudnak reagálni.Eazzy
ok én is ano92 hsz-ére reagáltam főként, nálad meg nem vettem ki a hsz-ből hogy akkor tisztában vagy vele Barkley van a képen. Sorry man!!
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us

Éppen erre megy ki cikk ezen része, hogy ilyen területeket nyitunk, és ezért kellene mobilis irányító, mert ezeknél a playeknél hiába véd le mindent jól a másik oldal, az irányító futására ebből kifolyólag már nem tudnak reagálni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com

Csak ez itt Barkley, akivel max. 5 yardos játék szerintem is, Vick-el 40-50 yard, KC ellen, pont volt is egy ilyen play, de meg is jegyezték a kommentátorok 2-3 évvel ezelőtti Vick ezt Td-re viszi, a safety elküldése még most is megvan. Persze ha egészséges, ami egyre ritkább..
több mint 12 éve

0:40-nél sokkal egyszerűbb dolga van a védőnek, és Vick úgy elküldi fagyiért, mint az állat.

több mint 12 éve
"To me, that right there is why in the long run Kelly needs a mobile QB."

kép a múlt vasárnapi meccsről:

itt a cikk hozzá:
 www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Film-review-The-problem-is-the-quarterbacks-not-Chip-Kelly.html

azt pedig muszáj megjegyeznem, hogy én a 2012-es szezon előtt mondtam, hogy a KC Super Bowlozni fog, míg a Vikings a liga egyik leggyengébb csapata, csak egy évet tévedtem 😊jjncaa
És ott az a safety miért nincs bekarikázva? mert szerintem mindegy milyen mobilis az irányító, 2-3 yardot tudna futna mire a védő odaérne és szerelné, esetleg egy egyéni hiba és akkor td.

több mint 12 éve
Most miért is soroltad fel ugyanazokat a posztokat (majdnem) mint én? Meg hogy 1 offseason kevés, amit ugyancsak leírtam. Ennek a hsz-nek semmi értelme nem volt.Eazzy
teljesen igazad van, bocsánat máshogy értelmeztem a hozzászólásodat, de így utólag elolvasva ugyanaz. Töröltem.

több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 587 — no es importante
"To me, that right there is why in the long run Kelly needs a mobile QB."

kép a múlt vasárnapi meccsről:

itt a cikk hozzá:
 www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Film-review-The-problem-is-the-quarterbacks-not-Chip-Kelly.html

azt pedig muszáj megjegyeznem, hogy én a 2012-es szezon előtt mondtam, hogy a KC Super Bowlozni fog, míg a Vikings a liga egyik leggyengébb csapata, csak egy évet tévedtem 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hiány van NT, OLB, S, CB poszton, QB, WR, TE és úgy egy pár jó OL man. Ezt nem lehet betömködni egy év alatt.Eazzy
Ez józan ésszel amúgy kicsit több mint 1-2 év, mire újraépítenek egy csapatot. OL is kell, WR is, TE poszt az még úgy kb okés(papíron), QB kell. Kell védelem, most azért 2-3 évre szerintem cb poszt amúgy megvan, kb. S need az nagyon van, arra egy offseason kevés 😀😀😀 , DL, OLB. ano92
Most miért is soroltad fel ugyanazokat a posztokat (majdnem) mint én? Meg hogy 1 offseason kevés, amit ugyancsak leírtam. Ennek a hsz-nek semmi értelme nem volt.