Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
Vasárnap meccsnézés közösen? Este 6-kor van a kezdés (óraállítási különbség miatt), ergo mindenki visszaér idében koliba, vidékre stb.Eljött a visszavágó ideje! Akinek van kedve közösen, jó hangulatban megnézni a visszavágót a Giants szurkolókkal az tegye szabaddá magát vasárnap és csatlakozzon hozzánk egy közös szurkolásra! 😊
Most a Nightboy által javasolt helyet tesztelnénk le a Szentkirályi utcában: www.endzonebbqpub.hu/
Sasok is lennének, viszonoznunk kell a 3 héttel ezelőtti közös meccsnézést.
G-men

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Az a vicc, hogy Allen a szezon kezdete óta feljavult. Nem nagyon látni tőle elhibázott szerelést, igaz extra játék sem jön tőle.GreengoPont ezt akartam írni, hogy N.Allen az utóbbi időben simán elfogadható teljesítményt nyújt.
Most nem hoznék ide safetyt. Kíváncsi vagyok, hogy a hátralévő meccseken is tud hiba nélkül (néha még kiemelkedően) játszani.
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000268605/article/top-10-candidates-to-swap-teams-at-the-trade-deadline Van ném esély rá hogy Byrd nálunk köt ki a végén , remélem így lesz 😀 Ha jönne az király lenne , Wolff - Byrd páros tetszene , Allen meg mehetne padra , kapott már elég lehetőséget.Az a vicc, hogy Allen a szezon kezdete óta feljavult. Nem nagyon látni tőle elhibázott szerelést, igaz extra játék sem jön tőle.
De aminek még örülnék az egy jó Wr. Kenny Britt is jöhetne 😀Petikievak01
Itt egy elemzés, hogy miért is ment olyan szarul legutóbb a futójátékunk :
www.philly.com/philly/blogs/dneagles/Film-breakdown-Subtle-changes-that-stifled-the-Eagles-run-game.html
Illetve egy kis összehasonlítás a rookie TE-k teljesítményéről:
www.bleedinggreennation.com/2013/10/23/4947090/eagles-checking-in-on-rookie-tight-ends-zach-ertz

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én annak örülnék ha Byrd vagy Allen közül jönne vmelyik bár utóbbi már nem fiatal és annak még inkább ha nálunk is jól játszanának 😛
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000268605/article/top-10-candidates-to-swap-teams-at-the-trade-deadline Van ném esély rá hogy Byrd nálunk köt ki a végén , remélem így lesz 😀 Ha jönne az király lenne , Wolff - Byrd páros tetszene , Allen meg mehetne padra , kapott már elég lehetőséget.Britt idén nem egy nagy szám, de talán segíthetne, viszont túl sokba lenne nekünk. Byrd ugye már régebben is szóba került, de mivel franchise tage van ami év végén lejár, így csak akkor lehet értelme őt bárhova cserélni, ha hosszútávút tudna vele kötni új csapata. Emiatt nem hiszem, hogy Kellyék bevállalnák, mert most sokat kéne érte adni, de szezon végén meg csak meg kell egyezni vele és kész. Szabadügynök lesz. Egy ilyen átmeneti idényben ilyen cseréket nem biztos, hogy érdemes az eaglesnek behúzni.
De aminek még örülnék az egy jó Wr. Kenny Britt is jöhetne 😀Petikievak01
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000268605/article/top-10-candidates-to-swap-teams-at-the-trade-deadline Van ném esély rá hogy Byrd nálunk köt ki a végén , remélem így lesz 😀 Ha jönne az király lenne , Wolff - Byrd páros tetszene , Allen meg mehetne padra , kapott már elég lehetőséget.De aminek még örülnék az egy jó Wr. Kenny Britt is jöhetne 😀
több mint 12 éve
Vigyázni kell, mert elkezdett feljönni a Giants is 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀 😀😀
több mint 12 éve
Visszanéztem a meccsünket. GreengoHűha, komoly vezeklés ez minden múltban elkövetett hibádért... 😛
Barkley legalább lát a pályán, hogy merre van szabad ember és igen, sokszor csúnyán bevállalta a rossz passzt is, de ezek a hibák sok tanulással/gyakorlással még kiküszöbölhetők. GreengoCsak ugye újra felmerül, hogy kitől is tanul: Vick-től? - teljesen más stílus. Foles-tól? - WTF?!!?
... Kelly több TE-s elképzeléseibe ez a teljesítmény kevés lesz.GreengoMondjuk nagyon kell gondolkodnom, hogy mikor is volt ellenállhatatlan játékunk 2 TE-es felállásban... Komolyan azt érzem Kellynél, hogy rohadtul tudja, hogy hogyan kellene őket használni, de - valami miatt - még nem veti be őket. Aztán sandán mosolyog a vonal mellett... Newman is ezt írta pár sorral lejjebb.
El kell ismerni viszont a dallasi védelem teljesítményét mert a futásainkra alaposan felkészültek. Lee-nek és még 1-2 védőnek egy az egyben ki volt osztva, hogy le ne vegyék a szemüket Shadyről és ezt jól végre is hajtották. GreengoTitkon azt reméltem, hogy nekünk jobban megy majd a hibrid 34, mint nekik a Tampa2 (a liga két legkönnyebb kezdő 43-as DE-jével, ugye), de sajna ez nagyon ült ellenünk...
több mint 12 éve
Visszanéztem a meccsünket. Nem, nem vagyok mazochista csak meg akartam nézni józanul is, hogy ez mi volt. Igaz az első negyedben már ugyanúgy ment fel a pulzusom mint élőben, de aztán lenyugodtam, hogy oké nézzük mit is produkáltunk ezen a héten.
Külön sasoltam a két QB teljesítményét és tény, hogy Barkley "túlvállalta" magát , de sokkal jobban tetszett (biztatóbb volt) az amit tőle láttam mint amit előtte Foles produkált. Barkley legalább lát a pályán, hogy merre van szabad ember és igen, sokszor csúnyán bevállalta a rossz passzt is, de ezek a hibák sok tanulással/gyakorlással még kiküszöbölhetők.
Foles sajnos nem , hogy nem lát a pályán, de még pontatlan is volt ezen a meccsen és a sok drop egy része annak köszönhető, hogy mögé vagy alul/felül dobta a passzok többségét. Még a complete passzok is sokszor szar helyre mentek így tényleg el lehet gondolkodni azon, hogy hosszabb távon mire lehet elég az ő teljesítménye. Látunk benne fantáziát...vagy megragad 2. vagy 3. számú cserének. (?) Az eddig látottak alapján azt gondolom, hogy Ő 1-2 meccsre lehet jó csere, de akkor máris előtérbe kerül az a gondolat, hogy itt egy másik fiatal project is Barkley személyében akivel lehet érdemesebb lesz hosszabb távon tervezni...még akkor is ha csak egy jó csere lesz a csapatnál. Persze a legfontosabb már az lenne, hogy egy olyan kezdőszintű QB-nk legyen aki végig tud játszani egy teljes szezont, de ez egy másik téma amire--->majd a draft adhat választ.
..és a droppok. A legfeltűnőbb és talán a legbosszantóbb számomra Celek és Avant visszaesése. Celek tavalyhoz képest is gyengébb teljesítményt nyújt és ugyan Ertz is droppolgat, de jóval kevesebbet mint Brent és neki még csak az első éve..tehát még fejlődési szakaszban van. Celeknek ha belegondolunk 1 erős éve volt a csapatnál és az is még McNabb alatt. Azóta lefelé ível a pályája. Nála úgy érzem, hogy a szezon végeztével megpróbáljuk eltradelni mert Kelly több TE-s elképzeléseibe ez a teljesítmény kevés lesz.
A másik Avant. Nagyon kedvelem, de félek az Ő karrierjében is megvolt már a csúcspont és innen már csak lefelé van. Persze a jövőben is tudnánk megfelelően használni ( slot ), de úgy érzem nála is lehetne majd jobbat találni akár a drafton is. Eleve WR szegény a csapat így nem biztos, hogy ha jön vki azonnal bevethető akkor rosteren maradhat.
A falat annyira nem lehet szidni mert tényleg elég keveset hibáztak ezen a meccsen. Egy nagyobb hiba volt Toddnál ,egy Mathisnál , de a többi vállalható.
El kell ismerni viszont a dallasi védelem teljesítményét mert a futásainkra alaposan felkészültek. Lee-nek és még 1-2 védőnek egy az egyben ki volt osztva, hogy le ne vegyék a szemüket Shadyről és ezt jól végre is hajtották. Passz ellen más is lehetett vna a helyzet ha a fent említett hibák nincsenek.
Play hívás - no comment. Azaz mégis. Meccsről-meccsre többnyire ugyanazokat a playeket játsszuk mindenki ellen. WTF? Ennél még Maddenben is több lehetőség van és még MM is változatosabb volt utolsó éveiben. Ne szórakozzunk már! Ezeket a jobb vagy bal oldalra eltolt támadásainkat ki veszi még be? Mikor jött be utoljára?!
Vissza a "régi" Kellyt! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
SB résztvevők nem mennek PB-ra...😉pro bowlon nyomtam rá és mathisre külön 20 szavazatot.Petikievak01Attól félek a ez a falra is vonatkozik kivéve természetesen Todd 😀 😛dandeNa most aztán az O falnak úgy kell működni mintha saját hátsójukat védenék 😀, Vick meg tényleg csak akkor futkározzon vigyázva magára ha nagyon muszáj.dandeVick-et ismerve ez nem így lesz. 😀Bébé
több mint 12 éve
pro bowlon nyomtam rá és mathisre külön 20 szavazatot.Attól félek a ez a falra is vonatkozik kivéve természetesen Todd 😀 😛dandeNa most aztán az O falnak úgy kell működni mintha saját hátsójukat védenék 😀, Vick meg tényleg csak akkor futkározzon vigyázva magára ha nagyon muszáj.dandeVick-et ismerve ez nem így lesz. 😀Bébé
több mint 12 éve
Attól félek a ez a falra is vonatkozik kivéve természetesen Todd 😀 😛Na most aztán az O falnak úgy kell működni mintha saját hátsójukat védenék 😀, Vick meg tényleg csak akkor futkározzon vigyázva magára ha nagyon muszáj.dandeVick-et ismerve ez nem így lesz. 😀Bébé
több mint 12 éve
Na most aztán az O falnak úgy kell működni mintha saját hátsójukat védenék 😀, Vick meg tényleg csak akkor futkározzon vigyázva magára ha nagyon muszáj.dandeVick-et ismerve ez nem így lesz. 😀
több mint 12 éve
Vick minden bizonnyal kezdeni fog a Giants ellen:Na most aztán az O falnak úgy kell működni mintha saját hátsójukat védenék 😀, Vick meg tényleg csak akkor futkározzon vigyázva magára ha nagyon muszáj.
www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Source-Michael-Vick-to-start-Sunday-against-the-Giants.htmlBébé
több mint 12 éve
Vick minden bizonnyal kezdeni fog a Giants ellen:www.philly.com/philly/blogs/inq-eagles/Source-Michael-Vick-to-start-Sunday-against-the-Giants.html
több mint 12 éve
MNF:| Ez a meccs se népszerűsítette a sportágat majdhogynem sikerült a miénket is alul múlni. Ami azt illeti idén a sportcsatornáknak a Prime Time meccsekkel nincs sok szerencséjük és a jövőt nézzük később se biztos, hogy azok jelentik majd a színvonalat ahogy az idény alakul |
több mint 12 éve
Emmanuel Acho visszatért a kis new yorki kitérő után + GJ Kinne is a fedélzeten...bár őt nem tudom minek hoztuk vissza. Shaun Prater CB meg el lett küldve.GJ Kinne 2/2 60 😀, nem értem, mit nem lehet érteni ezen...? 😀)
+ Poyert vitte is a Browns.Greengo
több mint 12 éve
Nálam egyik Avant drop se volt egy az egyben az ő hibája, de lehet elfogult vagyok vele, nagyon szimpatikus ahogy majdnem sírva fakadt a majdnem Int után, látszik hogy ő mindent bele ad+ nem tudom elfelejteni a bravúros egykezes elkapásait.Tény, hogy nem csak Foles volt szar ezen a meccsen , de az elkapóink is elkapták a drop(icitiszt) a Dallasiaktól. Celekre már a szezon elejétől kezdve felkészültünk, hogy nála majd minden második passz esélyes csak de, hogy Avant is?! Ez eléggé lesokkolt. 😊Greengomondjuk annál az INT gyanús esetnél, ha normálisan jön a passz az sima TD...
A Foles, Ol, satöbbi dolgot tisztáztuk, és túl van tárgyalva... Engem az érdekelne, hogy Chip és a stáb, mi az ótvaros kurva eget csinált az elmúlt héten, mert kurvára nem láttam semmiféle rendszert és elképzelést a játékunkban...eaglesmcnabb
Nem úgy Celek, neki minden meccsen van szinte droppja, Diego meg nem tudom melyik meccsen kulcspillanatban és mint ha szarna az egészre...
több mint 12 éve
Emmanuel Acho visszatért a kis new yorki kitérő után + GJ Kinne is a fedélzeten...bár őt nem tudom minek hoztuk vissza. Shaun Prater CB meg el lett küldve.GreengoACHOOOOOO baszta a csőrömet rednesen mikor cutolták 😥((
több mint 12 éve
Emmanuel Acho visszatért a kis new yorki kitérő után + GJ Kinne is a fedélzeten...bár őt nem tudom minek hoztuk vissza. Shaun Prater CB meg el lett küldve.+ Poyert vitte is a Browns.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Legalább nagy lépést tettünk a biztos Qb draft felé. Ha Foles folytatta volna a jó játékot, akkor egyesekben még felmerülhetett volna, hogy kell-e mindenképpen Qb-t hozni, ha van valaki, aki képes irányítani az O-t. Viszont az mindenképpen kiderült, hogy Foles sem képes konzisztensen jó teljesítményre (a Cowboys D nem állította megoldhatatlan feladat elé, összehasonlítva a pl. a Bucs védelmével). Szerintem mindenképpen hoztunk volna Qb-t, de így egyre biztosabbá válik. Ha meglesz Chip Qb-ja, onnantól válik igazán komollyá neki a helyzet, és jó eséllyel együtt mennek a mennybe vagy együtt buknak, ahogy ez lenni szokott.

több mint 12 éve
És ja, amúgy ez szerintem nem is baromság 😀 Vagy csak tudja hogy simán lehet 9-7 és azzal bejutunk tuti 😀Én sem igazán értem, hogy hova tűnt az egész Kelly magic a Skins meccs első félideje után, mert azóta még csak egy kis morzsát se kaptunk belőle.Mivel tudja, hogy idén ígyse-úgyse jutunk playoffba, ezért jövőre tartogatja és akkor fogunk büntetni vele. 😀Bébé
Azt hittem eddig, hogy direkt nem játsza ki, hogy majd talán, ha egyszer playoffba jutunk, ott tudjon büntetni. (csak ugye az a baj, hogy ilyen játékkal büdös életben nem jutunk playoffba, még, ha tudjuk is, hogy az idei cél nem is ez)Newman
több mint 12 éve
Folesnál agyrázkódást állapítottak meg. Vick még nem teljesen egészséges, de nagy valószínűséggel így is Ő kezd majd az óriások ellen.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én sem igazán értem, hogy hova tűnt az egész Kelly magic a Skins meccs első félideje után, mert azóta még csak egy kis morzsát se kaptunk belőle.Mivel tudja, hogy idén ígyse-úgyse jutunk playoffba, ezért jövőre tartogatja és akkor fogunk büntetni vele. 😀
Azt hittem eddig, hogy direkt nem játsza ki, hogy majd talán, ha egyszer playoffba jutunk, ott tudjon büntetni. (csak ugye az a baj, hogy ilyen játékkal büdös életben nem jutunk playoffba, még, ha tudjuk is, hogy az idei cél nem is ez)Newman
több mint 12 éve
Én nem baszogatom Kellyt, megígértem 2 évig tabu. Úgysem most fogja megváltani a világot.Túl sok információ. 😀
Az első szőrnek a kukimon nem örültem ennyire mint Kelly érkezésének.,ano92
Én sem igazán értem, hogy hova tűnt az egész Kelly magic a Skins meccs első félideje után, mert azóta még csak egy kis morzsát se kaptunk belőle.
Azt hittem eddig, hogy direkt nem játsza ki, hogy majd talán, ha egyszer playoffba jutunk, ott tudjon büntetni. (csak ugye az a baj, hogy ilyen játékkal büdös életben nem jutunk playoffba, még, ha tudjuk is, hogy az idei cél nem is ez)