Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 345 — Így remélem megfelelek nektek.....
Idén Vick 12,2 millát fog elvinni a sapkából:
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/16/vicks-cap-number-for-2013-will-be-12-million/
Szal így kb 20 milla helyünk van. Bébé
Azért új esély ide vagy oda, ez nagyon sok, bizonyítania kell érte rendesen. Mielőtt megint bárki félre érti 😛 kívánom hogy így legyen!
több mint 12 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 862
 profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/16/vicks-cap-number-for-2013-will-be-12-million/
Szal így kb 20 milla helyünk van. Bébé
Pontos megfogalmazás, az első mondatban! A kérdés, kinek a sapkájából? 😀
Talán a Jets?
A második mondat, csak találgatás... 😀
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Szal így kb 20 milla helyünk van.
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Dixon fizuja: 2013-ban 715k, 2014-ben 755k. 25-25ezres workout és SB bónusza van, plusz egy 50ezres bónusz, ha rákerül az 53as rosterre. Capben idén 802.500 dollárral, jövőre 755ezerrel fog szerepelni, szóval adott esetben simán kibaszható.

Holnap meg ezer év után Reid újra NFL Combine főpódiumon válaszol kérdésekre, itteni idő szerint 21:00-tól. Amitől menőbb az egész, hogy 20:30-kor Kelly, 20:45-kor Roseman interjú lesz előtte.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Posztonkénti TOP 5
 philly.blog.hu/2013/02/20/draft_2013_posztonkenti_top_5_qb_rb
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
mi ez a csend ? 😊Attis
Vihar előttiShawn84
márciusig ez lesz

több mint 12 éve
mi ez a csend ? 😊Attis
Vihar előtti
több mint 12 éve
Attis Philadelphia Eagles 247
mi ez a csend ? 😊
több mint 12 éve
Nem kap senki franchise taget nálunk.Shawn84
várható volt.

több mint 12 éve
Nem kap senki franchise taget nálunk.
több mint 12 éve
Kiket és milyen posztokat fogunk FA piacon megcélozni?

Már írtam szerintem nem lesz nagy igazolás mert felesleges.

Akiknek ajánlatot teszünk és vagy elfogadják vagy nem
S,NT,OLB,CB,OT,OG

itt gondolom minden elérhető játékosnak akik megütik a kezdő szintet.

az is benne lehet,hogy senki nem jön vagy csak trade keretében(Foles,Cole,Jenkins)

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Támadófalba jók lennének, a technika hasonló, nem? 😊Rataxes
Nem hiába írtam! 😉
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Támadófalba jók lennének, a technika hasonló, nem? 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Leigazoltuk Ed Wangot (OT), az első kínai játékost, akit draftoltak az NFL-ben. Valamivel fel kell tölteni a rostert...mustaine
Jó kis szumós cocuk lepik majd el az NFL-t. Csodás lesz. 😀 Gondolj bele. Tokyo alapítani egy franchise -t .....mennyi szumós próbálná ki magát szerinted? 😀
több mint 12 éve
Mondjuk kötve hiszem,hogy Byrd kikerül a piacra...

több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Leigazoltuk Ed Wangot (OT), az első kínai játékost, akit draftoltak az NFL-ben. Valamivel fel kell tölteni a rostert...mustaine
ritka pocsék játékos, max az első cut hullámig jut el... 😀

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
 philly.blog.hu/2013/02/15/az_edzoi_stab_masodik_resz

philly.blog.hu/2013/02/16/az_edzoi_stab_harmadik_resz
több mint 12 éve
Még egy ember Buffaloból 😀 Elbírnánk még kettőt a hátsó sor közepére szerintem 😀
több mint 12 éve
Pár helyen most a Foles tradet olvasni főképp KC a vevő...
izgalmas lesz a március

több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Leigazoltuk Ed Wangot (OT), az első kínai játékost, akit draftoltak az NFL-ben. Valamivel fel kell tölteni a rostert...

több mint 12 éve
vissza a focihoz

több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 548 — Chiefs GM
Elméletileg az esztergomi érsek válasza a magyar urak kérdésére, miszerint a Szentföldön turisztikai keresztesháború ürügyén tartózkodó II. András királyunk nem annyira szeretett német feleségét, Gertrúdot eltennék láb alól. Írtak neki levelet, ez volt a válasz, vesszők nélkül természetesen, aztán mindenki kezdhetett vele, amit akart.

több mint 12 éve
korodiati Philadelphia Eagles 704 — drkorodiattila@gmail.com
Nem vagyunk jók minden átalakul sok pénzért felesleges lenne egy elit S főleg ha lesz más aki túlfizeti.
Janek
"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem." 😉skizofita
Vesszőkkel így gondoltad? A királynét megölni, nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem

Esetleg így? A királynét megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindenki egyetét, én nem, ellenzem.Shawn84
Filozófiai mélységekben a fórum..Ez már túl sok nekem,de azért tetszik.Honnan ez az idézet,csak a műveletlenek kedvéért?
több mint 12 éve
Nem vagyunk jók minden átalakul sok pénzért felesleges lenne egy elit S főleg ha lesz más aki túlfizeti.
Janek
"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem." 😉skizofita
Vesszőkkel így gondoltad? A királynét megölni, nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem

Esetleg így? A királynét megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindenki egyetét, én nem, ellenzem.
több mint 12 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 647 — Times are hard for dreamers!
Janek
"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem." 😉

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)