Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Eagles inactives: QB Foles, S Chung, RB Tucker, LB Knott, T Tobin, T Kelly, DE Square.
több mint 12 éve
Ha a Giants csak max1x fogja eladni a labdát, akkor sztem kikapunk, de ugye bízunk Eli-ban. 😀BébéHazai pályán jó ideje nem megy nektek és amilyen a két csapat párharcának története kb. fogadok, hogy most szakad majd meg ez a rossz sorozat...
több mint 12 éve
Ha a Giants csak max1x fogja eladni a labdát, akkor sztem kikapunk, de ugye bízunk Eli-ban. 😀
több mint 12 éve
Ki jön végül holnap innen? Greengo, Én...tovább...?EazzyKezdésre nem biztos, hogy odaérek más program miatt. Majd az első negyed során vmikor. De a múltkor is szerencsét hozott, hogy nem láttam az elejét. 😀

több mint 12 éve
valószínűleg kések, mert 5-re ér be a vonatom, utána még van egy kis dolgom, és (mivel órát állítunk), mindezt 1 óra alatt nehéz elintézniKi jön végül holnap innen? Greengo, Én...tovább...?Eazzy+ Mustaine . Remélhetőleg páran jönnek még , hogy hangosabb legyen az Eagles tábor. 😛Greengo
több mint 12 éve
Ki jön végül holnap innen? Greengo, Én...tovább...?EazzySajnos nem tudok felmenni mert reggel 6-ra semmi sincs ami visszahoz Zircre. De Redskins ellen ott leszek ez teljesen tuti 😀
több mint 12 éve
Ki jön végül holnap innen? Greengo, Én...tovább...?Eazzy+ Mustaine . Remélhetőleg páran jönnek még , hogy hangosabb legyen az Eagles tábor. 😛

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ki jön végül holnap innen? Greengo, Én...tovább...?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
februárban ez a két csapat biztos nem találkozik egymással...G-menakkor majd január végén 😛 😀
több mint 12 éve
februárban ez a két csapat biztos nem találkozik egymással...Hát én sajnos nem....februárra tartogatok. 😛 😀Brotherly Love Hurts 😀látom, megy a feszkó. Na,majd vasárnap megdumáljuk... Ugye, te is jössz!!G-men
vimeo.com/77789276Bébé
Injury Report:
www.philadelphiaeagles.com/team/injury-report.htmlBébé
több mint 12 éve
Ellenséges vonalak mögött: Ismét a giants: philly.blog.hu/2013/10/26/ellenseges_vonalak_mogott_giants_668A Lájkokat Bébének toljátok 😊
több mint 12 éve
Hát én sajnos nem....februárra tartogatok. 😛 😀Brotherly Love Hurts 😀látom, megy a feszkó. Na,majd vasárnap megdumáljuk... Ugye, te is jössz!!G-men
vimeo.com/77789276Bébé
Injury Report:
www.philadelphiaeagles.com/team/injury-report.html
több mint 12 éve
Brotherly Love Hurts 😀látom, megy a feszkó. Na,majd vasárnap megdumáljuk... Ugye, te is jössz!!
vimeo.com/77789276Bébé
több mint 12 éve
Brotherly Love Hurts 😀ÁHÁHÁHÁHÁ Örök kedvenc lesz, köszi!!! Simon hogy megpaskolja a végén 😀dd
vimeo.com/77789276Bébé
több mint 12 éve
Ott leszek, bár lehet kések 😊Foglaltam helyet akkor vasárnapra ide : www.endzonebbqpub.hu/ 18.00 Kick Off !!Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.Eljött a visszavágó ideje! Akinek van kedve közösen, jó hangulatban megnézni a visszavágót a Giants szurkolókkal az tegye szabaddá magát vasárnap és csatlakozzon hozzánk egy közös szurkolásra! 😊Greengo
Most a Nightboy által javasolt helyet tesztelnénk le a Szentkirályi utcában: www.endzonebbqpub.hu/
Sasok is lennének, viszonoznunk kell a 3 héttel ezelőtti közös meccsnézést.
G-men
Bár tudom sokan vagytok vidékről de gyertek minél többen ! Remélem mindkét csapat ( főleg azért mi 😊 )
összekapja magát és egy igazi jó színvonalú mindvégig kiélezett NFC-East rangadót láthatunk majd !!yooker
több mint 12 éve
Jó közös és egyéni szurkolást nektek. én talán a második félidőre vagy inkább negyedik 4-dre érek ide, és jó 7végét mindenkinek! 😀
több mint 12 éve
Foglaltam helyet akkor vasárnapra ide : www.endzonebbqpub.hu/ 18.00 Kick Off !!Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.Eljött a visszavágó ideje! Akinek van kedve közösen, jó hangulatban megnézni a visszavágót a Giants szurkolókkal az tegye szabaddá magát vasárnap és csatlakozzon hozzánk egy közös szurkolásra! 😊Greengo
Most a Nightboy által javasolt helyet tesztelnénk le a Szentkirályi utcában: www.endzonebbqpub.hu/
G-men
Bár tudom sokan vagytok vidékről de gyertek minél többen ! Remélem mindkét csapat ( főleg azért mi 😊 )
összekapja magát és egy igazi jó színvonalú mindvégig kiélezett NFC-East rangadót láthatunk majd !!
több mint 12 éve
Azt pletykálják felvettük a kapcsolatot Jay Ratliffel.szerk.: Úgy néz ki valóban járt Philadelphiában, de állítólag a decemberi műtétjét végző Dr. Meyersnél járt konzultáción, szóval nem az Eaglesszel kapcsolatos ügyben volt a városban.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Egyáltalán nem. 😀Köszi, hogy beírtad ide is! akartam, de előtte biztos szerettem volna lenni, hogy azért a mi oldalunkon is van érdeklődés.Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.Eljött a visszavágó ideje! Akinek van kedve közösen, jó hangulatban megnézni a visszavágót a Giants szurkolókkal az tegye szabaddá magát vasárnap és csatlakozzon hozzánk egy közös szurkolásra! 😊Greengo
G-men
Várunk mindenkit szeretettel!
ui: és tényleg nagyon jövünk fel, már csak az kéne a győzelmünkhöz, hogy leigazoljátok Freemant. Nem tervezitek véletlenül???G-men
Mennék én is már egy közös meccsnézésre, főleg Giants ellen, de jövőhét elég húzós lesz meló szempontjából sajna :S
több mint 12 éve
ui: és tényleg nagyon jövünk fel, már csak az kéne a győzelmünkhöz, hogy leigazoljátok Freemant. Nem tervezitek véletlenül???G-menMár úton van Phillybe, de sajnos csak erre az egy meccsre kap szerződést 😕 Utána repül tovább Oaklandbe.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Köszi, hogy beírtad ide is! akartam, de előtte biztos szerettem volna lenni, hogy azért a mi oldalunkon is van érdeklődés.Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.Eljött a visszavágó ideje! Akinek van kedve közösen, jó hangulatban megnézni a visszavágót a Giants szurkolókkal az tegye szabaddá magát vasárnap és csatlakozzon hozzánk egy közös szurkolásra! 😊Greengo
G-men
Várunk mindenkit szeretettel!
ui: és tényleg nagyon jövünk fel, már csak az kéne a győzelmünkhöz, hogy leigazoljátok Freemant. Nem tervezitek véletlenül???
több mint 12 éve
MEGAN FOXOT A KEZDŐBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
"Rest easy, Penn State fans. He’s not dead, he’s just been Jason Petered."😀 Ezen jót nevettem 😊