Philadelphia Eagles

63 feliratkozó

több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 865
Érdekessége a hétvégi mérkőzésnek, hogy az Eagles mindkét otthoni meccsét elveszítette, míg a Dallas mindkét idegenbeli mérkőzését! Most megszakad valahol ez a mini sorozat...Megérdemelnék a kinti szurkolók az első hazai győzelmet!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 614 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy érzem, hogy Folesnál szinte!!! most már az egyetlen kérdés ami azért meg valljuk meg a legtöbb irányítónál még a nagyoknál is kérdés, akik éppen ettől nagyok, hogy ilyenek tudnak lenni az a konzisztencia: amire Korodiati is utalt és amiben egyet kell értsek vele (bármily nehezemre is esik 😉). Vagyis tudja-e folyamatosan ezt a játékot nyújtani akkor is ha valóban a felelősség rajta lesz és jobban készülnek rá. Bízom benne hogy igen.
Az meg még fontosabb, minden látszat ellenére, hogy kifejezetten vezérnek lép elő annak tűnik amikor kell. Nem egyszer látszott mutatták, a pálya mellett, még tavalyról is emlékszem, hogyan elemez irányít beszél a társakkal stb.... és ahogy most a Bucs elleni futott TD-nél ünnepelték és köszöntötték nekem az mindennél többet mondott az öltözőn belüli elfogadottságáról. Lehet ezek apróságok én misztifikálom túl és többet szeretnék látni mint ami van mert nagyon drukkolok neki de így érzem. Aztán majd jól rám cáfol😛

Már várom nagyon a Boys meccset a közös meccsnézéshez majd jó élményeket kívánok!
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Elmúlt napok eseményei, QB-k helyzete, snap számok, roster változások:  philly.blog.hu/2013/10/16/elozo_napi_szoszenetek
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
A hét játékosa lehet a levegőben Füles a földön meg Shady. Szavazzatok rájuk :  www.nfl.com/voting/players-air-and-ground/2013/REG/6?module=HP11_content_stream_voting_fedexGreengo
Nem csak lehet, NFC hét támadója lett Foles

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
PR mindig egy szubjektív dolog miért kell ezen meglepődni.

Nem minden a mérleg szerintem hiába 6-0 a KC akkor sem gondolom,hogy a legjobb jelenleg...

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 308 — Eagles fan
A hét játékosa lehet a levegőben Füles a földön meg Shady. Szavazzatok rájuk :
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/cbyekxwx4njj55wkg5bo
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Először kezdtem el olvasni Fűzővel Kifele nevű fészbuk oldal PowerRankingját, és ennyi elég is volt, itt abbahagytam:

10. (10.) Dallas Cowboys

Azt mondják, az Eagles vezeti a csoportot. És? A 'boys akkor is jobb csapat, és ezt be is bizonyíthatják vasárnap. Ha megint elszerencsétlenkedik, akkor sem fogok meglepődni, ismerjük őket már, de nem hiszem, hogy most erre sor kerül.
ano92
Igazán objektív meglátás 😀 Cowboys oldalon még elmenne de itt.. háát..
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Először kezdtem el olvasni Fűzővel Kifele nevű fészbuk oldal PowerRankingját, és ennyi elég is volt, itt abbahagytam:

10. (10.) Dallas Cowboys

Azt mondják, az Eagles vezeti a csoportot. És? A 'boys akkor is jobb csapat, és ezt be is bizonyíthatják vasárnap. Ha megint elszerencsétlenkedik, akkor sem fogok meglepődni, ismerjük őket már, de nem hiszem, hogy most erre sor kerül.

több mint 12 éve
zsojti Philadelphia Eagles 4 063
Salas-t közben elvitte a Jet-s PS-ből...
több mint 12 éve
Itt nem lesz Vick ott Ware és DM ...
Ha menne az uptempo akkor a dallas Dlinet ki lehetne fárasztani alaposan a végére.
Igaz a mienk is kidöglene de hát ugye a mi D-nk pihenten is vacak...

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 218 — No one likes us, cause no one like us
Nincs itt oppá, Vick nem is olyan régen írta, hogy úgy érzi jót tenne neki még egy hét pihi, mert akkor ténylegesen úgy tud visszatérni, ahogyan az a legjobb neki is, és a csapatnak is.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 614 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gondolom van feszültség emiatt a csapatban rendesen, de ha nem lesznek hülye labdavesztések és kicsit jobban odafigyel a D a passzjátékra, amennyire tőlük telik, kezdjen bárki QB poszton nyerhetünk. Futója a Dallasnak egyenlőre nem nagyon van de mi majd úgy is sztárt faragunk belőle akárki játszik😛
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/o48bpke3ysil96nol52f
Nick Foles to be Philadelphia Eagles' starting QB again?
Nick Foles once again handled the Philadelphia Eagles' first-team reps at quarterback Tuesday. Is coach Chip Kelly softening his stance on Michael Vick as his starter going forward?
oppá
több mint 12 éve
Tehát már csakis mobilis irányítók jönnek ki az egyetemekről?Janek
ja, egy dolog h ki hogyan jön ki az egyetemről. az meg egy másik, h amint d.ware vagy von miller szarrá töri egy futásnál, akkor továbbra is scrambler marad-eAttis
jót beszélgettünk...jjncaa
😊
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
... hogy Kelly talán legnagyobb erénye, hogy keni-vágja a futballt, és mindenhez tud alkalmazkodni, nem a rendszerét erőlteti rá a keretre, hanem fordítva, a lehetőségekből kiindulva fejleszti ki egyedi stratégiáját.
jjncaa
nekem ebből ez jött le:

😀 Sok edző erőlködik, olyannal amihez nincs embere (nem fér bele a teknősbe) Kelly meg nem is tudom, úgy alakítja a teknősön a kivágásokat, hogy mindenki beleférjen? 😀

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 798 — je suis poloska
mindenki mariotát beszéli, remélem kimegy előttünk és manzielt húzzuk 😀

vick meg igen is kurvajó, amíg kezdett top10 volt futásban ligaszinten 😀 lehet hogy nem annyira megbízható mint foles, de a váratlan mindig benne van, folesban én annyira nem látom, de leszarom ki kezd csak nyerjünk!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 587 — no es importante
Tehát már csakis mobilis irányítók jönnek ki az egyetemekről?Janek
ja, egy dolog h ki hogyan jön ki az egyetemről. az meg egy másik, h amint d.ware vagy von miller szarrá töri egy futásnál, akkor továbbra is scrambler marad-eAttis
jót beszélgettünk...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ja, egy dolog h ki hogyan jön ki az egyetemről. az meg egy másik, h amint d.ware vagy von miller szarrá töri egy futásnál, akkor továbbra is scrambler marad-e (vick az maradt, de neki a szellemi képességeit ne firtassuk 😊 ) vagy sem
több mint 12 éve
Azért azt vitatnám,hogy a futó qb a jövő hisz itt egy Luck,Dalton.Janek
és szerinted csak az nfl-en múlik, hogy milyen lesz a "jövő" profi irányítója? ha a college-ban nem nevelkednek ki olyan tehetségek, mint Luck (aki mint más is említette, szintén mobilis), akkor bizony megette a fene, és megnézheted, hogy egyre kevesebb a pocket passer a top draft prospectek között (Mariota, Manziel, Boyd, Hundley, Bridgewater is használja a lábait, ha kell)

Ami pedig azt illeti, hogy nem illik Chip rendszerébe. Na ezért szerintem minimum JJ de lehet más megkövez: sztem ez bullshit szöveg. Chip bárkit akiben van egy kis tehetség szikra esély, fejleszthetőség be tudja illeszteni a rendszerébe, illetve van annyira intelligens ember amennyire én látom ilyen rövid idő alatt, hogy tudja úgy alakítani formálni a dolgokat, hogy az a legtöbb irányítóval működjön az NFL-ben.dande
Miért köveznélek meg ezért? Pontosan azt írtam nemrég, hogy Kelly talán legnagyobb erénye, hogy keni-vágja a futballt, és mindenhez tud alkalmazkodni, nem a rendszerét erőlteti rá a keretre, hanem fordítva, a lehetőségekből kiindulva fejleszti ki egyedi stratégiáját. Foles-t amúgy a gm játékban én magam draftoltam, jó irányítónak tartottam korábban is, drukkolok neki. Csak megjegyeztem aztán, hogy azon félelmeim igazolódnak be, miszerint nem reformálja meg Kelly a ligát, hanem "mindössze" nagyon sikeres lesz, de ezért talán a Philly fanok nem fognak a Dunának menni...* 😊

* öö most visszaolvastam, és mégis ez egyeseknek a problémája, viccesjjncaa
Tehát már csakis mobilis irányítók jönnek ki az egyetemekről?
Nem látni még most sem,hogy olyan nagy és éles váltást hozott a RG-Kaep -RW vonal.
Kaep-et nem engedik futni vajon miért?
Aztán érdekes lesz ha RG3 ismét a régi lesz(lesz?) akkor ismét ugy fog játszani mint előtte?

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Egyébként nem is értem Reid miért nem akarta elvinni bár lehet akarta csak nem engedték. Lehet, hogy vele nem is fejlődött volna ennyit.dande
Az offseasonban volt pár hír, hogy érdeklődtek Foles ára iránt, de kijelentettük, hogy nem akarunk tőle megválni.Bár gondolom azért 2 első körért talán túladtunk volna rajta. 😀
több mint 12 éve
Van egy szavazás, hogy ki legyen a kezdő QB-nk a Dallas ellen, ha Vick és Foles is egészséges.
Több mint 7000ren szavaztak és 71% (5000) azt akarja, hogy Foles legyen a kezdő.
Helyes-helyes. 😀
El kell dönteni, hogy Foles beleillik-e a csapat hosszútávú terveibe.
Ha meg nem legalább kapunk érte egy 2. körös picket. 😀Bébé
Hát ha Kolbért kaptunk egy 2. kört + DRC-t akkor Foles-rt minimum 1 kör plusz vki vagy 3. kör 😀 S ha megfelelő közegbe kerül még jól is járnak vele. Egyébként nem is értem Reid miért nem akarta elvinni bár lehet akarta csak nem engedték. Lehet, hogy vele nem is fejlődött volna ennyit.

A vitát amúgy nem te nyitottad Attis hanem maga Foles az eddig és reméljük további sikeres játékával, úgyhogy semmi gond 😉 😀 Az idő majd úgy is eldönti a dolgot, hogyan alakul.

Viszont szvsz vannak axiómák amik nem dőlnek meg read option up tempo stb ide vagy oda: a bajnokságot különösen az NFL-ben a védelem nyeri meg, S amíg azt nem rakjuk össze, mindig lesz valami amin elcsúszunk. Bízom Chipben, hogy erre is fog tudni figyelni ha az O-t összerakta ehhez még biztos kell egy-két idény az is lehet, hogy nem Bill Davissel, ő csak ideglenesen van itt amíg más el nem érhető, aztán hajrá 😀.
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 533 — rabszolga
Van egy szavazás, hogy ki legyen a kezdő QB-nk a Dallas ellen, ha Vick és Foles is egészséges.
Több mint 7000ren szavaztak és 71% (5000) azt akarja, hogy Foles legyen a kezdő.
Helyes-helyes. 😀
El kell dönteni, hogy Foles beleillik-e a csapat hosszútávú terveibe.
Ha meg nem legalább kapunk érte egy 2. körös picket. 😀
több mint 12 éve
Kaep mogott is volt van egy dominans d

több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills Indiana Hoosiers 64 587 — no es importante
Azért azt vitatnám,hogy a futó qb a jövő hisz itt egy Luck,Dalton.Janek
és szerinted csak az nfl-en múlik, hogy milyen lesz a "jövő" profi irányítója? ha a college-ban nem nevelkednek ki olyan tehetségek, mint Luck (aki mint más is említette, szintén mobilis), akkor bizony megette a fene, és megnézheted, hogy egyre kevesebb a pocket passer a top draft prospectek között (Mariota, Manziel, Boyd, Hundley, Bridgewater is használja a lábait, ha kell)

Ami pedig azt illeti, hogy nem illik Chip rendszerébe. Na ezért szerintem minimum JJ de lehet más megkövez: sztem ez bullshit szöveg. Chip bárkit akiben van egy kis tehetség szikra esély, fejleszthetőség be tudja illeszteni a rendszerébe, illetve van annyira intelligens ember amennyire én látom ilyen rövid idő alatt, hogy tudja úgy alakítani formálni a dolgokat, hogy az a legtöbb irányítóval működjön az NFL-ben.dande
Miért köveznélek meg ezért? Pontosan azt írtam nemrég, hogy Kelly talán legnagyobb erénye, hogy keni-vágja a futballt, és mindenhez tud alkalmazkodni, nem a rendszerét erőlteti rá a keretre, hanem fordítva, a lehetőségekből kiindulva fejleszti ki egyedi stratégiáját. Foles-t amúgy a gm játékban én magam draftoltam, jó irányítónak tartottam korábban is, drukkolok neki. Csak megjegyeztem aztán, hogy azon félelmeim igazolódnak be, miszerint nem reformálja meg Kelly a ligát, hanem "mindössze" nagyon sikeres lesz, de ezért talán a Philly fanok nem fognak a Dunának menni...* 😊

* öö most visszaolvastam, és mégis ez egyeseknek a problémája, vicces

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem lesz semmi mondod te.
Luck meg minden csak nem sc qb.