NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
Dion Jordant én is írtam.Star ugye kétséges lett...
NT meg addig nem létkérdés amíg nem 3-4 szigorú ezért Williams 1/4re reach (meg amúgy is)
több mint 12 éve
Szerintem le lehet szűkíteni a draftot 4 névre:Jön ide még DL ember is. Lotulelei vagy Williams vagy Dion Jordan nem tudom, de az most bazi nagy need.
Joeckel,Fischer-ha Peters nem lesz 100as de ha az akkor is(főleg ha bent lesz Joeckel)
Miliner ha minden CB elmegy és az FA piacon nem szerzünk két stabil kezdőt.
Dion Jordan ha lesz CB és úgy gondoljuk Peters 100%os és esetleg még jön valaki FA piacról....
szerintem....
a feltradet nem tudom elképzelni egyrész mocsok drága lenne és nem indokolt másrészt nem igazán van kiért felmenni...
Joeckel jobb mint Fisher de ő is sima kezdő máris és akár egy solid NFL karrier is benne van, az meg elképzelhetetlen,hogy top3ban mindketten kimenjenek...(bár esély van rá ugye)
Janek
több mint 12 éve
Szerintem le lehet szűkíteni a draftot 4 névre:Joeckel,Fischer-ha Peters nem lesz 100as de ha az akkor is(főleg ha bent lesz Joeckel)
Miliner ha minden CB elmegy és az FA piacon nem szerzünk két stabil kezdőt.
Dion Jordan ha lesz CB és úgy gondoljuk Peters 100%os és esetleg még jön valaki FA piacról....
szerintem....
a feltradet nem tudom elképzelni egyrész mocsok drága lenne és nem indokolt másrészt nem igazán van kiért felmenni...
Joeckel jobb mint Fisher de ő is sima kezdő máris és akár egy solid NFL karrier is benne van, az meg elképzelhetetlen,hogy top3ban mindketten kimenjenek...(bár esély van rá ugye)
több mint 12 éve
Erdekes lenne aso es drc nelkul belecsapni az FA szezonbaJanekAkkor tutira venném a Milliner picket. Már persze ha Reid nem viszi el. Amit azért kétlek.
több mint 12 éve
Erdekes lenne aso es drc nelkul belecsapni az FA szezonba
több mint 12 éve
Nnamdi helye továbbra is kérdéses.www.bleedinggreennation.com/2013/3/6/4070924/eagles-will-release-nnamdi-asomugha-today-according-to-report
Vhol azt olvasni, hogy marad máshol pedig, hogy még nem biztos és lehet pár nap múlva kirúgjuk. Bébé
ezt most olvastam 😊 megy a találgatás
több mint 12 éve
Nnamdi helye továbbra is kérdéses. Vhol azt olvasni, hogy marad máshol pedig, hogy még nem biztos és lehet pár nap múlva kirúgjuk.
több mint 12 éve
ALBERT megkapta taget lehet a KC nem is akar 1/1re húzni 😊egy kicsivel több esély van Luke-ra de ha Fischer köt ki nálunk az sem nagy gond...
több mint 12 éve
nem sokkal szarabb ám....de elég sok jó CB lesz piacon bár én egy Miliner drafttal sem lennék szomorú
több mint 12 éve
van esélyünk megszerezni Revis-t?aso akkor mehet, én revis-t még a sérülés kockázatával is azonnal,bármennyiért.Na ő tényleg shot-down corner,rááll bárkire, és onnantól ő nem játszik, no safety help!mellette még lehet Coleman is jó safety-nek tűnne!korodiatiNincs. Csak horribilis áron engedik el. Cromartie olcsóbb lenne valamivel de szarabb is.
több mint 12 éve
van esélyünk megszerezni Revis-t?aso akkor mehet, én revis-t még a sérülés kockázatával is azonnal,bármennyiért.Na ő tényleg shot-down corner,rááll bárkire, és onnantól ő nem játszik, no safety help!mellette még lehet Coleman is jó safety-nek tűnne!
több mint 12 éve
Shady McCoy szerint Vick lesz a kezdő irányítónk a következő szezonban. Reméljük Chip megfelelően fogja használni Mike-ot, és akkor visszatérhet a 2010-es formájához. Michael Vick GOD MODE ON! 😀Mr. Kelly! Ilyen játékot szeretnék látni a Mike Vick vezette offensetől: www.youtube.com/watch?v=Hn7uTh_p2oQ
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
www.bleedinggreennation.com/2013/3/3/4059784/report-eagles-interest-safety-rashad-johnson-arizona-cardinals12-éhez közeledve gondoltam beteszem
több mint 12 éve
Moore is FA lesz szerintem vele is fogunk beszelni. Draftrol meg nincs elkepzelésem megvarom a piacot
több mint 12 éve
Idén 2/3-as pickel lehetne jó kis safetyt szerezni , tavalyihoz képest eléggé vaskos a safety poszt. Nekem Rambo a kedvencem , de őt talán később is belehetne húzni.
több mint 12 éve
Levitre kijon piacra jo kis guard watkins bust helyettJanekakkor ezek szerint Watkinst már bustként kezeljük?
szerk. amúgy Levitre tényleg jó kis guard, bár Buffaloban az egész támadófal egészen rendben volt
több mint 12 éve
Nálam a nyerő ember Barrett Jones továbbra is. Nem csak azért mert Bama és az O line edzőnk is őt nevelte , de azért is mert pont azokon a posztokon bizonyított amelyek kérdésesek a falunkat illetően, (RG,LT,C...tehát bárhol bevethető ha baj lenne) + elég komoly vezéregyéniség és jól átlátja az ellenfél védőinek helyezkedését. Sztem a második körben simán jó húzás lenne.GreengoMint már egy korábbi cikkben is írtam. Igazi kis Herremans a gyerek. Az meg ugye nem rossz dolog mifelénk. A sérülése miatt pedig 3. körig is csúszhat.
több mint 12 éve
Nálam a nyerő ember Barrett Jones továbbra is. Nem csak azért mert Bama és az O line edzőnk is őt nevelte , de azért is mert pont azokon a posztokon bizonyított amelyek kérdésesek a falunkat illetően, (RG,LT,C...tehát bárhol bevethető ha baj lenne) + elég komoly vezéregyéniség és jól átlátja az ellenfél védőinek helyezkedését. Sztem a második körben simán jó húzás lenne.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Levitre kijon piacra jo kis guard watkins bust helyett
több mint 12 éve
Azt olvastam jol haladnak a targyalasok. Gondolom addig amig nincs deal addig drc is varhat
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000146361/article/chip-kelly-nnamdi-asomugha-an-outstanding-personSzerintem ezt eddig is mindenki így gondolta, hogy mint ember, totálisan rendben van.
Még egy kis nesze semmi fogd meg jól 😛 bár vaslószínű az fog történni ha belemegy a csökkentésbe marad ha nem repül.dande
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Még egy kis nesze semmi fogd meg jól 😛 bár vaslószínű az fog történni ha belemegy a csökkentésbe marad ha nem repül.
több mint 12 éve
Vick és Foles milyen gyorsan szabadult a labdától tavaly:Plusz a nyak sérülése is volt. utána mindjárt.
blogs.mcall.com/eagles/2013/02/putting-the-stopwatch-on-michael-vicks-and-nick-foles-release-times-in-2012.html
Stewart Bradleyt cut-olta a Cards. Ha nem szakad el 2009 nyarán a keresztszalagja, akkor jó kis kezdő MLB lehetett volna belőle.
Bébé
több mint 12 éve
Vick és Foles milyen gyorsan szabadult a labdától tavaly:blogs.mcall.com/eagles/2013/02/putting-the-stopwatch-on-michael-vicks-and-nick-foles-release-times-in-2012.html
Stewart Bradleyt cut-olta a Cards. Ha nem szakad el 2009 nyarán a keresztszalagja, akkor jó kis kezdő MLB lehetett volna belőle.