Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azért igazán gonosz dolog, hogy még a friss bajnokok kedvét is el tudjátok rontani 😕
 www.facebook.com/philadelphiaeagles/posts/597094920328285
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
Azért nem gondoltam volna, hogy pozitívumként az elmúlt két meccsünkről a közös meccsnézést, és a Pats, valamint most a Cowboys buktát tudom felhozni...

Egyébként úgy nehéz támadni, hogy az ellenfélnek egy embert Shady watchra kell állítani, meg kettőzni DeSeant, és nullázva van az offense, Kelly meg baszik erre reagálni.

Na majd 2 év múlva.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 865
Vicken ment el a meccs 😀
Eagles outscored the Giants 7-3 with Barkley on the game.

De legalább tudjuk, hogy nagy eséllyel (99,99%) egyik jelenlegi irányítónk, se Kelly embere.
Mivel a drafton kéne egy jó irányító, ezért innentől azt se bánom, ha mindig kikapunk.
A szezon hátralévő részében a lényeg, hogy a D# álljon össze. Davis érdemeljen ki még egy évet.Bébé
4 irányítónk van...😀
Kinne a jövő...😀
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 611 — Grady Judd fan
Köszi srácok a közös meccsnézést ismét!

Kár, hogy nem maradtunk a Detroit meccs végéig 😀😀G-men
Egy Redskins drukker már-már sajnálatot érzett a Cowboys iránt... priceless.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan

Kár, hogy nem maradtunk a Detroit meccs végéig 😀😀G-men
LOOOOOOOL és tényleg. Ott mi lehetett? 😀 Amúgy jó volt a hangulat..kár, hogy a meccs nem. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Vicken ment el a meccs 😀

De legalább tudjuk, hogy nagy eséllyel (99,99%) egyik jelenlegi irányítónk, se Kelly embere.
Mivel a drafton kéne egy jó irányító, ezért innentől azt se bánom, ha mindig kikapunk.
A szezon hátralévő részében a lényeg, hogy a D# álljon össze. Davis érdemeljen ki még egy évet.Bébé
Felháborítónak tartom, hogy Matthewsnak nem ad több teret, 😀dd FIRE HIM!

Szerintem volt olyan Oline coachból átképzett védelmi kordinátorunk aki több lehetőséget is kapott a kelleténél, Davis is megérdemelhet egyet még. Bár én lecserélném szívemszerint, mert nem hinném hogy valaha is összetud rakni egy ütős védelmet itt Phillyben 😀

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Vicken ment el a meccs 😀

A szezon hátralévő részében a lényeg, hogy a D# álljon össze. Davis érdemeljen ki még egy évet.
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat

Kár, hogy nem maradtunk a Detroit meccs végéig 😀😀
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
OFF

Nekem legalább annyi örömö van a hétvégén, hogy nyertük a Classicot szegény EMc-nek még ez se részvétem 😉

ondande
na még ezt fel kellett hozni ugye? 😕
nincs ám hari 😀
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
OFF

Nekem legalább annyi örömö van a hétvégén, hogy nyertük a Classicot szegény EMc-nek még ez se részvétem 😉

ondande
Nekem is legalább van annyi örömöm hogy ma vertünk a Parmát,... JA NEM!!! Mert hogy elhúztak 2-0 val az első félidőben, majd bemakkoltunk 2 gólt, majd a 93. percben egy 30-35 méteres szabadrugást bevertek és megnyerték a meccset 3-2. !! 9 MECCS 11 pont!!!! Nemtudom melyik kedvenc csapatom miatt sírjak jobban...

Off vége

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 614 — Így remélem megfelelek nektek.....
OFF

on
több mint 12 éve
nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az összes faszom kezd ki lenni attól hogy (nem lenézve senkit) ilyen ótvarfos csoportból tönkrever minket. És igen, tönkrevert, mert se most, se 2 hete 1 olyan pillanat nem volt ahol meccsben lettünk volna. Förtelem. a liga egyik legkönnyebb sorsolását kaptuk, és semmi.eaglesmcnabb
Nekem attól van ki, hogy tudom ennél sokkal jobbak vagyunk, és Chip Kellynek szerintem fáj hogy ilyen fasz játékokat hív. Ezt nem lehet mással magyarázni már minthogy direkt balfaszkodjuk el a meccseket.Shawn84
de ha így van ezért nagyon haragszom és nem tudom hogy Marihónalja vagy Teddy Maci vagy bárki akiről azt sem tudjuk kijön e draftra vagy sem megérie-edande
marihónalja nem biztos, hogy megy draftra. Bár szerintem ha Kelly odacsörög, hogy "gyerek most jössz én meg pickellek, és agyonbasszuk ezt a ligát mert könnyebb mint az ncaa, mintha easyn tolnád Guitar Herot, nagyon buták vannak itt" 😀

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 614 — Így remélem megfelelek nektek.....
nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az összes faszom kezd ki lenni attól hogy (nem lenézve senkit) ilyen ótvarfos csoportból tönkrever minket. És igen, tönkrevert, mert se most, se 2 hete 1 olyan pillanat nem volt ahol meccsben lettünk volna. Förtelem. a liga egyik legkönnyebb sorsolását kaptuk, és semmi.eaglesmcnabb
Nekem attól van ki, hogy tudom ennél sokkal jobbak vagyunk, és Chip Kellynek szerintem fáj hogy ilyen fasz játékokat hív. Ezt nem lehet mással magyarázni már minthogy direkt balfaszkodjuk el a meccseket.Shawn84
de ha így van ezért nagyon haragszom és nem tudom hogy Marihónalja vagy Teddy Maci vagy bárki akiről azt sem tudjuk kijön e draftra vagy sem megérie-e
több mint 12 éve
Engem mondjuk az jobban aggaszt (de csak azért, mert tudtam, hogy idén nem lesz playoff és a Cowboys fog (valószínűleg) bejutni a rájátszásba a csoport megnyerésével), hogy semmi koncepciót nem látok a játékban, főleg támadó oldalon.
Kellytől nekem ez nagy csalódás, ha őszinte akarok lenne. A következő év vízválasztó lesz.Newman
az a helyzet, hogy ez tuti tudatos, ez a faszkodás. Nem csak a redskins, de még a chargers ellen is volt kreativitás meg fura playek, meg minden jó. És aztán nulla 20, mintha direkt csinálná

több mint 12 éve
Nekem attól van ki, hogy tudom ennél sokkal jobbak vagyunk, és Chip Kellynek szerintem fáj hogy ilyen fasz játékokat hív. Ezt nem lehet mással magyarázni már minthogy direkt balfaszkodjuk el a meccseket.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Engem mondjuk az jobban aggaszt (de csak azért, mert tudtam, hogy idén nem lesz playoff és a Cowboys fog (valószínűleg) bejutni a rájátszásba a csoport megnyerésével), hogy semmi koncepciót nem látok a játékban, főleg támadó oldalon.
Kellytől nekem ez nagy csalódás, ha őszinte akarok lenni. A következő év vízválasztó lesz.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 798 — je suis poloska
nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az összes faszom kezd ki lenni attól hogy (nem lenézve senkit) ilyen ótvarfos csoportból tönkrever minket. És igen, tönkrevert, mert se most, se 2 hete 1 olyan pillanat nem volt ahol meccsben lettünk volna. Förtelem. a liga egyik legkönnyebb sorsolását kaptuk, és semmi.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Még rövidebben: lásd 97-s játékos 😛
több mint 12 éve
Rövid véleményem a meccsről:
A Mariota (/dratolt QB) jó, a többi egy nagy szar.Newman
A Barkley meg mennyen visszaja kálidzsba!%!!

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Rövid véleményem a meccsről:
A Mariota (/dratolt QB) jó, a többi egy nagy szar.

több mint 12 éve
Az ugye megvan, hogy 2 meccs alatt 0 pontot tett fel az O a táblára? Múlthéten a special team tett fel 3 at, most meg 7 et.

több mint 12 éve
Végtelenül szomorú vagyok és nagyon haragszom emiatt a két meccs miatt Kellyre. Ha direkt csinálja ezt a szánalmat azért ha meg ennyit tud.... elmondtam nem zavart amikor idény elején kikaptunk mert játszottunk mentünk előre a védelem még nem állt össze (ki tudja talán szép lassan kezd de nem akarom elkiabálni...) ezért kaptuk a pontokat de az O nagyon megnyerő játékkal rukkolt ki. Ez viszont........... nem akarom elhinni, hogy Kelly csak ennyit bír összehozni még ha csak tanulja is az NFL világát, S mondjuk jövőre nagyon jónak kell lennie, hogy ezt azt a mostani harakirit el tudjam felejteni ha így megy tovább..... közben látom a spec team össze hozott egy TD-t jellemző....
több mint 12 éve
Na nekem ennyi elég volt ebből a .....
Ez értékelhetetlen. Vickel mi van? Kimentem és már Barkley játszott. Megsérült? Vagy csak simán lecserélték?LnB
Alapból sem volt még egészséges. Barkley nem annyira szar amúgy, Intet még nem dobott 😀dd

több mint 12 éve
Ez értékelhetetlen. Vickel mi van? Kimentem és már Barkley játszott. Megsérült? Vagy csak simán lecserélték?LnB
sérült, elvileg nem is volt teljesen egészséges. Ki tudja itt már?
több mint 12 éve
LnB Philadelphia Eagles 79
Ez értékelhetetlen. Vickel mi van? Kimentem és már Barkley játszott. Megsérült? Vagy csak simán lecserélték?

https://www.youtube.com/watch?v=VDTKfhGYwrU