NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
akkor vegyük sorra mi a need:
OL :LOT +Deepht
DL:NT OLB
SS,FS
CB
EZ 6 kezdő ha peters és drc is elmegyJanek
Ez most nem tiszta. 😊
OL: Peters senkinek sem fog kelleni ennyiért, de olcsóbban miért ne maradhatna? Inkább kell RT mint LT.
DL: NT sztem kéne mert a 3-4hez elengedhetetlen és akkor miért ne legyen egy olyan személy aki brutálisan jó ezen a poszton. Ok OLB is kellhet , de pillanatnyilag előrébb van egy 3-4es DE.
Safety: Nem hinném hogy mindenkit kibasznának. Coleman SS-ben jó csere lehet. Allent elengedném , de akkor sok a need. Inkább mondom azt, hogy kéne most egy veterán SS és Allent még elnézném az új rendszerben.
CB: Aso ugye bele menne egy fizucsökkentésbe. Ez DRC-nek lehet rossz hír. Sztem egyikőjük marad...tehát kéne egy kezdő CB is.(hacsak nem lép vki előbbre a keretből...bár erre kicsi az esély)
Greengo
Allen 1230 000-et keres idén. Isten ments hogy elmenjen. Ennél olcsóbb és jobb cserét nem is lehetne szerződtetni.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
SS,FS
CB
EZ 6 kezdő ha peters és drc is elmegyJanek
Ez most nem tiszta. 😊
OL: Peters senkinek sem fog kelleni ennyiért, de olcsóbban miért ne maradhatna? Inkább kell RT mint LT.
DL: NT sztem kéne mert a 3-4hez elengedhetetlen és akkor miért ne legyen egy olyan személy aki brutálisan jó ezen a poszton. Ok OLB is kellhet , de pillanatnyilag előrébb van egy 3-4es DE.
Safety: Nem hinném hogy mindenkit kibasznának. Coleman SS-ben jó csere lehet. Allent elengedném , de akkor sok a need. Inkább mondom azt, hogy kéne most egy veterán SS és Allent még elnézném az új rendszerben.
CB: Aso ugye bele menne egy fizucsökkentésbe. Ez DRC-nek lehet rossz hír. Sztem egyikőjük marad...tehát kéne egy kezdő CB is.(hacsak nem lép vki előbbre a keretből...bár erre kicsi az esély)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 696 — Apu ökölbeszorított keze
SS,FS
CB
EZ 6 kezdő ha peters és drc is elmegy

több mint 12 éve
én mostanában 1körös dline draftot olvasok.

Floyd ,MingoJanek
De ők inkább DE-nek jók. Oda azért ha szűkösen is de volna ember. Viszont én nem hiszek abban, hogy Dixon megfelelő kezdő NT lehetne. Ezért mondom Jesse Williamst. Illetve Aso maradásától függően egy olyat is el tudok képzelni, hogy 1/4 Milliner, 2/3 John Jenkins. Williams szerintem nem marad benn 1/20-ra sem már.
több mint 12 éve
én mostanában 1körös dline draftot olvasok.

Floyd ,Mingo

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 300 — Eagles fan
mondjuk egy dl emberkével vékony lesz az az álomdraft...

Jó játék ez csak azért inkább kéne a realitás talaján maradni 😊

J.Williams nem csúszik a második kör közepére....Janek
A második kör elején húzunk, az koránt sem a közepe és a draftot arra hegyeztem ki, hogy szerintem mi lenne a legjobb (persze egy erős FA-val mert szerintem nem fogunk DL terén tétlenkedni ott sem).

Amúgy a Shawn által említett verziók is jók. A hátsóbb körök azért remélem reálisabbra sikerültek. 😀BlitzHawk
Ilyesmiket kezdtem írni pont most, de beelőztél. DL most nagyon kell és úgy néz ki FA-n is erősíteni fogunk ezen a poszton. Kérdés mi az elképzelés az edzői fejekben. Ez a Dixont NT-nek kicsit bekavart (nem is hiszek benne csak vmi terelés lehet), de ha ő a befutó akkor is kell egy jó 3-4es DE.Amúgy ez a 3-4 most inkább egy hibrid 5-2re hajaz mégpedig:
Thorton/ ? ; NT/Dixon ; Cox/Dixon
Graham/Hunt ; Cole/Curry
Ryans ; Kendricks

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
igen a 2.kör eleje az jó de ott nem 4.ek leszünk

én megvárnám az fa mozgást.

de szerintem idén a draft lesz a lényeg Kelly és csapata elég behatóan ismeri a classt... és kiserleti év is van minek fizetnénk zsíros FA playereket?Janek
Mert 1 év alatt nem lehet csapatot építeni. És már idén is kell oylan játékosokat idecsábítani akik 2-3 év múlva is húzóemberek lehetnek. Drafton pedig nem lehet mindent megoldani. Ráadásul az azért nagyobb lutri mint egy már ismert FA szerződtetése. De gondolom nem fogjuk szórni a pénzt. Max 2 embernek fogunk szerintem magasabb pénzt kínálni. AZ meg belefér.
több mint 12 éve
igen a 2.kör eleje az jó de ott nem 4.ek leszünk

én megvárnám az fa mozgást.

de szerintem idén a draft lesz a lényeg Kelly és csapata elég behatóan ismeri a classt... és kiserleti év is van minek fizetnénk zsíros FA playereket?

több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness

J.Williams nem csúszik a második kör közepére....Janek
A második kör elején húzunk, az koránt sem a közepe és a draftot arra hegyeztem ki, hogy szerintem mi lenne a legjobb (persze egy erős FA-val mert szerintem nem fogunk DL terén tétlenkedni ott sem).

Amúgy a Shawn által említett verziók is jók. A hátsóbb körök azért remélem reálisabbra sikerültek. 😀
több mint 12 éve

J.Williams nem csúszik a második kör közepére....

több mint 12 éve
Első 2 pickre NT? ÉS Jenkins előrébb? 1/9 inkább Williams és 2/3 meg Fluker, vagy 1/9 Johnson és 2/3 Jenkins. De akkor már inkább Warmack mint Johnson. Így nekem jobban tetszik és reálisabbnak is tartom. Egyébként nem rossz. Mátyiőt én is pedzegettem már 1-2 chat partnernek 6.-7. körben.Shawn84
Szerintem Ő is így gondolta, hogy ha első kör NT akkor második OT, illetve fordítva... Gondolom ezért írt egy-egy DL-t és OL-t mindkét pickhez.
Rataxes
Jaja, csak a nevekbe is belekötöttem picit azért írtam így.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Első 2 pickre NT? ÉS Jenkins előrébb? 1/9 inkább Williams és 2/3 meg Fluker, vagy 1/9 Johnson és 2/3 Jenkins. De akkor már inkább Warmack mint Johnson. Így nekem jobban tetszik és reálisabbnak is tartom. Egyébként nem rossz. Mátyiőt én is pedzegettem már 1-2 chat partnernek 6.-7. körben.Shawn84
Szerintem Ő is így gondolta, hogy ha első kör NT akkor második OT, illetve fordítva... Gondolom ezért írt egy-egy DL-t és OL-t mindkét pickhez.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Álmodtam egy új draftot magunknak:

1. nálam ez letrade egy későbbi 1. körösért + 2. körösért: nálam a partner a Jets, akik vinnék Fischert (aki felértékelődött szerintem nagyon, főleg, hogy Joeckel kimegy 1/1) szóval 1/9: Lane Johnson, OT (nálam a legjobb választás ő) ha nem akkor John Jenkins, NT (simán elképzelhető)

2/4.: Jesse Williams NT (elképzelhetőnek tartom, hogy csúszik idáig és akkor ő a legjobb választás) ha nem akkor DJ Fulker, OT (nála is elképzelhetőnek tartom a 2. kör elejét, OT pedig kell)

2/9.: Matt Elam, S (playmaker és a csapatot is tüzelni tudja, kezdő kaliber szerintem), ha nem akkor Khaseem Greene, OLB (hihetetlen a figura)

3.: Leon McFadden, CB (nálam ez egy megkérdőjelezhetetlen húzás), Travis Frederick, OG/C (nagyon jó választásnak tartom, ha ő jön hozánk, így nyugodtabb lennék a szezonban, a depthnek mindenképen jót tenne)

4.: Kiko Alonso, OLB (kicsit izmosodnia kell, de Kelly ismeri és tud vele dolgozni), John Simon DE/OLB (építkezünk vagy nem?)

5.: Luke Marquardt, OT (mi leszünk az a csapat illetve Kelly az az edző, aki bevállalja és szerintem az 5. körben) vagy Rashard Hall, S (nagy playmaker lehet az NFL-ben, én látom benne a potenciált)

6.: Omar Hunter, DE (jó 3-4 DE, a 6. körben ajándék lehet) vagy Brandon Kaufman (jó fizikális WR, megfelelő sebességgel, kell ő nekünk)

7.: Tyrann Mathieu, CB (szerintem Kelly gatyába fogja rázni, a képességei pedig megkérdőjelezhetetlenek)

Ez a személyes listám, kérlek ne dobáljatok túl sok sarat rám. 😊BlitzHawk
Első 2 pickre NT? ÉS Jenkins előrébb? 1/9 inkább Williams és 2/3 meg Fluker, vagy 1/9 Johnson és 2/3 Jenkins. De akkor már inkább Warmack mint Johnson. Így nekem jobban tetszik és reálisabbnak is tartom. Egyébként nem rossz. Mátyiőt én is pedzegettem már 1-2 chat partnernek 6.-7. körben.
több mint 12 éve
Ha jól tudom, akkor ezzel a 2 cut-al kb. 7 milliót spóroltunk.
Ebből a pénzből már lehet szerezni egy jó nevű/teljesítményű FA-t.

DIon Jordan (Oregon DE) jó combine-t is tolt, szal felerősödtek azok a hangok, hogy elvisszük 1/4-el. Bébé
Jesse Williams akkor már inkább megérné. Nagy hiány van NT poszton szvsz
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Álmodtam egy új draftot magunknak:

1. nálam ez letrade egy későbbi 1. körösért + 2. körösért: nálam a partner a Jets, akik vinnék Fischert (aki felértékelődött szerintem nagyon, főleg, hogy Joeckel kimegy 1/1) szóval 1/9: Lane Johnson, OT (nálam a legjobb választás ő) ha nem akkor John Jenkins, NT (simán elképzelhető)

2/4.: Jesse Williams NT (elképzelhetőnek tartom, hogy csúszik idáig és akkor ő a legjobb választás) ha nem akkor DJ Fulker, OT (nála is elképzelhetőnek tartom a 2. kör elejét, OT pedig kell)

2/9.: Matt Elam, S (playmaker és a csapatot is tüzelni tudja, kezdő kaliber szerintem), ha nem akkor Khaseem Greene, OLB (hihetetlen a figura)

3.: Leon McFadden, CB (nálam ez egy megkérdőjelezhetetlen húzás), Travis Frederick, OG/C (nagyon jó választásnak tartom, ha ő jön hozánk, így nyugodtabb lennék a szezonban, a depthnek mindenképen jót tenne)

4.: Kiko Alonso, OLB (kicsit izmosodnia kell, de Kelly ismeri és tud vele dolgozni), John Simon DE/OLB (építkezünk vagy nem?)

5.: Luke Marquardt, OT (mi leszünk az a csapat illetve Kelly az az edző, aki bevállalja és szerintem az 5. körben) vagy Rashard Hall, S (nagy playmaker lehet az NFL-ben, én látom benne a potenciált)

6.: Omar Hunter, DE (jó 3-4 DE, a 6. körben ajándék lehet) vagy Brandon Kaufman (jó fizikális WR, megfelelő sebességgel, kell ő nekünk)

7.: Tyrann Mathieu, CB (szerintem Kelly gatyába fogja rázni, a képességei pedig megkérdőjelezhetetlenek)

Ez a személyes listám, kérlek ne dobáljatok túl sok sarat rám. 😊
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 532 — rabszolga
Ha jól tudom, akkor ezzel a 2 cut-al kb. 7 milliót spóroltunk.
Ebből a pénzből már lehet szerezni egy jó nevű/teljesítményű FA-t.

DIon Jordan (Oregon DE) jó combine-t is tolt, szal felerősödtek azok a hangok, hogy elvisszük 1/4-el.
több mint 12 éve
Mondjuk az idei DL class nagyon jó és ugye a védelmi sémaváltás miatt várható volt pár cut... lesz még szerintem

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 345 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajnos valóban várhatóak voltak ezek így viszont sztem viszonylag korai DL pick is érik pedig más helyen is lenne bőven erősíteni való. Különösen ha még Nándi is megy akkor azt csak draftról nem tudjuk megoldani FA piacon is mozogni kell rendesen.
Az idényeink meg elég izgalmasak csak nem úgy ahogy szerettük volna 😛 majd most 😀
több mint 12 éve
uhh hát Kelly-ék nem szaroznak, sajnálom Pattersont :/marci88
Patterson-ról és Bunkley-ról mindig a 2008as Giants elleni PO meccs jut az eszembe. Amikor két 4&short futást is megfogtak.
Így T.Cole és Herremans a legrégebbi Eagle a jelenlegi keretben.
több mint 12 éve
marci88 Philadelphia Eagles 1 097 — Hell Killers
uhh hát Kelly-ék nem szaroznak, sajnálom Pattersont :/
több mint 12 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
“I want to thank the fans for all of their support over eight years in Philadelphia. It is never easy to say goodbye to a fan base that supported me no matter what. My goal was to come to work every day to try and make the Philadelphia Eagles the best organization we could be. The Eagles organization has treated me and my family with nothing but respect since the day I was drafted and I wish Mr. Lurie, Howie, the new coaches and all of my teammates all the best going forward. I will miss them all and I will always have a place in my heart for the Eagles and for the city of Philadelphia.”
-Mike Patterson

több mint 12 éve
Stem03 Philadelphia Eagles 135
S még Nnamdi is jön hozzájuk... 😊 Ezt vártam az idei offseason-tól és még csak most kezdődik.. 😀

Több nap, mint kolbász... - Sipi bácsi
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 701 — je suis poloska
Mike 😕 ő volt a kedvencem Todd után. Ez egy iylen nap 😕

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
M.Patterson is cut.
Nah én ezt már mikor megmondtam. 😀
De én csak az egyiküket küldtem volna el, de hát ez van. Sokat keresett Jenkins.
Tetszik, hogy az utóbbi 3-4 évben milyen izgalmas, eseménydús offseason-okat tolunk. 😀
Bár lehet jobb lenne, ha a szezonunk lenne izgalmas. 😀
több mint 12 éve
pedig azt hittük ő lesz a 3-4 DE ... így marad a Cox-Dickson-Thorton