Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
ah, Mariota legutóbbi produkcióját tekintve, nem vagyok biztos benne hogy kell nekünk 😀 nagyobb fumbli gyár mint Vickano92
direkt csinálta, hogy ne húzza ki előttünk senki 😀

több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
ah, Mariota legutóbbi produkcióját tekintve, nem vagyok biztos benne hogy kell nekünk 😀 nagyobb fumbli gyár mint Vick

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 542 — rabszolga
Úgy tűnik, hogy B.J. Cunningham lett elküldve:
"With BJ Cunningham not at practice seems likely he'll be the roster move to make way for Brad Smith."
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
 philly.blog.hu/2013/11/12/uj_arc_a_keretben
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
MNF:

| Sztem ez a mai MNF pozitív irányba árazta be a Bucs elleni győzelmünket látva a Bucs Run D-t de az egész védekezést. Hihetetlen hogy csináltunk több mint 400 yardot ellenük, bár lehet akkor még nem voltak így összeállva meg felpörögve. Ám azért jelzi, az ellenfél mérlege nem minden. Úgyhogy ez is nekem! biztató a jövőre nézve |
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
Wolff térdsérülése súlyosabb a vártnál. Így pár hetet tuti ki kell hagynia.
Kelly megerősítette, hogy Foles marad a kezdő.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 232 — No one likes us, cause no one like us
erre még a kinti szagértők is visítottakJanek
Hát még mi.. 😀mustaine
bocsi én nem láttam élőben, mi volt ez??a gif-en én nem látom, egy szokásos Shady test-csel????korodiati
Hát Shady-nél lehet szokásos, de egyébként ez egy különösen brutális irányváltás volt a végén.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Hát még mi.. 😀mustaine
bocsi én nem láttam élőben, mi volt ez??a gif-en én nem látom, egy szokásos Shady test-csel????
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Hát még mi.. 😀

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
erre még a kinti szagértők is visítottak

több mint 12 éve
Tegnapi meccsnézés mementojaként:

több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 705 — drkorodiattila@gmail.com
Be kell valljuk azért Folesnak ezen a meccsen nagy mákjai voltak de hát jó QB-nak szerencséje is van 😛 tudom ennek kijelenthetőségétől, hogy jó QB még messze van 😀
dande
A R.Coopernek adott hosszú TD passzról lenyilatkozta, hogy direkt dobta alul. Így csak Cooper tudta elkapni. DeSeannél jah egy kicsi mázli is benne volt. 😀
Meg még egy olyan passza biztos volt, ami nem sokon múlott h a védő megcsípje, azonban így meg 1st down lett. Jó de ha Brady dob ilyet akkor azt mondják, hogy igen ilyet csak kevesen tudnak, meg ettől elit, de ha meg Foles akkor mázli. 😀Bébé
Ez talán azért van mert Brady már 126 ilyet dobott karrierje során, Foles meg kettőt. De nem biztos..
Egyébként nyerjen a Philly, akkor örülök, scrambling Qb-k közelebb állnak az ízlésemhez, de már korábban is írtam ha Foles így játszik akkor megérdemli hogy kezdjen. Le a kalappal az elmúlt 2 meccsen nyújtott teljesítménye előtt. De kár hogy a Dallas elleni csop. rangadón meg kb azt se tudta merre támadunk. És tényleg rosszindulat nélkül csere-csere Qb-val felálló Green bay-t jó néhány qb-val megvertük volna, de az oaklend elleni 7Td 0 int nem kell magyarázni. Az special volt és nem gondoltam hogy Foles képes ilyesmire..
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 227 — Eagles fan
Azért az durva hogy mindkét kezdő elkapónk instant fantasy starter kisebb létszámú ligákban is 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
bocsanat 2-vel csinalt tobbet, elirtam. Csak nemtudok javitani szervegeprol, hoki ie.

több mint 12 éve
Csak ugy mellekesen Cooper az utolso 2 meccsen 8 elkapasbol 5 TD-t csinalt. Ez amugy 3-al tobb TD mint amennyit eddig a szezonban McCoy futott.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Na a tegnapi közös meccsnézés margójára pár dolog:

Erről a cikkről beszéltem, ráadásul shawn ezt te linkelted anno:  www.rantsports.com/nfl/2013/11/02/5-players-the-philadelphia-eagles-need-to-replace-before-2014-season/
Brown, Allen, Cooper hármas elég wtf 😀

Erről is beszéltünk:  www.youtube.com/watch?v=k8pT6m8CJME
Meg erről:  www.youtube.com/watch?v=6785WGVtTT4Eazzy
Tényleg ez volt az a cikk 😀
Disón nagyon komoly, eladónak is fasza.
Jó kis este/éjszaka volt ez megint 😀 Győzelemre jobban esik a sör is 😉
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 232 — No one likes us, cause no one like us
Na a tegnapi közös meccsnézés margójára pár dolog:

Erről a cikkről beszéltem, ráadásul shawn ezt te linkelted anno:  www.rantsports.com/nfl/2013/11/02/5-players-the-philadelphia-eagles-need-to-replace-before-2014-season/
Brown, Allen, Cooper hármas elég wtf 😀

Erről is beszéltünk:  www.youtube.com/watch?v=k8pT6m8CJME
Meg erről:  www.youtube.com/watch?v=6785WGVtTT4

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Skins mecs is húzós lesz javaslat egy tippjáték kérdésre: fut e együttesen RGIII és DM 200 yard felett az Eagles ellen? Sanszosan igent nyomnék 😛dande
DM who? 😛
A tegnapi meccsben azért a sérülteket sajnálom, bár Barbre egész jól nyomta.skizofita
Bocs AM 😛 nem tudom miért ez volt a fejemben a lényeg, hogy valóban ne kelljen még jobban megjegyezni a nevét 😉

Mindenesetre majd ha Foles-l is nyerünk véletlenül! egy gyűrűt akkor talán majd róla is fognak úgy beszélni, mint Bradyről 😀 Szvsz nálam jobban kevés ember drukkol neki úgyhogy mutassa meg itthon is vagy kérjük minden meccsünk idegenben való lejátszását 😀
több mint 12 éve
A tegnapi meccsben azért a sérülteket sajnálom, bár Barbre egész jól nyomta.skizofita
Jah Ő nem volt rossz. De Wolff és Kendricks karrierjének nagyon-nagyon nem tenne jót, egy hosszabb kidőlés.
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
A Skins mecs is húzós lesz javaslat egy tippjáték kérdésre: fut e együttesen RGIII és DM 200 yard felett az Eagles ellen? Sanszosan igent nyomnék 😛dande
DM who? 😛
A tegnapi meccsben azért a sérülteket sajnálom, bár Barbre egész jól nyomta.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 12 éve
Be kell valljuk azért Folesnak ezen a meccsen nagy mákjai voltak de hát jó QB-nak szerencséje is van 😛 tudom ennek kijelenthetőségétől, hogy jó QB még messze van 😀
dande
A R.Coopernek adott hosszú TD passzról lenyilatkozta, hogy direkt dobta alul. Így csak Cooper tudta elkapni. DeSeannél jah egy kicsi mázli is benne volt. 😀
Meg még egy olyan passza biztos volt, ami nem sokon múlott h a védő megcsípje, azonban így meg 1st down lett. Jó de ha Brady dob ilyet akkor azt mondják, hogy igen ilyet csak kevesen tudnak, meg ettől elit, de ha meg Foles akkor mázli. 😀
több mint 12 éve

A Skins mecs is húzós lesz javaslat egy tippjáték kérdésre: fut e együttesen RGIII és DM 200 yard felett az Eagles ellen? Sanszosan igent nyomnék 😛
több mint 12 éve
kell a tökömnek új qb, úgysem tud jobb szintet hozni mint Folesano92
Jelen pillanatban nem. De azért várjuk még meg a maradék 6 meccset. Ha továbbra is ilyen jól játszik, akkor jó helyzetben vagyunk.

Remélem együtt mennek a Pro Bowl-ra. (Pontosabban hagyják ki. 😀 )
 cdn.makeagif.com/media/11-10-2013/rKGa_x.gif

- Nick Foles joins Tom Brady (2007) as only QBs in @nfl history w/ 10+ TDs & 0 INTs in 2-game span in single season
- Last 2 games for Nick Foles: 12 incompletions, 10 TDs.
- Here's a list of visiting QBs with 3 TDs & 0 INTs in a game at Lambeau since 2006: Brady, Favre, Brees, Foles.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Meglátjuk !
De végre nyerjünk már otthon is meccset megérdemelnék a szurkolok !
W az W de nem tudom nem megemlíteni,Lane J nekem idén pici csalódás ...

Reméljuk sokat tanul és fejlődik

több mint 12 éve
kell a tökömnek új qb, úgysem tud jobb szintet hozni mint Foles