Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000273657/article/chip-kelly-qb-nick-foles-to-start-for-eagles-vs-raidersAnnyira nem állunk szarul amúgysem, 😀 MEGLEHET MÉG A PO!!!4
Két lehetőség van: vagy bullshit vagy pedig ha így van ahogy Kelly mondja, tessék összeszedni magukat és komolyan venni most már a figurát, kivételesen az O a D és az ST egyszerre.S rácáfolni a fel-fel hangzó hangokra melyek a következő idényről szólnak. Vasárnap kezdhetik 😛 😀dande
több mint 12 éve
Két lehetőség van: vagy bullshit vagy pedig ha így van ahogy Kelly mondja, tessék összeszedni magukat és komolyan venni most már a figurát, kivételesen az O a D és az ST egyszerre.S rácáfolni a fel-fel hangzó hangokra melyek a következő idényről szólnak. Vasárnap kezdhetik 😛 😀
több mint 12 éve
LEADER ! 😊GreengoDA KEY !!!
több mint 12 éve
Plusz még annyi, hogy nálunk mennyi need van... Elég megnézni KC-t, Brownst pl. Ők mennyit szívtak, és csak egy jó qb kellett meg kc hez edző hogy toppon legyenek. (A browns toppon létét azt Hoyernek tudom beeee)ano92Kb 5 komolyabb need poszt van, ezt akár egy offseasonban is meg lehet oldani, itt a Kelly rendszer elsajátítása illetve NFL-re való optimalizálása lesz ami talán a legtöbb időt igényli majd. Én úgy számolok, hogy 2 év múlva már komolyan kell venni minket ténylegesen.
több mint 12 éve
Plusz még annyi, hogy nálunk mennyi need van... Elég megnézni KC-t, Brownst pl. Ők mennyit szívtak, és csak egy jó qb kellett meg kc hez edző hogy toppon legyenek. (A browns toppon létét azt Hoyernek tudom beeee)ano92Előbb józanodj ki. 😀
A Chiefs szinte egy kész csapat volt. Oda tényleg csak egy QB és egy jó HC kellett, de a Browns, hogy topon legyen? és ez Hoyernek köszönhető aki már rég IR-en van? 😀
Sok need van a csapat háza táján , de talán a legfontosabb, hogy legyen az érkezők között egy (Dawkinshoz hasonló) LEADER ! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Plusz még annyi, hogy nálunk mennyi need van... Elég megnézni KC-t, Brownst pl. Ők mennyit szívtak, és csak egy jó qb kellett meg kc hez edző hogy toppon legyenek. (A browns toppon létét azt Hoyernek tudom beeee)
több mint 12 éve
Hát azért nem éppen Sopoagan fog elmenni az idény 😀 Egy igazán jó QB-ért meg mindenképp top3-ban kell húznunk. Jöhet egy jó OLB vagy DL-be valaki, ettől még amíg nincs biztos embere Chipnek a QB poszton, addig szopni fogunk. Vagy idén húzunk QB-t, vagy jövőre, teljesen mindegy igazából, egy offseason alatt egyébként is lehetetlen a jelenlegi keretet rendbeszedni. Kell egy év a D-nek, meg egy az O-nak is. Hiány van NT, OLB, S, CB poszton, QB, WR, TE és úgy egy pár jó OL man. Ezt nem lehet betömködni egy év alatt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Akkor az idei meccsekre ne is pazaroljunk időt? De komolyan most már ez a kérdés vagy mazochista-e vagyok? 😛
több mint 12 éve
Nem annyira öreg, ellenben nem is jó, és jövőre úgyis elhúzott volna. Szerintem jó move.RataxesEzzel szerintem jelezzük is, hogy komolyan nem foglalkozunk a rájátszásba jutással, mert akkor egy kezdő játékost nem engednének el.
több mint 12 éve
A megoldás egyszerű: így reménykedik Chip benne, hogy véget ér az amit a játékos neve takar. 😛 Mármint ha a magyar nyelvből indulunk ki és amit huszonvalahanyadik felmenője révén, aki természetesen magyar származású Chip is ismer (nyugi irónia 😀). Vigyázz Pats ,nincs már ott Meskó Zoli aki megóvott volna ettől titeket, megérdemlitek, mert kivágtátok 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Én nagyon örülök neki , többek között azért is mert így több játék időt kapnak a fiatalok.
több mint 12 éve
Nem annyira öreg, ellenben nem is jó, és jövőre úgyis elhúzott volna. Szerintem jó move.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Olcsó rutinos ámde nem öreg NT-t elcserélni ennyiért...*nem öreg*??? félre vagy informálva,
kb felmegyünk 10-12 helyet a draftonJanek
több mint 12 éve
Olcsó rutinos ámde nem öreg NT-t elcserélni ennyiért...Lehet már arra gyűjtünk 😀
kb felmegyünk 10-12 helyet a draftonJanek
több mint 12 éve
Olcsó rutinos ámde nem öreg NT-t elcserélni ennyiért...kb felmegyünk 10-12 helyet a drafton
több mint 12 éve
Hahahaha, Reid megkopasztotta volna a Patset, kb a következő 10 évben nem húztak volna 7. körben játékost 😀Eagles send Sopoaga and a sixth-round pick to Patriots for a fifth-round pick. All picks are 2014.Rataxes6. kör nélkül is elég lett volna ez szerintem, de hát nincs Reid bácsi, nem akkor a haverság már 😀Shawn84
Kár érte amúgy, szerettem Sopoaga játékát.
Nincs, 😀fazsnak amriota dzsoni futból kell ide!!!Nincs elég nagypofájú Philiben? 😀silent7939
OFF: első 10 pontos hetem tippjátékban 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Eagles send Sopoaga and a sixth-round pick to Patriots for a fifth-round pick. All picks are 2014.Rataxes6. kör nélkül is elég lett volna ez szerintem, de hát nincs Reid bácsi, nem akkor a haverság már 😀
több mint 12 éve
fazsnak amriota dzsoni futból kell ide!!!Nincs elég nagypofájú Philiben? 😀
OFF: első 10 pontos hetem tippjátékban 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Eagles send Sopoaga and a sixth-round pick to Patriots for a fifth-round pick. All picks are 2014.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
TEEEBOOOOWWW TEBOOOWWWWW TEEEEEBOOOOOWW TEEEEBBOOOOOOOOWWWWW, bár ő jöhet később is.
több mint 12 éve
fazsnak amriota dzsoni futból kell ide!!!OFF: első 10 pontos hetem tippjátékban 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jó akkor már inkább DL vagy OLB. De talán a draftos témát még jegeljük 2 hónapig 😀Kövezzetek meg, de én első körben inkább hoznám el Ifo Ekpre-Olomut, mint egy feltrade MariotaértMirrMurrMariota simán top 3 pick úgy néz ki eddig...JanekTavaly ilyenkor még Barkley volt az 1/1. 😀Greengo
több mint 12 éve
Kövezzetek meg, de én első körben inkább hoznám el Ifo Ekpre-Olomut, mint egy feltrade MariotaértMariota simán top 3 pick úgy néz ki eddig...JanekTavaly ilyenkor még Barkley volt az 1/1. 😀Greengo