NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 997
53
19:00 ARMED FORCES BOWL - Texas State vs Rice (tv: ARENA4)
Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 12 éve
értem azt,hogy nem húzunk első körökben a drafton és nagy fa sem jönJanekÍgy mondjuk értem. Akkor marad az amit én várok. 2. kör NT 😛
több mint 12 éve
értem azt,hogy nem húzunk első körökben a drafton és nagy fa sem jön
több mint 12 éve
Dunta Robinson KC lett ,,, ott már csak a Joeckel pick ésszerű nekünk nagyban függ mi lesz Aso és DRC sorsa,Mit értesz azon hogy nem lesz nagyon birizgálva? Nem jön senki?
Én azt gondolom a dline nem lesz most nagyon birizgálva azért is lehet a hibrid kiderül ki mit tud 3-4ben,,,, aztán jövőre ennek függvényében lehet alakítani.
Janek
több mint 12 éve
A Patterson/Jenkins release azért felvet némi problémát/hiányt a D-linenal kapcsolatban.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Dunta Robinson KC lett ,,, ott már csak a Joeckel pick ésszerű nekünk nagyban függ mi lesz Aso és DRC sorsa,Én azt gondolom a dline nem lesz most nagyon birizgálva azért is lehet a hibrid kiderül ki mit tud 3-4ben,,,, aztán jövőre ennek függvényében lehet alakítani.
több mint 12 éve
Az egykori Eagles WR-t, Freddie Mitchellt bűnösnek találták adócsalásban: bigstory.ap.org/article/former-eagles-wr-pleads-guilty-tax-scheme?utm_campaign=NFL&utm_source=SocialFlow&utm_medium=Twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Remélem Kelly nagyot alakít, és egy-két éven belül összerak egy valóban folyamatosan PO esélyes csapatot. 2-3 éven belül szerintem az Eagles és a Redskins fogja dominálni a csoportot.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Citing multiple league sources, NJ.com's Jordan Raanan reports the Eagles are expected to pursue FS Dashon Goldson in free agency.The dots here have been easy to connect. The Eagles have lots of money, a safety need, and new Philly VP of Player Personnel Tom Gamble was in the 49ers' front office during Goldson's development into an elite ball hawk and center-field safety. Goldson turned down a five-year, $25 million offer from San Francisco last offseason. He's seeking something more like $40 million over five seasons. The Eagles can get to $40 million under the cap by cutting Nnamdi Asomugha.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Pörgetik a neveket, mint majom a hegedűt: Chris Gamble, Dawan Landry és Adrian Wilson is cut. Utóbbit el tudnám viselni zöldben. De a másik kettő esetében sem tiltakoznék különösen.
több mint 12 éve
3.kör elején szerintem már nem lesz bent ..Höriék szerint meg nem ér annyit
több mint 12 éve
philly.blog.hu/2013/03/08/matt_scott_lehet_az_eagles_egyik_celpontja_a_drafton
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én is nagyon bízom egyébként Petersben.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én nem szeretnék tackle draftot, de egy all-white O-line azért durva lenne 😀 (Joeckel/Mathis/Kelce/Herremans/Winston)RataxesFekete irányítóval megspékelve és ha nem védik meg eléggé Vicket le nem mossák róluk hogy rasszisták még a a végén a támadófalra is alkalmazni fogják a Rooney szabályt azzal kiegészítve, hogy itt kötelező az alkalmazás 😛 😀 😀 na agymenés vége.
Amúgy így valószínű Jock az 1/1 úgyhogy erre nincs esély meg itt van Peters. De nagyon örülnék ha Winston valóban jönne!
több mint 12 éve
Én nem szeretnék tackle draftot, de egy all-white O-line azért durva lenne 😀 (Joeckel/Mathis/Kelce/Herremans/Winston)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Éés már rá is megyünk az emberre? nanááá 😛www.nfl.com/news/story/0ap1000000147620/article/eric-winstons-suitors-might-include-philadelphia-eagles?utm_medium=referral&utm_source=t.co
több mint 12 éve
Nekem is jobban tetszene mint a QB draft...Peters/Mathis/Kelce/Herremans/Winston, teccikelném 😊
Hasonlít Mathisra 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
RT, ráadásul elég jó.RataxesValamiért nekem guardként volt meg. Akkor viszont támogatnám a dolgot. De neki is 8-10 körül kéne adni nem? Mennyi volt most?
szerk: közben látom a Chief topikban hogy 5,5. Azt mi is megtudjuk neki adni.
több mint 12 éve
RT, ráadásul elég jó.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Eric Winston? Most, hogy Reid kivágta lehet nekünk 😛dandeő guard nem?
több mint 12 éve
Dion Jordant én is írtam.Igazad van, elsiklottam feletet. bocs
Star ugye kétséges lett...
NT meg addig nem létkérdés amíg nem 3-4 szigorú ezért Williams 1/4re reach (meg amúgy is)
Janek
több mint 12 éve
Eric Winston? Most, hogy Reid kivágta lehet nekünk 😛