Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ellenséges vonalak mögött - Cowboys  philly.blog.hu/2013/10/20/ellenseges_vonalak_mogott_cowboys
több mint 12 éve
Mondjuk nem értem más csapatok miért pont az EAGLES csere csere védőjátékosait szeretik/szeretnék behúzni waiverről 😀 Van olyan kezdő játékosunk akit nem húznék be, nem hogy annak a cseréjének a cseréjét.ano92
Poyert a drafton nem 7. körös tehetségnek tartották, hanem nagyjából 3. körösnek. Aztán hogy hogysem lecsúszott a 7. körig. De attól még tehetséges, Ő egy prospect. Nem a jelenlegi tudása miatt kell bárkinek is, hanem a benne lévő potenciál miatt.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Mondjuk nem értem más csapatok miért pont az EAGLES csere csere védőjátékosait szeretik/szeretnék behúzni waiverről 😀 Van olyan kezdő játékosunk akit nem húznék be, nem hogy annak a cseréjének a cseréjét.

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Kirúgtuk Poyert:  philly.blog.hu/2013/10/19/tucker_in_poyer_outRataxes
Poyerrel olyan tervek voltak hogy safetyt csinálunk belőle. Biztos vagyok benne, hogy visszahozzuk még. De biztos nem került át PS-be?Shawn84
Még átkerülhet szerintem. (ha más csapat nem viszi el waiveren)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kirúgtuk Poyert:  philly.blog.hu/2013/10/19/tucker_in_poyer_outRataxes
Poyerrel olyan tervek voltak hogy safetyt csinálunk belőle. Biztos vagyok benne, hogy visszahozzuk még. De biztos nem került át PS-be?
Szerk: már látom mi van. meccs után akarjuk visszahozni PS-be. De mivel szabadon igazolható, ez közel sem biztos.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Kirúgtuk Poyert:  philly.blog.hu/2013/10/19/tucker_in_poyer_out

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 798 — je suis poloska
Jó a defben első a Houston aztán látjuk mire jó 😊Janek
úgy nem nehéz kevés yardot bezsopni, hogy az offense van a pályán, hosszan támadnak, majd jön egy pick six aztán kezd mindent előről az offense 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
nem csak Schaub ott a probléma de majd most Keenum megmutatja

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Jó a defben első a Houston aztán látjuk mire jó 😊Janek
Jóhát, Matt Six tesz eleget a megÍtélésről 😀

több mint 12 éve
Jó a defben első a Houston aztán látjuk mire jó 😊

több mint 12 éve
total offensben is meg összesen beszopott yardokban is 3. ok vagyunk, csak utóbbinál hátulról 😀

több mint 12 éve
Beharangozó - Cowboys @ EaglesShawn84
kié a 2. legjobb támadóalakulkat? Saints?Petikievak01
Green Bay, de itt végig nézheted a teljes listát:
https://static.www.nfl.com/image/upload/t_person_squared_mobile/t_lazy/f_auto/league/svxl2pk2cuqf26zrhii4
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.
több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Beharangozó - Cowboys @ EaglesShawn84
kié a 2. legjobb támadóalakulkat? Saints?

több mint 12 éve
Beharangozó - Cowboys @ Eagles
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
 www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap2000000265368/Mind-blowing-stats-Vick-or-Foles
Ennyit még a Vick vs. Foles vitához...
és nyilvánvalóan completion %-ban azért Foles a legjobb a ligában mivel nála a legkisebb a vizsgálható minta.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
Milyen up-tempo? Én nem láttam valami nagy sebességet mostanság. Talán még a felállás megy is gyorsan, de aztán mindenki nézegeti az oldalvonalat 5 mp-ig, meg még 5 mire lefut a processz az agyban. 😀

Persze reméljük most húzzuk elő a 15mp-es váltásokat, és akkor tényleg kidöglöttök félidőre.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Én azert nem gondolom azt,hogy eselyesek vagyunk DM ide vagy oda...Janek
50-50 a meccs,defensbe jelenleg annyi a sérült,hogy az up tempo offensetek miatt a dline a meccs végére szerintem oxigénsátorba költözik.Nagy offense csatára van kilátás,ami biztos,hogy nem kell majd unatkozni meccs alatt😊
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 865
Én azert nem gondolom azt,hogy eselyesek vagyunk DM ide vagy oda...Janek
Nem a mérkőzés elött kell esélyesnek lenni, hanem a mérkőzés után győztesnek!🏈
több mint 12 éve
Én azert nem gondolom azt,hogy eselyesek vagyunk DM ide vagy oda...

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 798 — je suis poloska
Nagy a csend... Helyes, ez az ahogy egy iszonyatosan félelmetes sas vadászik, a kis tehenész fiúk vasárnap kapnak a szájukra. !!! 😀ano92
ez a vihar előtti csend 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nagy a csend... Helyes, ez az ahogy egy iszonyatosan félelmetes sas vadászik, a kis tehenész fiúk vasárnap kapnak a szájukra. !!! 😀

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
Tippjáték a hetedik hétre:  philly.blog.hu/2013/10/18/tippjatek_week_246

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Már fel sem tűnik milyen rég nyertunk

több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 865
Érdekessége a hétvégi mérkőzésnek, hogy az Eagles mindkét otthoni meccsét elveszítette, míg a Dallas mindkét idegenbeli mérkőzését! Most megszakad valahol ez a mini sorozat...Megérdemelnék a kinti szurkolók az első hazai győzelmet!tûzoltó
A mi sorozatunk sajnos nem is olyan mini, hisz tavaly szeptember 30-án nyertünk utoljára hazai pályán.manbearpig
Még egy ok, hogy nyerjünk! 😀
több mint 12 éve
manbearpig Philadelphia Eagles 497 — Eagles fan
Érdekessége a hétvégi mérkőzésnek, hogy az Eagles mindkét otthoni meccsét elveszítette, míg a Dallas mindkét idegenbeli mérkőzését! Most megszakad valahol ez a mini sorozat...Megérdemelnék a kinti szurkolók az első hazai győzelmet!tûzoltó
A mi sorozatunk sajnos nem is olyan mini, hisz tavaly szeptember 30-án nyertünk utoljára hazai pályán.