Philadelphia Eagles
63 feliratkozó
több mint 12 éve
A futás elleni védelmetek, valóban brilliáns volt. Itt nem csak arra kell gondolni, hogy hú de megfogták McCoyt hanem hogy az O fal lófaszt nem tudott közreműködni.ez botrányosan szar volt. a mai dallas 3 csapatot tudott volna megverni, jax, valami fos és mi.AttisEzt (nem) kicsit erősnek érzem. Még elég sok csapatnak okozhatott volna gondot a Cowboys védelme tegnap. McCoy 3 yard átlagú próbálkozásait nem a szembeszél állította meg (és a playcalling se hibáztatható ezért a részért).gyeek
A sec munkátokat nem méltatnám, volt róla szó, hogy milyen szépen levédekezték DeSeant. Az hogy nem kapott labdát, meg hogy levédekezték a között hatalmas különbség van. Sok olyan visszajátszás volt, ahol már megverte az emberét csak Foles vagy impotens volt, vagy impotens, vagy impotens vagy sackelték. Foles és a pass protunk megoldotta, hogy javítsa a secondarytok statjait, de ettől függetlenül egy épkézláb offense 2 elit elkapóval meg egy jó qb val (meg talán egy értelmes fallal) szanaszét fogja ugyanúgy dobálni. Úgyhogy ebből nagy következtetéseket nem kell levonni.
Ennyivel össze is foglaltam a mi oldalunkat is kb. A D# nagyot küzdött. Kíváncsi leszek a visszavágón Vickre, szerintem ő tegnap szétdobálta volna ezt a Dallas D# (valaki mondta is, hogy köszöni Folesnak, hogy nem teszteli jobban a secondaryt.)
több mint 12 éve
ez botrányosan szar volt. a mai dallas 3 csapatot tudott volna megverni, jax, valami fos és mi.AttisEzt (nem) kicsit erősnek érzem. Még elég sok csapatnak okozhatott volna gondot a Cowboys védelme tegnap. McCoy 3 yard átlagú próbálkozásait nem a szembeszél állította meg (és a playcalling se hibáztatható ezért a részért).
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Most mindenki el van keseredve..., én is, de még bármi lehet a szezon még hosszú!Két héten belül megfordulhat a csoportállás!
...végül is csak a támadás volt szar, igaz ez nagyon!
Amennyiben ilyen védelmünk lesz a következő mérkőzéseken, akkor lesz keresni valónk!
több mint 12 éve
ez botrányosan szar volt. a mai dallas 3 csapatot tudott volna megverni, jax, valami fos és mi. szar hívások, szar foles, shady próbálkozott, de ő sem volt az igazi...nagyon gyatra volt ez a meccs. magyarfutball nyelven gyorsan felejtsük el, és koncentráljunk a következő feladatra 😀 ameddig matematikai esélyünk van, nem adhatjuk fel 😊 (akinek nem esne le, csak vicc, ezzel a védelemmel talán jobb lenne távol maradni a po-tól és jó drafthelyre odaérni)
több mint 12 éve
Túlságosan is... 😀 mariota for president!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!remélem kihúzzák előlünk és Manziel jön 😛 Ő ugyan nem illik bele a feka QB képbe, de legalább agyilag úgy gondolkodik ahogy a fekák szoktak! 😀eaglesmcnabbmondtam én hogy feka Qb kell ide, mondjuk barkley amikor bejött már minden mindegy volt, eldobott az minden szart szegény, foles viszont hozta a Kolb 2.0-ás beszari, szar játékát.eaglesmcnabbJöhet Mariota! 8-)Greengo
több mint 12 éve
remélem kihúzzák előlünk és Manziel jön 😛 Ő ugyan nem illik bele a feka QB képbe, de legalább agyilag úgy gondolkodik ahogy a fekák szoktak! 😀mondtam én hogy feka Qb kell ide, mondjuk barkley amikor bejött már minden mindegy volt, eldobott az minden szart szegény, foles viszont hozta a Kolb 2.0-ás beszari, szar játékát.eaglesmcnabbJöhet Mariota! 8-)Greengo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
mondtam én hogy feka Qb kell ide, mondjuk barkley amikor bejött már minden mindegy volt, eldobott az minden szart szegény, foles viszont hozta a Kolb 2.0-ás beszari, szar játékát.eaglesmcnabbJöhet Mariota! 8-)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Én speciel nem vártam tőle semmit mikor idejött, voltak itt nagyobb nevek abban az évben akikre lehet mondani hogy megbukott 😀ddSpeciel még örülnék is neki ha 1x már nem bukott volna meg nálunk. 😀 Bár Folesnál szivesebben nézném inkább az Ő bénázását, de nem hiszem, hogy visszahoznánk.Raven17Vince YoungFoles kérdés el is dőlt. Remélem ez mindenkinek tiszta.....GreengoDehogy dőlt el, még elkell dönteni, hogy kivel és mire cseréljük el, ha Kolbért kaptunk 2. kört + DRC-t akkor egész jók a lehetőségeink 😀
Viccet félretéve, FA-n van valaki használható ember? mert ha esetleg Vick nem épül fel jövőhétre vagy ne adj isten újra lesérül akkor nem akarom, hogy a maradék 8-9 meccset Folesal vagy Barkleyval nyomjuk le még ha ezzel 100%-ig be is biztosítjuk, hogy húzhatunk egy talán franchise QB-t a drafton.Raven17
Nemtudom kiírta sajna nem emlékszem, de elkéne gondolkodni rajta 😀ano92
több mint 12 éve
mondtam én hogy feka Qb kell ide, mondjuk barkley amikor bejött már minden mindegy volt, eldobott az minden szart szegény, foles viszont hozta a Kolb 2.0-ás beszari, szar játékát.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Speciel még örülnék is neki ha 1x már nem bukott volna meg nálunk. 😀 Bár Folesnál szivesebben nézném inkább az Ő bénázását, de nem hiszem, hogy visszahoznánk.Vince YoungFoles kérdés el is dőlt. Remélem ez mindenkinek tiszta.....GreengoDehogy dőlt el, még elkell dönteni, hogy kivel és mire cseréljük el, ha Kolbért kaptunk 2. kört + DRC-t akkor egész jók a lehetőségeink 😀
Viccet félretéve, FA-n van valaki használható ember? mert ha esetleg Vick nem épül fel jövőhétre vagy ne adj isten újra lesérül akkor nem akarom, hogy a maradék 8-9 meccset Folesal vagy Barkleyval nyomjuk le még ha ezzel 100%-ig be is biztosítjuk, hogy húzhatunk egy talán franchise QB-t a drafton.Raven17
Nemtudom kiírta sajna nem emlékszem, de elkéne gondolkodni rajta 😀ano92
több mint 12 éve
Vince YoungFoles kérdés el is dőlt. Remélem ez mindenkinek tiszta.....GreengoDehogy dőlt el, még elkell dönteni, hogy kivel és mire cseréljük el, ha Kolbért kaptunk 2. kört + DRC-t akkor egész jók a lehetőségeink 😀
Nemtudom kiírta sajna nem emlékszem, de elkéne gondolkodni rajta 😀
több mint 12 éve
Foles kérdés el is dőlt. Remélem ez mindenkinek tiszta.....GreengoDehogy dőlt el, még elkell dönteni, hogy kivel és mire cseréljük el, ha Kolbért kaptunk 2. kört + DRC-t akkor egész jók a lehetőségeink 😀
Viccet félretéve, FA-n van valaki használható ember? mert ha esetleg Vick nem épül fel jövőhétre vagy ne adj isten újra lesérül akkor nem akarom, hogy a maradék 8-9 meccset Folesal vagy Barkleyval nyomjuk le még ha ezzel 100%-ig be is biztosítjuk, hogy húzhatunk egy talán franchise QB-t a drafton.
több mint 12 éve
Foles kérdés el is dőlt. Remélem ez mindenkinek tiszta.....

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
- Henery értékesített egy FG-t ezzel valószínűleg egy pók meg is haltano92xD R.I.P.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Bréking News: Eagles out for Season..................
több mint 12 éve
- Nincs QB kérdés. Vick- Barkley PS- óta semmit nem fejlődött
- Henery értékesített egy FG-t ezzel valószínűleg egy pók meg is halt
- Jones megdolgozott ma a pénzéért
több mint 12 éve
A lényeg, hogy jól játszottunk.
Legalább Foles jó volt.
Jók voltak a játékhívások.
Hagyjuk....
több mint 12 éve
Erre nincsenek szavak.
több mint 12 éve
Átraktam tippjátékba, így biztosan nem marad kinemtom mi a para, eddig mindig jó volt... üzenőfalra feldobtam a tippjeimateaglesmcnabbtippjátéknál nem tudom mi lehet a gond, bejelentkezek, mégis azt írja ki lent hogy.Passzolok. De kivételesen akkor küld el Pmben. ha tudom beteszem oda ha nem akkor isszámoljuk
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkaleaglesmcnabb
szerk: Nekem tökéletesen működik.Shawn84
több mint 12 éve
nemtom mi a para, eddig mindig jó volt... üzenőfalra feldobtam a tippjeimattippjátéknál nem tudom mi lehet a gond, bejelentkezek, mégis azt írja ki lent hogy.Passzolok. De kivételesen akkor küld el Pmben. ha tudom beteszem oda ha nem akkor isszámoljuk
szerk: Nekem tökéletesen működik.Shawn84
több mint 12 éve
Na eddig sport szempontból elég sötét a hétvégém, remélem Madaraink magasra szállva győzelemmel akár egy pontocskányival is de elűzik a fellegeket 😀 😛
több mint 12 éve
Ilyen esetben az oldalsávban lévő Chatboxba is pakolhatjátok szerintem, ahhoz nem kell bejelentkezni. Csak akkor érdemes jelezni Greengonak hogy ne felejtse beleszámolni..
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
tippjátéknál nem tudom mi lehet a gond, bejelentkezek, mégis azt írja ki lent hogy.Passzolok. De kivételesen akkor küld el Pmben. ha tudom beteszem oda ha nem akkor isszámoljuk
szerk: Nekem tökéletesen működik.
több mint 12 éve
tippjátéknál nem tudom mi lehet a gond, bejelentkezek, mégis azt írja ki lent hogy.Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal
több mint 12 éve
Mondjuk nem értem más csapatok miért pont az EAGLES csere csere védőjátékosait szeretik/szeretnék behúzni waiverről 😀 Van olyan kezdő játékosunk akit nem húznék be, nem hogy annak a cseréjének a cseréjét.ano92Poyert a drafton nem 7. körös tehetségnek tartották, hanem nagyjából 3. körösnek. Aztán hogy hogysem lecsúszott a 7. körig. De attól még tehetséges, Ő egy prospect. Nem a jelenlegi tudása miatt kell bárkinek is, hanem a benne lévő potenciál miatt.Shawn84
Jó mondjuk hatalmas baromságot írtam, mert 2 éve pont bevásároltunk nem csak tehetségekből 😛 😀😀😀