Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Idén Vick 12,2 millát fog elvinni a sapkából:Azért új esély ide vagy oda, ez nagyon sok, bizonyítania kell érte rendesen. Mielőtt megint bárki félre érti 😛 kívánom hogy így legyen!
profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/16/vicks-cap-number-for-2013-will-be-12-million/
Szal így kb 20 milla helyünk van. Bébé
több mint 12 éve
Idén Vick 12,2 millát fog elvinni a sapkából:Pontos megfogalmazás, az első mondatban! A kérdés, kinek a sapkájából? 😀
profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/16/vicks-cap-number-for-2013-will-be-12-million/
Szal így kb 20 milla helyünk van. Bébé
Talán a Jets?
A második mondat, csak találgatás... 😀
több mint 12 éve
Idén Vick 12,2 millát fog elvinni a sapkából:profootballtalk.nbcsports.com/2013/02/16/vicks-cap-number-for-2013-will-be-12-million/
Szal így kb 20 milla helyünk van.
több mint 12 éve
Dixon fizuja: 2013-ban 715k, 2014-ben 755k. 25-25ezres workout és SB bónusza van, plusz egy 50ezres bónusz, ha rákerül az 53as rosterre. Capben idén 802.500 dollárral, jövőre 755ezerrel fog szerepelni, szóval adott esetben simán kibaszható.Holnap meg ezer év után Reid újra NFL Combine főpódiumon válaszol kérdésekre, itteni idő szerint 21:00-tól. Amitől menőbb az egész, hogy 20:30-kor Kelly, 20:45-kor Roseman interjú lesz előtte.
több mint 12 éve
márciusig ez leszmi ez a csend ? 😊AttisVihar előttiShawn84
több mint 12 éve
mi ez a csend ? 😊
több mint 12 éve
Nem kap senki franchise taget nálunk.Shawn84várható volt.
több mint 12 éve
Nem kap senki franchise taget nálunk.
több mint 12 éve
Kiket és milyen posztokat fogunk FA piacon megcélozni?Már írtam szerintem nem lesz nagy igazolás mert felesleges.
Akiknek ajánlatot teszünk és vagy elfogadják vagy nem
S,NT,OLB,CB,OT,OG
itt gondolom minden elérhető játékosnak akik megütik a kezdő szintet.
az is benne lehet,hogy senki nem jön vagy csak trade keretében(Foles,Cole,Jenkins)
több mint 12 éve
Támadófalba jók lennének, a technika hasonló, nem? 😊RataxesNem hiába írtam! 😉
több mint 12 éve
Támadófalba jók lennének, a technika hasonló, nem? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Leigazoltuk Ed Wangot (OT), az első kínai játékost, akit draftoltak az NFL-ben. Valamivel fel kell tölteni a rostert...mustaineJó kis szumós cocuk lepik majd el az NFL-t. Csodás lesz. 😀 Gondolj bele. Tokyo alapítani egy franchise -t .....mennyi szumós próbálná ki magát szerinted? 😀
több mint 12 éve
Mondjuk kötve hiszem,hogy Byrd kikerül a piacra...
több mint 12 éve
Leigazoltuk Ed Wangot (OT), az első kínai játékost, akit draftoltak az NFL-ben. Valamivel fel kell tölteni a rostert...mustaineritka pocsék játékos, max az első cut hullámig jut el... 😀
több mint 12 éve
Leigazoltuk Ed Wangot (OT), az első kínai játékost, akit draftoltak az NFL-ben. Valamivel fel kell tölteni a rostert...mustaineMég egy ember Buffaloból 😀 Elbírnánk még kettőt a hátsó sor közepére szerintem 😀
több mint 12 éve
Pár helyen most a Foles tradet olvasni főképp KC a vevő...izgalmas lesz a március
több mint 12 éve
Leigazoltuk Ed Wangot (OT), az első kínai játékost, akit draftoltak az NFL-ben. Valamivel fel kell tölteni a rostert...
több mint 12 éve
Elméletileg az esztergomi érsek válasza a magyar urak kérdésére, miszerint a Szentföldön turisztikai keresztesháború ürügyén tartózkodó II. András királyunk nem annyira szeretett német feleségét, Gertrúdot eltennék láb alól. Írtak neki levelet, ez volt a válasz, vesszők nélkül természetesen, aztán mindenki kezdhetett vele, amit akart.
több mint 12 éve
Filozófiai mélységekben a fórum..Ez már túl sok nekem,de azért tetszik.Honnan ez az idézet,csak a műveletlenek kedvéért?Vesszőkkel így gondoltad? A királynét megölni, nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzemNem vagyunk jók minden átalakul sok pénzért felesleges lenne egy elit S főleg ha lesz más aki túlfizeti."A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem." 😉skizofita
Janek
Esetleg így? A királynét megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindenki egyetét, én nem, ellenzem.Shawn84
több mint 12 éve
Vesszőkkel így gondoltad? A királynét megölni, nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzemNem vagyunk jók minden átalakul sok pénzért felesleges lenne egy elit S főleg ha lesz más aki túlfizeti."A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem." 😉skizofita
Janek
Esetleg így? A királynét megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindenki egyetét, én nem, ellenzem.
több mint 12 éve
Nem vagyunk jók minden átalakul sok pénzért felesleges lenne egy elit S főleg ha lesz más aki túlfizeti."A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem." 😉
Janek